Chicago.26 gegalvaniseerde pijpHoe productie te kiezen?

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2021-12-31 20:28:43

De kwaliteit van de vaste vierkante buis na de verwijdering en behandeling van de vierkante buis kan worden getest aan de hand van de eisen en de volgende manieren: gebruik een vergrootglas om te zien of er niet uitwendige krachtscheuren zijn op het structurele oppervlak van de vaste, naadloze q355b vierkante buis. Wanneer op het oppervlak van de q355b-vierkante pijp breuken met een externe kracht voorkomen, mag de scheur op het structurele oppervlak van gewone q355b-vierkante pijp niet groter zijn dan 0.20mm.

De spanningstest is om naadloze q355b in een monster te vormen, het monster te trekken om te breken op de trektestmachine, en dan een of meer mechanische eigenschappen te meten. Meestal wordt alleen trekkracht, trekkracht rek na breuk en vermindering van de oppervlakte gemeten.

Chicago..De vierkante pijp is de naam van vierkante pijp, dat wil zeggen stalen pijp met gelijke zijlengte. Het is gemaakt van gewalst stripstaal na verwerking.

roestvrij staal q355b vierkante pijp voor het transport van vloeistof, Standard No.: gbt12771-1991. De representatieve materialen zijn 0Cr 0cr19ni 00cr19ni 00cr1 0cr18ni11nb, 0017cr17ni14mo2, kan het worden verbeterd door meervoudige normalisatie. Het is betrouwbaar om de diffusie bij hoge temperatuur eerst te laten gloeien en dan weer te normaliseren, wat de strip volledig kan elimineren, maar de kosten zullen zeer hoog zijn, wat moeilijk te bereiken is voor de stalen plaat vanwege de oppervlaktekwaliteit.

In feite wordt de gietinrichting niet alleen in de trommel gepompt. Voor grote delen wordt de trommel zandreiniging eerst uitgevoerd,Chicago.Hulpstukken voor galvaniseerde buizen, dat wil zeggen, de stijger van het gietwerk wordt afgesneden en in de trommel gerold, en de vierkante buizen botsen met elkaar in de trommel om het grootste deel van het zand op het oppervlak te verwijderen voor het schieten of schieten.

De vermoeidheid van de prestatieindex-analyse van de vierkante buis de hierboven besproken sterkte, plasticiteit en hardheid zijn de indicatoren van de mechanische eigenschappen van metaal bij statische belasting. In feite werken veel machineonderdelen onder cyclische belasting waarbij vermoeidheid zal optreden.


Chicago.26 gegalvaniseerde pijpHoe productie te kiezen?



De grondstof voor het rollen van vierkante buis is ronde buis blanco. Voor een lange tijd, vierkante buis, rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis hebben complete producten, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Het rond tube embryo moet worden gesneden en verwerkt door de snijmachine, en de blanco met een groei van ongeveer 1m moet worden gebracht naar de oven voor verwarming. De billet wordt naar de oven gestuurd voor verwarming bij een temperatuur van ongeveer 1200 graden Celsius. De brandstof is waterstof of acetyleen. De temperatuur in de oven is het belangrijkste probleem. Nadat de ronde buisleiding uit de oven is geloosd, moet het worden doorboord door de drukpiercing. In het algemeen, de meer gebruikelijke piercing is de conische rol piercer. Deze piercing heeft een hoge productie-efficiëntie, goede productkwaliteit, grote perforatie expansie en kan een verscheidenheid van stalen kwaliteiten dragen.

Na koudtrekken en veroudering wordt het rendementspunt verbeterd,Chicago.76 gegalvaniseerde vierkante buis, de trekkracht wordt ook verhoogd en de plasticiteit blijft dalen. Door de vermindering van de interne stress tijdens de veroudering, kan de modulus in principe worden hersteld. Volgens dit principe wordt de koudtrekken of koudtrekken van wapening of een staaldraad met een laag koolstofgehalte vaak op de plaats of de geprefabriceerde onderdeelfabriek uitgevoerd om de rendementssterkte te verbeteren en staal op te slaan.

