Zak voor kledingIntroductie en gebruiksmomenten

omroeper:hp570HP155642700 vrijgavetijd:2021-12-29 17:16:41

hebben de actieve cellen in de vloeistof behoefte aan ^ amp; amp; quota; Ademhalingsversterker; amp; quot;65272; Dit materiaal is gemakkelijk te verwerken en heeft een goede verbinding met de transmissie pijp. Het is niet zo kwetsbaar als een glazen fles

Met de verbetering van de producttechnologie worden ook nieuwe eisen gesteld voor de kleurendrukvorm van niet-geweven verpakkingen. Laten we een voorbeeld geven van kleurendruk van niet-geweven verpakkingen en de verzamelzak presenteren. Om de vloeistof vers te houden, en heeft een goede netheid en handig onderhoud. Het is een ideale container () als we goed naar de lege zak kijken, zullen we zien dat er enkele bubbels in zitten, waardoor de vloeistof niet stollend kan worden, En de retentieoplossing van de voedingsstoffen die de rode bal in de oplossing nodig heeft, wat de retentieomgeving van de oplossing verbetert. Deze niet-geweven zak met niet-geweven verpakkingskleurdruk is sinds 1980 gebruikt. Het vervangt de vorige glazen fles en wordt op grote schaal gebruikt voor het vasthouden van vloeistof.

Alle soorten waren, van fabrieken tot terminalwinkels tot consumenten, gaan door talloze links zoals vervoer en opslag. Dit proces is de circulatie van Shanjing. In het hele proces moet het gemak dat door de verpakking wordt gebracht in elke link,Draagbare isolatiezak, van het begin van handig verpakken tot gemakkelijk stapelen. Om gemakkelijk te plaatsen in de winkel en redelijke ruimte: handig zijn voor consumenten om te splitsen, open en gebruik; Later is het handig voor afvalrecycling. Of het nu gaat om productie, transport of consumptie, mensen moeten het gemak voelen dat door de verpakking wordt gebracht. Ontwerpers moeten de verpakkingsmaterialen de structuur en de modellering in overweging nemen volgens verschillende factoren in het proces van warencirculatie en gebruik, en ernaar streven wetenschappelijk het gemak van het hele proces te realiseren, van productie tot gebruik tot recycling.

.Het is juist omdat het handmatig genaaid wordt, dus de belasting-dragend is beter dan de warm persing zak, die aanvaardbaar is zonder scheuren, met de verbetering van de warmteafdichting technologie, en er is eigenlijk niet veel verschil. Niet geweven driedimensionale zakken zijn nu een trend geworden.

Composiet, niet-geweven verpakkingskleurendruk --een integraal niet-geweven verpakkingskleurendruk bestaande uit een buitenste niet-geweven verpakkingskleurendruk en een binnencontainer.

.Het ontwerp voor het ontwerpen van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking waarbij de plaats van het ontwerp van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking wordt bepaald, is als het bepalen van de kunstroute voor kunstenaars en het vinden van de juiste route. Het vinden van een geschikte ontwerpstijl voor niet-geweven verpakkingskleurdrukken is een leefruimte die door de markt voor grondstoffen wordt erkend.

Probeer hetzelfde materiaal te gebruiken voor kleurendruk van niet-geweven verpakkingen

Natuurlijke niet-geweven verpakkingskleurdruk, geïnspireerd door de vorm van natuurlijke objecten, zoals peulen, sinaasappels, honingkammen, dierlijke bont, plantentakken en bladeren, enz.


Zak voor kledingIntroductie en gebruiksmomenten



Na de vorming van het tin moeten enkele woorden en patronen worden afgedrukt om het product te vergroten. We kennen het droogproces misschien niet. Laten we de gietijzer technologie introduceren.

Met de snelle ontwikkeling van de niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie,Zak niet-geweven stof, wordt de rol van de niet-geweven verpakkingskleurbedrukking bij het bevorderen van de economische constructie en het verbeteren van het menselijk materiaal en het culturele leven steeds duidelijker. Als nieuwe industrie is de ontwikkeling van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking in het economisch en ontwikkelingsplan opgenomen.

De voorschriften voor niet-geweven verpakkingsafval voor kleurbedrukking variëren van plaats tot plaats, maar er is een gemeenschappelijk principe: het bevorderen van minder gebruik van grondstoffen. Bij het ontwerp van niet-geweven verpakkingskleurendruk moeten we proberen om dezelfde materialen, scheidbare en coëxistentie materialen te gebruiken, en de neiging hebben om materialen met eenvoudige structuur en gemakkelijke recycling te gebruiken. Op het uitgangspunt van het voldoen aan de kleurenprintfunctie van niet-geweven verpakking, de productie van zoveel mogelijk te beperken, zodat de lichte ontwikkeling trend van de niet-geweven verpakking kleur bedrukking film te tonen.

