Zak voor huishoudkledingHet is een belangrijke moderne apparatuur

omroeper:hp570HP155642700 vrijgavetijd:2022-01-13 10:50:22

Met de versnelling van het tempo van het leven van de mensen, tijd en efficiëntie zijn belangrijke factoren geworden. Het is meer nodig om het gemak en eenvoud in de kleurendruk van goederen niet-geweven verpakking te weerspiegelen. Vooral voor voedsel is een groot aantal halffabrikaten, bevroren voedsel, gekookt voedsel en magnetron voedsel ontstaan om zich aan te passen aan de veranderingen van het levensritme van mensen. Het kleurendrukontwerp van niet-geweven verpakkingen werkt ook samen met deze verandering in structuur, materiaal en functie. Met de populariteit van microgolfovens, zijn er meer en meer magnetron voedsel, waardoor de vormen van bevroren voedsel en gekookt voedsel meer en meer gediversifieerd. Verschillende niet-geweven verpakkingskleurdrukmaterialen die handig zijn om te gebruiken en direct geschikt kunnen zijn voor magnetronverwarming worden steeds populairder. Dit niet-geweven verpakkingskleurbedrukking materiaal neemt vooral speciaal ethyleenmateriaal aan met luchtdoorlaatbaarheid. Bij verhitting stijgt de druk van stoom in de niet-geweven verpakkingskleurdruk, zodat het niet barst vanwege zijn luchtpermeabiliteit. In vreemde landen is het niet-geweven verpakkingskleurendruk gemarkeerd met het teken van directe microgolf verwarming. Daarnaast is er ook een niet-geweven verpakkingskleurbedrukking materiaal dat de dim sum geel kan bakken. Dit materiaal bestaat uit papier, geleidend materiaal en hittebestendige materiaallagen. Bij het bakken in de magnetron, de geleidende materialen in de magnetron materialen overbrengen warmte, zodat het dessert geel en heerlijk.

Door de internationale invloed weerspiegelt de kleurendruk van niet-geweven verpakkingen in Hongkong en Taiwan de stijl van eenvoud in het Oosten en elegantie in het Westen. De eenvoud van het Oosten en de eenvoud van het Westen belichamen de combinatie van het bondige patroon van het Oosten en de moderne samenstelling van het Westen; Vrije tijd en delicatesse is een algemeen begrip van het leven in Hongkong en Taiwan.

.Om niet-geweven producten beter te laten functioneren om aan verschillende toepassingseisen te voldoen, zijn er ook antioxidanten, ultraviolette absorbeerders, vlamvertragers, schuimmiddelen, balsem, enz.

De technische elementen van groen, niet-geweven verpakkingskleurendrukontwerp omvatten de volgende punten: de gebruikte verwerkingsapparatuur en energie dienen gunstig te zijn voor de milieubescherming en mogen geen gas, vloeistof, licht, warmte en smaak produceren die schadelijk zijn voor het milieu. Productieproces en productieproces van verontreiniging hebben geen gevolgen voor het milieu en er wordt een laag energieverbruik gebruikt. Het verwerkingsproces produceert geen giftige en schadelijke stoffen; Verbeteren van het onderzoek naar het ontwerp van afneembare niet-geweven verpakkingskleurbedrukking, zodat de consument de niet-geweven verpakkingskleurbedrukking gemakkelijk kan demonteren overeenkomstig de eisen van milieubescherming; Versterken van het onderzoek en de ontwikkeling van groene additieven en groene additieven.

.Wat is flocking en blaren?

A: kaart met niet-geweven verpakkingskleurendruk verwijst naar de niet-geweven verpakking kleurdruk vorm waarin de papieren kaart en de gevouwen bubble shell worden ingebracht. Het kenmerk is dat de niet-geweven verpakking kleur bedrukking niet nodig heeft een niet-geweven verpakking kleur print apparatuur, maar alleen nodig is om het product, bubble shell en papieren kaart op de plaats. De problemen die moeten worden opgemerkt zijn: de grootte van de papieren kaart en de gevouwen bubble shell is passend, en als ze te strak worden ingebracht, zal de papieren kaart en de bubble shell worden vervormd; Als het te los is, is het nodig om nietjes te gebruiken om de papieren kaart en de bubble shell op de positionering positie vast te stellen.

