Q355b dikke gelaste wandWekelijkse beoordeling

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-01-16 14:47:25

De stalen plaat rolleiding die we de stalen plaat rolpijp noemen is eigenlijk een proces. De volgende kleine serie zal de procesvolgorde beschrijven: plaatverzoek, deklaag, afdichting, afdichting, roling van stalen plaat assemblage spot lassering, campus, perimeter- en rondetafeldeviatie inspectie, lassen, lassen lassen inspectie, lassen, pijptest en levering. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolpijp, stalen behuizing, rolpijp-fabriek en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Deze processen kunnen niet minder zijn.

Diameter van gewalste stalen pijp: soms is de diameter van het vraagplan anders dan die van de leverancier.

.Hoe wordt de sterkte van de dikke wand opgerolde pijp gespecificeerd?

Ten eerste, de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals 90 ^ deg; Elleboog, die de kromming kan berekenen om de 90-DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog, en dan snijden met de lengte als vaste lengte.

.Continue pijpproducten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, de transmissie van aardgas, het drijven van stapel, stedelijke watervoorziening, warmtetoevoer, gasvoorziening en andere projecten. De detectie van dikke wandcontinue pijp is vooral ultrasone foutdetectie. De longitudinale wanddikte van twee cilinders mag niet groter zijn dan twee. Het kontlasse van een dikke wanddoorlopende pijp moet met de buis worden gespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan die van de rughechting moet in de pijp worden gelast. Bij het walsen van de pijp werd de rolkwaliteit van de pijp, de rol van Q235B, het rollen van Q345B, het rollen van de dunne wand met een grote diameter, het rollen van de dikke wand, het walsen van roestvrij staal het walsen van L360 en het rollen van 16Mn geanalyseerd. Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt.

Dikke wandspoelpijp is een soort bekend staal. Het wordt op grote schaal gebruikt in de bouw en pijpleiding industrie vanwege zijn duurzame prestaties en uitstekende kwaliteit. Kennen we het verpakkingsproces van het vaak gebruikte staal? Met de ontwikkeling van de binnenlandse economische situatie en de versnelling van het lassen en gieten worden de voordelen van het NC-snijden geleidelijk onderkend. NC snijden verbetert niet alleen de kwaliteit van platen en producten sterk, maar verbetert ook het arbeidsmilieu en de arbeidsefficiëntie. Momenteel zijn de NC-snijmachines die worden gebruikt in de dikke wandspoelindustrie voornamelijk vlammen en gewone plasma-snijmachines, maar zuiver vlamsnijden kan niet voldoen aan de behoeften van de moderne productie. Momenteel zijn de meeste NC snijmachines NC plasma snijmachines. Dit type snijmachine kan voldoen aan de behoeften van de verwerking van dikke wand opgerolde pijpplaten en de verwerking van dikke wand opgerolde pijpstukken, dus de vraag zal groter en groter zijn, maar er is nog steeds een zeer duidelijke kloof met vreemde landen, die vooral wordt weerspiegeld in: 90% van de ontwikkelde dikke wand breedband pijpverwerking industrie is digitale regelmachine, en alleen 10% is handmatig snijden; De CNC snijmachine is slechts een deel van de totale deklaag. 10%, waarvan het aandeel van NC plasma snijden is klein. Professionele warmgewalste stalen pijp, grote diameter dikke wand rolpijp, dikke wand rechte naad rolpijp, stalen behuizing, rolpijp fabriek om kwaliteit, service en kwaliteit te garanderen. Uw tevredenheid is onze achtervolging! Welkom om te informeren. In de industriële productie, dikke wandspoel thermisch snijden over het algemeen omvat het snijden van gas, plasma snijden, laser snijden, enz. Onder hen, plasma snijden heeft een groter bereik dan gas snijden Meer efficiënt. Fine plasma snijtechnologie is dicht bij laser snijden in de kwaliteit van het snijden van materiaal oppervlak, maar de kosten zijn veel lager dan laser snijden. Daarom, sinds de succesvolle ontwikkeling van de Verenigde Staten in het midden van de jaren vijftig, is het plasma snijden snel ontwikkeld. Met de snelle ontwikkeling van computer- en digitale technologie ontwikkelt ook NC-snijtechniek zich, wat de nauwkeurigheid van de machinatie verbetert. Opslaan van materialen

