Wolfsberg.Hydraulisch hefplatform van het type schaarWat zijn de specificaties van de maat

omroeper:hp530HP141750488 vrijgavetijd:2023-11-20 18:39:41

Vanwege schade aan de tandwielpomp van de hefladinglift apparatuur en geen drukheffen. Vervang de tandwielpomp.

Oplossing: Controleer of de prestaties van de poten goed zijn, zelfs als de boter gepolijst is om zijn eigenschappen te verbeteren.

Wolfsberg..De rem opnieuw instellen; Installeer reparatieonderdelen. Het onderhoudsgedeelte wordt meestal geïnstalleerd in de vierde sectie; Installeer de andere twee standaard secties. Gebruik een theodoliet om de verticaliteit van het geleidingsrailframe te controleren en aan te passen, zodat de fout in de twee verticale richtingen voldoet aan de vereisten van tabel 1. Pas de maaswijdigheid tussen het tandwiel en het rek aan 0.5 mm aan; De kloof tussen elke rol en de standaardsectiekolom is 0.5 mm; kabelinstallatie; De afstand tussen de on-site voedingsdoos en de lift voedingsdoos moet binnen 20 meter zijn om de kwaliteit van de voeding te verzekeren.

Bij het gebruik van hydraulische liften moeten frequente inspecties en onderhoud worden uitgevoerd, wat niet alleen de levensduur van de hydraulische lift verlengt, maar deze ook in staat stelt om tijdens het gebruik meer vermogen uit te oefenen. Natuurlijk hebben hydraulische liften ook hun eigen regelmatige reparatietijden en beschermingsmethoden: regelmatige bescherming (uitgevoerd per ploeg).

.Bij het gebruik van hydraulische liften moeten frequente inspecties en onderhoud worden uitgevoerd,Wolfsberg.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatform, wat niet alleen de levensduur van de hydraulische lift verlengt, maar deze ook in staat stelt om tijdens het gebruik meer vermogen uit te oefenen. Natuurlijk hebben hydraulische liften ook hun eigen regelmatige reparatietijden en beschermingsmethoden: regelmatige bescherming (uitgevoerd per ploeg).

Stabiliteit: De werkbank moet gelijkmatig 125% van het MAX-draagvermogen weerstaan en stabiel zijn op de MAX-hoogte.

Bij het demonteren en aanpassen van de omgekeerde organisatie van het materiaal, moet aandacht worden besteed aan ervoor te zorgen dat de middellijn van het omgekeerde organisatieverminderingsmiddel parallel is aan de middellijn van het tandwiel, en het maasoppervlak niet minder dan 70%. De maasoppervlak moet passend zijn.


Wolfsberg.Hydraulisch hefplatform van het type schaarWat zijn de specificaties van de maatNadat de pre-installatie is voltooid, moet het vooraf geïnstalleerde materiaal worden bevestigd en moeten de posities van kabels, oliepijpen en componenten zoals het vooraf geïnstalleerde frame worden bevestigd om correct te zijn voordat versterkingswerk kan worden uitgevoerd. Versterking vereist lassen of schroeven, en de hydraulische ladingslift na versterking heeft robuustheid en veiligheid.

Wanneer het materiaal wordt geïnstalleerd, wanneer de nominale ladingsdebugging en dalende snelheid de ontwerpsnelheid bereikt, wordt de no-load verlagende snelheid zeer traag, wat leidt tot een afname van werkefficiëntie.

De hydraulische pomp produceert lawaai. Wanneer de hydraulische lift stijgt, loopt de hydraulische pomp op hoge snelheid. Als er een probleem is met de tandwielen of lagers van de hydraulische pomp, die periodieke veranderingen in de hydraulische systeemdruk veroorzaakt, zal het ook resonantie in het hydraulische systeem veroorzaken en geluid genereren.

Promotion.Nieuw referentiebedradingsschema 2. Geluid van de liftbeen. Mobiele liften moeten de poten openen voor gebruik. In dit geval, als de poten boter missen, zal geluid worden gegenereerd.

Het gecombineerde platform wordt vaak gebruikt in kleine werkplaatsen met kleine hoeveelheden goederen, vergroot het onvermijdelijk de afstand van handling gereedschappen/voertuigen in de werkplaats.

