Zak voor isolatie van lunchtrommelsBriljant gieten

omroeper:hp570HP155642700 vrijgavetijd:2021-12-29 20:46:41

Inwendige verpakking --niet-geweven verpakkingskleurdruk van direct en materiaal; container die een externe niet-geweven kleurdruk van de verpakking vereist. (samengestelde niet-geweven verpakkingskleurdruk)

Als de technische elementen echt willen voldoen aan de standaard van groene niet-geweven verpakking kleur bedrukking, is het niet perfect om alleen te vertrouwen op de bovenstaande vier punten, maar ook de groene niet-geweven verpakking kleur printtechnologie als aanvulling. De hier genoemde technische elementen omvatten de apparatuur voor het ontwerpen van niet-geweven verpakkingskleurendruk. Technologie. Energie en aangenomen technologie. Een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Lange termijn professionele niet-geweven zak, katoenzak, canvas zak, hand decoratie zak   De zogenaamde groene technologie verwijst naar de technologie die vervuiling kan verminderen,Zak van niet-geweven buitenlandse handel, consumptie, vervuiling kan beperken of de ecologie kan verbeteren.

.Als de handtas is, gebruik dan een droge doek om het vocht van de handtas te absorberen, en dan zet het op een koele plaats om de handtas droog natuurlijk te laten drogen. Nooit uw handtas direct in de zon en blazen het met een luchtkanaal, noch zet het naast de airco, anders zal er huid kraken.

Speciale aandacht moet worden besteed aan de voedselverpakking van vacuümpompen. Vacuüm pomping kan de groei van bacteriën in het voedsel niet blokkeren, maar kan alleen vertragen de micro-organismen die zuurstof nodig hebben. Als je wilt dat het voedsel van bederf en de houdbaarheid te verlengen, moet je het voedsel behandelen, zoals hoge temperatuur, ultraviolet licht bestraling enzovoort, Dan vacuüm je de voedselverpakkingszak met de sterilisator, wat de houdbaarheid aanzienlijk verlengt.

.De voorschriften voor niet-geweven verpakkingsafval voor kleurbedrukking variëren van plaats tot plaats, maar er is een gemeenschappelijk principe: het bevorderen van minder gebruik van grondstoffen. Bij het ontwerp van niet-geweven verpakkingskleurendruk moeten we proberen om dezelfde materialen, scheidbare en coëxistentie materialen te gebruiken, en de neiging hebben om materialen met eenvoudige structuur en gemakkelijke recycling te gebruiken. Op het uitgangspunt van het voldoen aan de kleurenprintfunctie van niet-geweven verpakking, de productie van zoveel mogelijk te beperken, zodat de lichte ontwikkeling trend van de niet-geweven verpakking kleur bedrukking film te tonen.

Wat is het invoegen van niet-geweven verpakking kleurendruk?

Met de versnelling van het tempo van het leven van de mensen, tijd en efficiëntie zijn belangrijke factoren geworden. Het is meer nodig om het gemak en eenvoud in de kleurendruk van goederen niet-geweven verpakking te weerspiegelen. Vooral voor voedsel is een groot aantal halffabrikaten, bevroren voedsel gekookt voedsel en magnetron voedsel ontstaan om zich aan te passen aan de veranderingen van het levensritme van mensen. Het kleurendrukontwerp van niet-geweven verpakkingen werkt ook samen met deze verandering in structuur, materiaal en functie. Met de populariteit van microgolfovens, zijn er meer en meer magnetron voedsel, waardoor de vormen van bevroren voedsel en gekookt voedsel meer en meer gediversifieerd. Verschillende niet-geweven verpakkingskleurdrukmaterialen die handig zijn om te gebruiken en direct geschikt kunnen zijn voor magnetronverwarming worden steeds populairder. Dit niet-geweven verpakkingskleurbedrukking materiaal neemt vooral speciaal ethyleenmateriaal aan met luchtdoorlaatbaarheid. Bij verhitting stijgt de druk van stoom in de niet-geweven verpakkingskleurdruk,Koelkleurige isolatiezak, zodat het niet barst vanwege zijn luchtpermeabiliteit. In vreemde landen is het niet-geweven verpakkingskleurendruk gemarkeerd met het teken van directe microgolf verwarming. Daarnaast is er ook een niet-geweven verpakkingskleurbedrukking materiaal dat de dim sum geel kan bakken. Dit materiaal bestaat uit papier, geleidend materiaal en hittebestendige materiaallagen. Bij het bakken in de magnetron, de geleidende materialen in de magnetron materialen overbrengen warmte, zodat het dessert geel en heerlijk.


