30408 roestvrij stalen pijpHet basisprincipe van het productie- en verwerkingsoppervlak:

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2022-01-07 19:13:52

De roestvrij stalen spoel wordt op grote schaal gebruikt in de chemische industrie, voeding, geneeskunde, papierindustrie, aardolie, atoomenergie en andere industrieën, keukengerei, tafelgerei, voertuigen en huishoudelijke apparaten. 304 roestvrij stalen spoel wordt verdeeld in austenitische roestvrij staal koudgewalst breedband en roestvrij staal warmspoel. 304 roestvrij staal (spoel) plaat kenmerken: prachtige oppervlakte en gediversifieerde gebruiksmogelijkheden; Goede corrosiebestendigheid; Langer en duurzamer dan gewoon staal; Goede corrosiebestendigheid; Hoge temperatuur oxidatie weerstand en hoge sterkte, zodat het vuur kan weerstaan; Goede plasticiteit en lasprestaties. Het heeft uitstekende roest en corrosiebestendigheid, goede intergranulaire corrosiebestendigheid en goede verwerkingsprestaties.

Zoals we allemaal weten, heeft een roestvrij stalen pijp een sterk vermogen van atmosferische oxidatie en is het niet gemakkelijk te roesten onder normale omstandigheden,.ldquo; Pijp voor roestvrij staal Vandaar de naam. Maar wat ik je vandaag wil vertellen is dat roestvrij stalen buizen ook zullen roesten. Ik geloof dat veel vrienden verrast zullen zijn! Ik geloof dat er veel mensen zijn die niet weten hoe ze het aan klanten moeten uitleggen! Laten we de wetenschap populariseren.

.Enkele redenen voor de samenstelling van het product verhouding: om de productiekosten te verminderen, het aandeel van enkele belangrijke elementen zoals chroom en nikkel te verminderen en het gehalte aan andere elementen zoals koolstof te verhogen. Dit productiefenomeen dat de samenstelling niet strikt in overeenstemming is met het product model en de productkenmerken vermindert niet alleen de kwaliteit van het product, bijvoorbeeld wanneer het chroom van roestvrij stalen pijp onvoldoende is, het beïnvloedt niet alleen de productie. De corrosiebestendigheid en de vormbaarheid van producten hebben potentiële productkwaliteit en veiligheidsrisico’s wanneer ze worden gebruikt in chemische, apparatuur en productieindustrieën. Tegelijkertijd hebben ze ook invloed op het uiterlijk en de oxidatieresistentie van producten.

Om naadloze pijpen te verkrijgen met een kleinere afmetingen en een betere kwaliteit, moeten koudwalsen, koudtrekken of een combinatie van beide worden gebruikt. De koudwals wordt meestal uitgevoerd op een twee hoog wals. De stalen pijp wordt gerold in een ringvormige pas, bestaande uit cirkelvormige groeven met variabele doorsnede en vaste conische plug. Koud tekenen wordt meestal uitgevoerd op een enkele ketting of een dubbele ketting koude tekenmachine van 0.5 ~100t.

.Stalen strip, dunne strip, rolstrip, kalenderstrip en andere strips kunnen worden gesneden met een dikte van 0.03 tot en met 0mm (Opmerking: kalenderstrips van roestvrij staal met verschillende dikte en breedte kunnen worden vervaardigd naar gelang van de behoeften van de klanten)

Als de dikte van de stalen plaat niet voldoende is, worden de professionele roestvrij stalen plaat, roestvrij stalen spoel, wat de productie van decoratieve plaat zal beïnvloeden. Als de dikte te groot is en de stalen plaat te zwaar is, zal dit niet alleen de kosten van de stalen plaat verhogen, maar ook onnodige moeilijkheden voor de werking veroorzaken. Tegelijk moet ook rekening worden gehouden met de vergoeding die bij de verwerking of het gebruik van roestvrij stalen plaat moet worden toegekend. De dikte van de koperplaat is niet geheel consistent, maar de dikte van dezelfde stalen plaat moet zo consistent mogelijk zijn. In het algemeen is de dikte voor de middelgrote zaagplaat 0.05-0.15mm. Als de eisen te streng zijn, zullen de slijpkosten ook stijgen. Over het algemeen is het een stalen plaat met een hoge weerstand en een hoge graad. Hoe groter de mechanische weerstand, hoe langer de levensduur, maar de slijp- en verwerkingskosten is ook relatief hoog.

De meeste roestvrijstalen producten hebben een goede corrosiebestendigheid nodig. Pijp van roestvrij staal is vergelijkbaar met tafelgerei van klasse I en II, keuken, waterverwarmingstoestel, water dispenser, enz. Sommige buitenlandse zakenlieden testen ook de corrosiebestendigheid van producten: gebruik van NaCl waterige oplossing om warm te koken. Na een periode, de oplossing is het afvoeren, wassen en drogen, en bepalen het gewichtsverlies om de mate van corrosie te bepalen.