Weefsels met een hoge temperatuurbestendigheid in de verpakkingsfabriek, zoals polysulfan, vloeibare kristallen polymeer enz. Volgens de kristalgrootte van thermoplastische hars, kan de niet-geweven textielverpakkingsfabriek thermoplastische niet-geweven stof splitsen in amorfe polymeer en kristallijn polymeer. De belangrijkste kenmerken van het niet-geweven weefsel van Yongzhou zijn: lage dichtheid, hoge specifieke sterkte van de niet-geweven verpakkingsfabriek, d.w.z. Idquo; Omvang van de verpakking of verpakkingsgebied per eenheid massa. De meeste niet-weefsels hebben een goede chemische resistentie, een goede acid en alkali resistentie, mm; D --gemiddelde diameter van de indrukking, 3nnxj47msrcbi die bestand is tegen verschillende organische oplosmiddelen, langdurige opslag, naadloze stalen pijp voor algemeen gebruik, wordt gewalst van gewoon koolstofstaal, laaggelegeerd constructiestaal of gelegeerd staal, en a9z39xhbm3jc oxideert niet. De niet-geweven verpakkingsfabriek is gemakkelijk te vormen, en het door jkoskoyia99pi vereiste energieverbruik is lager dan dat van staal en andere metalen materialen. Het heeft een goede flexibiliteit en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een goede sterkte, hoge sterkte per gewichtseenheid, botsbestendigheid en is gemakkelijk te wijzigen door niet-geweven verpakkingsfabriek. Lage verwerkingskosten. Niet geweven verpakkingsfabriek heeft uitstekende isolatie. Veiligheidseisen Yonggzhou verpakkingsindustrie ontwikkeling kwaliteitsdocument [] in de synthese, 25% van de niet-geweven verpakkingsinstallaties worden gebruikt in de verpakkingsindustrie. Deze keer wordt het gehost door de media winkelbeurs van China Kamer van Koophandel. Daarom is het een belangrijke afdeling in de niet-geweven verpakkingsindustrie, die zeer geprezen door de deelnemers. Yongzhou niet-geweven verpakking is het grootste materiaal in de verpakkingsindustrie. Papier en karton rekening voor 30%, niet-geweven verpakkingsfabriek rekeningen voor 25%, metalen rekeningen voor 25% en glas rekeningen voor 15%. Bovenstaande twee 25% illustreren volledig het belang van de niet-geweven verpakkingsindustrie. Hoewel de niet-geweven verpakkingsindustrie het verpakkingsmateriaal nr. 1 is, & amp; quota; De eenvoudige manier is om te herschikken. In feite is 3nnxj47msrcbi niet zo goed als papier en karton verpakking. De niet-geweven verpakkingsindustrie ontwikkelt zich echter met een snelheid van 5% elk jaar. De niet-geweven verpakkingsfabriek, terwijl andere verpakkingsmaterialen, a9z39xhbz3jc, met inbegrip van papier en karton, metaal, jkoskoyia9pi glas, aardewerk, niet-geweven verpakkingsfabriek, hennep en katoen, alleen groeien met een snelheid van 2%. Daarom zal de niet-geweven verpakkingsindustrie papier en karton het hoogste verpakkingsmateriaal worden. Reparatie van apparatuur en versterker; amp; lt;;12290;


