Tulsa.Galvaniseerde waterleidingWat is de verpakkingsmethode?

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-01-13 10:50:22

In de praktijk worden steeds meer vierkante buizen gebruikt. Verschillende soorten vierkante buizen hebben verschillende kenmerken, en de prestaties van elk type vierkante buis is ook anders. Kies volgens de prestaties in verschillende aspecten, zodat het werk efficiënter wordt. Vervolgens, laten we introduceren waar we aandacht aan moeten besteden bij het verwarmen van de onderste buis.

Op dit moment, vierkante buizen hebben ook vele goede eigenschappen, sterk corrosiebestendigheid en warmtebestendigheid, zelfs zo, wijzen mensen nog steeds niet stoppen met het bestuderen van de oppervlaktehechtweerstand van vierkante buizen.

Tulsa..Fase (1961 — 1978)

Met de vooruitgang van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden, en hun toepassingsgebied van het gebruik is duidelijk in toenemende mate, waardoor we vele soorten vierkante buizen hebben. Op dit moment, moeten we vierkante buizen redelijk op te slaan. Klanten moeten ook leren om redelijk te regelen bij het opslaan van vierkante buizen. Laten we begrijpen hoe om vierkante buizen correct op te slaan.

.Zorg ervoor dat u speciaal kiest voor het snijden van vierkante buizen.

Om de vereiste lijnvorm van q355b vierkante buis te wijzigen, is het noodzakelijk de impactkracht van q355b vierkante tubehamer of de druk van de hydraulische pers te smeden, en kan ook de smeedbaarheid van q355b vierkante buis, dat wil zeggen de prestaties van het veranderen van de vorm zonder scheuren te vergroten.

De algemene leverlengte van vierkante pijp is 3200mm-13000mm, meestal 65000mm en 13000mm. De vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2300mm, of in de vorm van verbindingsbuis, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. De toegestane afwijking van de wanddikte van de vierkante pijp mag niet meer dan tien% van de nominale wanddikte overschrijden wanneer de wanddikte niet groter is dan 10mm, plus of min 8% van de wanddikte wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen. Voor vierkante buizen met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, Op deze manier kan de efficiëntie van het gebruik van vierkante buis worden verbeterd. Vervolgens zullen we vooral de kenmerken van de koeltechniek hieronder uitleggen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van vierkante buizen? Deeltjes met vierkante buizen hebben nauwkeurige afmetingen en gladde oppervlakken: de dimensionale nauwkeurigheid van de op dit moment ontwikkelde koude delen kan tot klasse 8 ~ 9. Als de ideale worden aangenomen, is hun nauwkeurigheid de tweede van die van fijne gepolijst oppervlakken. Daarom hoeven koude delen over het algemeen niet opnieuw te worden verwerkt, en een kleine hoeveelheid behoeft alleen afwerking (slijpen).


Tulsa.Galvaniseerde waterleidingWat is de verpakkingsmethode?Na isothermische demping zal qq355b vierkante buis uitstekende rolvermoeidheid kenmerken en corrosiebestendigheid hebben. Draag weerstand, breuktaaiheid, botstaaiheid en buigkracht. Daarom zal bij de volgende productie en toepassing, qq355b vierkante buis worden gebruikt als materiaal van de walsdraad balschroef. De qq355b vierkante buis van het verhardingsstaal heeft ook de door warmtebehandeling verkregen oppervlaktecomprimerende stresskenmerken, en de toepassingsbereik ervan wordt verwacht te worden verbeterd en uitgebreid.

Beginsel van de versterking van de koudtrekken: de vergroting van het rooster van de stalen tijdens de plastische vervorming, en de ernstige vervorming van het defecte rooster zal de vooruitgang en de slip van het rooster belemmeren, neemt de staalmodulus af. De koud getrokken versterking wordt opgeslagen bij kamertemperatuur voor 15 ~ 20d of verwarmd tot 100 ~ 200 ~ en onderhouden voor een vaste tijd. Dit proces wordt veroudering behandeling genoemd.

Mechanische eigenschappen van naadloze q355b vierkante buis: treksterkte ^ sigma; b (MPa)*65306;& ge; 980 rendementssterkte ^ sigma; s (MPa)*65306;& ge; 835 rek ^ Delta; 5(%) 65306;& ge; 12-vermindering van de oppervlakte ^ psi; (%)65306;& ge; 40 impactabsorptieenergie (impactwaarde) (aku2j)] Ges; 39 de producten die worden geproduceerd door de complexere technologie zijn voortreffelijk. Op dit moment wordt Fangguan zeer geprezen door het publiek op de markt. Belangrijk is dat er een goede garantie is op het gebied van kwaliteit. Daarom, of Fangguan zo'n hoge marktevaluatie kan krijgen, hangt af van de complexe technologie van guaFangán.

quality.Toepassing van producten van vierkante buizen: voor mechanische apparatuur, stalen structuur, auto-onderdelen, bruggrond, vangrail en interne scheepsstructuur.