30408 roestvrij stalen pijpHet basisprincipe van het productie- en verwerkingsoppervlak:



Het heeft een goede lokale corrosiebestendigheid. Vergeleken met austenitisch roestvrij staal met hetzelfde legering gehalte, zijn de slijtagebestendige corrosie en vermoeidheid corrosie eigenschappen beter dan austenitisch roestvrij staal.

Standaard classificatie 4-1 classificatie: nationale standaard GB-industrie standaard Yb lokale standaardonderneming standaard qcb4-2 classificatie: product standaard verpakking standaard standaard standaard standaard 4-3 standaardniveau (verdeeld in drie niveaus): y niveau: internationaal geavanceerd niveau I niveau: internationaal algemeen niveau H niveau: binnenlandse geavanceerde niveau 4-4 nationale norm: roestvrij stalen balk (niveau I) gb4241-84 roestvrijstalen schijf Park (niveau H)

Roestvrij staal heeft de mogelijkheid van atmosferische oxidatie, dat wil zeggen dat het niet roest. Tegelijkertijd heeft het ook de mogelijkheid van corrosiebestendigheid in het medium bevattende zuur, alkali en zout, corrosiebestendigheid. Echter, zijn corrosiebestendigheid verandert met zijn eigen chemische samenstelling, onderhoudsomstandigheden en omgevingsmedium type. Bijvoorbeeld, 304 heeft absoluut uitstekende corrosiebestendigheid in droge en schone atmosfeer, maar wordt verplaatst naar corrosiebestendigheid. In kustgebieden, in de zeemist met veel zout, zal het snel roest, terwijl 316 roestvrij staal goed presteert. Daarom geen enkel soort roestvrij staal kan weerstaan corrosie en roest op elk moment

Where can I find it?.De hulpstukken voor de leidingen moeten langzaam naar de leiding draaien. Als ze strak zijn, gebruik dan schone hulpstukken en afdichtringen.

het blad 12288;- 12288;& middot; Systeem voor behandeling.

Er zijn 45 soorten warm gewalst (warm) stalen pijpen met een diameter van 54 ~ 480mm, 36 soorten wanddikte van 5 ~ 45mm, 65 soorten koudgetrokken (gewalst) stalen pijpen met een diameter van 6 ~ 200mm en 39 soorten wanddikte van 0.5 ~ 21mm.


30408 roestvrij stalen pijpHet basisprincipe van het productie- en verwerkingsoppervlak:



Productie en productie kunnen worden verdeeld in warmgewalste pijp, koudgewalste pijp, koudgetrokken pijp, pijp, enz.

Quality management.Bovendien moet bij de keuze van de redelijke dikte van de stalen plaat rekening worden gehouden met de diensttijd, de kwaliteit en de stijfheid van de plaat onder druk; Thermische geleiding; Verdeling van de druk en de indeling van de drukplaat.

De sectievorm van roestvrij stalen pijp kan worden verdeeld in ronde pijp en speciale pijp volgens de sectievorm. Speciale vormige buizen zijn rechthoekige buizen, rhombische buizen elliptische buizen, zeshoekige buizen, achthoekige buizen en verschillende asymmetrische dwarsdoorsnede buizen. Speciale buisvorm wordt op grote schaal gebruikt in verschillende structurele onderdelen gereedschappen en mechanische onderdelen. Vergeleken met circulaire heeft de speciale pijp over het algemeen een groot moment van inertie en sectiemodulus, en heeft een grote buig- en torsieweerstand, die het structurele gewicht aanzienlijk kan verminderen en staal kan besparen.

Het zal niet roesten, maar onjuiste gebruik en onderhoud zal leiden tot &VV; Drijvend roest Idquo. Mildew ^ rdquo; En andere ongewenste verschijnselen.

.De koudgewalste siliconen-stalen strip (plaat) vertegenwoordigt: 100 maal DQ + ijzerverlieswaarde (bij de frequentie van 50Hz, de golfvorm is sinusoïdaal, en de magnetische inductiepiekwaarde is de eenheidsgewicht ijzerverlies van 7T) + 100 keer van de dikte. Soms wordt G toegevoegd na de ijzerverlies waarde om een hoge magnetische inductie te vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld dq133 vertegenwoordigt koudgeoriënteerde siliciumstalen strip (plaat) met ijzerverlies van 3 en dikte van 3.3mm.

zitting 12288;- 12288;

(zachte, 1 /23 /4h) en andere primaire en secundaire roestvrij stalen spoelen.