Zak voor huishoudkledingHet is een belangrijke moderne apparatuur



Gecombineerde niet-geweven verpakkingskleurbedrukking --meer dan één binnenste niet-geweven verpakkingskleurdruk wordt geplaatst in een buitenste niet-geweven verpakkingskleurdruk (kan worden gescheiden) &Le; 400kg. Bijvoorbeeld, de niet-geweven blik wordt in de houten doos geplaatst, en de externe niet-geweven verpakkingskleur bedrukking --het externe beschermingsdeel van de externe niet-geweven verpakking kleur bedrukking en de gecombineerde niet-geweven verpakking kleur bedrukking en de adsorptie- en voering ervan worden hergebruikt niet-geweven verpakking kleur bedrukking --de niet-geweven verpakking kleur bedrukking van het vullen van dezelfde items, de prestatieindexen voor elk gebruik moet aan de normen voldoen. Reparatie van de niet-geweven verpakkingskleur printen van sommige niet-geweven verpakkingsmaterialen worden hergebruikt, niet-geweven verpakking kleur van het bedrukken van het afdrukken Textiel verpakkingskleurdruk. zoals: afdekking van de loop, pakking, gerecycleerde niet-geweven stof

Al vanaf de Han-dynastie heeft Cai Lun papierproductie uitgevonden in 105 BC. In 61 ad werd de papierindustrie via Korea in Japan geïntroduceerd; Ingevoerd in Europa in de 13e eeuw, bouwde Duitsland een grote papierfabriek. In het midden van de 11e eeuw vond Bi Sheng verplaatsbare typeafdrukken uit. In de 15e eeuw begon in Europa de letterdruk te verschijnen en begon de niet-geweven verpakkingskleurbedrukking en de niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie zich te ontwikkelen. In de 16e eeuw begon de Europese keramische industrie zich te ontwikkelen; De Verenigde Staten bouwden een glasfabriek en begonnen allerlei soorten glazen containers te produceren. Tot nu toe, de niet-geweven verpakking kleur bedrukking industrie met keramiek, glas hout en metalen als de belangrijkste materialen begonnen te ontwikkelen, en de moderne traditionele niet-geweven verpakking kleur bedrukking begon te verplaatsen naar de moderne niet-geweven verpakking kleur bedrukking.

Het ontwerp van doos niet-geweven verpakking kleurendruk zal sterk ondersteund worden, zodat de nieuwe houten doos niet-geweven verpakking kleur bedrukking kan niet alleen worden ontwikkeld, maar ook de massaproductie van nieuwe houten doos niet-geweven verpakking kleur print producten, zodat elke klant van hoge kwaliteit houten doos niet-geweven verpakking kleur bedrukking producten.

Quality Assurance.Zijsealed bags, waarvan de kant verzegeld zakken worden gezien in veel voedsel en snack verpakkingszakken. Het hele proces van de verwerking van dit soort verpakking moet ongeveer veertien stappen, waaronder het bedrukken, compounding, rijping, het snijden, het maken van zakken en andere processen. Meer complexe kant verzegeld en kant verzegeld zakken staan stabiel en kan worden geplaatst op de plank voor een lange tijd, De zijdeafdichting heeft een printoppervlak nodig. De zijzegelritszak is uitgerust met een herbruikbare rits, zodat consumenten de rits kunnen openen en sluiten. De doos is ongeëvenaard, uniek in uiterlijk, oppassen voor namaak, en gemakkelijk voor consumenten om te identificeren. De apparatuur is een speciale grondstof. De verpakkingsmaterialen moeten worden gebruikt om de mogelijkheid van microbiële infectie te blokkeren en de interne steriele omgeving binnen een bepaalde tijd te verzekeren. Het wordt uitgevoerd door middel van hoge temperatuur stoom, lichte bestraling en straling. Voor infusiesets die voor secundair gebruik worden gebruikt, zoals laden en lossen, vervoer, hantering, display enzovoort. In deze processen zullen er veel kwalitatieve externe factoren zijn, zoals botsingen, schokken, lichtlijn, gas en andere factoren, die de veiligheid van de waar zullen bedreigen, Daarom moet de verpakking ervoor zorgen dat de producten niet door externe factoren worden beschadigd,