Tegelijkertijd zal de verwarmingstemperatuur en de verwarmingstijd ook een grote impact hebben op de prestaties van vierkante buis. De verwarming van de vierkante buis blanco is het sleutelproces om ervoor te zorgen dat de vierkante buis blanco genoeg plasticiteit heeft en de gladde perforatie voltooien. Als de verwarmingstemperatuur te hoog is of de verwarmingstijd te lang is, zal de billet van de vierkante buis worden verbrand en decarburiseerd, en zelfs de chemische samenstelling van de vierkante buis zal ongekwalificeerd zijn (ongekwalificeerd koolstofgehalte), wat gemakkelijk is om batchkwaliteit problemen te veroorzaken en de kwalificatiesnelheid van het product ernstig be ïnvloeden.

Functionele index analyse van vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van gegevens van de vierkante buis onder belasting.


Tulsa.Galvaniseerde waterleidingWat is de verpakkingsmethode?De vierkante buis moet correct worden geschilderd. Professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde vierkante buis hebben een stabiele, veilige en betrouwbare werking en kunnen onderhoudsvrij zijn. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Anders zal de vierkante buis worden aangetast. De juiste verf moet ook worden geselecteerd tijdens het schilderen, zodat de vierkante buis steviger kan worden gebruikt, Om ervoor te zorgen dat de vierkante buis in de toekomst beter en beter zal worden gebruikt. De vierkante buis wordt breed gebruikt in de ziel. Elk soort vierkante buis heeft verschillende functies voor de andere buis. We kiezen de juiste manier en verschillende vierkante buizen, die de prestaties van de vierkante buis kunnen verhogen en worden toegepast op verschillende velden. Laat me kort introduceren de onderste buis.

Quality recommendation.Van de autoriteit wordt geleerd dat als er vuil op het buitenoppervlak van de vierkante pijp is tijdens de ontginning, het kan worden gewassen met gezuiverd water en natuurlijk gedroogd vervolgens gedrenkt met ontvetting met een droge stof om de olie te verwijderen, en vervolgens gedroogd in de open lucht. Bij het ontginnen van het binnenoppervlak van de andere pijp kan het uiteinde van de pijp stevig worden geblokkeerd met een houten stekker of met een andere worden gesloten. Het ontvettingsoplosmiddel met het volume van 15% 20% van de pijp aan de andere kant moet worden verzegeld met een houten stekker, op een vlakke en schone plaats of op een werkbank met slaapmiddelen voor 60-80min, en de pijp moet om de twintig minuten worden gedraaid. Indien ontvetting nodig is voor de elleboog van roestvrij staal, moet het ontvettingsoplosmiddel op passende wijze worden toegevoegd om het volledig doorweekt te maken. Na het ontginnen, het oplosmiddel in de pijp gieten, de pijp drogen met een uitlaatventilator of drogen met olie-vrije gecomprimeerde lucht of stikstof, of drogen met natuurlijke lucht. buizen met grote diameter kunnen met de hand worden geschrobd met katoenen doek gedompeld in oplosmiddel; De vierkante buis kan ook worden gedrenkt in een lange tank met oplosmiddel voor 60 tot 80 minuten. De geconcentreerde pijpleiding en apparatuur van de geconcentreerde eenheid kunnen direct worden gepompt en circuleren met 88% geconcentreerd voor het beitsen na alle installatie. De leidingen die niet kunnen circuleren of niet bestand zijn tegen geconcentreerde corrosie moeten afzonderlijk worden ontvet.

Voor gastransmissie: gas, stoom en vloeibaar petroleumgas.

Wat betreft de kleurbehandeling technologie van q355b vierkante buis, de toepassing van kleur q355b square tube behandeling technologie omvat chemische methode en elektrochemische methode uit het procesoogpunt. Ze kunnen verschillende kleuren krijgen door behandeling in specifieke elektrolyt, zodat de slijtvastheid, kleur en verscheidenheid van q355b vierkante buis, die kunnen worden toegepast op verschillende gelegenheden en krijgen verschillende economische voordelen.

Tulsa..Warmgewalst q355b vierkante buis continue gietplaat of bloeiplaat wordt gebruikt als grondstof, verhit door verhitting van de oven en ontsmet met hogedrukwater tot ruwwalserij. Roughing materiaal komt in de eindwals na het snijden van het hoofd, het snijden van de staart en vervolgens het draaien van de computer. Na de uiteindelijke wals wordt het in rechte spoel door laminaire koeling en spoel. Het hoofd en de staart van rechte haarkrullen zijn vaak tongvormig en visstaart vorm, met een slechte nauwkeurigheid van dikte en breedte, en er zijn vaak defecten zoals golfvorm, zoom, geen tanden, of of de snijlijn is vlak, de zetmeelsmaak van olie be ïnvloedt de kwaliteit van de gerechten. Kies eerst om aardappelen te snijden met minder scherpe bodem, dus als je snijdt, is het gemakkelijk om de hoek van de zijkant te verlaten.

Vierkante buis is een soort vierkante buis, die wordt gewalst door strippend staal na procesbehandeling. Veel soorten materialen kunnen een vierkante buis lichaam vormen. Het wordt gebruikt voor welk doel en waar. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, meestal structurele vierkante buizen sierlijke vierkante buizen en bouwstenen vierkante buizen. Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, egaliseerd, gekalkt en gelast om een cirkelvormige buis te vormen, die in een vierkante buis wordt gewalst en vervolgens wordt gesneden tot de vereiste lengte. Meestal vijftig stuks per zak.