West RaleighGalvaniseerde pijpschavotWat zijn de kenmerken en kwaliteitseisen van

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-01-15 17:47:24

Met de vooruitgang van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden, en hun toepassingsgebied van het gebruik is duidelijk in toenemende mate, waardoor we vele soorten vierkante buizen hebben. Op dit moment, moeten we vierkante buizen redelijk op te slaan. Klanten moeten ook leren om redelijk te regelen bij het opslaan van vierkante buizen. Laten we begrijpen hoe om vierkante buizen correct op te slaan.

De q355b vierkante buis van het stripstaal door procesbehandeling wordt meestal uitgepakt geplet, gekruld en gelast het stripstaal om een ronde buis te vormen, vervolgens de ronde buis in een vierkante buis rollen, en vervolgens snijden tot de vereiste lengte. Tegenwoordig heeft de vorming van q355b vierkante buis vaste buiging en lege buiging. De buiggraad van de q355b vierkante buis mag niet groter zijn dan 3mm per meter, en de totale buigingsgraad mag niet groter zijn dan de werkelijke buiging van de totale lengte. Zoals de naam suggereert wordt de buiging samengedrukt, en de interne en externe rollen en de interne en externe wanden van de buis worden in beide richtingen samengedrukt tijdens de werkelijke buiging.

West Raleigh.Het principe van het rechte apparaat is dat een schijf wordt verdeeld in twee zijden om ronde stalen rechte lijnen te klemmen. Professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis, gegalvaniseerde buis, hoge prijs, service, op-site schikking, eerlijke werking! De r and is één met straal r, en de andere buitenste rand moet twee gelijke diameters zijn met straal R2. De diameter van de te richten versterking is D, en de middenafstand tussen hen wordt aangepast aan R1 + R2 + D.

Vandaag met de ontwikkeling van de wereld, alle velden komen snel, waardoor de vraag naar vierkante buis hoger en hoger, en de eisen van de klanten voor vierkante buis hoger en hoger. Nu bestuderen we een nieuwe vierkante buis. Het volgende introduceert voornamelijk de prestaties van de vierkante buis in treksterkte.

.Functionele index analyse van vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van gegevens van de vierkante buis onder belasting.

Verhoging.

Nu kunnen we in veel bouwprojecten de schaduw van q355b vierkante buis zien, omdat q355b vierkante buis vrij hard is in hardheid, en de prestaties en kwaliteit van vervorming, stampen, snijden en andere verwerking zijn gebaseerd op hardheid, wat ook de garantie is van mechanische eigenschappen. Op basis van het bovenstaande is het zeer belangrijk om de hardheid van q355b vierkante buis te testen.


West RaleighGalvaniseerde pijpschavotWat zijn de kenmerken en kwaliteitseisen van



Vierkante buis is een soort vierkante buis, die wordt gewalst door strippend staal na procesbehandeling. Veel soorten materialen kunnen een vierkante buis lichaam vormen. Het wordt gebruikt voor welk doel en waar. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, meestal structurele vierkante buizen, sierlijke vierkante buizen en bouwstenen vierkante buizen. Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, egaliseerd, gekalkt en gelast om een cirkelvormige buis te vormen, die in een vierkante buis wordt gewalst en vervolgens wordt gesneden tot de vereiste lengte. Meestal vijftig stuks per zak.

ferrometalen hebben betrekking op ijzer en ijzerlegeringen. Zoals staal, ferroalloy, gietijzer, enz. Staal en ruwijzer zijn legeringen op basis van stalen vierkante buizen en koolstof als het belangrijkste toegevoegde element, gezamenlijk aangeduid als ijzerkoolstoflegering.

Onder hen, q355b vierkante buis is verdeeld in proces $mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding worden gedeeld door lassen mdash; Straight naad gelaste vierkante pijp, spiraalgelaste vierkante pijp.

agent.Het lijkt erop dat voorverwarming van de q355b vierkante buis veel problemen kan voorkomen, en er zal een betere garantie zijn dat de q355b vierkante buis zelf een kwaliteitsprobleem is.

