Wolfsberg.Hydraulische druk van de mobiele instapwasDemonstratie van speciale prestaties

omroeper:hp161HP196399230 vrijgavetijd:2023-11-20 18:39:41

Wolfsberg.Hydraulische druk van de mobiele instapwas,

Common&quo; Stroomlijn” Open gezamenlijke planning, met een lasgebied meer dan drie keer dat van andere traditionele pijpleidingverbindingen, die de levensduur en de beschermingslevensduur aanzienlijk verlengen.

Bij het vervangen van hydraulische olie kan soms slechte hydraulische olie ook lawaai op de hydraulische instapbrug veroorzaken, evenals lawaai wanneer het pompstation de lucht binnenkomt.

Wolfsberg..Bij werkzaamheden op hoogtes boven 1, moet deze vóór gebruik worden gecontroleerd, vooral met inbegrip van of de knoppen effectief zijn; Of het netsnoer en het stopcontact intact zijn; of de oliepijpleiding intact is; de stabiliteit van de leuning; De dichtheid van bouten bij elk knooppunt; Het uiterlijk is intact. Maar als de stroom is ingeschakeld en het controlelampje brandt, druk je op de omhoog knop de motor draait maar de hijstafel stijgt niet. Dit kan te wijten zijn aan de omgekeerde aansluiting van de driefasige voeding en de motor omkeert. Alleen de voeding moet worden gecorrigeerd, dus het is geen groot probleem.

.Trek de handmatige klep aan om deze te sluiten.

De verrichting is eenvoudig en arbeidsbesparend.Onder de tractie van een heftruck, kan de duurzame mobiele instapbrug naar elke plaats worden verplaatst, en de verrichting is ook zeer eenvoudig en handig.Pas gewoon de hoogte van de aanpassingsplaat aan de juiste positie, en verbind de voorste torenplaat aan de vrachtwagen om goederen direct te laden en lossen.

Het materiaal dat wordt gebruikt voor de instapbrug is: de hoofdsteun is gemaakt van speciaal gevormde stalen buizen.


Wolfsberg.Hydraulische druk van de mobiele instapwasDemonstratie van speciale prestatiesNaast algemene uitrusting moet een stabiele hydraulische instapbrug ook worden uitgerust met een overloopklep op basis van zijn prestaties om overmatige druk tijdens opwaartse beweging te voorkomen. En wanneer het hydraulische systeem pijpleidingbreuk ervaart die leidt tot snelle daling, zou er een pijpleiding moeten zijn die automatisch het oliecircuit kan afsnijden. breukklep; En noodhandrem moet worden verstrekt, die onmiddellijk kan worden gestopt in geval van nood om letsel te voorkomen. Daarom kiest de aanvrager een hydraulische ladingslift met een pijpleidingbreukklep en een noodhandrem, die efficiënter is.

Leven in de huidige maatschappij is van ons. Omdat de huidige samenleving zich snel ontwikkelt, is alles in haar snel tempo. Zowel de ontwikkeling van technologie als de veranderingen in het leven zijn onvoorstelbaar voor mensen in het verleden. Het leven is mooi, maar soms is het echt wreed. Dus voor medewerkers in de logistieke sector, hoe kunnen ze hun werk efficiënter maken? De hydraulische instapbrug zegt het.

  1. Wanneer de mobiele instapbrug van de ene naar de andere plaats moet worden verplaatst, schudt u eerst de twee steunvoeten van de mobiele instapbrug totdat beide achterwielen landen. Gebruik dan een hydraulisch apparaat om de achterwielen omhoog te rollen, de hoogte aan te passen aan de hoogte van de heftruck,Wolfsberg.Telescopische instapbrug, en dan wordt de heftruck direct getrokken naar de positie van gebruik.

Executive standard.Naast algemene uitrusting moet een stabiele hydraulische instapbrug ook worden uitgerust met een overloopklep op basis van zijn prestaties om overmatige druk tijdens opwaartse beweging te voorkomen. En wanneer het hydraulische systeem pijpleidingbreuk ervaart die leidt tot snelle daling zou er een pijpleiding moeten zijn die automatisch het oliecircuit kan afsnijden. breukklep; En noodhandrem moet worden verstrekt, die onmiddellijk kan worden gestopt in geval van nood om letsel te voorkomen. Daarom kiest de aanvrager een hydraulische ladingslift met een pijpleidingbreukklep en een noodhandrem, die efficiënter is.

Als het gaat om vaste hydraulische instapbruggen, geloof ik

Nadat de bewerking is voltooid, laat u de vaste ketting los en drukt u op het handvat op de as. Het voertuig rijdt weg en de as zal resetten. Til de achterkant van de vaste instapbrug op en hang deze in het voertuig.


Wolfsberg.Hydraulische druk van de mobiele instapwasDemonstratie van speciale prestatiesHet is ten strengste verboden om buitensporige stapellasten rond de funderingsput toe te passen.

Product line.De helling van de elektrische hydraulische instapbrug zelf moet een bepaalde helling hebben om de heftruck toe te staan om de wagen voor het laden en lossen van lading in te voeren.De lengte van de helling varieert ook van 7000mm tot 7500mm, voornamelijk rekening houdend met veiligheid en stabiliteit van gebruik. Lange tijd heeft de fabrikant van de instapkas geen omzet om het prijsverschil te vermijden, dat 20% hoger is dan de marktwaarde! Meer dan een ton is duurder!

De instapbrug dient als magazijn

De hydraulische instapbrug is een gespecialiseerde hulpapparatuur voor het bereiken van snel laden en lossen van goederen,Wolfsberg.Opheffen en zakken van de instapbrug, en is onze goede helper. Toch zijn storingen tijdens het gebruik onvermijdelijk. Wat moeten we doen bij een storing?

Wolfsberg..De lengte van de elektrische hydraulische instapbrug is over het algemeen ongeveer 10 meter, 11200m voor 8 ton, en 11300m voor 10 ton. Het is zeer geschikt voor plaatsing op de grond in open ruimtes.

Reden voor het niet laten zakken van de hijstafel: Het verlagen van de klep functioneert niet en het verlagen van de snelheidsklep is uit de instelling Oplossing: Wanneer u op de verlaagknop drukt, controleert u of het verlagen van de klep geactiveerd is. Als er geen elektriciteit is, probeer het te elimineren; Als er elektriciteit is, lost u het verlagende ventiel zelf op of vervangt u het verlagende ventiel. Het verlagende ventiel moet schoon gehouden worden.

Hydraulische olie: No. 32 anti slijtage hydraulische olie.