Indianapolis.Hoeveel kost de installatie van koude opslagKent u de specifieke rol van

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-05 11:12:48

haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.

Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.

Indianapolis..Of het pakhuis door de muur kan boren. De bouw en installatie van koude opslag moet gelijk zijn aan de installatie van air conditioner, en de externe eenheid moet worden aangesloten op de eenheid in de koelopslag.

Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.

.In de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het automatisch gealarmeerd, het type en de begroting van de koude opslag.


Indianapolis.Hoeveel kost de installatie van koude opslagKent u de specifieke rol van



Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

Tips voor de groothandel in verse opslagplaatsen: de specifieke functionele kenmerken van de zeevruchtenmachine in de groothandel in verse opslagplaatsen zijn eenvoudig te bedienen en het microcomputersysteem wordt aangenomen, en de temperatuur kan naar eigen goeddunken worden aangepast; De zeevruchtenmachine heeft een compacte structuur en een stabiele werking. Gebruikers hoeven alleen de voeding en de koelwaterleiding aan te sluiten om deze in werking te stellen; De groothandel zeevruchten machine condensator in de verse-opslag neemt intern met schroefdraad koperen pijp aan. goede warmtewisselwerkingen; De zeevruchtenmachine neemt een zuivere titanium buisverdamper aan, die een goed koeleffect en een sterke werking heeft; De groothandel van de vismachines in het koelhuis heeft een buitengewone drukafdichting en de prestaties van elke component zijn bijzonder goed; De zeevruchtenmachine heeft de voordelen van lage geluidshinder, snelle koeling, lange levensduur, meerdere kwaliteitsbeschermingsinrichtingen, hoge kosten en goede kwaliteit. De zeevruchtenmachine kan worden aangepast aan de eisen van de klant; Vele fruitgroothandelaren zullen het oorspronkelijke pakhuis veranderen in een opslagplaats voor het bewaren van fruit om vruchten voor langere tijd op te slaan. Vanwege het enorme verschil tussen pakhuizen, heeft het veel aandacht nodig om het magazijn om te zetten in een gekwalificeerde energiebesparende fruitopslag.

Voor de spoelpijp (ontdooien) van drainage in de koelruimte met een andere temperatuur moet een uitlaatklep-inrichting worden ingesteld voordat de spoelpijp (ontdooien) wordt aangesloten.

Test method.Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO9002 gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.

In ons leven moeten we vaak isolatiemateriaal gebruiken. Het is alleen de structuur van de koelkast, maar de koelkast, als een thuis, heeft nog steeds een gebruiksvriendelijke omgeving. Op de markt of op zee is het milieu van de isolatiemateriaal voor koude opslag niet zo optimistisch. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag kwaliteitsborging. Tijdens de preferentiële activiteiten zijn nieuwe en oude klanten welkom om te raadplegen. De omgevingsverschillen binnen en buiten de koelopslagplaat zijn zeer groot,Indianapolis.Hoeveel kost het om een 30 vierkante meter koude opslag te installeren, omdat een groot aantal items moet worden geïsoleerd zodat de temperatuur in de koude opslag is streng. In dergelijke gevallen zal de koude opslag isolatie board hebben relevante problemen, Laten we begrijpen dat de waterdamp druk buiten de plaat magazijn van de lagere koude opslag hoger is dan die in het magazijn, en de penetratie van de envelop wordt uitgevoerd van buiten naar binnen het hele jaar door. R11-gas in polyurethaan wordt vervangen door lucht- en water damp naar vochtig polyurethaan. In de loop van de tijd wordt het vocht steeds ernstiger, en zelfs waterdamp condensatie optreedt, wat resulteert in een lage thermische geleidbaarheid en verminderde thermische weerstand. Om polyurethaanvocht te voorkomen en te vertragen en de levensduur van de isolatie laag te verlengen, is het effectief om de warme kant van de isolatie laag, dat wil zeggen, om een dampbarrière laag te vormen.

thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het automatisch gealarmeerd, handig gebruik en beheer en lange levensduur.

Range.8 display 12290; Hieruit blijkt het belang van regelmatige lozing van olie, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van koude opslag.

De keuze van thermische isolatiemateriaal is belangrijk voor de kwaliteit van de gecontroleerde opslag van de atmosfeer; De selectie van thermische isolatiematerialen voor de gecontroleerde atmosfeer moet worden aangepast aan lokale omstandigheden, die niet alleen goede thermische isolatie-prestaties moeten hebben, maar ook zuinig en praktisch zijn. De thermische isolatiematerialen zijn verdeeld in verschillende soorten. Eén is de plaat die wordt verwerkt tot een vaste vorm en specificatie, met vaste lengte, breedte en dikte. De plaat van de bijbehorende specificatie kan worden geselecteerd volgens de installatiebehoeften van de gecontroleerde atmosfeer opslag. De 10cm dikke plaat is algemeen geselecteerd voor de opslag van de medium-temperatuurgecontroleerde atmosfeer, In het algemeen worden de dikplaten van 12cm of 15cm geselecteerd voor de opslag van laagtemperatuurgereguleerde atmosfeer en voor de opslag van bevroren gecontroleerde atmosfeer. De andere kan worden gespoten met polyurethaan voor schuimvorming, en de materialen kunnen direct worden gespoten in het gebouwde baksteen of betonnen magazijn. Na het instellen is het vocht-bestendig en warmte-isolerend. De hitteisolerende materialen zijn onder meer polyurethaan, polyfenyleenvet, enz. Polyurethaan absorbeert geen water en heeft een goede warmteisolatie. Het is een langdurige koude opslag installatie, installatie, constructie, vruchtenbehoud en medische koude opslag. Welkom bij consult. Maar de kosten zijn laag; Polyfenyleenhars heeft een sterke waterabsorptie en een slechte thermische isolatie, maar de kosten zijn laag. De structuur van de moderne gecontroleerde atmosfeer opslag ontwikkelt zich naar assemblage, snel en verplaatsbaar is,Indianapolis.Koude opslag, maar de kosten zijn relatief hoog.

Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

Indianapolis..Polyurethaan spraying wordt algemeen gebruikt in grote en middelgrote koelkasten. Verschillende bekende merken worden geproduceerd tegen verschillende prijzen, en de productkwaliteit is relatief groot. Echter,Indianapolis.Koudgebergtemperatuur van fruit, het is niet van hoge kwaliteit of goede goederen. Dit is het resultaat van langdurige samenwerking.

Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp koeltoren, compressor, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.

Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.