Q460b gelaste pijpHoe de technologie te verbeteren?

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2021-12-11 09:47:57

Het is om te voorverwarmen in plaats van de lijn energie te verhogen. Reel heeft kwaliteit nodig, eerlijke zaken! Laten we het over onze productiviteit hebben.

Om u beter te laten begrijpen van de installatiemethode van opgerolde pijp, zal de volgende breedbandpijp fabriek de installatiemethode van opgerolde pijp introduceren: pijp hoep wordt gebruikt, en ruwe zijde riem, witte hennep draad pijpuitzuiger, handvat en andere gereedschappen worden gebruikt om opgerolde buizen en pijphulpstukken te verbinden. Deze methode kan herhaalde debugging nodig hebben vanwege de grote invloed van menselijke factoren. Bovendien, wanneer de materialen van opgerolde buizen en leidingen verschillend zijn, als gevolg van hun verschillende thermische coëfficiënten, lekkage kan optreden wanneer koud en warm water worden gebruikt afwisselend?

.Wat dacht je van dikke wand opgerolde pijp? In het algemeen worden chemische en elektrolytische beitspullen gebruikt voor de beitsverwerking. Alleen chemische beitsing wordt gebruikt voor dikke wandspoelpijp, die oxyde schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het gebruikt worden als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen. Onder invloed van de slijtage en de kracht kan de stalen pijp ook de vereiste uniforme ruwheid bereiken.

De technologie voor de productie van de rolpijp vereist dat het lassen van de rolpijp een dubbelzijdig lasse is, twee lengterige lassen zijn toegestaan, en de lasafstand groter is dan 300 mm. Het lassersuiterlijk en de kwaliteitsnorm mogen niet lager zijn dan de norm in de lasseringsspecificatie.

.De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan 20mm, en de buitenste diameter is 450-3000mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, gevormd, geribd en defect detectie onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: cilinder, hydraulisch, brug, rol, enz.

Het voornaamste doel van voorverwarming is het verminderen van de koelsnelheid van gelaste gewrichten en prehittetemperatuur. Zoals uit de tabel kan worden gezien, kan voorverwarming de koelsnelheid verminderen, maar heeft in principe geen invloed op de tijd die wordt besteed bij hoge temperatuur, wat ideaal is. Daarom is bij het lassen van dikke wandspoelen met verharding de belangrijkste technische maatregel om de koelsnelheid en de verhardingstendens te verminderen eerder voorverwarming dan verhoging van de lijnenergie. Plasmasnijden van dikke wandspoelpijp is effectiever dan het snijden in gas

Hoog. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder, hydraulische druk, brug, rol, enz.


Q460b gelaste pijpHoe de technologie te verbeteren?



De apparatuur van vandaag is dubbelzijdig met booglassen, want het spreekt voor zich dat hier dubbelzijdige lassen nodig zijn.

De gemeenschappelijke normen voor dikke wandspoelpijpen zijn over het algemeen onderverdeeld in: (ministeriële norm, (nationale norm,Q235B gelaste stalen pijp, ook wel bekend als olie- en gastransportpijp (tot nu toe zijn de eisen streng (American Petroleum Association, ook wel bekend als pijpleiding stalen pijp; die is verdeeld in twee niveaus PSL1 en PSL2), spiraalgelaste stalen pijp voor stapel) Het ministerie van aardolie heeft standaard Pandu pijp, spiraalnaad hoge-frequentie gelaste stalen pijp voor algemene low-presse vloeistof transmissie. De warmgewalste stalen strip spoel wordt gebruikt als de buis blanco, en de spiraalvormige naad met hoge-frequentie gelaste stalen pijp voor hoge-ronde lage-druk transmissie wordt gebruikt. De spiraalvormige gelaste stalen pijp voor de stapel is warmgewalst stalen strip als de buis blanco, die vaak is warme spiraal gevormd en dubbelzijdige onderdompeling wordt gebruikt Koppeling of hoogfrequent lassen van stalen pijpen voor constructiewerken,K345B spoel, dokken, bruggen en andere funderingsstapels. Q235B stalen pijpen brengen een groot gemak in ons leven. Bijvoorbeeld, zullen deze dingen niet gemakkelijk worden gebruikt. Hoewel het pijpsysteem wordt gebruikt in de transportindustrie, rolpijp, Q235B rolpijp, Q345B rolpijp, grote diameter dunne-wandleiding en grote diameter van de rolpijpen met een dunne wand Grote diameter dikke wandspoel, roestvrij stalen spoel, L360-spoel en 16Mn-spoel hebben hoge druk weerstand, goede waterdichte prestaties, brand- en hoge temperatuurbestendigheid, sterke overbelasting, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur, die heeft gezorgd voor grote ondersteuning.

Ten eerste, de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals 90 ^ deg; Elleboog, die de kromming kan berekenen om de 90-DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog, en dan snijden met de lengte als vaste lengte.

