Q550b dikke spoelpijpWat voor soort verpakkingsmethoden zijn onderverdeeld in:

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2021-12-29 10:16:41

Een hoog mangaan gehalte 6 maakt het staal broos en vermindert de plasticiteit. Onder welke omstandigheden moet de dikke wandspoel vooraf verhit worden voor het lassen?

De stalen plaat spoel neemt het secundaire vormproces aan. Bij het rollen moeten de uiteinden van de stalen plaat eerst worden gebogen en moet de diameter lager zijn dan de diameter van de opgerolde pijp. Vervolgens pas de beddruk aan, rol twee keer op stalen buis, stalen plaat spoel, lassen en versterken van de rolpijp gewricht, lange termijn spoel, Q345B-spoel, grote diameter dunne-wand spoel, roestvrij stalen spoel, L360, spoel 16Mn en andere merkproducten. De aangewezen producten zijn compleet en de kwaliteit is gegarandeerd. Vervolgens worden ze getransporteerd naar het lasplatform voor lassen.

.Een reeks waterbesparingsprojecten zoals zandlozing, moddertransport, baggerwerk en hydraulische terugwinning. In de baggerindustrie wordt algemeen geloofd dat spiraalleiding de Zui beste pijp is voor langeafstandsvervoer van water en gemengde transportprojecten voor vaste vloeistoffen. De zand- en modderlozingsproducten van de pijpleiding van Hebei Xinghao zijn door honderden afnemers in China gebruikt. Flange gelaste spiraalstalen pijp wordt op grote schaal gebruikt in de watervoorziening en drainage op lange afstand in verschillende omgevingen en wordt geëxporteerd naar Japan. De verbinding wordt aangevuld met de toevoeging van flenzen en sluiting ervan met bouten. Sommige leidingen en installaties hebben hun eigen flenzen die ook behoren tot flenzen.

De materialen van de stalen plaat omvatten voornamelijk Q235, Q345, 20, 45, 35cimo en 42cimo, met 16 mangaan en 16 mangaan. In het algemeen kan voor de wikkeling van de pijp gebruik worden gemaakt van koudgewalste plaat. Zoals olie, chemicaliën transport van aardgas, pilaren en stedelijke watervoorziening, gasvoorziening en andere projecten kunnen worden aangepast! De vereiste dikte en lengte kunnen zo nodig worden aangepast! Het lassen van de rolpijp is een dubbelzijdig lassen. Twee lengterige lassen zijn toegestaan, wordt meestal niet geproduceerd door de staalfabriek, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector. De longitudinale lasse op hetzelfde cilindrische deel van de opgerolde pijp mag niet groter zijn dan 2. Wanneer de spoelpijp is gelast, worden de overeenkomstige delen doorgespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de binnenverzegeling, wordt het lassen van het onderste zegel uitgevoerd. Het oppervlak van de printplaat moet worden beschermd tegen beschadiging tijdens de rolbehandeling van de buis.

De lasspanning omdat de lasboog conisch is,45_; dikke gelaste wand, en de lasspanning direct invloed heeft op de lengte van de boog. Daarom kan het algemene productieproces van dikke wandcontinue pijp worden verdeeld in koudtrekken en warm rollen. Het productieproces van koudgewalste naadloze stalen pijp is over het algemeen complexer dan die van warmgewalste stalen buizen. Ten eerste moet de leiding aan de diameter van de wikkeling worden onderworpen. Als er geen responsspleet op het oppervlak is, tijdens het inhaleren, zuur moet worden gebruikt voor het inhaleren, en aandacht moet worden besteed aan of er een groot aantal bubbels op het oppervlak. Als er een groot aantal bellen verschijnen, zal de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm voldoen. Het uiterlijk van koudgewalst naadloze stalen pijp is korter dan die van warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van warmgewalste stalen pijp, maar het oppervlak is feller dan dat van dikke wand naadloze stalen pijp, het oppervlak is niet te ruw, de diameter is niet te stekelig, en de sterkte is hoog. De fabrikant biedt, werkt in goed vertrouwen en heeft een reële prijs. Dezelfde specificatie, dikke wandpijp, spotaanbod en volledige specificaties. Met de toename van de lasspanning neemt de booglengte toe, neemt het bewegende bereik van het soldatengewricht toe en wordt de gesmolten pool verbreed. Als het lassen in een horizontale positie wordt uitgevoerd, zal de lasbreedte worden gewijzigd, maar de overgang van de rand van het lassen zal niet worden be ïnvloed. Echter, de externe lassen van spiraalgelaste pijp wordt uitgevoerd op de helling, en het gesmolten gelast metaal zal lateraal stromen onder de werking van de zwaartekracht. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van warmgewalste stalen pijp, dikke wandcontinue pijp, dikke naadnaadnaad, stalen behuizing en kwaliteitsborging van de walserij. Tijdens de preferentiële activiteiten zijn nieuwe en oude klanten welkom om te raadplegen. Daarom, hoe groter de lasspanning, hoe groter de lasse pool, des te ernstiger de dwarsdoorsnede van gelast metaal, en uiteindelijk leiden tot de vooroordeel van gelast metaal.