Als de diameter van de klant bijzonder groot is, is het moeilijk voor de algemene machines en apparatuur, dus is het noodzakelijk om opgerolde buizen te gebruiken. Eerst, na het walsen van de stalen plaat, dan lassen de twee gewalste stalen buizen. Het lassen wordt ook T-lassen genoemd. Soms, de grote diameter van de dikke muur, rechte naad staal moet rollen en lassen van de twee stalen platen, Daarom kunnen er twee lassen op een leiding lichaam ook wel bekend als dubbele lassen. Dikke wand rechte naad spoelen pijp heeft een breed scala aan materialen. Zolang het een stalen plaat is die kan worden besteld in een staalfabriek, is het in principe OK. Het belangrijkste probleem van het product is de kwaliteit van het lassen. De kwaliteit van het lassen bepaalt direct de kwaliteit van het product, bruggen dammen en offshore platforms, super lange-span bouwwerken en elektrische mastmastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen.


Q355b dikke gelaste wandWekelijkse beoordeling



Het snijden van vlammen en plasma worden vaak gebruikt voor het verbleken van bladmetaal in onze fabriek. De gebruikte apparatuur omvat handmatige snijmachine, kopieermachine, semi-automatische snijmachine en NC-snijmachine. Handmatige deklaag is willekeurig groot in vergelijking met andere delen Flexibel en handig, is geen speciale ondersteunende snijapparatuur nodig.

Een reeks waterbesparingsprojecten zoals zandlozing, moddertransport, baggerwerk en hydraulische terugwinning. In de baggerindustrie wordt algemeen geloofd dat spiraalleiding de Zui beste pijp is voor langeafstandsvervoer van water en gemengde transportprojecten voor vaste vloeistoffen. De zand- en modderlozingsproducten van de pijpleiding van Hebei Xinghao zijn door honderden afnemers in China gebruikt. Flange gelaste spiraalstalen pijp wordt op grote schaal gebruikt in de watervoorziening en drainage op lange afstand in verschillende omgevingen en wordt geëxporteerd naar Japan. De verbinding wordt aangevuld met de toevoeging van flenzen en sluiting ervan met bouten. Sommige leidingen en installaties hebben hun eigen flenzen, die ook behoren tot flenzen.

De toepassing van warmgewalste stalen buizen: het nadeel van het veranderen van warmgewalste stalen pijp in naadloze stalen pijp met vaste specificatie en model is een ander belangrijk kenmerk van de warmgewalste stalen pijp. In het productieproces is de warmgewalste stalen pijp op grote schaal gebruikt, vooral in grote apparatuur zoals de productie van oliecilinders, brugbouw, machinebouw, grote trommel enzovoort. Bewaar materialen en arbeid voor de bovengenoemde ondernemingen, verlaag de productiekosten, verbetert het concurrentievermogen van de markt van afgewerkte producten en bevordert de ontwikkeling van ondernemingen in zekere mate. Continue pijp is toegewijd aan het produceren van alle soorten van de omtrek van de naad, longitudinale circumferentiële continue pijp en penstock, en wordt hervormd op basis van dezelfde specificatie en model van de traditionele pijprolapparatuur. De functie van de parameters van de walsinstallaties voor de leidingen wordt met 30% verbeterd, waardoor het gat wordt gedicht dat niet kan worden geproduceerd door traditionele walsinstallaties van staal. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan 400 en wanddikte van 8-100mm.

demand.Over het algemeen is de wanddikte van de gewalste pijp 20mm en de buitendiameter 450-3000mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, gebotteld en gerold direct van de stalen plaat. Het heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De gewalste pijp wordt voornamelijk gebruikt voor warmdikke wandspoelen zoals pijpen, billboard en kolommen. De dikte van de warmgewalste dikke wand is over het algemeen groter dan 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. De rolde rolde rolde rolde plaat wordt voornamelijk gebruikt voor warmgewalst wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. Welding, vorming, deburring, hydraulisch, brug, roltafel enz.

1 koolstofconstructiestaal: q215-a, q215-a en], middot; F,Q215-B,Q215-B· F,Q235-A,Q235-A· F,Q235-B,Q235-B· F. Q235-c gewoon koolstofstaal: B2 B2F by2f B3 B3F by3f a2ay2 a2f ay2f A3 ay3 A3F ay3f2 hoogwaardig koolstofstaal: 10-15-versnellingssteel staal 3 laaggelegeerd constructiestaal staal: 123mn 16Mn 19mn 08ti 1015ti4 voor bijzondere doeleinden is stalen plaat gemaakt. Lange termijn spoel, Q235B, Q34B-spoel, Q34B, grote spoel, dikke, dikke spoel, dikke stalen 16Mn spoel, met prijsvoordelen en kwaliteit! Dikke wandspoel kan worden verdeeld in twee soorten: warmspoel en dikke wandspoel.