Mobiele hefplatforms kunnen worden verdeeld in mobiele hefplatforms en dubbele vorkhefplatforms volgens hun constructieverschillen.Dubbele vorkhefplatforms kunnen voldoen aan de eisen van de klant voor kastwerkbladen slank en hoog geladen zijn. Draagbare hefplatforms zijn ontworpen om de behandeling van hefplatforms te verbeteren door hen op batterijdragers of grote vrachtwagens te bevestigen om aandrijfkracht van automotoren te verkrijgen, Voltooi de aanpassingsfunctie van het draagbare hefplatform. Integratie van activiteiten op grote hoogte binnen en buiten de industriële zone. Wijd gebruikt voor operaties op grote hoogte in hotels commerciële gebouwen, luchthavens, metrostations, sportlocaties, pakhuizen, en andere plaatsen; Het kan ook worden gebruikt als tijdelijke luchtverlichtingsarmaturen, advertenties, enz.


Wolfsberg.Hydraulisch hefplatform van het type schaarWat zijn de specificaties van de maatWanneer het hydraulische hefplatform werkt, kan de lading zijn nominale lading niet overschrijden Wanneer het wordt verhoogd tot een bepaalde hoogte, hoe groter het schudden

Promise and keep promise.De groothandelsfabrikant van oliedruk hydraulische vrachtlift herinnert eraan dat het hydraulische liftplatform over het algemeen van toepassing is op diverse ondernemingen en automatische productielijnen zoals voertuigen, scheepvaartcontainers, vormproductie,Wolfsberg.Hydraulisch hefplatform met geleiderail, houtverwerking, inblikken enz., om te voldoen aan de aanpassingsvereisten van verschillende werkende relatieve hoogtes. Tegelijkertijd kan het vaardigheden toevoegen aan diverse kastwerkbladen (zoals staalballen, trommels, wielen, draaien, omverwerpen, en telescopen), Samenwerkend met diverse manipulaties (overdracht, koppeling, explosiebestendig), heeft het de kenmerken van stabiel hefplatform, frequente verrichting en grote ladingscapaciteit, die redelijkerwijs verschillende problemen in ondernemingsaanpassingswerk kunnen oplossen en productiewerk comfortabel kunnen maken. De structuur van het hefplatform van de schaarvork maakt het heffen van het serviceplatform betrouwbaarder, het werkende platform is ruim, de draagcapaciteit is groter en de hoge werkcategorie is hoger, geschikt voor meer mensen om tegelijkertijd te werken. Het maakt operaties op grote hoogte efficiënter en veiliger.

Bij werkzaamheden op steigers zonder steiger of zonder reling,Wolfsberg.Hydraulische heftafel, als de hoogte hoger is dan 5 meter, geschikt voor geautomatiseerde productielijnen

Wolfsberg..Hydraulische liftfabrikanten herinneren ons eraan dat het basisprincipe van het hydraulische liftsnelheidscontrolecircuit is dat het systeem vaak de bewegingssnelheid van de hydraulische cilinder en de hydraulische motor moet aanpassen aan de werkcyclusbehoeften van de hoofdmachine. De snelheid van hydraulische cilinders en hydraulische motoren hangt af van de verplaatsing en het ingangsstroom. Het kan worden gezien dat het veranderen van de stroomsnelheid of verplaatsing de snelheid van de cilinder en motor kan beïnvloeden.

Vervolgens zal de fabrikant van de hydraulische ladingslift het onderhoud van de mechanische apparatuur van de lift uitleggen: de remmen van elke organisatie moeten regelmatig worden gecontroleerd en aangepast om ervoor te zorgen dat de speling tussen de remblokken en wielen gevoelig en betrouwbaar is. Aan de oppervlakte mag er geen vuil aanwezig zijn. Als er vuil is, is het noodzakelijk om het af te wassen met benzine of verdunner.

De hydraulische pomp produceert lawaai. Wanneer de hydraulische lift stijgt, loopt de hydraulische pomp op hoge snelheid. Als er een probleem is met de tandwielen of lagers van de hydraulische pomp, die periodieke veranderingen in de hydraulische systeemdruk veroorzaakt, zal het ook resonantie in het hydraulische systeem veroorzaken en geluid genereren.