K235B spoelNieuwe hardingstechnologie

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2021-12-28 13:16:40

Dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en dikke wand opgerolde pijp. De wanddikte van de opgerolde pijp is 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. Het wordt gewalst, gelast, geboft, verwijderd en versterkt rechtstreeks van de stalen plaat. De verwerkingstijd van de muntpijp is kort en de levering is snel Lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, kolommen, enz.

De longitudinale lasse van hetzelfde deel van de spoelpijp mag niet groter zijn dan 2.

.De laatste dagen blijven de fabrikanten van stalen platen met een grote diameter met kleine schommelingen werken. Onder hen, de markt hoge lijn en de stapel behuizing rooster voor schroefbrug pilaren in Taiyuan markt aanzienlijk verhoogd met 70 yuan /ton. In maart 25 in Noord-Oost-China steeg de Shenyang-markt iets tegen dertig yuan /ton, en de algemene situatie bleef laag inventaris, en de wanddikte kan van 4mm tot 30mm zijn. Hoofddoel: het wordt op grote schaal gebruikt in de civieltechnische bouw, zoals huizen, bruggen en wegen. De spiraalgelaste stalen pijp neemt tegenwoordig aanzienlijk toe. De grondstoffen die worden geleverd voor de productie van spiraalstalen buizen zijn koolstofstaal of laaggelegeerd constructiestaal na de verdoving. Het is goed gebruikt in de chemische industrie en de landbouw irrigatie, en heeft goede middelen voor de transport- en bouwsector. Volgens zijn eigen structurele kenmerken heeft het twee belangrijke toepassingen. Het wordt gebruikt voor transport, zoals watervoorziening en drainage. Op basis van zijn superieure prestaties, kan het ook worden gebruikt voor het vervoer van gas, aardolie en andere chemische stoffen. Het wordt gebruikt voor de structuur zoals de leiding en de brug, evenals de leiding voor de weg, de kade en de constructie.

Lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards kolommen, enz.

.Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

Gas en andere projecten.

Daarna moeten we voorkomen dat de plaat beschadigd wordt. De delen met ernstige littekens moeten voor de overgang worden vermalen en de wanddikte van het vermalen deel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte. Steel rolpijp is een onconventionele pijp, en er is geen binnenlandse standaard op dit moment. Daarom is de inspectie vooral gericht op de dikte en de lassekwaliteit.


K235B spoelNieuwe hardingstechnologie



Gewicht per meter van stalen plaat spoel = (buitenste diameter wanddikte) * wanddikte *0.0246615 stalen plaat spoel is gemaakt van stalen plaat. Dikke wand t-lassed spoel kan worden verdeeld in spoel en warm gewalst dikke wandspoel.

Uitvoerend standaard voor het afronden van stalen plaat: structurele buis gb8162-2008 vloeistof buis gb863-2008 low and medium presse boiler tube gb3087-2008 hoge druk boiler buis GB5310-2008 speciale buis voor chemische meststoffen GB 79-2000 aardoliekraken buis gb948-88 stalen plaat rounding proces: tube &m blanco mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Peel &mdash& mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Verwarming], mdash& mdash; Perforatie &mdash& mdash; Kiezen van &mdash& mdash; Grinning &mdash& mdash; Luchtdroging], mdash& mdash; Hoofd van het lassen mdash; Cold drawing ^ mdash& mdash; mdash; mdash; Kiezen en passivatie mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Cold rolling &mdash& mdash; Degreering &mdash& mdash; Cutting head], mdash& mdash; Luchtdroging], mdash& mdash; Intern polijsten &mdash& mdash; Extern polijsten mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Identificatie $mdash& mdash; Inspectie van de procesflow van de verpakkingen van afgewerkte producten industriële pijp ^ mdash& mdash; Peel &mdash& mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Verwarming], mdash& mdash; Hoofd van het lassen mdash; Cold drawing ^ mdash& mdash; Behandeling van oplossingen mdash; Kiezen van &mdash& mdash; Kiezen en passivatie mdash; Formule van het rolgewicht van de stalen plaat: [(buitenste diameter wanddikte) * wanddikte]* 0.02466 = kg /M (gewicht per meter)

De apparatuur van vandaag is dubbelzijdig met booglassen, want het spreekt voor zich dat hier dubbelzijdige lassen nodig zijn.

Job description.In het productieproces heeft de warmgewalste stalen pijp geen grondstoffen, d.w.z. de mechanische eigenschappen van een dikke wandplaat. Op deze manier wordt de stalen plaat eerst verhit en daarna gewalst, waardoor de stalen plaat onder grote omstandigheden wordt zachter gemaakt, hetgeen de kwaliteit van het materiaal niet zal beïnvloeden, noch de eigenschappen zoals sterkte, opbrengst en trekkracht zal aantasten. Voor de wanddikte die niet kan worden bereikt door koudgewalste stalen pijp, worden de specificatie en model van dikke wandstalen pijp toegevoegd.