Door de continue toepassing van dikke wandspoelpijp in de industrie en de voortdurende uitbreiding van zijn toepassingsgebied, heeft het veel voordelen. Om te voorkomen dat de dikke wand opgerolde pijp roest, kunnen we antiroestolie op het oppervlak van de dikke wand opgerolde pijp aanbrengen.


Q550b dikke spoelpijpWat voor soort verpakkingsmethoden zijn onderverdeeld in:



De zogenaamde uitdijende diameter behoort eigenlijk tot de drukverwerkingstechnologie die hydraulische of mechanische druk gebruikt om op maat aan de binnenkant van de stalen pijp toe te passen, zodat de stalen pijp naar buiten wordt uitgebreid langs de radiale richting. De mechanische modus is eenvoudiger en efficiënter dan de hydraulische modus, zodat het vaker voorkomt in de praktische toepassing. In het bijzonder wordt het toegepast in het zeer geavanceerde expansieproces van verschillende grootdiameter rechte beugels.

Over het algemeen kan de productietechniek van dikke wandspoel worden verdeeld in koudtrekken en warm rollen. Het productieproces van koudgewalste dikke wandspoel is over het algemeen meer dan die van warm walsen. De pipe blanco moet eerst worden getest door de afmeting van de rol. Ervan uitgaande dat het oppervlak niet zorgt voor de scheur, moet de ronde pijp worden gesneden door snijmachine. Soms zijn er twee lassen in dikke wandspoel. Waarom gebeurt dit? Het is vooral vanwege de problemen van grondstoffen en materialen. De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, wordt meestal niet geproduceerd door de staalfabriek, dus de twee platen moeten worden gelast, zodat dit soort lassen zich voordoet. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten. De detectie van dikke wand opgerolde pijp is voornamelijk Voor de ultrasone foutdetector moet de longitudinale lasse op dezelfde cilinder van de spoelpijp niet meer dan twee zijn. De groep van de kontlasse van de spoelpijp moet worden flush. Wanneer de nominale diameter groter is, moet de achterafdichting worden uitgevoerd in de pijp. Tijdens de verwerking van de spoelpijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. De kosten zijn hoog. De warmgewalste wandleiding wordt op grote schaal gebruikt: oliecilinder, hydraulische druk, wals brug, roller, enz., versterking van de kwaliteit van de ampt. Vergeleken met naadloze stalen pijp, dikke wandrolpijp heeft de nadelen van lage kosten, snelle levering, dikke wandrolpijpen breken de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz. professionele warmgewalste stalen pijp grote-diameter dikke wandwandrolpijp, dikke wand-naad rolleiding, stalen behuizing, rolpijp fabriek en andere producten hebben een volledig assortiment van producten, die goed in huis en in het buitenland verkopen, en de apparatuur heeft een lange levensduur! Producten zijn de leider in de elektro wire industrie. Welkom bij de oproep tot overleg Onderzoek. Kwaliteitsafdeling 3 bewerking van het lasproces en het type gelaste pijp

Het pijpvolume is enorm de productielocatie is complex, en de meting kan niet door de onderste draagbank van de stalen pijp. Deze operatie is handig en de meetnauwkeurigheid ligt binnen && plusmn; Binnen 10mm, herhaling nauwkeurigheid ≤ 5mm-dissel 12290; Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wandspoelpijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

Superior quality.Hebben we geleerd over het verpakkingsproces van het gebruikte staal? Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.

