Zak voor warmtebewaringVerschillende modellen en specificaties hebben verschillende toepassingen

omroeper:hp570HP155642700 vrijgavetijd:2022-01-01 17:28:44

Marktpositionering: de marktpositie van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking moet de positie van de waar op de markt bepalen, design stijl positionering beslissing: de design stijl van niet-geweven verpakking kleur bedrukking is voortdurend aan het veranderen. Hoe de richting te vinden en de stijl te bepalen aan het begin van het ontwerp is ook de sleutel tot het succes van het ontwerp

De technische elementen van groen, niet-geweven verpakkingskleurendrukontwerp omvatten de volgende punten: de gebruikte verwerkingsapparatuur en energie dienen gunstig te zijn voor de milieubescherming en mogen geen gas, vloeistof, licht, warmte en smaak produceren die schadelijk zijn voor het milieu. Productieproces en productieproces van verontreiniging hebben geen gevolgen voor het milieu en er wordt een laag energieverbruik gebruikt. Het verwerkingsproces produceert geen giftige en schadelijke stoffen; Verbeteren van het onderzoek naar het ontwerp van afneembare niet-geweven verpakkingskleurbedrukking, zodat de consument de niet-geweven verpakkingskleurbedrukking gemakkelijk kan demonteren overeenkomstig de eisen van milieubescherming; Versterken van het onderzoek en de ontwikkeling van groene additieven en groene additieven.

.Indeling naar uiterlijk: vest zak, rubberen strip, speciale zak, enz.

Door de internationale invloed weerspiegelt de kleurendruk van niet-geweven verpakkingen in Hongkong en Taiwan de stijl van eenvoud in het Oosten en elegantie in het Westen. De eenvoud van het Oosten en de eenvoud van het Westen belichamen de combinatie van het bondige patroon van het Oosten en de moderne samenstelling van het Westen; Vrije tijd en delicatesse is een algemeen begrip van het leven in Hongkong en Taiwan.

.Vacuüm niet-geweven verpakkingszak het voedsel verpakt in vacuüm verpakking soms voegt enkele stoffen of andere chemische stoffen die de smaak van voedsel veranderen om de houdbaarheid te verhogen, omdat het moet worden verwarmd bij afdichting en stofzuigen, wat kan leiden tot de reactie van deze chemicaliën, wat resulteert in verpakkingsschade en voedselachteruitgang.

Kenmerken van niet-geweven verpakkingsmaterialen voor het bedrukken van natuurlijke, niet-geweven verpakkingskleurdrukmaterialen worden vaak gebruikt voor niet-geweven verpakkingskleurendruk van levensmiddelen, producten en gebruiksvoorwerpen. De materialen zijn: gourd,Niet-geweven zak op voorraad, lotusblad, zongzi blad, maïsblad bamboe wijnstok en gras.

De vormgeving van het uiterlijk van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking moet de volgende beginselen volgen: in combinatie met de kenmerken van het product, gebruik maken van de formele schoonheidswet van de bestanddelen van het warenuiterlijk; Aanpassing aan de vraag op de markt, nauwkeurige positionering van de markt en het creëren van merkpersoonlijkheid; Aan &A-versterker; amp; quota; lichte, dunne, korte, kleine versterker; amp; quota; Om niet-geweven verpakkingskleurdrukken te voorkomen, tijd en efficiëntie zijn belangrijke factoren geworden. Het is meer nodig om het gemak en eenvoud in de kleurendruk van goederen niet-geweven verpakking te weerspiegelen. Vooral voor voedsel is een groot aantal halffabrikaten, bevroren voedsel, gekookt voedsel en magnetron voedsel ontstaan om zich aan te passen aan de veranderingen van het levensritme van mensen. Het kleurendrukontwerp van niet-geweven verpakkingen werkt ook samen met deze verandering in structuur, materiaal en functie. Met de populariteit van microgolfovens, zijn er meer en meer magnetron voedsel,Niet-geweven theezakje, waardoor de vormen van bevroren voedsel en gekookt voedsel meer en meer gediversifieerd. Verschillende niet-geweven verpakkingskleurdrukmaterialen die handig zijn om te gebruiken en direct geschikt kunnen zijn voor magnetronverwarming worden steeds populairder. Dit niet-geweven verpakkingskleurbedrukking materiaal neemt vooral speciaal ethyleenmateriaal aan met luchtdoorlaatbaarheid. Bij verhitting stijgt de druk van stoom in de niet-geweven verpakkingskleurdruk, zodat het niet barst vanwege zijn luchtpermeabiliteit. In vreemde landen is het niet-geweven verpakkingskleurendruk gemarkeerd met het teken van directe microgolf verwarming. Daarnaast is er ook een niet-geweven verpakkingskleurbedrukking materiaal dat de dim sum geel kan bakken. Dit materiaal bestaat uit papier, de geleidende materialen in de magnetron materialen overbrengen warmte zodat het dessert geel en heerlijk.

Kenmerken: lichtzak met een lading van meer dan 1kg; Gemiddelde zak lading 1-10kg; lading van zware zakken 10-30kg; De lading van de containerzak is meer dan 1000kg.