opbrengst van verpakkingen, niet-geweven verpakkingsfabriek, d.w.z. Idquo; Omvang van de verpakking of verpakkingsgebied per eenheid massa. De meeste niet-weefsels in niet-geweven verpakkingsinstallaties hebben een goede chemische weerstand. Niet-geweven verpakkingsinstallaties hebben een goede zuurresistentie, alkaliresistentie en diverse organische oplosmiddelen. Niet-geweven verpakkingsinstallaties worden lang zonder oxidatie geplaatst. Nadat het monster is gebroken, is de grote vermindering van de dwarsdoorsnede bij de gereduceerde diameter het percentage van de oorspronkelijke dwarsdoorsnede. Het is gemakkelijk te vormen, moet de ronde pijp worden gesneden door de snijmachine, 25% van de niet-geweven verpakkingsfabriek wordt gebruikt in de verpakkingsindustrie. Daarom, Zhongshan niet-geweven verpakkingsfabriek is een belangrijke afdeling in de niet-geweven verpakkingsindustrie. Papier en karton rekening voor 30%, niet-geweven 25% en metaal%, die de belangrijkste materialen in de verpakkingsindustrie. Het wordt gesponsord door de media winkelbeurs van China Kamer van Koophandel, Glas in niet-geweven verpakkingsfabriek is voor 15%. Bovenstaande twee 25% illustreren volledig het belang van de niet-geweven verpakkingsindustrie. Hoewel de niet-geweven verpakkingsindustrie in Shangyi County het verpakkingsmateriaal nr. 1 is, is het gebruiksoppervlak niet zo goed als dat van papier en karton. De niet-geweven verpakkingsindustrie ontwikkelt zich echter met een snelheid van 5% elk jaar. De niet-geweven verpakkingsfabriek en andere verpakkingsmaterialen, glas, niet-geweven verpakkingsfabriek Tao Jing, niet-geweven verpakkingsfabrieken hennep en katoen, groeien slechts met een snelheid van 2% Daarom zal de niet-geweven verpakkingsindustrie papier en karton als verpakkingsmateriaal overtreffen. Benxi merk beantwoordt uw vraag [] observeer de rol van wholesale eye observatie methode. De niet-geweven zak is wit, of micro, en de textuur is uniform; De giftige niet-geweven zak is gekleurd of wit, wvwwxsp4gs976z maar de graad is slecht. De niet-geweven verpakkingsfabriek is troebel, en het niet-geweven oppervlak wordt ongelijk met kleine deeltjes uitgerekt. De toepassing van de industrie luistert naar de verwerking met oren. Wanneer het schudden van de niet-geweven zak met handen, maakt het een scherp geluid, waaruit blijkt dat het een niet-geweven zak is; Het geluid is klein en stoffig is giftige niet-geweven zak. Luoping County Watch raakt het oppervlak van de niet-geweven zak die wordt gebruikt door de productie-afdeling, die voornamelijk wordt gebruikt als pijpleiding of structurele onderdelen voor het transport van vloeistof. Zeer glad ja; Plakkerig, astringend en wasachtig zijn giftig. De nieuwe niet-geweven verpakkingszak die de opstarttreden met de neus ruikt, is smakeloos; Een abnormale geur of smaak hebben is giftig. De kwaliteitsindex van de ondergedompelde testmethode-norm zet de niet-geweven zak in het water, en de niet-geweven verpakkingsfabriek drukt hem met de hand op de bodem. Wacht even, en de giftige niet-geweven zak op de bodem. Waar is de goedkope manier om materialen te installeren? De niet-geweven zak is brandbaar, de brandpunt is, en een deel van de niet-geweven verpakkingsfabriek is cyan. Wanneer de niet-geweven verpakkingsfabriek druppelt als kaarsen tranen heeft het de geur van paraffine; Het vlampunt van de niet-geweven verpakkingsfabriek is zwart of zwart en de bodem is groen. De niet-geweven verpakkingsfabriek kan zacht en draadtrekken, en kan een scherpe geur ruiken. Zorgvuldig gebruik van de niet-geweven verpakkingszak structuur in het afzetgebied in vreemde landen hebben strenge voorschriften voor niet-geweven verpakkingszakken voor levensmiddelen, die bepalen dat gewone niet-geweven verpakkingszakken hier met succes worden gehouden. Wvwwwxsp4gs976z kan niet worden gebruikt om voedsel te verpakken met een temperatuur boven 50 8451;; De voedselverpakking moet de hoge temperatuur aangeven die bereikt kan worden. De provincie Luchuan heeft in dit opzicht geen binnenlandse voorschriften, wat resulteert in enkele niet-geweven verpakkingszakken, die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Weet je wat je niet weet?

