Wichita.Installeer een installatie voor koude opslagCommercialisering richt zich op het doorbreken van technische knelpunten

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-12 15:22:20

Het is absoluut verboden om artikelen met vervuiling en vreemde geur rond de koude opslag te plaatsen. De omgeving van de koude opslag moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet en de deur van de koude opslag moet worden vergrendeld.

Het is absoluut verboden om artikelen met vervuiling en vreemde geur rond de koude opslag te plaatsen. De omgeving van de koude opslag moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet en de deur van de koude opslag moet worden vergrendeld.

Wichita..Bij de vaststelling van de werkelijke regeling worden soms twee ontdooiingsregelingen vastgesteld en worden soms verschillende regelingen gecombineerd. Zo kunnen bijvoorbeeld de schaven, wand en top gladde leidingen van de gecontroleerde atmosfeer handmatig worden gecombineerd met de warmgasmethode. De vorst kan handmatig worden geveegd op normale tijden en de ontdooiing van warm gas kan regelmatig worden uitgevoerd, zodat goed te begrijpen de vorst die niet gemakkelijk te verwijderen is door handmatig vegen en de olieophoping in de pijpleiding. Het spoelwater van de koude ventilator en de warmgasmethode. Warme lucht in combinatie met water kan worden gebruikt voor ontdooiing als er veel vorst is en de gecontroleerde atmosfeer opslag moet regelmatig ontdooien.

Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, maar ook de transportfaciliteiten ervan verzekert: binnen de bouwruimte, spaart grond en vermindert de kosten.

.Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)

Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.


Wichita.Installeer een installatie voor koude opslagCommercialisering richt zich op het doorbreken van technische knelpuntenDe totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.

De keuze van het koelsysteem is belangrijk voor de kwaliteit van de gecontroleerde atmosfeer opslag.

Tijdens de vroege werking van de koeleenheid, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.

Promotion.2: koude opslag

Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Fout fenomeen van koude opslag: de droger werkt niet, de compressor lijn wordt verbroken, de thermische relais werkt, de spanning schakelaar werkt, de compressor is vergrendeld, de lijn is valselijk verbonden of los. Fout fenomeen: het stopt in een korte tijd na de droogmotor, en het milieu

Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn, hoe om het te ontwerpen om de ruimte te maximaliseren is vaak een belangrijk probleem beschouwd door onze ontwerpers. In het ontwerp van Lukang medisch diepvriesmagazijn, hebben we redelijkerwijs ontworpen om de oorspronkelijke opslagcapaciteit van 300 dozen uit te breiden tot 400 dozen, wat de ruimte veel verhoogt.


Wichita.Installeer een installatie voor koude opslagCommercialisering richt zich op het doorbreken van technische knelpuntenPolyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

Welcome to inquire.De koeling van koude opslag besteedt steeds meer aandacht aan de behoeften van milieubescherming en energiebesparing. Professionele projecten omvatten: koude opslag, installatie van koude opslag,Wichita.Ontwerp van koude opslag, koude opslag, verse fruitopslag, medische koude opslag en andere aanverwante bedrijven. Verkopers die hopen dit bedrijf te hebben, houden rekening met de grote schaal van opslagtemperatuur controle, de selectie en plaatsing van koelapparatuur en de beschrijving van het windsnelheidsveld, dat geschikt is voor de koude opslag van een groot aantal goederen. Uitgerust met perfecte opslagtemperatuur actieve detectie, registratie en actieve controleapparatuur.

De conduit-installatie moet mooi en stevig zijn.

Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton, kubieke meter, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn, enz. Als dit duidelijk is, is het de selectie van grondstoffen, zoals koelcompressoren, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots,Wichita.Medische koude opslag, thermische isolatie materialen, koelers, deuren temperaturen en andere koelapparaten.

Wichita..Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board, omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, toepasbaar en milieuvriendelijk zijn. Om de vlotte voortgang van ons koude-opslagproject te verzekeren,Wichita.Installatie van verse groentegeberging, moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten, namelijk roestvrij staal plaat, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium plaat en 0mm galvaniseerde standaardvloerplaat.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt wordt het automatisch uitgeschakeld.