Minneapolis.kgmWaar is de koude opslag geïnstalleerdIndustrieel digitaal ontwikkelingssysteem

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-13 10:50:22

De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.

Minneapolis.kgm.Test op lekkage van ammoniak: na de test van het gasdebiet en het lek in de druk kan ammoniak worden gedetecteerd. Het doel is de luchtdichtheid van het verse opslagsysteem te verbeteren en een goede basis te leggen voor het systeem om ammoniak en thermische isolatiematerialen te vullen.

De afstand van pull klinknagels in de binnenste en buitenste hoeken is 300mm en 200mm respectievelijk; Nadat de polystyreen-bibliotheek is geïnstalleerd, moeten de wandpanelen gelijkmatig worden verzegeld en versierd met siliconen kit.

.Bouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?

Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Fout fenomeen van koude opslag: de droger werkt niet, de compressor lijn wordt verbroken, de lont wordt opgeblazen, de thermische relais werkt, de spanning schakelaar werkt, de compressor is vergrendeld de lijn is valselijk verbonden of los. Fout fenomeen: het stopt in een korte tijd na de droogmotor, en het milieu

Verschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat, testrapport en etappeacceptatieverslag, moeten gelijktijdig met de projectconstructie worden uitgevoerd, waarbij het hele proces van productie en bouw zorgvuldig, tijdig, nauwkeurig en uitvoerig wordt weergegeven, en actief wordt samengewerkt met de eigenaar bij de wijziging van het ontwerp en de technische onderhandeling.


Minneapolis.kgmWaar is de koude opslag geïnstalleerdIndustrieel digitaal ontwikkelingssysteemIsolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.

def. 12288;;- 12288;& amp; amp; amp; ldquo 65307; Van deur tot deur versterker; amp; amp; rdquo-verbinding 65307; „amp”; amp; amp; ldquo 65307; Van deur tot deur versterker; amp; amp; rdquo-verbinding 65307; De laad- en losbewerking is de belangrijkste werkwijze om het vrachtverkeer in de logistiek van de koelopslag te realiseren.

De structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.

Quality assurance.Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.

Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.

Wanneer het openen en boren nodig is voor de bovenste opslagplaat of wandplaat, moeten de interne en externe inrichting en positionering worden uitgevoerd overeenkomstig de ontwerpvoorschriften, en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het vloeistofinlaat, het retourgat het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur, de ventilatie- en de leveringspoort moeten worden versierd met ingekapselde randen en worden bevestigd met pull klinknagels, met een afstand van 300mm en 150mm buiten.


Minneapolis.kgmWaar is de koude opslag geïnstalleerdIndustrieel digitaal ontwikkelingssysteemKoude opslag is brandwerend, vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie, koude opslag, koude opslag, conservering van fruit koude opslag, 20-jarige merk, prijsvoordeel en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertrager zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan 250 graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en deze laag van as helpt om het schuim hieronder te isoleren. Het kan effectief de verspreiding van vuur voorkomen. Bovendien zal polyurethaan bij hoge temperatuur geen schadelijk gas produceren.

Finance Department.Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: onvoldoende koelmiddelcirculatie is de belangrijkste reden

De elektrische kast moet strikt in overeenstemming zijn met de eisen van de tekening, en de stroom moet worden aangesloten bij een test zonder lading.

Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, en dan vul in voldoende koelmiddel.

Minneapolis.kgm.Relatieve vochtigheidsgraad onderhoud van diepgevroren opslagplaatsen: bevochtiging van diepgevroren opslagplaatsen is zeer belangrijk van centrifugale bevochtiging tot hogedrukbevochtiging van micronevel, gemengde bevochtiging van gas-water tot de huidige ultrasone bevochtiger. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van kleine deeltjes, uniforme bevochtiging, geen bevriezing en blokkering, en geen vuile blokkering. De luchtbevochtiger die we produceren is speciaal ontworpen voor alle soorten groente- en fruitvriesentrepots, die in wezen anders is dan andere luchtbevochtigers op de markt: volledig gesloten circulatie, dat wil zeggen het gas in het magazijn, terug naar het magazijn via de bevochtiger en het isoleren van de buitenlucht.

2. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld, wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.

Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.