Puur4 gegalvaniseerde vierkante buisOver de werkorganisatie gesproken

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-26 09:03:28

Om een uitstekende kwaliteit van de coating te waarborgen, moeten we er op tijd mee omgaan. Wat zijn de redenen voor de roest en corrosie van vierkante buizen? Laten we ze vervolgens introduceren aan u.

Puur.De indeling van het materiaal van spiraalgelaste vierkante pijp wordt verdeeld in gewone vierkante buizen van koolstofstaal en vierkante buizen met een lage legering, afhankelijk van het materiaal. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q19 Q2 q23 SS400 20355; staal, 45_; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q34 16Mn, Q390, St52-3, enz.

In feite wordt de gietinrichting niet alleen in de trommel gepompt. Voor grote delen wordt de trommel zandreiniging eerst uitgevoerd, dat wil zeggen, en de vierkante buizen botsen met elkaar in de trommel om het grootste deel van het zand op het oppervlak te verwijderen voor het schieten of schieten.

.De analytische technologie van het walsen van de vierkante buis. Wanneer het walsen van de vierkante buis wordt aangenomen, omdat er geen gereedschap op het binnenoppervlak is, is de vorm van het binnenste oppervlak van het gewalste materiaal niet netjes bij het walsen van de buis. Wanneer de walsmolen wordt gebruikt, is het binnenoppervlak van het rolmateriaal hoekig. Het mechanisme van dit verschijnsel en de te nemen tegenmaatregelen worden verduidelijkt met behulp van de driedimensionale methode voor eindige elementen.

In het proces van verwerking is de verwerkingstemperatuur de sleutel. Professionele vierkante buis, vierkante buis, naadloze vierkante buis gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis hebben geavanceerde technologie, strikte detectie, betaalbare prijs en meer preferentiële prijs. Overleg is welkom. Er moet worden opgemerkt dat de lege verwarming uniform moet zijn. De perforatie heeft een grote impact op de kwaliteit. De perforatie temperatuur van de blanco varieert naar verschillende materialen, meestal rond 1200 8451;.

Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn longitudinaal, en het metaal bij de buiging zal accumuleren en dikker worden, dat is de compressieverdikking effect van lege buiging.


Puur4 gegalvaniseerde vierkante buisOver de werkorganisatie gesprokenSpiraal vierkante pijp voor lagedruktransmissie (standaard van het ministerie van aardolie), met het standaardaantal syt5037-2008. Het representatieve materiaal is q235bq345b en andere koolstofstalen materialen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor lagedruktransmissie van water, olie, aardgas, verwarming en andere pijpleidingen.

Het lassen van naadloze lassen is naadloos om gelaste ellebogen te maken. Na het malen en beitsen, zandstralen, is er geen teken van lassen op het oppervlak. Zelfs met behulp van geavanceerde foutdetectieapparatuur, kan niet worden gezien dat ze gelaste ellebogen zijn.

De q355b vierkante buis beschermende laag detector wordt gebruikt om de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag ter plaatse te meten. Het is nodig dat de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag van de naadloze q355b vierkante buis niet lager is dan de ontwerpwaarde. Wanneer niet aan de eisen wordt voldaan, kan de beschermende laag van naadloze q355b vierkante buis worden gebeiteld en gemeten.

target.Na het polijstproces is het oppervlakteeffect van de vierkante buis vrij goed. De kwaliteit van het polijstproces beïnvloedt direct het externe beeld van de vierkante buis. Daarom moeten we het juiste polijsten volgens het bovenstaande kiezen en meer aandacht besteden aan het polijstproces van de vierkante buis.

De warmtebehandeling van ingot bij hoge temperatuur kan de samenstelling van de ingot verbeteren en de transversale werking van de vierkante buis verbeteren.

Mechanische eigenschap is een belangrijke index om de prestaties van het eindgebruik (mechanische eigenschappen) van vierkante leidingen te waarborgen, die afhankelijk zijn van de chemische samenstelling en de warmtebehandeling van staal. In de staalpijp worden de trekeigenschappen (treksterkte, opbrengststerkte of rendementspunt, rek), alsmede de door de gebruikers vereiste hoge en lage temperatuureigenschappen gespecificeerd.


Puur4 gegalvaniseerde vierkante buisOver de werkorganisatie gesprokenDe markt voor buisleidingen speelt een belangrijke rol in productie en bouw. Pijp is een stalen pijp gemaakt van een heel stuk metaal zonder gewrichten op het oppervlak, dat vierkante pijp wordt genoemd.

original.Kortom, de productie van vierkante buizen omvat deze processen: tube blanco &mdash& mdash; Afsluiten $mdash& mdash; Verwarming], mdash& mdash; Perforatie &mdash& mdash; Roling van de pijp mdash; Sizing (reduction) &mdash& mdash; Rechtstreekse &mdash& mdash; Kap hoofd en staart] mdash& mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Verpakking], mdash& mdash; Opslag.

Fase (1934 &m mdash; 1950)

Twee voor het snijden. Hooglicht: duw je hand recht op en neer zonder buiging en tremor. Weet niet wanneer het naar beneden is. Neem een constante snelheid en handkracht om het te stabiliseren. Snij het niet helemaal.

Puur.Vanuit het oogpunt van de productie moeten we de productiviteit van de productieapparatuur volledig in kaart brengen en het verbruik van brandstof en apparatuur verminderen op basis van het voldoen aan de eisen van q355b vierkante buis. Daarom is de temperatuur van geen open smeden en eindsmeden een algemeen technisch en economisch probleem. Indien gekwalificeerde q355b vierkante buizen kunnen worden verkregen in het temperatuurbereik van het voertuig, moeten redelijke procesprocedures uit economisch oogpunt worden gekozen. Het is duidelijk dat hoe hoger de temperatuur, hoe gemakkelijker de smederij en hoe hoger de productiviteit, hoe groter het brandstofverbruik en het verlies van de verwarmingsoven; We moeten deze twee aspecten in overweging nemen en een redelijke keuze maken.

In verschillende omgevingen is het gebruik van vierkante buizen verschillend. Volgens de kwaliteit van vierkante buizen, zullen we progressieve onderzoek op hen, in de hoop om betere vierkante buizen te ontwikkelen. Ongeacht welke omgeving, zullen we vierkante buizen geschikt voor gebruik maken. Wat is dan de rol van schieten en zandstralen in elkaars pijp?

In geval van twijfel over de sterkte van vaste q355b vierkante buis, kan het worden gebaseerd op tb10426 &m mdash; 200 de comprimerende kracht van q355b vierkante buis op het oppervlak van de structuur wordt indirect gemeten door de beladingsmethode. De meting moet worden uitgevoerd op de leeftijd van ongeveer 56 dagen en de gemeten gemiddelde sterkte moet niet lager zijn dan de ontwerpwaarde of de gespecificeerde waarde. Wanneer niet aan de eisen is voldaan, kan de methode voor de monsterneming van kernboringen worden gebruikt voor verificatie.