Zak voor isolatie van lunchtrommelsBriljant gieten



D en de ontwikkeling van de ontwikkeling van de ontwikkeling van de kleurendruk van de niet-geweven verpakking van houten case na het betreden van de eeuw, het gebruik van kleurendruk van niet-geweven verpakkingen is sterk veranderd. De originele kleurendruk van niet-geweven verpakkingen is van oudsher voor het gemak van transport en de fundamentele bescherming van de goederen, maar de werkelijke rol van het bedrukken van de kleur van houten kist zonder geweven verpakking is sterk veranderd,Niet geweven zak, Het basisprincipe van het moderne niet-geweven verpakkingskleurendrukken is het voortdurend verbeteren van de prestaties van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking en de toegevoegde waarde van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de rol van houten kist, niet-geweven verpakkingskleurbedrukking, niet alleen voor het vervoer en de bescherming van de veiligheid van de lading, maar ook voor de schoonheid, het gemak, de praktische werking en de potentiële waarde van producten, energiebesparing en energiebesparing, en streven naar een groene aarde.

Aan het eind van de 18e eeuw hebben Franse wetenschappers Franse niet-geweven verpakkingskleurdrukken uitgevonden om voedsel op te slaan, wat leidde tot de opkomst van glazen voedselblikjes en blikjes blik op levensmiddelen in het begin van de 19e eeuw, waardoor het kleurendrukken van niet-geweven voedingsmiddelen snel ontwikkelen. In de 19e eeuw begon de niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie zich op een all-round manier te ontwikkelen, en de gereedgemaakte houten doos verscheen in 1800; In 1814 verscheen in Groot-Brittannië een lange papieren machine; blikken van gekleurd metaal verschenen in 1818; In 1856 hebben de Verenigde Staten gegolfd papier uitgevonden. In 1860 werd het gemaakt in een tas maken machine in Europa; In 1868 hebben de Verenigde Staten een synthetische niet-geweven zak uitgevonden --Celluloid; In 2010 begon de Amerikaanse spoorwegvervoersvereniging golfdozen te herkennen als kleurdrukvaten voor het vervoer van niet-geweven verpakkingen.

De vorm van niet-geweven verpakkingskleurendruk is veranderd. Bijvoorbeeld, 6ha1 wordt in 6ha2 veranderd om de kleurendruk van niet-geweven verpakkingen te redden --de middelgrote bulk container voor het bedrukken van kleur van niet-geweven verpakkingen met beschadigde verpakkingen --het is geschikt voor de stijve en flexibele verplaatsbare kleurendruktank van niet-geweven verpakkingen met mechanische lading en lossen volume van 250L ~ 3000l --tank container, auto voor wegvoertuigen en wagon voor spoortankwagens.

Which one is better.Bronzen worden vaak gebruikt als voedsel bestek, drinkwater, water bestek en rituele gebruiksvoorwerpen. De decoratie is voornamelijk snijwerk.

Met de verbetering van de producttechnologie worden ook nieuwe eisen gesteld voor de kleurendrukvorm van niet-geweven verpakkingen. Laten we een voorbeeld geven van kleurendruk van niet-geweven verpakkingen en de verzamelzak presenteren. Om de vloeistof vers te houden hebben de actieve cellen in de vloeistof behoefte aan ^ amp; amp; quota; Ademhalingsversterker; amp; quot;65272; Dit materiaal is gemakkelijk te verwerken en heeft een goede verbinding met de transmissie pijp. Het is niet zo kwetsbaar als een glazen fles, zullen we zien dat er enkele bubbels in zitten en heeft een goede netheid en handig onderhoud. Het is een ideale container () als we goed naar de lege zak kijken, waardoor de vloeistof niet stollend kan worden, En de retentieoplossing van de voedingsstoffen die de rode bal in de oplossing nodig heeft, wat de retentieomgeving van de oplossing verbetert. Deze niet-geweven zak met niet-geweven verpakkingskleurdruk is sinds 1980 gebruikt. Het vervangt de vorige glazen fles en wordt op grote schaal gebruikt voor het vasthouden van vloeistof.