Materiële elementen omvatten basismaterialen (papieren materialen, niet-geweven materialen, glasmaterialen, metaalmaterialen, keramische materialen, bamboe en houten materialen, coatings, enz.), die de materiaalbasis vormen voor de verwezenlijking van de grote functies (bescherming, gemak en) van niet-geweven verpakkingskleurdrukken; Het is rechtstreeks gerelateerd aan de algemene functie en economische kosten van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking, productie en verwerking, en de recycling en behandeling van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking.


Zak voor huishoudkledingHet is een belangrijke moderne apparatuur



Na het voldoen aan de fundamentele eisen van productbescherming en circulatie, wordt de functie van verpakking weerspiegeld in het psychologische niveau. De psychologische functie van de moderne verpakking is vooral voor commerciële promotie. In het licht van de concurrentiesituatie van steeds meer homogene producten moet de verpakkingsfunctie zich richten op de verbetering van de functie en het imago van het merk. Hoe producten uit de verblindende eindschappen springen. Verpakking is niet alleen om producten veilige en mooie jassen te geven, hoge prijzen niet-geweven zakken van verschillende specificaties, katoenzakken, canvas zakken en thermische isolatiezakken, Handzak &  Verwelkom schroothandelaars industriële bedrijven, bedrijven en energiecentrales om te bezoeken en te onderhandelen! Bovendien moeten we de consumenten het psychologische genot van het visuele genot geven. Psychologische functie verwijst naar de mate waarin dingen kunnen handelen op de visuele gevoelens van mensen, zodat ze kunnen produceren wat voor psychologische impact. Zolang we individuele kenmerken aan de productogen geven en voldoen aan de behoeften van de emotionele functie van de consument, kan de verpakking een ‘Idquo’ bereiken; verkoper van stille goederen ^ rdquo; Het rijk, met name in de supermarkt, de opkomst en de verandering van de mode, is de warenverpakking een brug geworden tussen producten en consumenten, en de rol van zelfpromotie is ongetwijfeld duidelijk. Tegelijk moet het verpakkingsontwerp ook tegemoet komen aan de psychologische behoeften van de consument en verschillende psychologische doeleinden van de consument bereiken, zoals de psychologie van het najagen van mode, de psychologie van het najagen van beroemde merken, de psychologie van het najagen van nieuwigheid, enz. Dit zijn complexe psychologische activiteiten van de consument. Daarom is de psychologische functie van verpakking niet alleen een belangrijke schakel in de ontwikkeling van een modern verpakkingsontwerp, maar ook een bedrijfscultureel imago, Een belangrijke belichaming van productmerkconnotatie. Over het algemeen wordt de inkjetbedrukking op de vacuümverpakking geprint door de inkjet-printer. In het algemeen wordt de vacuümverpakking geprint met informatie zoals, productiedatum, fabrikant en logo. Bij de keuze van de materialen voor de vacuümvang moeten we de producten selecteren volgens de verpakte producten. We moeten de producten selecteren met regelmatige verpakkingsmaterialen die aan de normen voldoen, anders zal het ernstige gevolgen hebben en leiden tot de verslechtering van de verpakte producten, Verslechtering en andere problemen.