De stalen behuizing betekent dat het vanwege de onstabiele bodem moeilijk is om een verstevigde betonnen muur te bouwen, zodat de stalen steunmuur wordt gebruikt om de boorstapel te beschermen om te voorkomen dat het gat instort en de voortgang en veiligheid van de constructie te beïnvloeden. Hoge prijs warm gewalst stalen pijp van verschillende specificaties, grote diameter dikke wand rolpijp, dikke wand recht naad rolleiding, rolpijp fabriek heeft tijdige levering en hoge kosten prestaties. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! De stalen stapel huls is een cirkelvormige loop met een ijzeren plaat naar de grootte van de put, en beide uiteinden zijn lege vaten. Het kan de gat muur stabiliseren, gat instorting voorkomen, het oppervlaktewater isoleren, de boor bit begeleiden, de stapel positie vast te stellen, de oorspronkelijke grond te beschermen, enz., die over het algemeen 20-40cm groter is dan de stapel diameter. De begraven diepte hangt af van de eigenschappen van de bodem. De afwijking van de planpositie mag niet groter zijn dan 5cm, en de neiging moet minder dan 1%. De spoel is toegewijd aan de productie van circumferentiële gewrichten Alle soorten longitudinale spoelen en stalen penstocks worden hervormd op basis van vergelijkbare specificaties en modellen van traditionele spoelapparatuur. De functie van het verbeteren van de parameters van de rolapparatuur voor de leidingen met 30% vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan 400 en wanddikte van 8-100mm. De materialen omvatten voornamelijk Q235 Q345, 45 3535; 20ţ, 35cimo en 42cimo, 16 mangaan en 16 mangaan. In het algemeen kunnen koudgewalste platen worden gebruikt voor rolpijpen, enz. Product executive standaards: GB /t50205-200, GB /t3092-2001, enz. Pijpen worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, het vervoer van aardgas, het drijven van de stapel,Q355b grootdiameter spoel, de stadswatervoorziening, de warmtetoevoer, de gasvoorziening en andere projecten.

De kolf van de opgerolde pijp (met dezelfde wanddikte) mag niet groter zijn dan tien% van de wanddikte en niet meer dan 2mm.


K235B spoelNieuwe hardingstechnologie



Bovendien moeten we bij het walsen van de pijp niet meer dan twee lengterige lassen op hetzelfde cilindergedeelte van de pijp hebben. Voor het walsen van de pijp op lange termijn, het walsen van de Q235B pijp het rollen van Q345B, het rollen van de dunne wandpijp met een grote diameter, het rollen van dikke wandpijp, het rollen van roestvrij staal, het rollen van de L360 pijp en het rollen van de 16Mn pijp zijn de producten volledig, de kwaliteit is uitstekend en de prijs is gunstig. De afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan 200.

Lets see.In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp 20mm en is de buitendiameter 450-

Het walsproces van stalen plaat: het walsproces van stalen plaat omvat over het algemeen warmwalsen, warmspoelen, gieten en andere productiemethoden! Het rollen van stalen plaat wordt vaak gezien in het productieproces van dubbelzijdige booglassen. De producten gaan door meerdere processen zoals lassen, uitwendig lassen, richten en plat hoofd. Rollende pijp, Q235B rolleiding, Q345B rolpijp, dunne-wandleiding met grote diameter, dikke wandrolpijp,20 355; dikke gelaste wand, roestvrijstalen rolpijp, L360 rolpijp en 16Mn rolpijp zijn geavanceerd in technologie, streng in het testen, 435cimo en 42cimo, 16 mangaan en 16 mangaan capaciteit. Over het algemeen kan koudgewalste plaat gebruikt worden voor het rollen van pijpen, en de productnormen zijn GB /t50205-200, GB /t3092-2001, enz. Continue pijp wordt op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, aardgas transmissie, stapel rijden, stedelijke watervoorziening, gasvoorziening en andere projecten.

Elektrische fusie-aansluiting: wanneer de hulpstukken van de leidingen de fabriek verlaten, wordt de weerstand draad in de leidingen begraven om de hulpstukken voor elektrische fusie-pijp te maken. Op de bouwplaats moet alleen de stekker van het speciale lasseringsinstrument en de aansluiting van de leidingen worden aangesloten. De binnenkant van de hulpstukken smelt het buitenste plastic van de hulpstukken en het binnenste plastic van de leidingen om een betrouwbare verbinding te vormen, en combineert de timing zoals de speciale digitale tijdhouder en het installatiegat.

Om de lassekwaliteit van de stalen spoelpijp te kunnen vaststellen,Q355b gelaste pijp, is een keuring van de lassen noodzakelijk. Na het lassen worden alle lassen getest met een continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van de lassen te verzekeren. Als er defecten zijn, zal het automatisch alarm en spray merken, en de productie zal de procesparameters op elk moment aanpassen om de defecten op tijd te elimineren.