Jersey City.SC gegalvaniseerde pijpDe kracht van technologie is geweldig

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-01-19 09:17:28

Wanneer de vierkante buis bedekt is, moet het oppervlak van de vierkante buis worden geventileerd om te voorkomen dat er waterdamp op het oppervlak wordt opgevangen door een moeilijke verdamping.

De weerstand tegen oppervlaktehechting is een belangrijk kenmerk van vierkante buizen. Op dit moment worden vierkante buizen meestal gebruikt voor transport, dus de hechtweerstand maakt vierkante buizen niet plakken tijdens het transport.

Jersey City..In de afgelopen jaren speelt grote diameter naadloze vierkante buis een goede rol in de economische ontwikkeling. Omdat er veel soorten naadloze vierkante buizen met grote diameter zijn, is het continu gieten van naadloze vierkante buizen met grote diameter ook anders. Wat zijn de specifieke stappen van het continue gieten van grote diameter naadloze vierkante buis? Zoals de naam suggereert, vierkante buis is een soort vierkante buis type. Veel materialen kunnen vierkante buis lichaam vormen. Het medium wordt gebruikt voor welk doel en waar het wordt gebruikt. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, die worden uitgepakt, egaliseerd, geplet en gelast om ronde buizen te vormen, Vervolgens wordt de ronde pijp in een vierkante pijp gerold en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Over het algemeen zijn 50 vierkante buizen per verpakking meestal in grote specificaties qua spot, en 10100.8 --5~ 50010-2 vierkante buizen worden verdeeld in structurele vierkante buizen, decoratieve vierkante buizen, bouwstijl buizen, mechanische vierkante buizen, enz. volgens hun gebruik.

Laag gelegeerd staal wordt verdeeld in q34 16Mn, Q390, enz.

.Voor het snijden van gas, verwijder het vuil en vet op het stalen oppervlak, en laat een bepaalde ruimte beneden om het blazen van slakken te vergemakkelijken. Bij het snijden van het gas moet de beweging van de snijbrander met een uniforme snelheid worden gehouden. Het snijvlak moet twee ~ 5mm verwijderd zijn van de punt van de vlamkern. Als de afstand te dicht is, zal de rand van de snijbrander smelten, en als het te ver weg is, zal het snijden gemakkelijk worden onderbroken door onvoldoende warmte.

De gemeenschappelijke oppervlaktebehandeling van de vierkante pijp omvat oppervlaktebehandeling, chemische behandeling, spuitbehandeling, handmatige mechanische behandeling en vlambehandeling. De behandelde zullen gescheiden worden. 4 ~ 6Mpa comprimeerde luchtbekkens, en de sproeiers op het stalen oppervlak met hoge snelheid. De impact en wrijving van de schaafwonden verwijderen de oxyde schaal roest en vuil op het stalen oppervlak, en zorgen dat het stalen oppervlak een bepaalde ruwheid bereikt.

Onder hen, q355b vierkante buis is verdeeld in proces $mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding worden gedeeld door lassen mdash; Straight naad gelaste vierkante pijp, spiraalgelaste vierkante pijp.


Jersey City.SC gegalvaniseerde pijpDe kracht van technologie is geweldigGalvaniseerde q355b square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, gas, lucht, olie en verwarming warm water of stoom. Het oppervlak van vierkante leidingen neemt warm galvaniseren of koude galvaniseren.

Het lassen van naadloze lassen is naadloos om gelaste ellebogen te maken. Na het malen en beitsen, zandstralen, is er geen teken van lassen op het oppervlak. Zelfs met behulp van geavanceerde foutdetectieapparatuur, kan niet worden gezien dat ze gelaste ellebogen zijn.

— 12290; Het bovenste rendementspunt (=sigma; Su): de grote spanning voordat de opbrengst van het monster optreedt en de stress voor het eerst afneemt; Lager rendementspunt (=sigma; SL): de kleine belasting in de opbrengstfase wanneer het eerste momentane effect niet wordt overwogen. De berekeningsformule van het rendementspunt is als volgt: waar: FS --opbrengstkracht (constante) in het trekproces van het monster, n (Newton) dus --oorspronkelijke dwarsdoorsnede van het monster, mm2. Bij de trektest wordt het percentage van de lengte,Jersey City.110 gegalvaniseerde ronde pijp, verhoogd met de gaugelengte van het monster na breuk met de oorspronkelijke gaugelengte, langwerpig genoemd.

Inspection basis.Toepassing: het wordt op grote schaal gebruikt in machines, bouw, metallurgie, landbouwmachines, auto's, spoorwegen, snelwegvangrails, container frames, grondstoffen, d.w.z. stripspoelen, lasdraden en fluxen. Het moet onderworpen zijn aan strenge fysieke en chemische controle alvorens in werking te treden.

Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd,Jersey City.Fabrikant van gegalvaniseerde vierkante pijp, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van q355b vierkante buis. Lege buiging kan ook de binnenste hoek van r0.2t buigen zonder fractuur van de pijpwand. Het nadeel van lege buiging is dat wanneer de bovenzijde en de zijde synchrone lege buiging zijn, als gevolg van de druk die wordt gegenereerd door de bovenste rol en de onderste rol tegelijkertijd, de vormende kracht gemakkelijk het kritische punt overschrijdt, wat resulteert in randinstabiliteit en concave, en ook de stabiele werking van de eenheid en de vormkwaliteit beïnvloedt. Dit is ook de verschillende kenmerken van q355b vierkante buis en ronde buis lege buiging.

De vierkante buis heeft een goede machinabiliteit, een goede koudvervorming, plasticiteit en lasbaarheid; Bovendien neemt de taaiheid van staal niet veel af tijdens de warmtebehandeling maar heeft het een vrij hoge sterkte en slijtvastheid, vooral wanneer het water dempt; Echter, dit staal heeft een grote weerstand tegen witte vlekken, temperament broosheid en oververhitting tijdens de warmtebehandeling.


Jersey City.SC gegalvaniseerde pijpDe kracht van technologie is geweldigHet polijstproces van vierkante tube vierkante buis wordt in ons leven op grote schaal gebruikt, dus in het volgende toepassingsproces zijn de eisen voor vierkante buis op vele plaatsen ook vrij streng vooral voor oppervlaktebehandeling. Vandaag introduceren we in het kort hoe het polijstproces moet worden uitgevoerd.

Professional is king.Analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --sterkte verwijst naar de prestaties van metaalmaterialen onder statische belasting. Aangezien de werkingswijzen van de belasting spanning, compressie, buiging en schaar omvatten, wordt de kracht ook verdeeld in trekkracht comprimerende kracht, flexurale kracht en scheerkracht. Er is vaak een zekere tussen verschillende sterktes. In het algemeen wordt de trekkracht gebruikt als basiskrachtindicator.

De gegalvaniseerde vierkante buis is een soort vierkante buis die wordt gelast na gebruik van stalen plaat of stalen strip om te krullen en vorm te geven, en op basis van deze vierkante buis wordt de vierkante buis in het gegalvaniseerde bad geplaatst en gevormd door een reeks chemische reacties; Het productieproces van gegalvaniseerde vierkante pipes is relatief eenvoudig, maar de productie-efficiëntie is zeer hoog en er zijn veel specificaties en variëteiten, maar dit soort vierkante pijp heeft weinig apparatuur en kapitaal nodig, die beter geschikt is voor de productie van kleine gegalvaniseerde vierkante pijpenfabrikanten.

Hoge hardheid vierkante buizen dragen voornamelijk vermoeiingslast, dus moeten ze een hoge hardheid hebben. Daarom moet het blussen, blussen of chemische warmtebehandeling worden uitgevoerd gevolgd door lagetemperatuurtemperament.

Jersey City..Q355b vierkante buis is een soort holle vierkante stalen vierkante buis,Jersey City.Hoeveel kost een ton gegalvaniseerde rechthoekige pijp, ook bekend als holle koudgevormde doorsnede staal. Het is een doorsnede staal met vierkante doorsnede vorm en grootte gemaakt van warmgewalst of koudgewalst strip of spoelplaat na koudbuigen en hoogfrequent lassen.

Geweldige relatie. een grote straal van de filet, onvoldoende blanco houder, gemakkelijk onstabiele rimpels te produceren; Als de filet te klein is, zal de weerstand van het materiaal in de matrijs toenemen in het vervormingsproces, en het materiaal is niet gemakkelijk naar binnen te verplaatsen en te verplaatsen, waardoor de grote trekspanning in het krachtveld wordt verhoogd, wat kan leiden tot scheurtjes.

De vierkante buis moet correct worden geschilderd. Professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde vierkante buis hebben een stabiele, veilige en betrouwbare werking en kunnen onderhoudsvrij zijn. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Anders zal de vierkante buis worden aangetast. De juiste verf moet ook worden geselecteerd tijdens het schilderen, zodat de vierkante buis steviger kan worden gebruikt, Om ervoor te zorgen dat de vierkante buis in de toekomst beter en beter zal worden gebruikt. De vierkante buis wordt breed gebruikt in de ziel. Elk soort vierkante buis heeft verschillende functies voor de andere buis. We kiezen de juiste manier en verschillende vierkante buizen