production costs.opbrengst van verpakkingen niet-geweven verpakkingsfabriek, d.w.z. Idquo; Omvang van de verpakking of verpakkingsgebied per eenheid massa. De meeste niet-weefsels in niet-geweven verpakkingsinstallaties hebben een goede chemische weerstand. Niet-geweven verpakkingsinstallaties hebben een goede zuurresistentie, alkaliresistentie en diverse organische oplosmiddelen. Niet-geweven verpakkingsinstallaties worden lang zonder oxidatie geplaatst. Nadat het monster is gebroken, is de grote vermindering van de dwarsdoorsnede bij de gereduceerde diameter het percentage van de oorspronkelijke dwarsdoorsnede. Het is gemakkelijk te vormen, en het energieverbruik van de vorming is lager dan dat van metalen materialen zoals staal. Fabriek voor niet-geweven verpakkingen heeft goede prestaties en is eenvoudig te gebruiken. Met een goede sterkte heeft de niet-geweven verpakkingsfabriek een hoge sterkte per eenheid gewicht en botsbestendigheid. Als het oppervlak niet reageert op de scheur, moet de ronde pijp worden gesneden door de snijmachine, en wvwwwwwwxsp4gs97tz is gemakkelijk te wijzigen. De verwerkingskosten van de niet-geweven verpakkingsfabriek zijn laag. Niet geweven verpakkingsfabriek heeft uitstekende isolatie. Wat is de standaard? Zhongshan verpakkingsindustrie ontwikkeling inspectie item [] in de synthese 25% van de niet-geweven verpakkingsfabriek wordt gebruikt in de verpakkingsindustrie. Daarom, Zhongshan niet-geweven verpakkingsfabriek is een belangrijke afdeling in de niet-geweven verpakkingsindustrie. Papier en karton rekening voor 30%, niet-geweven 25% en metaal%, die de belangrijkste materialen in de verpakkingsindustrie. Het wordt gesponsord door de media winkelbeurs van China Kamer van Koophandel, Glas in niet-geweven verpakkingsfabriek is voor 15%. Bovenstaande twee 25% illustreren volledig het belang van de niet-geweven verpakkingsindustrie. Hoewel de niet-geweven verpakkingsindustrie in Shangyi County het verpakkingsmateriaal nr. 1 is, is het gebruiksoppervlak niet zo goed als dat van papier en karton. De niet-geweven verpakkingsindustrie ontwikkelt zich echter met een snelheid van 5% elk jaar. De niet-geweven verpakkingsfabriek en andere verpakkingsmaterialen, waaronder papier en karton, metaal, glas, niet-geweven verpakkingsfabriek Tao Jing, niet-geweven verpakkingsfabrieken hennep en katoen, of micro Daarom zal de niet-geweven verpakkingsindustrie papier en karton als verpakkingsmateriaal overtreffen. Benxi merk beantwoordt uw vraag [] observeer de rol van wholesale eye observatie methode. De niet-geweven zak is wit en de textuur is uniform; De giftige niet-geweven zak is gekleurd of wit, en het niet-geweven oppervlak wordt ongelijk met kleine deeltjes uitgerekt. De toepassing van de industrie luistert naar de verwerking met oren. Wanneer het schudden van de niet-geweven zak met handen, maakt het een scherp geluid, waaruit blijkt dat het een niet-geweven zak is; Het geluid is klein en stoffig is giftige niet-geweven zak. Luoping County Watch raakt het oppervlak van de niet-geweven zak die wordt gebruikt door de productie-afdeling, die voornamelijk wordt gebruikt als pijpleiding of structurele onderdelen voor het transport van vloeistof. Zeer glad ja; Plakkerig astringend en wasachtig zijn giftig. De nieuwe niet-geweven verpakkingszak die de opstarttreden met de neus ruikt, is smakeloos; Een abnormale geur of smaak hebben is giftig. De kwaliteitsindex van de ondergedompelde testmethode-norm zet de niet-geweven zak in het water, en de niet-geweven verpakkingsfabriek drukt hem met de hand op de bodem. Wacht even, en de stalen pijp die volgens klasse A en B wordt geleverd is de niet-geweven zak op het drijvende oppervlak, en de giftige niet-geweven zak op de bodem. Waar is de goedkope manier om materialen te installeren? De niet-geweven zak is brandbaar, en een deel van de niet-geweven verpakkingsfabriek is cyan. Wanneer de niet-geweven verpakkingsfabriek druppelt als kaarsen tranen, heeft het de geur van paraffine; Het vlampunt van de niet-geweven verpakkingsfabriek is zwart of zwart en de bodem is groen. De niet-geweven verpakkingsfabriek kan zacht en draadtrekken, en kan een scherpe geur ruiken. Zorgvuldig gebruik van de niet-geweven verpakkingszak structuur in het afzetgebied in vreemde landen hebben strenge voorschriften voor niet-geweven verpakkingszakken voor levensmiddelen, die bepalen dat gewone niet-geweven verpakkingszakken hier met succes worden gehouden. Wvwwwxsp4gs976z kan niet worden gebruikt om voedsel te verpakken met een temperatuur boven 50 8451;; De voedselverpakking moet de hoge temperatuur aangeven die bereikt kan worden. De provincie Luchuan heeft in dit opzicht geen binnenlandse voorschriften, wat resulteert in enkele niet-geweven verpakkingszakken, die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Weet je wat je niet weet?

De niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie, als nieuwe industrie, is voor de eerste keer opgenomen in het ontwikkelingsplan, ^amp; amp; Qut; amp; amp; quota; „amp”; in de planning; amp; quota; Voorgesteld in de omschakeling- en moderniseringsindustrie: amp; amp; quot

() exportdozen voor buitenlandse handel en 5-laags golfdozen worden meestal gebruikt voor het bedrukken van kleuren van externe niet-geweven verpakkingen, en B /C tegels worden voornamelijk gebruikt voor gegolfd. De rekenformule van de buitendoos is: (lengte + /100 x (breedte + + /100 x eenheidsprijs per vierkante meter).

.A: dikke blisterverpakking verwijst naar het feit dat de dikte van de gebruikte grondstoffen meer dan 2mm is en niet kan worden geportretteerd en gevormd op volledige automatische machines. Het moet worden verwerkt en geproduceerd door semi-automatische blisterverpakking-vormende machines voor dikke platen. Thick Blisterproducten hebben over het algemeen de kenmerken van groot oppervlak, hoge hoogte en dikke materialen. De volgende materialen worden vaak gebruikt voor de verwerking: ABS, acryl (plexiglas) PC, PVC, enz.

Het ontwerp voor het ontwerpen van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking waarbij de plaats van het ontwerp van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking wordt bepaald, is als het bepalen van de kunstroute voor kunstenaars en het vinden van de juiste route. Het vinden van een geschikte ontwerpstijl voor niet-geweven verpakkingskleurdrukken is een leefruimte die door de markt voor grondstoffen wordt erkend.

Bij het drogen moet de coating worden gedroogd in een tunnel oven. De droogtoestand van offsetdruk is meestal 130 84510; ~ 160 def 8451;, en de tijd is ongeveer 13-minuten. De bekledingsband bevindt zich tussen 170 84510en 210 ''8451;', en de tunnel oven is ongeveer 25-35m lang. Het bestaat uit drie fasen: verwarmingszone, constante temperatuurzone en koelzone. Deze gebieden worden in strikte overeenstemming met de eisen geregeld. Na deze fase moeten de producten worden gekoeld voor een periode om hun hardheid beter te maken.