Goede verpakking zak ontwerp is niet alleen een prachtige buitenverpakking ontwerp, maar ook de selectie van materialen en verwerkingstechnologie. Verpakkingszakken worden ingedeeld volgens verschillende vormen: rand afdichting yin-yang zak, middelste verzegeling, rand afdichting, rand sluiting, zelfdragende zak, ritszak, strozak, waszak, opgerold materiaal, dekmateriaal,Waar verkoopt u isolatiezakken?, enz. Classificatie naar functie: diafragma met hoog anion, kookfolie, filmzak, zak met een anti-mistfilm, vacuümpzak, anti-chemische folie zak, diamantfolie zak met een deeurale verpakking, folie met gewijzigde atmosfeer, enz. Volgens de materiaalclassificatie kan het worden onderverdeeld in: gecoate aluminium folie composiet papier materiaal, gecoate transfer papier materiaal, papier composiet materiaal, aluminium composiet materiaal, niet-geweven weefsel composiet materiaal, stof, enz.

Inspection basis.De technische elementen van groen, niet-geweven verpakkingskleurendrukontwerp omvatten de volgende punten: de gebruikte verwerkingsapparatuur en energie dienen gunstig te zijn voor de milieubescherming en mogen geen gas, vloeistof, licht, warmte en smaak produceren die schadelijk zijn voor het milieu. Productieproces en productieproces van verontreiniging hebben geen gevolgen voor het milieu en er wordt een laag energieverbruik gebruikt. Het verwerkingsproces produceert geen giftige en schadelijke stoffen; Verbeteren van het onderzoek naar het ontwerp van afneembare niet-geweven verpakkingskleurbedrukking, zodat de consument de niet-geweven verpakkingskleurbedrukking gemakkelijk kan demonteren overeenkomstig de eisen van milieubescherming; Versterken van het onderzoek en de ontwikkeling van groene additieven en groene additieven.

De vorm van niet-geweven verpakkingskleurendruk is veranderd. Bijvoorbeeld, 6ha1 wordt in 6ha2 veranderd om de kleurendruk van niet-geweven verpakkingen te redden --de middelgrote bulk container voor het bedrukken van kleur van niet-geweven verpakkingen met beschadigde verpakkingen --het is geschikt voor de stijve en flexibele verplaatsbare kleurendruktank van niet-geweven verpakkingen met mechanische lading en lossen volume van 250L ~ 3000l --tank container, auto voor wegvoertuigen en wagon voor spoortankwagens.

Kenmerken van niet-geweven verpakkingsmaterialen voor het bedrukken van natuurlijke, niet-geweven verpakkingskleurdrukmaterialen worden vaak gebruikt voor niet-geweven verpakkingskleurendruk van levensmiddelen, producten en gebruiksvoorwerpen. De materialen zijn: gourd, lotusblad, zongzi blad, maïsblad, bamboe wijnstok en gras.


Zak voor warmtebewaringVerschillende modellen en specificaties hebben verschillende toepassingen



Inwendige verpakking --niet-geweven verpakkingskleurdruk van direct en materiaal; container die een externe niet-geweven kleurdruk van de verpakking vereist. (samengestelde niet-geweven verpakkingskleurdruk)

Honest service.Inwendige verpakking --niet-geweven verpakkingskleurdruk van direct en materiaal; container die een externe niet-geweven kleurdruk van de verpakking vereist. (samengestelde niet-geweven verpakkingskleurdruk)

Niet-geweven verpakkingskleurafdrukelementen, niet geweven verpakkingskleurafdrukelementen, omvatten niet-geweven verpakkingskleurdrukobject, materiaal, vorm, structuur, beschermingstechnologie, visuele communicatie, enz.

Wat is dubbelbubble shell niet-geweven verpakking kleurendruk?

.Met de verbetering van de producttechnologie worden ook nieuwe eisen gesteld voor de kleurendrukvorm van niet-geweven verpakkingen. Laten we een voorbeeld geven van kleurendruk van niet-geweven verpakkingen en de verzamelzak presenteren. Om de vloeistof vers te houden, hebben de actieve cellen in de vloeistof behoefte aan ^ amp; amp; quota; Ademhalingsversterker; amp; quot;65272; Dit materiaal is gemakkelijk te verwerken en heeft een goede verbinding met de transmissie pijp. Het is niet zo kwetsbaar als een glazen fles, en heeft een goede netheid en handig onderhoud. Het is een ideale container () als we goed naar de lege zak kijken, zullen we zien dat er enkele bubbels in zitten, waardoor de vloeistof niet stollend kan worden, En de retentieoplossing van de voedingsstoffen die de rode bal in de oplossing nodig heeft, wat de retentieomgeving van de oplossing verbetert. Deze niet-geweven zak met niet-geweven verpakkingskleurdruk is sinds 1980 gebruikt. Het vervangt de vorige glazen fles en wordt op grote schaal gebruikt voor het vasthouden van vloeistof.

De sleutel tot de ontwikkeling van niet-geweven stabilisatiemethoden is de voorbereiding en toepassing van nieuwe antioxidanten, UV-stabilisatoren en basevangers. Professionele niet-geweven zak, katoenzak, canvas zak, thermische isolatiezak, handdecoratiezak &  En andere soorten producten zijn compleet, goed te verkopen in huis en in het buitenland, en de apparatuur heeft een lange levensduur! Producten leiden de industrie van draadproducten. Welkom om te informeren. Vul niet-geweven recipiënten voor dagelijkse chemicaliën, trays of omzetdozen voor levensmiddelen, niet-geweven stabilisatiemethoden en hoogkwalitatieve niet-geweven producten, teneinde de hergebruik of recyclage ervan te verbeteren.

() exportdozen voor buitenlandse handel en 5-laags golfdozen worden meestal gebruikt voor het bedrukken van kleuren van externe niet-geweven verpakkingen, en B /C tegels worden voornamelijk gebruikt voor gegolfd. De rekenformule van de buitendoos is: (lengte + /100 x (breedte + + /100 x eenheidsprijs per vierkante meter).