Het effect van antiroestolie op dikke wand opgerolde pijp is anti-roest effect, die de dikke wand opgerolde pijp voor een lange tijd zo glad als nieuw kan maken en de uitwendige corrosie ervan kan verminderen. Het kan ook zijn afdichting prestaties verhogen en ervoor zorgen dat er geen problemen bij het transport van vloeistof. Bovendien heeft het een vochtbestendige werking, gebruikt antiroestolie om de directe lucht van dikke wandgelaste pijp te isoleren, zodat het weinig kans heeft om te worden veranderd door de externe situatie, wat zijn stabiele prestaties en veiliger gebruik verhoogt.

Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.


Q550b dikke spoelpijpWat voor soort verpakkingsmethoden zijn onderverdeeld in:



Om u beter te laten begrijpen van de installatiemethode van opgerolde pijp,20351; rechte naad gelaste buis, zal de volgende breedbandpijp fabriek de installatiemethode van opgerolde pijp introduceren: pijp hoep wordt gebruikt en ruwe zijde riem, witte hennep draad, pijpuitzuiger, handvat en andere gereedschappen worden gebruikt om opgerolde buizen en pijphulpstukken te verbinden. Deze methode kan herhaalde debugging nodig hebben vanwege de grote invloed van menselijke factoren. Bovendien, wanneer de materialen van opgerolde buizen en leidingen verschillend zijn, lekkage kan optreden wanneer koud en warm water worden gebruikt afwisselend?

Create brilliance.Het productieproces van dikke wandgelaste buizen kan worden verdeeld in koud rollen, koud rollen en warm rollen. De stalen pijpen zijn gemaakt van 10, 20, 35 en 45,Q460b Grote diameter dikke wand opgerolde pijp, en 16Mn is tussen gewone stalen pijpen en gelegeerde stalen pijpen. Dit materiaal wordt laaggelegeerd stalen pijp genoemd, de stalen pijpmaterialen zijn 27SiMn, 10crmo9, 15CrMo en 35CrMo, en de roestvrij stalen pijp wordt collectief aangeduid als gelegeerde stalen pijp. Volgens het gebruik wordt het verdeeld in structurele naadloze stalen buizen; vervoer van naadloze stalen buizen; Naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor kunstmestapparatuur; naadloze stalen pijp voor geologische exploratie; Gekoppelde stalen pijp; naadloze stalen pijp voor aardoliekraken; Mariene naadloze stalen pijp; Koudgetrokken koudgewalste precisie naadloze stalen pijp; Diverse gelegeerde pijpen.

Het materiaal van een stalen plaat met een grote diameter is hoofdzakelijk koolstofstaal, met inbegrip van Q19 q23 q34 t-gelaste stalen plaat-spoel, met een algemene stalen plaat dikte van 16mm. Grote diameter-spoel is een soort gelast pijpproduct met een eenvoudig en flexibel proces in een gelaste buis met een grote diameter. De fabrikant van een stalen plaat-spoel met een grote diameter moet twee of meer stalen buizen verbinden, zodat het proces van gelaste buizen met een grote diameter relatief flexibel, handig en toepasbaar is. Het nadeel is dat het niet de productie van gemechaniseerde montagelijn kan uitvoeren.

Ten eerste, de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals 90 ^ deg; Elleboog, die de kromming kan berekenen om de 90-DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog, en dan snijden met de lengte als vaste lengte.

.De convex-romp op het oppervlak van de crimp-rol moet worden behandeld. Voor herhaalde verwerking moet het oppervlak van de apparatuur worden behandeld om te voorkomen dat de convex-rompstalen plaat met abnormaal roloppervlak putten veroorzaakt.

Het proces van verhitting van de hele dikke wandspoel of lassering voor het lassen heet voorverwarming. Voor het staal met een hoge lassterkte, heeft het een verhardingstendens, materiaal, met name een goede thermische geleiding, lassen en grote dikte. Wanneer de omgevingstemperatuur rond het lasgebied te laag is, is het noodzakelijk om het lassen vóór het lassen te verwarmen.

De gewalste pijp is verdeeld in een rechte naad en een T-vormige gelaste pijp. Het walsen van de pijp kan voldoen aan de vraag op de markt naar minder aantal en meer modellen van gelaste pijpen. Het kan worden gebruikt voor de leiding stapel kolom, transportvloeistof, drukvat, enz. De longitudinale lasse van hetzelfde vat met hoge druk en hoge temperatuur-continue leiding mag niet meer dan twee gangen overschrijden, en de afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan 200mm.