Denver.Hoeveel kost de koude opslag om te installerenWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-05 21:42:49

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan 50mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Denver..Bij het installeren en samenvoegen van het opslagbord in het koelhuis moet het stevig worden gehecht om de dichtheid te waarborgen; Het koelhuis zal het water lozen tijdens het gebruik en de drainerpijp moet worden geïnstalleerd op een plaats die kan circuleren; Om te voorkomen dat de deur door een botsing wordt beschadigd, moet een antibotsbarrière worden geïnstalleerd om de deur van de nieuwe opslagplaats te beschermen. Om een oogvangende rol te spelen, moet de nieuwe opslagplaats uitgerust zijn met noodverlichting, alarminrichtingen en veiligheidsvoorzieningen om het zelf-reddings- of hulphulphulpverlenings- of hulphulpverlenings- of noodvoorzieningen te vergemakkelijken.

Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.

.Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.

Punten met meerdere verdiepingen van koude opslag: klein, dat land kan besparen; Wanneer de opslagcapaciteit gelijk is, is de oppervlakte van de buitenste behuizing kleiner dan die van de koudopslag in één laag, zodat het koude verbruik kan worden verminderd, kan het droge verbruik van voedsel worden verminderd, en kunnen de kosten van machines en apparatuur en de exploitatie en beheer dienovereenkomstig worden verlaagd. Tegelijk door de besparing van thermische isolatiematerialen zijn de civiele bouwkosten per ruimte laag en zijn de investeringskosten gering; De locatie van meerdere verdiepingen kan redelijk zijn, zoals de koelkamer kan worden gebruikt als de koelruimte de zolder op de bovenste verdieping kan worden gebouwd in de ruimte voor het maken van ijs, enz.


Denver.Hoeveel kost de koude opslag om te installerenWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?



De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk,Denver.Installatie van verse koude opslag voor groenten en fruit, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.

Warm gas ontdooien, maar de ontdooiingstijd is lang wat een zekere impact heeft op de opslagtemperatuur, en de sub regulatie station van het koelsysteem is complex.

De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.

Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, voldoet aan de behoeften van koeltechniek, gemakkelijke productie, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?

Verschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat, testrapport en etappeacceptatieverslag, moeten gelijktijdig met de projectconstructie worden uitgevoerd, waarbij het hele proces van productie en bouw zorgvuldig, tijdig, nauwkeurig en uitvoerig wordt weergegeven, en actief wordt samengewerkt met de eigenaar bij de wijziging van het ontwerp en de technische onderhandeling.


Denver.Hoeveel kost de koude opslag om te installerenWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?



Het ontwerp voor koude opslag: selectie en leg van thermische isolatiematerialen voor koude opslag. Het gebruik van thermische isolatiematerialen voor koude opslag moet worden aangepast aan de tijd,Denver.Installaties voor koude opslag, die niet alleen een uitstekende brandweerstand heeft, maar ook een hoge kostprijs heeft. Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen voor koude opslag. Eén is de plaat die wordt geproduceerd en verwerkt tot een vaste vorm en specificatie, met vaste lengte, 12cm of 15cm dik koelopslagbord wordt meestal gebruikt voor ultra-lage temperatuur koude opslag en vriesreiniging koude opslag; Een ander soort koude opslag kan worden gespoten met polyurethaan spray verf en polyurethaan schuim, en de grondstoffen kunnen worden gespoten in de baksteen of betonnen magazijn van de koude opslag te worden gebouwd onmiddellijk. Na het vormgeven,Denver.Installatiediagram van schuifdeur voor koude opslag, is het zowel waterdicht als thermische isolatie. Thermische isolatiematerialen omvatten polyurethaan, polystyreenvet, enz. Polyurethaan is niet hygroscopisch en heeft een goede brandweerstand, maar de kosten zijn hoog; Polystyreenhars heeft een sterke absorptiecapaciteit en een zwakke vuurbestendigheid, maar de kosten zijn laag.

quality.De hoeveelheid is groot, en een speciale rekenkamer (gebied) wordt ingesteld naar gelang van de behoeften van productie en werking. De temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op de 0 ~ + 7 ͐;.

Indien besproeiing wordt gebruikt, moet rekening worden gehouden met de dichtheid van de opslagdeuren en ramen.

De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.

Denver..Kenmerken van een snelvriesmagazijn: de snelle vriestechniek is geavanceerd, de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, dat behoort tot de internationale geavanceerde koeltechniek in de 21e eeuw.

Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.