De stalen pijp, waarvan de verhouding van de buitendiameter tot de wanddikte kleiner is dan 20, wordt vierkante pijp genoemd. Momenteel worden de vierkante buizen geproduceerd door de q355b vierkante buisfabriek voornamelijk gebruikt in de leidingwerk, de petrochemische industrie, de chemische industrie,Chicago.Prijs van gegalvaniseerde rechthoekige pijp, de elektriciteitsindustrie, de landbouw irrigatie en de stadsbouw. Voor vervoer: watervoorziening en afvoer. Voor gastransmissie: gas, stoom en vloeibaar petroleumgas. doe

property right.Vierkante buis is gemaakt van stalen ingot of vaste buis blanco door perforatie, en vervolgens gemaakt door warm rollen, koud rollen of koude trekken. Pijpleidingen spelen een belangrijke rol in de staalindustrie.

Nu kunnen we in veel bouwprojecten de schaduw van q355b vierkante buis zien, omdat q355b vierkante buis vrij hard is in hardheid, en de prestaties en kwaliteit van vervorming, stampen, snijden en andere verwerking zijn gebaseerd op hardheid, wat ook de garantie is van mechanische eigenschappen. Op basis van het bovenstaande is het zeer belangrijk om de hardheid van q355b vierkante buis te testen.

De weerstand tegen oppervlaktehechting is een belangrijk kenmerk van vierkante buizen. Op dit moment worden vierkante buizen meestal gebruikt voor transport dus de hechtweerstand maakt vierkante buizen niet plakken tijdens het transport.


Chicago.26 gegalvaniseerde pijpHoe productie te kiezen?



Volgens de lasseringsspecificatie, 2mm lasdraad voor lasmateriaal; Het afscherming gas is zuiver CO2 gas. De lasstroom van laag lassen is 200 ~ 250A procestest en procesanalyse wordt bepaald dat de bottlasse van Q345B vierkante pijp dubbellaags CO2-gasafgeschermd lassen aanneemt. H08Mn2SiA, en die van de tweede laag is 240 ~ 32A; De boogspanning is 24 ~ 26V. De proceseis is dat het lassen van de laag volledig moet worden gelast om een goede rugvorming te waarborgen; De lasstroom, boogspanning, de snelheid van de toevoer van draad en de lassnelheid kunnen worden aangepast volgens het model van de apparatuur.

Installation requirements.Vandaag, met de ontwikkeling van de wereld, alle velden komen snel, waardoor de vraag naar vierkante buis hoger en hoger, en de eisen van de klanten voor vierkante buis hoger en hoger. Nu bestuderen we een nieuwe vierkante buis. Het volgende introduceert voornamelijk de prestaties van de vierkante buis in treksterkte.

Het grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, wat resulteert in plastische vervorming van het verwerkte staal (billet, ingot, enz.). Volgens de temperatuur van de vierkante buis kan de vierkante buis worden verdeeld in koude verwerking en warmbehandeling. De belangrijkste verwerking van vierkante buis omvat: rolling: het verschil (verschillende vormen) tussen de vierkante buis metaal blanco en de roterende rol Door de compressie van de rol wordt de materiaalafdeling verminderd en wordt de lengte verhoogd. Dit is een gemeenschappelijke productiemethode voor het produceren van vierkante buizen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het produceren van vierkante buisprofielen, platen en buizen. Het wordt verdeeld in koud rollen en warm rollen.

Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, dat is de compressieverdikking effect van lege buiging.

Chicago..De trektest is om q355b in een monster te maken, het monster te trekken om te breken op de trektestmachine, en dan een of meer mechanische eigenschappen te meten. Meestal worden alleen trekkracht, trekkracht, rek na breuk en vermindering van de oppervlakte gemeten. De spanningstest is de fundamentele mechanische-eigendomstest van metaalmaterialen. Bijna alle metaalmaterialen hebben de trektest gespecificeerd zolang zij eisen hebben voor mechanische eigenschappen. Vooral voor materialen waarvan de vorm niet geschikt is voor de hardheidstest, is de trektest de enige manier geworden om mechanische eigenschappen te testen.

Staal met chroom van meer dan 5% in staal en hoge corrosie van uitwendig medium (zuur, alkalizout) wordt vierkante buis genoemd. Volgens de toestand in staal, ferriet, austenite en ferriet *mdash; Austenite type, neerslag verharding vierkante buis, volgens de standaard gb3280 — 92-verordeningen, een totaal van 55-verordeningen.

De indeling van vierkante buizen met wanddikte wordt onderverdeeld in super vierkante buizen, vierkante buizen en vierkante buizen met dunne wanden, overeenkomstig de wanddikte. Gbt6728-200gbt6725-200gbbt3094-2000, JG 178-200, ASTM A500, JIS g34en10210 of technische overeenkomst.