Curridabat3x4 vierkante buisVoortzetting van de trend van zwakke werking

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-25 09:08:23

Na aluminiumdeoxidatie in gesmolten staal, &UST omega; Wanneer (ALS) is 0.015% 0.025%, kan de calciumbehandeling een beter effect op de denaturatie van Al203 bereiken.

In de reparatie- en scheepsbouwsector wordt veel gebruik gemaakt van zandstralen en zandstralen. Echter, of het nu gaat om schieten of zandstralen, wordt samengeperste lucht gebruikt. Professional square pipe, naadloze vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp, gegalvaniseerde pijp heeft een hoge drukbestendigheid, goede waterdichte werking, brand en hoge temperatuurbestendigheid, een sterke overbelasting, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. Natuurlijk is het niet schieten, dus is het noodzakelijk om hoge snelheid draaiende impeller te gebruiken. In de reparatie- en scheepsbouwsector wordt het schieten (kleine stalen borrels) meestal gebruikt bij de voorbehandeling van vierkante buizen (roestverwijdering vóór coating); Zandstralen (mineraal zand wordt gebruikt in reparatie en scheepsbouw) wordt meestal gebruikt in gevormde schepen of secties om de oude verf en roest op de vierkante buis te verwijderen en te herstellen. In de reparatie- en scheepsbouwsector is de belangrijkste functie van het schieten en zandstralen de hechting van verf met vierkante buis te vergroten.

Curridabat.In deze periode was de technologie van continue rolleiding niet rijp.

Het schilderen van de vierkante buis moet door een proces gaan, dat vereist dat we een uitgebreide overweging en analyse. In het bijzonder, de kwaliteit en het niveau van de verf en het relevante technische niveau verdienen onze aandacht. Merk op dat de vierkante buis niet onmiddellijk na het schilderen moet worden gebruikt, maar moet worden geplaatst voor een periode van tijd en wachten tot de verf droog is!

.Nadat de vierkante buis in een enkele vierkante buis is gesneden, moeten de kop en de wortel van elke partij vierkante buis aan een strenge eerste inspectie onderworpen zijn. De mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusievoorwaarde, de oppervlaktekwaliteit van de vierkante buis en de NDT moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het proces van het maken van de pijp gekwalificeerd is voordat het officieel in productie kan worden gebracht.

De normale procesgang is als volgt: het ronde staal wordt geperforeerd om een tube embryo te vormen, dan wordt beitels uitgevoerd, de zwarte huid op het buitenoppervlak wordt weggespoeld, en vervolgens wordt het malen uitgevoerd. Na de inspectie wordt de walserij of koudtekening uitgevoerd en wordt de koudtekening uitgevoerd. Anneling is nodig voor wandreductie, maar niet voor het trekken van de lucht. Na vorming, annexatie en ontkleuring worden uitgevoerd, en beitsing wordt in het magazijn getest en opgeslagen. In principe zijn dit de processen. Betere fabrikanten zullen whitening behandeling uitvoeren tijdens het drogen om de oppervlaktebehandeling mooier te maken. De smalle blanco vierkante pijp kan gelaste pijp met een grotere diameter produceren, en de blanco van dezelfde breedte kan ook gelaste pijp met een andere diameter produceren. Echter vergeleken met de rechte naad vierkante pijp met dezelfde lengte, en de productiesnelheid is laag. Pijpen met een grote of dikke diameter zijn meestal direct van staal blanco de lengte van het lassen neemt met 60%, terwijl kleine gelaste buizen en gelaste buizen met dunne wanden alleen direct met stalen strip hoeven te worden gelast. Na het eenvoudig polijsten is draadtrekken oké. Daarom wordt voor relatief gelaste buizen vooral gebruik gemaakt van naadlassen en wordt spiraallassen meestal gebruikt voor gelaste buizen met een grote diameter.

Het doel van warmte is om het ontstaan van koude scheuren te voorkomen. Koude scheur is direct gerelateerd aan koolstofequivalent. Daarom is het noodzakelijk om het koolstofequivalent van de q355b vierkante buis te onderscheiden, en het koolstofequivalent van de q355b vierkante buis is hetzelfde. Als het koolstofequivalent van Q345 minder is dan 0.3%, kan worden gezegd dat de lasbaarheid goed is. In het algemeen neemt de koude scheur toe wanneer het koolstofequivalent 0.4%.


