F53 roestvrij stalen plaatKenmerken en toepassingsgebied

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2022-01-17 15:17:27

Volgens de productiewijze wordt de roestvrij stalen pijp voornamelijk in naadloze pijpen en gelaste pijpen verdeeld. Naadloze stalen pijp kan worden verdeeld in warmgewalste pijp, koudgetrokken pijp en pijp. Koude trekken en koudwalsen zijn de secundaire verwerking van stalen buizen; De gelaste pijp is verdeeld in rechte naad gelaste pijp en spiraalgelaste buis.

Volgens de specificatie is de specificatie van roestvrij stalen pijp hoofdzakelijk gebaseerd op Gb14975-94 roestvrij staal naadloze stalen pijp. De algemene lengte (onbepaalde lengte) van precisie roestvrij stalen pijp en dikke wandpijp is 5-10m voor warmgewalste stalen pijp en 1m of meer voor warmgewalste stalen pijp. De wanddikte van koudgetrokken (gewalst) roestvrij stalen pijp is 0.5-0mm en de lengte is 0-7m; de wanddikte van roestvrij stalen pijp is groter dan 0m en de lengte is 8m.

.Geen oplossing behandeling. De legeringselementen lossen niet op in de matrix, wat resulteert in een laag gehalte aan legeringen en een slechte corrosiebestendigheid.

def. 12288;; 12288; 309— Het heeft een betere temperatuurbestendigheid.

.fuif12288;- 12288; 440— Met een sterk snijgereedschap kan staal, met een iets hoger koolstofgehalte, na een passende warmtebehandeling een hogere rendementssterkte verkrijgen, en de hardheid kan 58hrc bereiken. Het behoort tot hard roestvrij staal. Een algemeen toepassingsvoorbeeld is 'ldquo'; Shaving blade ^ rdquo;. Er zijn drie gemeenschappelijke modellen: 440C en 440f (gemakkelijk te verwerken).

1 koudgewalste siliciumstalen strip (plaat) vertegenwoordigt: 100 maal DQ + ijzerverlieswaarde (bij de frequentie van 50Hz, de magnetische inductiepiek met sinusoïdale golfvorm is de waarde van het gewichtsverlies van 7T)+ 100 keer van de dikte. Soms wordt G toegevoegd na het ijzerverlies waarde om een hoge magnetische inductie aan te geven. Bijvoorbeeld, dq133 vertegenwoordigt koudgewalst siliconen stalen strip (plaat) met ijzerverlies van 3 en dikte van 0.3mm. Nu is het nieuwe model 30q133.

Relevante informatie roestvrij staal export is een belangrijk onderdeel van China's exporteconomie. Het speelt een belangrijke rol bij het stimuleren van de economische groei van China. Echter, uit de huidige situatie van de Chinese roestvrij staal buitenlandse handel, China's roestvrij staal export heeft grote weerstand ondervonden.


F53 roestvrij stalen plaatKenmerken en toepassingsgebiedgoede corrosiebestendigheid, geschikt voor verschillende media; De toevoeging van Mo verbetert de corrosieresistentie tegen het verminderen van zouten; Het is bestand tegen zeeerosie en industriële atmosferische erosie en kan worden gebruikt in zeewater-apparatuur; Vanwege zijn lage koolstofgehalte heeft het uitstekende corrosiebestendigheid aan de korrelgrenzen; Het kan worden gebruikt in pulp- en papiermachines; Goede verwerkbaarheid en lasbaarheid.

Daarom zijn er eisen voor de werkomgeving van roestvrij staal, en het is noodzakelijk om stof regelmatig te verwijderen en schoon en droog te houden.

300 serie &m mdash; roestvrij staal van chroom nikkel.

Safety and health.Test op corrosie: de aanwezige industriële corrosiebestendige stalen pijpen moeten worden getest op corrosiebestendigheid overeenkomstig de standaardbepalingen of de door beide partijen overeengekomen corrosie, en er mag geen sprake zijn van intergranulaire corrosie.

2. Ruw materiaal probleem van roestvrij stalen pijp. Als de hardheid te laag is, is het niet gemakkelijk om te polijsten (BQ is niet goed). Als de hardheid te laag is, is het gemakkelijk om op het oppervlak te verschijnen tijdens het tekenen, wat de BQ prestaties beïnvloedt. BQ met hoge hardheid is relatief goed.

De corrosiebestendigheid van roestvrij stalen plaat is voornamelijk afhankelijk van de samenstelling van de legering (chroom, nikkel, titanium, silicium, aluminium, mangaan, enz.) En interne structuur, die hoofdzakelijk op chroom inwerkt. Chroom heeft een hoge chemische stabiliteit, kan een passieve film op het stalen oppervlak vormen, het metaal van de buitenkant isoleren de stalen plaat tegen oxidatie beschermen en de corrosiebestendigheid van de stalen plaat verhogen. Na de passieve film neemt de corrosiebestendigheid af.


