Paiania.kgmHoeveel is 500KVA box transformatorHoge ervaring en technologie

omroeper:hp122HP117294921 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:25

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Productieproces en stappen van droge transformator

Paiania.kgm.Fabrikant van omzetters

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

.Fabriek voor elektrische transformatoren

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Paiania.kgmHoeveel is 500KVA box transformatorHoge ervaring en technologieDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; 4&Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan 2000 ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts 1 /500 van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Energiebesparende analyse van de transformator

Als de elektrische transformator meer dan 72h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; 95%), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een 2500V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ 300mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet 100mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; 5mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

average method.In het geval van droge transformator-werking is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.


Paiania.kgmHoeveel is 500KVA box transformatorHoge ervaring en technologieDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom,Paiania.kgmVolledige lijst van Power Transformer Models, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

High quality and low price.Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden,Paiania.kgmtransformator voor droog type en met olie ondergedompelde transformator, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N2 moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Dry type transformator bedrijf

Paiania.kgm.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel,Paiania.kgmAangepaste transformator, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, die de oscillatie onder 0.2%