Kolommen voor stalen stalen constructies zoals offshore platforms, super lange-span bouwwerken en elektrische mastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen. Inspectie apparatuur onderhoud en verpakking strategie: 16Mn dikke wandspoel neemt PLC automatisch systeem, en alle delen van Shenzhen dikke wandspoel focus op paneelwerking. De snijlengte van 16Mn dikke wandspoel neemt fotoelektrische inductie, nauwkeurige positionering en automatisch snijden. Elk werkproces neemt een dubbele pompolie druk systeem, dat soepel loopt, Shenzhen dikke wand opgerolde pijp heeft een goede snijsynchronisatie prestaties. 16Mn dikke wandspoelpijp heeft verschillende toepassingsbereik: lengte: 0-1400mm, dikte: 2-15mm, diameter: 20-200mm, toepassing: 3 x2 4x toepassingsspanning: 380V 50Hz. Het wordt gebruikt volgens de gespecificeerde parameters en bereik om ervoor te zorgen dat het een belangrijke rol en waarde kan spelen in gebruik. Het verpakkingsproces van nieuw product 16Mn dikke wandspoel omvat de belangrijkste processen zoals het vullen, verpakken en afdichten, alsmede de bijbehorende pre- en post-processen zoals reiniging, stapeling en demontage. Het proces van een dikke wandrolpijp van 16Mn moet streng zijn en moet op de juiste wijze en het juiste beginsel worden geproduceerd. Bovendien omvat het proces van een dikke spoelpijp met een dikke wand van 16Mn ook het meten of stempelen op de verpakking. Het gebruik van mechanische verpakkingsproducten kan de productiviteit verbeteren, voldoen aan de behoeften van de grootschalige productie, continu rollen of → Off pipe ^ rarr; Omvang (of verkleining). Koeling &rar; Rechtstreeks ^ rarr; Hydrostatische test (of foutdetectie) &rar; Markeer ^ rarr; Volgens verschillende productie kunnen opslagvoorzieningsindicatoren worden verdeeld in warmgewalste pijp, koudgetrokken pijp, pijp, enz. kwaliteitsbeheer? Warmgewalst naadloze buizen worden geproduceerd op de automatische tube walserij. De vaste buis blanco wordt gesneden in de vereiste lengte door het verwijderen van de oppervlaktedefecten. De Shenzhen opgerolde buis wordt gecentreerd op het einde van de geperforeerde uiteinde van de buis blanco, en vervolgens naar de verwarmingsoven gestuurd voor verwarming. Het wordt geperforeerd op de piercing machine. Tegelijkertijd roteert en gaat verder. Onder de werking van de rol en het bovenste hoofd, wordt een holte geleidelijk gevormd binnen de lege buis, Vervolgens wordt het naar de automatische pijpmolen gestuurd voor continu walsen, en de wanddikte wordt aangepast door de hele machine. De Shenzhen opgerolde pijp wordt door de grootmachine op maat gemaakt om aan de eisen van de specificatie te voldoen. De productie van warmgewalste naadloze stalen pijp bij de continue pijp is relatief geavanceerd. Als u naadloze pijp met een kleinere omvang en betere kwaliteit wilt verkrijgen, 88888yixtfrfsbu Shenzhen spoel pijp moet koud gewalst en koud getrokken of een combinatie van de twee. De koude rolling wordt meestal uitgevoerd op de walserij. De stalen pijp wordt gerold in de ringvormige pass bestaande uit variabele sectie cirkelvormige gaten groef en vaste conische plug. De koude tekening wordt meestal uitgevoerd op de ene ketting of de dubbele ketting koude trekmachine, dat wil zeggen, de verhitte pijp blanco wordt geplaatst in een gesloten cilinder, en de geperforeerde staaf en stang bewegen Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom om te raadplegen. Maak de onderdelen geëxtrudeerd uit de kleinere boorgat. Deze methode kan de stalen pijp produceren met een kleinere diameter. Standaardeisen voor de werkperiode ^ amp; amp; quota; Standaard eisen: de Executive Standards of warmgewalst dikke wandspoel productlijn zijn: GB /t50205-200, GB /t3092-2001, enz.


Q355b dikke gelaste wandWekelijkse beoordeling



De detectie van de dikte is zeer eenvoudig, zolang de kaliper in orde is. Net als andere pijpen.