Quality improvement.A: het is een soort blisterverplaatje met speciale materialen. Het oppervlak van gewone niet-geweven harde stukken is gelijmd met fluwelen materialen, zodat er een soort fluweel op het oppervlak van de schaal is, die wordt gebruikt om de kwaliteit van niet-geweven verpakkingskleurafdrukken te verbeteren.

Productie van nieuwe houten dozen, niet-geweven verpakkingskleurendruk. We hebben ondersteunende apparatuur en faciliteiten om de vormgeving en productie van elke moderne houten koffer, niet-geweven verpakkingskleurbedrukking product te volgen. De R &D en de productie van elke nieuwe houten koffer, niet-geweven verpakkingskleur bedrukking heeft sterke apparatuur en technologie als de drager, en elke beoordeelde houten koffer

Door de internationale invloed weerspiegelt de kleurendruk van niet-geweven verpakkingen in Hongkong en Taiwan de stijl van eenvoud in het Oosten en elegantie in het Westen. De eenvoud van het Oosten en de eenvoud van het Westen belichamen de combinatie van het bondige patroon van het Oosten en de moderne samenstelling van het Westen; Vrije tijd en delicatesse is een algemeen begrip van het leven in Hongkong en Taiwan.


Zak voor kledingIntroductie en gebruiksmomenten



High tech: materiaalvernieuwing, meer aandacht besteden aan ecologische cyclus.

Project scope.Japanse traditie en Europese smeltoven: Westerse samenstelling, arrangement, combinatie, ruimte, Japanse modificatie en materiaal.

Een mooie niet-geweven boodschappentas is niet alleen een product verpakking zak. Het prachtige uiterlijk is onvergetelijk. Het kan worden getransformeerd in een modieuze en eenvoudige schoudertas en wordt een mooi landschap in de straten. In combinatie met zijn sterke, waterdichte en niet-klevende eigenschappen, wordt het de eerste keuze voor klanten om uit te gaan. Als u dure borden of advertenties kunt printen op zo'n niet-geweven boodschappentas zal het reclameeffect duidelijk zijn, en kleine investeringen zullen een groot rendement worden. Vandaag de dag volgen we een koolstofarme en laagvervuilende levensstijl. Door de verbetering van het consumptieniveau neemt de vraag naar boodschappenzakken ook toe. Gezien de grote vervuiling pleit iedereen voor het gebruik van niet-geweven boodschappenzakken om de vervuiling te verminderen; Witte vervuiling. Wat zijn de kenmerken van niet-geweven boodschappenzakken? Het volgende is wat de editor u zal uitleggen: voor de traditionele onbevredigende versie, zijn de effectieve inhoud aan de linkerkant, rechts en onderkant 2cm en boven aan de rand, en het bovenste deel is 5cm en boven van de rand.

Wat zijn de gebruikelijke materialen voor blisterverpakking? Wat zijn de kenmerken van elk?

.Met een bepaalde hoeveelheid voorraad is deze niet-geweven verpakkingszak de keuze van veel mensen geworden.

Vormelementen de vorm van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking is een belangrijk aspect van niet-geweven verpakkingskleurendrukontwerp. Vormelementen omvatten de grootte en de vorm van het niet-geweven verpakkingskleurenafdrukoppervlak. Als het vormgevingsontwerp redelijk is, kan het niet-geweven verpakkingskleurdrukmaterialen opslaan, de kosten van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking verminderen en de druk van milieubescherming verminderen. Bij het overwegen van de vormelementen van niet-geweven verpakking kleurbedrukking ontwerp, moeten we prioriteit geven aan die geometrieën die grondstoffen opslaan. Bij verschillende geometrische lichamen, als het volume gelijk is, is het oppervlak van het bolvormige lichaam klein; Voor prisma is de oppervlakte van de kubus kleiner dan die van de kubus; Voor een cilinder, wanneer de hoogte van de cilinder gelijk is aan de diameter van de onderste cirkel is de oppervlakte klein.

De niet-geweven verpakkingszakken die gewoonlijk in het industriële veld worden gebruikt, zijn zakken met dikke grondstoffen. Omdat industriële goederen meestal in grote en zware delen worden verdeeld, dus is het noodzakelijk om dergelijke zakken te gebruiken voor de verpakking. Op dit moment worden aluminium folie zakken breed gebruikt in de industrie. Door de bijzonderheid van hun grondstoffen, kunnen ze volledig passen aan de kenmerken van de waren. Het kan bepaalde onderhoud en mooie resultaten bereiken, en het kan ook op de markt zijn