Voorburg.kgmInstappende as bewegende hydraulische drukZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

omroeper:hp161HP196399230 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:26

Om ervoor te zorgen dat de hydraulische instapbrug in goede staat is, moet deze vóór gebruik worden gecontroleerd, vooral met inbegrip van of de knoppen effectief zijn; Of het netsnoer en het stopcontact intact zijn; of de oliepijpleiding intact is; de stabiliteit van de leuning; De dichtheid van bouten bij elk knooppunt; Het uiterlijk is intact. Maar als de stroom is ingeschakeld en het controlelampje brandt, druk je op de omhoog knop, de motor draait maar de hijstafel stijgt niet. Dit kan te wijten zijn aan de omgekeerde aansluiting van de driefasige voeding en de motor omkeert. Alleen de voeding moet worden gecorrigeerd, dus het is geen groot probleem.

Nadat het voertuig op zijn plaats is, laat de terugslagklep los, laat de as zakken en installeer de lip soepel op de achterkant van het voertuig. De asketting wordt aan het voertuig bevestigd. Op dit punt zal en kan het hydraulische systeem niet gaan werken.

Voorburg.kgm.Wat zijn de belangrijkste conventionele parameters van hydraulische instapbruggen De nominale lading omvat over het algemeen: 8T, 10T, 12T; De standaard werkbladgrootte is 2440× honderddrieëntachtig

De hydraulische instapbrug is een gespecialiseerde hulpapparatuur voor het bereiken van snel laden en lossen van goederen, en is onze goede helper. Toch zijn storingen tijdens het gebruik onvermijdelijk. Wat moeten we doen bij een storing?

.Flexibiliteit verwijst naar de vraag of de hydraulische instapbrugverrichting gunstig is voor de volgende fase van verrichting. De meeste bedrijven missen systematische analyse in dit opzicht, vaak verwaarlozen het probleem van lossen tijdens het laden, en niet overwegen het gemak van uitgaan na opslag,Voorburg.kgmMechanische vaste instapbrug, wat resulteert in slechte connectiviteit tussen fasen en een lage uitvoeringsefficiëntie. Vanwege het gebrek aan effectief beheer kan mechanische apparatuur niet effectief worden gebruikt, wat resulteert in overmatige fysieke arbeid

Aan de bovenkant van het brugdek bevindt zich een flip plate, die aan de rand van de wagen wordt geplaatst om een soepele overgang tussen de passage en de wagen te garanderen.

De productkwaliteit van technologiefabrikanten is gegarandeerd. Natuurlijk, de productkwaliteit in de markt is nu gegarandeerd, en de erkenning van technologiefabrikanten in de markt zal ook hoger zijn. De prijzen van technologiefabrikanten producten zijn betaalbaar. Bij het kiezen om hogesnelheidsspoorwegbruggen te kopen, is het belangrijk om naar de basisprijssituatie te kijken. Er zijn veel verschillende prijzen in de markt vandaag, sommige zijn kosteneffectiever, en sommige zijn duurder,Voorburg.kgmVaste instapbrug, Wanneer klanten kiezen, kunnen ze altijd zoeken naar technische en professionele fabrikanten. Ze kunnen ook controleren de markttrend en hoeveel het kost. Zodra de fabrikant de prijs heeft verkregen, kunnen ze controleren of ze kunnen accepteren. Ze kunnen ook kiezen op basis van de vergelijking van prijzen.


Voorburg.kgmInstappende as bewegende hydraulische drukZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerdDe werkelijke situatie van het selecteren en kopen volgens de werkelijke behoeften omvat het begrijpen van de gebruikte objecten, vervoerscapaciteit en werkprestaties van hydraulische instapbruggen. Omdat het product in een afgesloten put moet worden geïnstalleerd, bepalen de grootte en diepte van de put de specificaties en afmetingen van de hydraulische instapbrug. De grootte van de algemene hydraulische instapbrug omvat zowel externe als interne afmetingen, moet worden overwogen of er ingebouwde stroom is

De hydraulische hefbrug aan boord is een gespecialiseerde hulpapparatuur voor snel laden en lossen van goederen. Zijn hoogteverstelling functie maakt het mogelijk een brug te bouwen tussen de vrachtwagen en het laadplatform in het magazijn. Heftrucks en andere behandelingsvoertuigen kunnen rechtstreeks de vrachtwagen voor batch laden en lossen van goederen, verbeter de werkefficiëntie en bereik grotere economische voordelen voor ondernemingen.

High quality and low price.Het kiezen van een redelijk geprijsde hydraulische instapbrug op basis van kosteneffectiviteit is een van de overwegingen voor de koper.

Onjuiste selectie van olieproducten Het merk, de kwaliteit en de viscositeitsgraad van de olie voldoen niet aan de vereisten of verschillende merken hydraulische olie worden gemengd, wat resulteert in een te lage of te hoge viscositeitsindex van hydraulische olie. Als de viscositeit van de olie te hoog is, neemt het vermogensverlies toe en neemt de olietemperatuur toe; Als de viscositeit te laag is, neemt de lekkage toe en neemt de olietemperatuur toe.

Voordelen en materiaalselectie van instapbruggen: instapbruggen met superieure prestaties hebben een hoge sterkte en draagvermogen, en worden niet gemakkelijk vervormd, zelfs tijdens langdurige verrichting onder hoge belastingen.


Voorburg.kgmInstappende as bewegende hydraulische drukZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerdHet elektrische systeem van de instapbrug is uitgerust met foutindicatie voor kabelaardingsbescherming met anti-druk teenbeschermingsraad op het platform.

Discount.Preventieve maatregelen: De selectie van olie moet worden bepaald volgens het door de fabrikant aanbevolen merk, de werkomgeving van de machine, temperatuurfactoren, moet slijtvaste hydraulische olie met goede prestaties worden geselecteerd.

. De opkomst van mobiele hydraulische instapbruggen heeft de arbeidsintensiteit sterk verminderd en de economische voordelen verhoogd, soms ver boven onze verwachtingen. Mobiele hydraulische instapbruggen ontwikkelen zich snel in de samenleving, en verschillende industrieën hebben hun eigen unieke ontwikkeling, met verschillende gebieden met hun eigen unieke kenmerken. Daarom is de focus die we momenteel nastreven op hoe we de efficiëntie van ons werk kunnen verbeteren en alles eenvoudig en comfortabel kunnen maken.Met de mobiele hydraulische instapbrug heeft alles een basis die bereikt kan worden. Zolang je bereid bent, ligt de toekomst in jouw handen en soms is alles zo eenvoudig.

Tijdens het toepassingsproces van hydraulische instapbruggen, is het noodzakelijk om de operationele procedures te volgen om de normale werking van de apparatuur te garanderen.Welke voorzorgsmaatregelen moeten we nemen bij het gebruik van hydraulische instapbruggen?

Voorburg.kgm.Toepasselijke gelegenheden voor mobiele instapbruggen: Mobiele instapbruggen worden hoofdzakelijk gebruikt voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers in fabrieken, grote dokken industriële en mijnbouwondernemingen, bouwondernemingen, kolen- en elektriciteitsbedrijven, en andere ondernemingen en instellingen Het is handig voor vorkheftrucks om goederen rechtstreeks van het platform in vrachtwagens te laden en te lossen zonder mankracht voor veelvoudig vervoer te verspillen, waardoor productieefficiëntie wordt verbeterd, verborgen kosten voor ondernemingen worden verminderd, en winstmarges verhogen.

De druk op de as zal de levensduur van de instap as verminderen.

  1. Controleer voor gebruik de instapbrug op duidelijke schade zoals scheuren en gebroken draden.