Ronde niet-geweven zakPotentiële ontwikkeling

omroeper:hp570HP155642700 vrijgavetijd:2022-01-14 14:50:23

Wat is flocking en blaren?

De niet-geweven verpakkingszakken die gewoonlijk in het industriële veld worden gebruikt, zijn zakken met dikke grondstoffen. Omdat industriële goederen meestal in grote en zware delen worden verdeeld, hebben sommige goederen soms ernstige slijtage op de zak, dus is het noodzakelijk om dergelijke zakken te gebruiken voor de verpakking. Op dit moment worden aluminium folie zakken breed gebruikt in de industrie. Door de bijzonderheid van hun grondstoffen, kunnen ze volledig passen aan de kenmerken van de waren. Het kan bepaalde onderhoud en mooie resultaten bereiken, bel of onderhandel direct met ons online.

Weefsels en biologisch afbreekbare niet-weefsels, enz. De in China ontwikkelde rassen hebben betrekking op fotodegradatie, fotobiologische afbreekbaarheid, fotooxidatieve biologische afbreekbaarheid, hoge zetmeelgehalte biologische afbraak hoge calciumcarbonaat gevulde fotooxidatieve afbraak, totale biologische afbraak en andere categorieën; Toepassing van afbreekbare niet-geweven producten in niet-geweven verpakkingskleurbedrukking, professionele niet-geweven zakken, katoenzakken, canvaszakken, thermische isolatiezakken, handdecoratie Bags   Veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Ze zijn op grote schaal gebruikt in gewone niet-geweven verpakkingskleurenprintfilms, krimpfilms, winkelzakken, zakken,Professionele isolatiezak, enz., en hebben een positieve rol gespeeld bij het verbeteren van de kwaliteit van het milieu. Om het ecologisch evenwicht te beschermen, is het dringend noodzakelijk volledig biologisch afbreekbare niet-weefsels te bestuderen, met name de hoogwaardige en goedkope volledig biologisch afbreekbare niet-weefsels, gevuld met eetbaar poeder of anorganische mineralen.

.Als de snelheid van de machine te traag is tijdens het bakken, zal het leiden tot bakken. In dit geval zullen veel coatings broos worden, en het is zeer gemakkelijk om verf of verf te verwijderen tijdens latere verwerking. Tegelijk zal bakken ook leiden tot de verkleuring van de coating. De belangrijkste maatregelen om slechte bakken te voorkomen zijn: de temperatuur van de oven regelmatig en de curve in het automatische instrument om de temperatuur en de standaardtijd onder de standaardtijd te garanderen.

In sommige ontwikkelde landen, zoals Europa, Amerika en Japan, zijn verkoopautomaten overal in de straten, koude steegjes en metrostations. In de afgelopen jaren is het ook begonnen met de ontwikkeling van de verkoop, die zeer populair zal zijn in de toekomst. Om zich aan te passen aan de kenmerken van de verkoop, zal het kleurenprint ontwerp van niet-geweven verpakking veranderen in de vorm en structuur dienovereenkomstig. De veranderingen van verschillende consumptiepatronen zullen nieuwe onderwerpen en uitdagingen aan de dag leggen voor het kleurendrukken van niet-geweven verpakkingen.

Lacquerware wordt vaak gebruikt als gebruiksvoorwerpen, voedsel en rituele gebruiksvoorwerpen. De decoratie omvat voornamelijk kleurenschildering, gesneden verf en inlay.


Ronde niet-geweven zakPotentiële ontwikkelingProgramma stijl: grootmoedig, rigoureus, grote visuele schaal.

Thermosetting hars zal chemische veranderingen produceren na verhitting, geleidelijk verhard en vorm, en zal niet verzachten of oplossen wanneer opnieuw verhit. Thermosetting hars heeft de structuur van de lichaamsvorm, die de meeste gecondenseerde harsen omvat. De voordelen van thermosettende hars zijn hoge warmteweerstand en niet gemakkelijk te vervormen onder druk. Het nadeel is slechte mechanische eigenschappen. Thermosetharsen omvatten fenolische, epoxy amino, onverzadigde polyester en siliconen etherharsen.

Niet geweven verpakkingszakken worden elke dag voor iedereen gebruikt. Maakt niet uit van welk aspect, het effect van de verpakking zak is zeer groot. Het is een gewoon en frequent gebruik van hetzelfde ding in gewone dagen geworden. Iedereen gebruikt het bijna elke dag. Bij het gebruik van verpakkingen voelen we vaak het verschil van niet-geweven zakken. Dit is te wijten aan de verschillende grondstoffen van niet-geweven zakken. In het verleden waren de vaardigheden van niet-geweven zakken in de productie relatief achterwaarts, en de niet-geweven zakken kunnen enige schade veroorzaken aan, maar de vandaag niet-geweven zakken zijn verschillend.

