Luchthaven Los AngelesInstallatie van kleine koude opslagHeb je de gebruiksmethode onder de knie

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-19 12:47:29

De keuze van de koude opslag is zeer belangrijk voor koude opslag, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag, en de luchttemperatuur, vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag, of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak, verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.

De koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.

Luchthaven Los Angeles.De klep moet zo dicht mogelijk bij de koelventilator worden geïnstalleerd. De zolenoïde klep moet horizontaal worden geïnstalleerd, de klep moet verticaal zijn en aandacht besteden aan de vloeistofuitlaatrichting.

Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO9002 gespecificeerde exploitatieregels moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.

.Volgens de omvang en de aard van de koelruimte en in combinatie met lokale voorschriften, is de bouw van een voedselkoelopslagplaats bedoeld om de planlay-out te bepalen op basis van de locatie, of het nu gaat om een enkele laag of een dubbele laag magazijn, en de structuur is de selectie van stalen structuur of versterking stolling. De koelcapaciteit, het productieproces de koeling, het stapelen van producten, de temperatuur, enz. worden gebruikt om de grootte en de locatie van de koelruimte te bepalen, zodat het een geheel kan worden.

Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie goede waterdamppermeabiliteit,Luchthaven Los AngelesInstallatie van diepvries bij lage temperatuur, en de gesloten celsnelheid is meer dan 95%. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

Polyurethaan koelkarton gebruikt licht polyurethaan als intern materiaal van koelkarton. Het voordeel van polyurethaan is zeer goede warmteisolatie. De buitenkant van de koude opslag bestaat uit SII, PVC kleur stalen plaat en roestvrij stalen plaat. Het voordeel hiervan is dat het koeling kan voorkomen, omdat het temperatuurverschil binnen en buiten het bord groot is, en de temperatuur zal verspreiden, waardoor koeling meer energie-besparing en verbetert de werking van koeling.


Luchthaven Los AngelesInstallatie van kleine koude opslagHeb je de gebruiksmethode onder de knie



De gemiddelde levensduur van de stijve polyurethane-isolatie-structuur met stabiele kwaliteit, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen, evenals de groei van insecten, schimmels of algen of knaagdieren.

Wanneer het koelhuis in zijn geheel is gemonteerd, moet een opening met de wand en het dak worden gereserveerd, moet de bodem of de bodem horizontaal zijn en moet de bouwomgeving schoon zijn.

Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is 15-20 graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, zelfs als

Installation works.Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de koelopslagplaat gelijkmatig wordt weergegeven zonder condensatie en koudlopen; Vergrendeling van gewrichten en gaten; Of de deur van het magazijn en de leveringspoort niet goed zijn afgesloten, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.

1 --vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten,Luchthaven Los AngelesHoeveel kost de installatie van kleine koude opslag, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.

Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.


Luchthaven Los AngelesInstallatie van kleine koude opslagHeb je de gebruiksmethode onder de knie



haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.

packing.De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)

Goede warmte dissipatie, goede koeling. Niet bij de koeleenheid strooien De elektrische apparatuur van de apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen moet worden beschermd tegen vocht en elektrische schokken veroorzaakt door elektrische lekkage. Het scharnier-, handgreep- en deurslot van het koelhuis worden regelmatig met olie toegevoegd naar gelang van de werkelijke situatie. Het onderhoud van de elektrische apparatuur van de apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen moet worden uitgevoerd door elektriciens of personeel dat het gevoel van elektriciteit kent.

Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.

Luchthaven Los Angeles.Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, zoals de nabijheid van wegen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.