F53 roestvrij stalen plaatKenmerken en toepassingsgebiedSamenvatting van de methode voor de vervaardiging van platen volgens de oppervlaktekenmerken toepassing van zilverwitte matte warm gewalst tot de gespecificeerde dikte, en vervolgens aaneengesloten en gewalst. Een ruw en matte oppervlak heeft geen oppervlaktegloss nodig. Zilveren witte koudgewalst warmtebehandeling en beitels 2D-producten worden gebruikt voor toepassingen met lakse oppervlakteeisen. Voor algemene materialen is de gloss van dieptekenmateriaal sterker dan die van de D-behandeling, Na het afwerken van een lichte koudwals met een polijstrol, is het algemene materiaal Ba zo helder als een spiegel. Er is geen standaard, maar het is meestal de oppervlakteverwerking van felle anneling, en de reflectie van het oppervlak is zeer hoog. Voor bouwmaterialen, 100 ~ 200 35;; eenheid) wordt de schuurriem gebruikt voor grof slijpen van bouwmaterialen; Het polijstoppervlak dat wordt verkregen door slijpen met 150 ~18018355; de schuurriem in het midden van de keuken is hetzelfde als die verkregen door fijnslijpen. Het polijstvlak wordt gepolijst met 240 ţ schuurriem. Het ultra-fijn slijpen in de keuken wordt gepolijst met 320 350; slijpsel. De glans is vergelijkbaar met de riem van Ba. Het wordt in het algemeen gebruikt voor malen met 400 ; polijst wiel. Het wordt gebruikt voor de constructie. Het is gespecialiseerd in de constructie, het is een stalen plaat, roestvrij staal, Nieuwe en oude klanten zijn welkom om te raadplegen tijdens de preferentiële activiteiten. HL haarlijn slijpen in de keuken wordt uitgevoerd door het malen van materialen met de juiste deeltjesgrootte voor het malen van haarlijn (150 ~ 240_;). Er zijn veel gebouwen en bouwmaterialen dicht bij het malen van de spiegel. 600_; draaiend polijstwiel wordt gebruikt voor het malen voor kunst, spiegelslijpen voor decoratie, spiegelslijpen voor spiegelslijpen en en en en polijstwiel wordt gebruikt voor het malen van reflector, overeenkomstig het doel, zijn brugstaal plaat, boilerstaal plaat, scheepsbouwplaat, auto-stalen plaat, dakplaat, staalplaat, staalplaat van elektrisch staal (siliciumplaat), veerplaat, speciale zonneplaat (Hairui speciaal staal) gangbare Japanse merken in andere stalen platen voor gewone en mechanische constructies.

Installation conditions.De concurrentie in de buizen van roestvrij staal industrie wordt hevig en geleidelijk geïntensiveerd. Met de vloed van vers merkbloed en de neergang van de markteconomie wankelt de ontwikkeling van roestvrij stalen pijpenfabrikanten. Uit enkele relevante gegevens blijkt echter dat het totale marktpotentieel nog steeds groot is. De fabrikanten van roestvrij stalen buizen moeten stap voor stap weten hoe ze verder moeten gaan en gestaag vooruitgang moeten boeken om de markt te winnen.

De petrochemische industrie, met inbegrip van de chemische kunstmestindustrie, heeft een grote vraag naar roestvrij stalen pijpen. Roestvrij stalen pijpen worden voornamelijk gebruikt in deze industrie met inbegrip van, 34317l 32, enz., met een buitendiameter van ongeveer ”65550418”, “de wanden van de buizen en een wanddikte van ongeveer 6mm-50mm (over het algemeen medium- en lagedruktransmissiepijpen met een specificatie van meer dan &159mm); De specifieke toepassingsvelden zijn: ovenbuizen, buizen, buizen, warmteleidingen, enz.

display 12288;- 12288; 303— Voeg een kleine hoeveelheid zwavel en fosfor toe om het makkelijker te snijden.

.Warmgewalst siliciumstaal plaat, warm gewalst siliciumstaal plaat, wordt vertegenwoordigd door Dr, moet deze in het contract worden vermeld en zal het probleem van krassen en krassen op het oppervlak van de roestvrij stalen pijp door het openen van de verpakkingszak niet worden aanvaard.

Vergeleken met traditioneel staal kan roestvrij staal niet alleen een hoge sterkte- en gewichtsverhouding garanderen, maar ook een goede plasticiteit, taaiheid, vormbaarheid en lasbaarheid hebben. Het is de eerste keuze voor het wagenframe. Roestvrij staal met superieure prestaties kan auto's met licht gewicht sterke weerstand, hoge veiligheid en lange levensduur creëren. Dergelijke frames kunnen worden gerecycleerd en hergebruikt. Het kan niet alleen kosten besparen, maar ook middelen besparen. En sommige andere auto-onderdelen zijn ook gemaakt van roestvrij staal. Roestvrij staal heeft een grote potentiële markt in de hele auto-industrie!