Promotion.Wat is het mangaan gehalte van rechte naad opgerolde pijp? Het materiaal van rechte naad opgerolde pijp en een passende hoeveelheid mangaan 1 kan de koudbrosheid van stalen stalen stalen stalen stalen stalen stalen stalen staal aanzienlijk verbeteren, de trekkracht en trekkracht verhogen, de plasticiteit en de impacttaaiheid verminderen en niet te groot zijn; 4 mangaan heeft een effect op de verwijdering van schadelijke elementen zuurstof in staal; 5MN kan ook worden gebruikt om een hoog smeltpunt te synthetiseren (ongeveer 1600 /8451;, veel hoger dan de algemene verwerkingstemperatuur van staal), dat op hoge temperatuur is in staal, zodat het schadelijk effect van zwavel kan verminderen en tot warme verwerking van staal kan leiden. Sulfur gebarsten ^ Idquo; Hot crisp ^ rdquo; Het fenomeen is afgenomen.

Doel van het walsen van stalen platen: het walsen van stalen platen wordt meestal gebruikt in de constructie van grote stalen constructies als het belangrijkste steunonderdeel, zoals het bouwen van bruggen, het stelpen van de zeebodem en de bouw van hoogbouw. Zijn materiaal: Q345C. Q345D en Q345E worden ook gebruikt in lagetemperatuurzones.

Voldoen aan de volgende eisen: 1. De longitudinale gewricht van de kont mag niet groter zijn dan tien% van de wanddikte plus 2mm, en mag niet groter zijn dan 3mm. 2. De longitudinale gewricht van gewricht 200mm van het uiteinde van de pijp mag niet groter zijn dan 2mm. 3. Andere delen mogen niet groter zijn dan 1mm. 4. De verticale afwijking tussen het uiteinde van de opgerolde pijp en de middenlijn mag niet groter zijn dan het percentage van de buitenste diameter van de pijp en mag niet groter zijn dan 3mm. De rechtlijndeviatie mag niet groter zijn dan 1m m /m. 5 de lasse kan niet dubbelzijdig gegoten spiraalvormige pijp zijn. Wanneer de nominale diameter groter is dan of gelijk is aan 600mm, wordt aanbevolen de pijp te verzegelen en te verzegelen. Om een betere gelijkmatige netheid en ruwheid verdeling te verkrijgen, is de deeltjesgrootte en het proportionele ontwerp van het spoelmiddel zeer belangrijk. De ruwheid is te groot, waardoor de corrosielaag dunner kan worden op de top van het wolkenpad. Tezelfdertijd, omdat de cloud pad te diep is, zijn bellen gemakkelijk te vormen in het proces, wat de prestaties van de laag ernstig beïnvloedt.

.De afwerking wordt hieronder uitgevoerd, en na het villen worden de schalen op de binnen- en buitenoppervlakken van de elleboog verwijderd, en beide uiteinden worden verwerkt met groeven om lassen te vergemakkelijken.

Door de ontwikkeling van de binnenlandse economische situatie en de versnelling van de trend van het lassen en gieten wordt geleidelijk het voordeel van het NC-snijwerk onderkend. NC snijden verbetert niet alleen de kwaliteit van platen en producten sterk, voornamelijk vlammen en gewone plasma-snijmachines, maar zuiver snijmachines kunnen niet voldoen aan de behoeften van de moderne productie, zodat de vraag groter en groter zal zijn, maar er is nog steeds een zeer duidelijke kloof met de buitenlandse landen, voornamelijk in

De installatie van pijpleidingen wordt vastgesteld overeenkomstig het beginsel van zonering en subsysteem. Eerst het lagere niveau, dan het bovenste niveau, en dan de moeilijkheid. In principe worden de met de machine verbonden leidingen van binnen naar buiten geplaatst om de impact van de lasbelasting op de nauwkeurigheid van de installatie van de machine te verminderen. De verbindingen van binnen- en buitenleidingen moeten buiten worden gelaten. Q345B dikke wandcontinue pijp is een veelgebruikt koolstofstaal materiaal. Q345B dikke wand continue pijp met grotere dikte dan 10mm wordt op grote schaal gebruikt in drainage engineering, riolering, baggerleiding, bouw pijpleiding, zijn de grondstoffen niet goed. Het grootste probleem van Q345B dikke wandcontinue leiding is lassen. Zo lang mogelijk kunnen de leveringseisen worden vergeleken met andere producten.