Design brand.Lacquerware wordt vaak gebruikt als gebruiksvoorwerpen, voedsel en rituele gebruiksvoorwerpen. De decoratie omvat voornamelijk kleurenschildering, gesneden verf en inlay.

Onderzoek naar de afbreekbare technologie van niet-weefsels van afbreekbare niet-weefsels kan worden onderverdeeld in biologisch afbreekbare niet-weefsels en fotoafbreekbare niet-weefsels

Bronzen worden vaak gebruikt als voedsel bestek, drinkwater, water bestek en rituele gebruiksvoorwerpen. De decoratie is voornamelijk snijwerk.


Ronde niet-geweven zakPotentiële ontwikkelingAntwoord: de platen die worden gebruikt voor het maken van blaren worden hard films genoemd, en de platen met een grotere dikte dan 2mm worden platen genoemd. Meestal worden deze platen gebruikt: pet (poly-p-ethylbenzoaat) harde films, PVC (polyvinyl chloride) harde films, PS (polystyreen) harde films en ABS (Engineering-niet-weefsels). PS harde plaat heeft een lage dichtheid, een slechte taaiheid en gemakkelijk styreengas te produceren (schadelijk gas),Een zeilloze zak., dus wordt het meestal gebruikt om diverse industriële blisterverpakking pallets te produceren. PVC harde plaat heeft een matige taaiheid en is niet gemakkelijk om chloor te produceren, wat een zekere impact op het milieu zal hebben. PVC is gemakkelijk te verwarmen. Het kan worden verzegeld met afdichting machine en hoge-frequentie machine. Het is de belangrijkste grondstof voor de productie van Blister producten. Pet hard sheet heeft goede taaiheid hoge hardheid en gemakkelijk te, design stijl positionering beslissing: de design stijl van niet-geweven verpakking kleur bedrukking is voortdurend aan het veranderen. Hoe de richting te vinden en de stijl te bepalen aan het begin van het ontwerp is ook de sleutel tot het succes van het ontwerp

Verbeteren van het recyclingsniveau van niet-weefsels, en de milieuhygiënische dienst versnelt de uitvoering van geclassificeerde inzameling en behandeling van het leven en vermindert effectief het aantal niet-weefsels die met verbranding of stortplaats worden gemengd. De bevoegde afdeling recycling van afvalstoffen versterkt het recyclingproces van afval van niet-weefsels, gebruik te maken van hefboommiddelen en maatregelen van hoge kwaliteit ter bevordering van de recyclage van afval van niet-weefsels, krachtig sorteren en sorteren van grote hoeveelheden, en het nut van niet-weefsels ten volle te benutten.

Pottery wordt vaak gebruikt als voedsel bestek, bestek, water bestek en rituele gebruiksvoorwerpen. De decoratie omvat voornamelijk planten, dieren, landschappen, figuren, abstracte geometrische grafieken en kleurenschilderingen.

.Passagierstreinen, passagiersschepen, bussen,Speciale kledingzak, vliegtuigen, stations, luchthavens en toeristische plaatsen mogen passagiers en toeristen niet voorzien van ultradunne, niet-geweven boodschappenzakken (niet-geweven verpakkingskleurendrukzakken). De bevoegde diensten van de spoorwegen, de communicatie, niet-geweven verpakking kleurdruk groene niet-geweven verpakking kleur bedrukking ontwerp is een niet-geweven verpakking kleur print ontwerp proces met milieu en middelen als het kernconcept. Het gaat in het bijzonder om de selectie van geschikte groene, niet-geweven verpakkingskleurdrukmaterialen en het gebruik van groene procesmiddelen om structurele modellering en verfraaiing en decoratie voor niet-geweven verpakkingskleurdrukmiddelen uit te voeren.

Productie van nieuwe houten dozen, niet-geweven verpakkingskleurendruk. We hebben ondersteunende apparatuur en faciliteiten om de vormgeving en productie van elke moderne houten koffer, niet-geweven verpakkingskleurbedrukking product te volgen. De R &D en de productie van elke nieuwe houten koffer, niet-geweven verpakkingskleur bedrukking heeft sterke apparatuur en technologie als de drager, en elke beoordeelde houten koffer

A: dikke blisterverpakking verwijst naar het feit dat de dikte van de gebruikte grondstoffen meer dan 2mm is en niet kan worden geportretteerd en gevormd op volledige automatische machines. Het moet worden verwerkt en geproduceerd door semi-automatische blisterverpakking-vormende machines voor dikke platen. Thick Blisterproducten hebben over het algemeen de kenmerken van groot oppervlak, hoge hoogte en dikke materialen. De volgende materialen worden vaak gebruikt voor de verwerking: ABS, acryl (plexiglas), PC PVC, enz.