Tulsa.fabrikant van koelopslaginstallatiesWat betekent het om de internationale markt te betreden?

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-13 14:20:22

Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Te dikke vorst of te veel stof op het verdampingsoppervlak zal het effect van warmteoverdracht verminderen: een andere belangrijke reden voor de trage afname van de opslagtemperatuur is de lage warmtetransfer-efficiëntie van de verdamper, die voornamelijk wordt veroorzaakt door te dikke vorst laag of te veel stof op het verdampingsoppervlak.

Tulsa..Voor de installatie van de gecontroleerde atmosfeer magazijn, moeten we ook weten hoe lang de vraag naar vriesgoederen is. Na de installatie van de gecontroleerde atmosfeer magazijn, kan het worden verdeeld in verse opslag, koude opslag, bevroren opslag en snel-bevroren opslag. Het eerste voor de verse-opslag is om regelmatige goederen op te slaan, het eerste ding voor de koude opslag is om items onder nul op te slaan, en het eerste ding voor de bevroren opslag is voorwerpen rond nul, De invrietijdcode duurt 24-uren. Als het in het vriesmagazijn wordt gebracht, duurt het slechts twee tot tien uur om het fenomeen van snelle bevriezing te bereiken. In het proces van het opbergen van goederen, als de temperatuur te laag is, zal het de normale temperatuur van de gedeponeerde goederen beïnvloeden. De hoge prijs koude opslagplaatsen van verschillende specificaties worden geïnstalleerd, geïnstalleerd, gebouwd, en medische koude opslagplaatsen worden geleverd op tijd, Hoge kosten prestaties, is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten, welkom om te kopen! Het zal ook de houdbaarheid beïnvloeden.

Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en 5 tot 50 koelcompressoren onder 20 Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.

.Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord is samengesteld uit SII, PVC kleur staal plaat en roestvrij staal plaat. Het voordeel hiervan is om de temperatuurtransmissie van koud opslagbord te voorkomen als gevolg van een groot intern en extern temperatuurverschil, zodat de koude opslag meer energie-besparing maakt en de werking van koude opslag verbetert.

Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet 10mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de 10mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)


Tulsa.fabrikant van koelopslaginstallatiesWat betekent het om de internationale markt te betreden?Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

De onderhoudsruimte moet worden gereserveerd voor de installatie van de eenheid om de waarneming van de afstelling van instrumenten en kleppen te vergemakkelijken.

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

Welcome calls .Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook 100cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.

Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn hoe om het te ontwerpen om de ruimte te maximaliseren is vaak een belangrijk probleem beschouwd door onze ontwerpers. In het ontwerp van Lukang medisch diepvriesmagazijn, hebben we redelijkerwijs ontworpen om de oorspronkelijke opslagcapaciteit van 300 dozen uit te breiden tot 400 dozen, wat de ruimte veel verhoogt.

Het is geschikt voor de diepvriesverwerking en opslag van voedsel, en handmatige koeling om de binnentemperatuur constant te houden. De muren, vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.


Tulsa.fabrikant van koelopslaginstallatiesWat betekent het om de internationale markt te betreden?Sluit het koelsysteem aan. De kabels en koperen leidingen moeten worden gebruikt om de koeleenheid, het elektrische regelsysteem en de andere onderdelen van de koude opslag aan te sluiten; de verbindingsleidingen moeten nauw verbonden zijn en de bijbehorende thermische isolatie- en beschermingsmaatregelen moeten worden genomen.

Quality department.Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.

def. 12288;;- 12288;& amp; amp; amp; ldquo 65307; Van deur tot deur versterker; amp; amp; rdquo-verbinding 65307; „amp”; amp; amp; ldquo 65307; Van deur tot deur versterker; amp; amp; rdquo-verbinding 65307; De laad- en losbewerking is de belangrijkste werkwijze om het vrachtverkeer in de logistiek van de koelopslag te realiseren.

Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook 100cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, ten minste veertig &&m-plumne; 2kg/m3 vlakken 12290;

Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.

De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.