Spiraal vierkante pijp voor lagedruktransmissie (standaard van het ministerie van aardolie), met het standaardaantal syt5037-2008. Het representatieve materiaal is q235bq345b en andere koolstofstalen materialen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor lagedruktransmissie van water, olie aardgas, dus moeten ze een hoge hardheid hebben. Daarom moet het blussen, blussen of chemische warmtebehandeling worden uitgevoerd, gevolgd door lagetemperatuurtemperament.


West RaleighGalvaniseerde pijpschavotWat zijn de kenmerken en kwaliteitseisen van



Bij de test plaatst u het monster tussen twee parallelle platen en drukt u het gelijkmatig op de vlakke afstand h, die in relevante technische omstandigheden is gespecificeerd met een pers- of test machine op een snelheid van ten hoogste 60mm.

Range.Voor het snijden van gas, verwijder het vuil en vet op het stalen oppervlak, en laat een bepaalde ruimte beneden om het blazen van slakken te vergemakkelijken. Bij het snijden van het gas moet de beweging van de snijbrander met een uniforme snelheid worden gehouden. Het snijvlak moet twee ~ 5mm verwijderd zijn van de punt van de vlamkern. Als de afstand te dicht is, zal de rand van de snijbrander smelten, en als het te ver weg is, zal het snijden gemakkelijk worden onderbroken door onvoldoende warmte.

Het verschil tussen de gegalvaniseerde vierkante pipes met een hete dip en de gekookte vierkante pipe met koude dip komt voornamelijk uit de volgende aspecten: het uiterlijk van gegalvaniseerde vierkante pipes met een warme dip is licht ruw vergeleken met kouddip gegalvaniseerde vierkante pijp; Het uiterlijk van koude gegalvaniseerde vierkante pijp is glad en helder.

De vierkante pijp is de naam van vierkante pijp, dat wil zeggen stalen pijp met gelijke zijlengte. Het is gemaakt van gewalst stripstaal na verwerking. Over het algemeen wordt het stripstaal uit de ronde pijp uitgepakt, egaliseerd, geplet en gelast om een ronde pijp te vormen, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Meestal vijftig stuks per zak.

West Raleigh.Snijden: 1 om snel te zijn, geen tanden, de zetmeelsmaak van olie be ïnvloedt de kwaliteit van de gerechten. Kies eerst om aardappelen te snijden met minder scherpe bodem, dus als je snijdt, is het gemakkelijk om de hoek van de zijkant te verlaten.

Verschillende behandelingen worden samengevat als volgt: de methode van hoge temperatuur oxidatie is om het werkstuk in een specifiek gesmolten zout te dompelen en een vaste procestemperatuur te handhaven

De algemene leverlengte van vierkante pijp is 3200mm-13000mm, meestal 65000mm en 13000mm. De vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2300mm, of in de vorm van verbindingsbuis, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. De toegestane afwijking van de wanddikte van de vierkante pijp mag niet meer dan tien% van de nominale wanddikte overschrijden wanneer de wanddikte niet groter is dan 10mm, plus of min 8% van de wanddikte wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen. Voor vierkante buizen met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, mag het niet hoger zijn dan 5% van de totale levering. We hebben vele verschillende manieren om vierkante buizen verschillende kenmerken te laten hebben. Volgens deze kenmerken kunnen we het juiste toepassingsveld correct selecteren, Op deze manier kan de efficiëntie van het gebruik van vierkante buis worden verbeterd. Vervolgens zullen we vooral de kenmerken van de koeltechniek hieronder uitleggen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van vierkante buizen? Deeltjes met vierkante buizen hebben nauwkeurige afmetingen en gladde oppervlakken: de dimensionale nauwkeurigheid van de op dit moment ontwikkelde koude delen kan tot klasse 8 ~ 9. Als de ideale worden aangenomen, is hun nauwkeurigheid de tweede van die van fijne gepolijst oppervlakken. Daarom hoeven koude delen over het algemeen niet opnieuw te worden verwerkt, en een kleine hoeveelheid behoeft alleen afwerking (slijpen).