Curridabat3x4 vierkante buisVoortzetting van de trend van zwakke werkingIn het geval van dynamische belasting berekent plastisch ontwerp meestal de toegestane belasting volgens de veiligheidsfactor dat de toegestane belasting niet minder is dan de dynamische belasting en vermenigvuldigd met de toegestane belasting. In het geval van buigen van een as, kan deze worden berekend door de formule a = W. vervanging van de berekende sterkte met plasticiteit kan de draagkracht van het lid met 14%.

Voor gastransmissie: gas stoom en vloeibaar petroleumgas.

De vierkante buis is een sterk gelegeerd staal met een koolstofgehalte van 0.1% 0.25%, en de belangrijkste legeringselementen mangaan, silicium, vanadium, 350, 400 en 450MPa.

Standard requirements.In verschillende omgevingen is het gebruik van vierkante buizen verschillend. Volgens de kwaliteit van vierkante buizen, zullen we progressieve onderzoek op hen, in de hoop om betere vierkante buizen te ontwikkelen. Ongeacht welke omgeving, zullen we vierkante buizen geschikt voor gebruik maken. Wat is dan de rol van schieten en zandstralen in elkaars pijp?

Functionele index analyse van vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van gegevens van de vierkante buis onder belasting.

Analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --sterkte verwijst naar de prestaties van metaalmaterialen onder statische belasting. Aangezien de werkingswijzen van de belasting spanning, compressie, buiging en schaar omvatten, wordt de kracht ook verdeeld in trekkracht, flexurale kracht en scheerkracht. Er is vaak een zekere tussen verschillende sterktes. In het algemeen wordt de trekkracht gebruikt als basiskrachtindicator.


Curridabat3x4 vierkante buisVoortzetting van de trend van zwakke werkingNa aluminiumdeoxidatie in gesmolten staal, &UST omega; Wanneer (ALS) is 0.015% 0.025%, kan de calciumbehandeling een beter effect op de denaturatie van Al203 bereiken.

Good reputation.Functionele index analyse van de vierkante buis --de kracht werkt op de onderdelen in een grote vooruitgang. De belasting op de onderdelen wordt de lading en val belasting genoemd. De kracht van de vierkante buis vernietiging onder de lading en val belasting wordt de lading en val taaiheid genoemd.

Na het besproeien (werpen) van Derusting kan het niet alleen de fysische adsorptie op het pijpoppervlak uitbreiden, maar ook de mechanische hechting tussen de laag en het pijpoppervlak vergroten. Daarom is het spuiten (werpen) van ruwijzer een ideale methode voor het ontstoffen van leidingen. Over het algemeen wordt het schieten (zand) voornamelijk gebruikt voor de inwendige oppervlaktebehandeling van de pijp, zullen ze worden ontdekt. De stalen pijpen moeten na kwaliteitscontrole strikt handmatig worden geselecteerd. Nadat de stalen pijp is geïnspecteerd bellen en andere problemen in de stalen pijp zijn, moeten het nummer, de specificatie, het nummer van de productiepartij enz. met verf worden besproeid. En door de kraan in het magazijn gebracht.

Curridabat.Volgens de lasseringsspecificatie, procestest en procesanalyse wordt bepaald dat de bottlasse van Q345B vierkante pijp dubbellaags CO2-gasafgeschermd lassen aanneemt. H08Mn2SiA, 2mm lasdraad voor lasmateriaal; Het afscherming gas is zuiver CO2 gas. De lasstroom van laag lassen is 200 ~ 250A, en die van de tweede laag is 240 ~ 32A; De boogspanning is 24 ~ 26V. De proceseis is dat het lassen van de laag volledig moet worden gelast om een goede rugvorming te waarborgen; De lasstroom, boogspanning, de snelheid van de toevoer van draad en de lassnelheid kunnen worden aangepast volgens het model van de apparatuur.

De vierkante buis wordt gevormd door externe besturing of interne bedieningsroller.

Onder het internationale onderzoek is er een nieuwe verbetering, die ervoor zorgt dat de vierkante buis kan worden gebruikt voor een lange tijd. Met de ontwikkeling van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden. Dus hoe kunnen we correct kiezen vierkante buizen? Vervolgens zal ik introduceren het proces van vierkante buizen voor u.