Colorado Springs.Koud gewalste vierkante buisHoe het rolproces te maken?

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-01-11 14:46:19

Nu kan Fangguan zulke goede resultaten bereiken op de markt, die volledig onlosmakelijk verbonden is met het harde werk van de fabrikanten in technologie. Ik geloof dat de markt van Fangguan in de toekomst beter en beter zal zijn.

De functie index analyse van de vierkante buis --de sterkte werkt met grote vooruitgang. De belasting op de onderdelen wordt de lading en val belasting genoemd. De schade kracht van de vierkante buis onder de lading en val belasting wordt de lading en de val taaiheid genoemd.

Colorado Springs..Het grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, wat resulteert in plastische vervorming van het verwerkte staal (billet, ingot enz.). Volgens de temperatuur van de vierkante buis kan de vierkante buis worden verdeeld in koude verwerking en warmbehandeling. De belangrijkste verwerking van vierkante buis omvat: rolling: het verschil (verschillende vormen) tussen de vierkante buis metaal blanco en de roterende rol Door de compressie van de rol wordt de materiaalafdeling verminderd en wordt de lengte verhoogd. Dit is een gemeenschappelijke productiemethode voor het produceren van vierkante buizen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het produceren van vierkante buisprofielen, platen en buizen. Het wordt verdeeld in koud rollen en warm rollen.

Productie standaardclassificatie vierkante buis wordt verdeeld volgens productienorm: nationale standaard vierkante buis, Japanse standaard vierkante buis, Britse standaard vierkante buis, Amerikaanse standaard vierkante buis, Europese standaard vierkante buis en niet-standaard vierkante buis.

.De analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --de impacthardheid van de belasting die op het stuk met een grote snelheid wordt uitgeoefend, wordt impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal bij impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.

De vierkante buizen moeten worden opgeslagen met ondersteuning, producten en tientallen miljoenen producten die u kunt kiezen. Professionele vierkante buizen, vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn veilig en veilig. Ze moeten op een bepaalde afstand van de grond zijn om de ventilatie van vierkante buizen te waarborgen.

In de trend van de tijd zullen we veranderen met de veranderingen van de tijd, zullen we het gebruik van de vierkante buis, zodat we de vierkante buis meer kunnen gebruiken in de toekomstige productie. Vervolgens, laten we het verschil introduceren tussen koolstof staal en vierkante buis.


Colorado Springs.Koud gewalste vierkante buisHoe het rolproces te maken?Uitgangspunt van de vierkante buis (=sigma; s): de belasting van het metaalmateriaal met het opbrengstfenomeen wanneer het monster kan blijven rekken zonder de kracht tijdens het trekproces te vergroten (constant) dat het rendementspunt wordt genoemd. Als de spanning afneemt, moeten de bovenste en onderste rendementspunten worden onderscheiden. De opbrengsteenheid is mm2 (MPA).

Volgens de metallografische classificatie, de aaneengesloten toestand van vierkante buis: A. hypoeutectoid staal (ferriet + peerlite); Europees staal (perelite); c. precipitatie van staal door een gemeenschappelijke vierkante buis (peerlite +-cement); d. Ledeburiet staal (peerlite + cement).

Nu, met de continue ontwikkeling van q355b vierkante buis, wordt het gebruik ervan steeds uitgebreider, en de technologie is ook follow-up. Daarom kijken we nog steeds uit naar de ontwikkeling van q355b vierkante buis in de toekomst.

quality index.Functionele index analyse van vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn vierkante buis Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (hrahrhrc) en Vickers hoek (HV) Gelijke hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van de metaalgegevens te wegen. In de huidige levensduur wordt de methode van de hoek zelden gebruikt om de hoek te bepalen. Het gebruik van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde van het metaalgegevensoppervlak te bepalen dat wordt getest onder een bepaalde belasting volgens het niveau.

Koudgevormde holle sectiestaal (Amerikaanse standaard) voor koud geperste Q345B-vierkante buis (nationale standaard) structuur van koolstofstaal koudgevormde cirkelvormige doorsnede en drukgelaste Q345B vierkante buis en naadloze Q345B-vierkante buis (Europese norm) niet-gelegeerde fijne korrel, koudvervormde holle structuur (Japanse standaard) stalen stalen Q345B-vierkante buis voor algemene structuur gegalvaniseerde q5b-buis voor transmissie van lagedrukvloeistof, standaard nr. gbt3091-2008. Representatieve materialen: q235q23bq345b, enz. het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van water, gas, lucht, olie en water of stoom. Het is een speciaal product producerende onderneming die R &D en service integreert. Het is al lang een professionele vierkante buis, vierkante buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis. Het doel is alleen beperkt tot algemene laagdrukvloeistof.

Bij de toepassing van de stalen pijp is er echter een grote mate van einde, wat vooral te wijten is aan de problemen van de interne en externe behandeling. De eerste vraag is zeer belangrijk en de externe kwaliteit is goed of slecht


Colorado Springs.Koud gewalste vierkante buisHoe het rolproces te maken?De vierkante pijp is een vierkante stalen pijp die koud is getrokken uit naadloze stalen pijp, die geen rechte q355b vierkante pijp is, en q355b vierkante pijp, ook bekend als gelaste pijp, is een vierkante pijp, gelast door een stalen plaat of stripstaal na het inkrimpen. Q355b vierkante buis heeft de voordelen van eenvoudig productieproces hoge productie-efficiƫntie, veel rassen en specificaties en minder apparatuur. De gebruikelijke materialen zijn Q235A en Q235C.

Where to sell API.zitting 12288;- 12288;

Vermoeidheid, en de belangrijkste legeringselementen mangaan, silicium, vanadium, niobium en titanium worden toegevoegd; Het totale gehalte aan legeringen is 3%. Volgens de sterkte is het verdeeld in vier niveaus: 300, 350, 400 en 450MPa.

Colorado Springs..De warmtebehandeling van ingot bij hoge temperatuur kan de samenstelling van de ingot verbeteren en de transversale werking van de vierkante buis verbeteren.

De sterkte van de vierkante buis verwijst naar de functie dat de gegevens van de vierkante buis bij statische belasting worden vernietigd (geschikte plastische vervorming of breuk). Omdat de werkingsvormen van de belasting spanning, samentrekking, kronkeling, afschuiving en dergelijke omvatten, omdat de kracht ook verdeeld is in trekkracht, comprimerende kracht, flexurale kracht, scheerkracht enzovoort. Er is vaak een duidelijk verband tussen verschillende sterktes. Bij normaal gebruik wordt de treksterkte vaak gebruikt als de fundamentele sterktegraad.

Het verschil tussen q355b vierkante buis en Q345A is dat er minder onzuiverheden en P zijn en een betere lage-temperatuur-impactprestaties. Als de onzuiverheden in het onedel metaal minder zijn, is het goed voor het lassen van hete scheur.