Let op het idee en het geheel: respect etiquette, respect en minderwaardigheid, rang, orde, zelfvertrouwen, communicatie, filosofie.


Zak voor isolatie van lunchtrommelsBriljant gieten



() exportdozen voor buitenlandse handel en 5-laags golfdozen worden meestal gebruikt voor het bedrukken van kleuren van externe niet-geweven verpakkingen, en B /C tegels worden voornamelijk gebruikt voor gegolfd. De rekenformule van de buitendoos is: (lengte + /100 x (breedte + + /100 x eenheidsprijs per vierkante meter).

Discount.Veilig contact met consumenten. Dit vereist dat ontwerpers aandacht besteden aan het modelleren, de structuur, de materialen en andere aspecten van de verpakking, teneinde de algehele bescherming van producten te verbeteren. Bijvoorbeeld, bij het ontwerp van de verpakkingen van eieren, om de veiligheid in aanmerking te nemen, wordt het gemeenschappelijk dienblad ontwerp aangenomen: het gepofte voedsel wordt gevuld met stikstof om de knapperigheid van het product zelf te bewaren, en andere functies van verpakking verliezen hun betekenis.

Warme perszak: uit de letterlijke betekenis betekent het drukken van de niet-geweven stof in dezelfde niet-geweven zak bij hoge temperatuur.

A: in ruime zin verwijst het naar alle bubble shells. In enge zin is het net als de bubble shell: het wordt gevormd in een niet-geweven doos vorm met vel Blister, en de cover is verbonden met de container. Gemaakt van PS, professionele niet-geweven zak, katoenzak, canvas zak, thermische isolatiezak, handdecoratiezak   De prestaties zijn stabiel, veilig, betrouwbaar en onderhoudsvrij. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van vergelijkbare internationale producten. Er zijn ook gevallen waarin de kaft en de bodem gescheiden zijn, en verschillende materialen kunnen worden geselecteerd. Als de Japanse fast food box is gemaakt van zwarte PS op de bodem en huisdier op de cover.

.Het ontwerp van kleurendruk van houten dozen, niet-geweven verpakking het ontwerp van een houten doos heeft al lang gezorgd voor allerlei niet-geweven zakken, katoenzakken, canvaszakken, thermische isolatiezakken en handdecoratiezakken voor individuen en bedrijven in het hele land; Op de locatie, lokale kantoren en langdurige samenwerking. Op de voorwaarde van het nastreven van groene en milieubescherming, de meeste van hen eerst overwegen de traditionele rol van kleurendruk van houten doos niet-geweven verpakking, dat is, en ontwikkelen nieuwe hoogtepunten, zoals handig vervoer, handig demonteren, herhaalbare en volumebesparing, Verminderen van de kosten van niet-geweven verpakking en kleurendruk, zoals het ontwerp van een hoogwaardige houten doos met niet-geweven verpakkingen en het bedrukken van kleuren van hoogwaardige houten doos niet-geweven verpakkingen.

Voor zover mogelijk kunnen de niet-geweven verpakkingskleurdrukdelen opnieuw worden gebruikt, niet alleen de niet-geweven verpakkingskleurdrukmaterialen kunnen worden gerecycleerd. (bijvoorbeeld gestandaardiseerde pallets kunnen meerdere of zelfs duizenden keren worden hergebruikt)

Nu, om de verpakkingskosten te verminderen, zullen vele gewetenloze bedrijven op de markt kiezen voor dunne, zachte en lichte vacuümkakken met een lagere kwaliteit. Ze zijn beschadigd door te hoge kracht in de vacuümpompfase, of beschadigd in het transportproces, waardoor de rechten en belangen van de consumenten in gevaar komen. Strikt voldoen aan de relevante productieprocesnormen voor materiaalselectie en productie.