Minneapolis.kgmUitrusting voor koeling van medische koude opslagWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-11 21:52:19

Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

Voor de grondisolatie van grote koude opslag kunnen we ervoor zorgen dat de grondisolatie van middelgrote koude opslag complexer is dan die van kleine koude opslag, dan de XPS-geëxtrudeerde plaat (gespreide leging is vereist bij het leggen van de geëxtrudeerde plaat), dan de vochtigheids- en dampbarrière op de bovenste en onderste zijden van de geëxtrudeerde plaat leggen, dan het gewapend beton (meestal ten minste 15cm dik gieten), en vervolgens de Emery vloer of epoxy vloer volgens de voorschriften maken. Onder hen wordt de XPS geëxtrudeerde plaat ook gelegd volgens de temperatuur van het magazijn. Bijvoorbeeld, de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van 150 ~ 200mm moet worden gelegd in de algemene lage temperatuur koude opslag, terwijl de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van 100 ~ 150mm kan worden gelegd in de hoge temperatuur koude opslag.

Minneapolis.kgm.De dichtheid van de waterklep en de zoutklep, de vervanging van de afsluitring, de flexibiliteit van de klep, en de demontage en reiniging indien nodig.

De brede, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

.Punten met meerdere verdiepingen van koude opslag: klein,Minneapolis.kgmInstallatie voor koude opslag, dat land kan besparen; Wanneer de opslagcapaciteit gelijk is, is de oppervlakte van de buitenste behuizing kleiner dan die van de koudopslag in één laag, zodat het koude verbruik kan worden verminderd, kan het droge verbruik van voedsel worden verminderd, en kunnen de kosten van machines en apparatuur en de exploitatie en beheer dienovereenkomstig worden verlaagd. Tegelijk door de besparing van thermische isolatiematerialen zijn de civiele bouwkosten per ruimte laag en zijn de investeringskosten gering; De locatie van meerdere verdiepingen kan redelijk zijn, de zolder op de bovenste verdieping kan worden gebouwd in de ruimte voor het maken van ijs, enz.

Eenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag, om de koelmiddel te koelen, en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.


Minneapolis.kgmUitrusting voor koeling van medische koude opslagWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.

Het opzetten van een perfect computernetwerk om de wetenschap van de distributie en traceerbaarheid van koelketens te realiseren. In de Europese Unie zoals het maken van pekel ijs en koude opslag met constante temperatuureisen.

Eerste bedrijfseenheid van koelinstallaties: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de netheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie maar de grond moet apart worden geïsoleerd,Minneapolis.kgmInstallatiekosten van grote koude opslag, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.

High quality brand.Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.

Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.


Minneapolis.kgmUitrusting voor koeling van medische koude opslagWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.

Information recommendation.De structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.

Voor de installatie van het stroomdistributiesysteem moet elk contact worden geïnstalleerd met een draadnummer voor onderhoud.

2 --Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.

Minneapolis.kgm.De brede, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

De installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen, de installatie van de apparatuur bepalen,Minneapolis.kgmInstallatieprijs voor snelle koude opslag, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.

De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.