Installation requirements.Het productieproces van dikke wandgelaste buizen kan worden verdeeld in koud rollen, koud rollen en warm rollen. De stalen pijpen zijn gemaakt van 10, 20, 35 en 45, die worden aangeduid als gewone stalen pijpen voor kort, en 16Mn is tussen gewone stalen pijpen en gelegeerde stalen pijpen. Dit materiaal wordt laaggelegeerd stalen pijp genoemd, de stalen pijpmaterialen zijn 27SiMn, 12Cr1MoV, 10crmo9, 15CrMo en 35CrMo, en de roestvrij stalen pijp wordt collectief aangeduid als gelegeerde stalen pijp. Volgens het gebruik wordt het verdeeld in structurele naadloze stalen buizen; vervoer van naadloze stalen buizen; Naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor kunstmestapparatuur; naadloze stalen pijp voor geologische exploratie; Gekoppelde stalen pijp; naadloze stalen pijp voor aardoliekraken; Mariene naadloze stalen pijp; Koudgetrokken koudgewalste precisie naadloze stalen pijp; Diverse gelegeerde pijpen.

Dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en dikke wand opgerolde pijp. De wanddikte van de opgerolde pijp is 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. Het wordt gewalst gelast, gevormd geboft, verwijderd en versterkt rechtstreeks van de stalen plaat. De verwerkingstijd van de muntpijp is kort en de levering is snel Lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, enz.

De diameter van dikke wand opgerolde pijp is meestal hoger dan dn450. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. De reden waarom dit gebeurt is vooral te wijten aan de problemen van de verwerking van grondstoffen en apparatuur. De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, wordt meestal niet geproduceerd door de staalfabriek, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden.


Q460b gelaste pijpHoe de technologie te verbeteren?



Een hoog mangaan gehalte 6 maakt het staal broos en vermindert de plasticiteit. Onder welke omstandigheden moet de dikke wandspoel vooraf verhit worden voor het lassen?

target.Als de diameter van de klant bijzonder groot is, is het moeilijk voor de algemene machines en apparatuur, dus is het noodzakelijk om opgerolde buizen te gebruiken. Eerst, na het walsen van de stalen plaat, de grote diameter van de dikke muur, Daarom kunnen er twee lassen op een leiding lichaam, ook wel bekend als dubbele lassen. Dikke wand rechte naad spoelen pijp heeft een breed scala aan materialen. Zolang het een stalen plaat is die kan worden besteld in een staalfabriek, is het in principe OK. Het belangrijkste probleem van het product is de kwaliteit van het lassen. De kwaliteit van het lassen bepaalt direct de kwaliteit van het product, wat de belangrijkste stap is in de dikke wandrolpijp. Het is geschikt voor kolommen voor stalen constructies zoals gebouwen, bruggen, dammen en offshore platforms, super lange-span bouwwerken en elektrische mastmastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen.

De rolleiding van de stalen plaat met een grote diameter, de waarde van de rolleiding van de stalen plaat met een grote diameter, is gemaakt van een 16mm dikke rolpijp, neemt geavanceerde technologie aan, heeft goede gebruikseigenschappen en prestaties in gebruik, en kan een belangrijke waarde en functie vertonen. Het kan de stalen strook met een passende kwantitatieve en brede breedte in een parallelle wikkelpijp met de vereiste binnendiameter en wanddikte winden; De roller wordt aangedreven door een actieve stappenloze snelheidsregeling met kleine vervorming van de onderkaak, grote druk, sterke wikkelkracht, hoge energie-transmissie-efficiëntie, een goede wikkelkracht en een plat uiterlijk; Met de zelfvergrendelingsfunctie kan Q345 met grote diameter stalen plaat spoel voor brug automatisch worden vergrendeld zonder te schudden na het aanpassen van de slingerarm hoek; Met een automatisch snijapparaat is de insnijding netjes zonder krommingshoek, stabiel in prestaties en gemakkelijk te bedienen.

De gewalste pijp is verdeeld in een rechte naad en een T-vormige gelaste pijp. Het walsen van de pijp kan voldoen aan de vraag op de markt naar minder aantal en meer modellen van gelaste pijpen. Het kan worden gebruikt voor de leiding stapel, kolom, transportvloeistof, drukvat, enz. De longitudinale lasse van hetzelfde vat met hoge druk en hoge temperatuur-continue leiding mag niet meer dan twee gangen overschrijden, en de afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan 200mm.

.Hoog. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder hydraulische druk, brug, rol, enz.

Materiaal gebruikt voor de spoel van stalen platen: het moet door de gebruiker worden verklaard.

Het toont grote voordelen bij het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot de ontwikkeling van plasmasnijtechnologie van handmatige of semi-automatische tot NC, die een van de belangrijkste richtingen van NC snijtechnologie is geworden. NC plasma-snijtechnologie is een set van high-tech technologieën zoals NC technologie, plasma-snijtechnologie en inverter-stroomvoorziening technologie. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de gemeenschappelijke vooruitgang van computer, plasma arc karakteristiek onderzoek, macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig, en de CNC-technologie voor het snijden van plasma was later. Onlangs hebben enkele binnenlandse universiteiten, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.