Dartmouth.kgmGalvaniseerde pijpplugWat is de toepassingsclassificatie van?

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-09 13:35:27

Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van q355b vierkante buis. Lege buiging kan ook de binnenste hoek van r0.2t buigen zonder fractuur van de pijpwand. Het nadeel van lege buiging is dat wanneer de bovenzijde en de zijde synchrone lege buiging zijn, als gevolg van de druk die wordt gegenereerd door de bovenste rol en de onderste rol tegelijkertijd, de vormende kracht gemakkelijk het kritische punt overschrijdt, wat resulteert in randinstabiliteit en concave, en ook de stabiele werking van de eenheid en de vormkwaliteit beïnvloedt. Dit is ook de verschillende kenmerken van q355b vierkante buis en ronde buis lege buiging.

Het schilderen van de vierkante buis moet door een proces gaan, dat vereist dat we een uitgebreide overweging en analyse. In het bijzonder, de kwaliteit en het niveau van de verf en het relevante technische niveau verdienen onze aandacht. Merk op dat de vierkante buis niet onmiddellijk na het schilderen moet worden gebruikt, maar moet worden geplaatst voor een periode van tijd en wachten tot de verf droog is!

Dartmouth.kgm.Oplossingsbehandeling en niet-destructieve tests en rolbehandeling en bestraling met zand veel fabrikanten op de markt doen geen oplossing behandeling en 100%penetratie niet-destructieve testen, en veel van hen gebruik zandstralen in plaats van zand rollen. Nadat deze stappen zijn weggelaten, de kosten wordt sterk verminderd.

Koudgevormde holle sectiestaal (Amerikaanse standaard) voor koud geperste Q345B-vierkante buis (nationale standaard) structuur van koolstofstaal koudgevormde cirkelvormige doorsnede en drukgelaste Q345B vierkante buis en naadloze Q345B-vierkante buis (Europese norm) niet-gelegeerde fijne korrel, koudvervormde holle structuur (Japanse standaard) stalen stalen Q345B-vierkante buis voor algemene structuur gegalvaniseerde q5b-buis voor transmissie van lagedrukvloeistof, standaard nr. gbt3091-2008. Representatieve materialen: q235q23bq345b, enz. het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van water, gas, lucht, olie en water of stoom. Het is een speciaal product producerende onderneming die R &D en service integreert. Het is al lang een professionele vierkante buis, vierkante buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis. Het doel is alleen beperkt tot algemene laagdrukvloeistof.

.Verhoging.

Zachte blaasbehandeling van gesmolten staal na de behandeling van calcium kan de resterende insluitingen in gesmolten staal verminderen en beter wikkelen MNS rond al20 CAS en andere kernen.

Na chemische behandeling en oppervlaktebehandeling van de vierkante buis zijn het uiterlijk en de kwaliteit van de vierkante buis tot een andere hoogte verbeterd, waardoor de huidige vierkante buis in goede staat op de markt aanwezig is.


Dartmouth.kgmGalvaniseerde pijpplugWat is de toepassingsclassificatie van?



Het wordt gebruikt voor welk doel en waar. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, voornamelijk structurele vierkante buizen, decoratieve vierkante buizen en vierkante buizen. Vierkantspijpen kunnen worden verdeeld in naadloze en gelaste verbindingen. Naadloze vierkante buizen worden gevormd uit naadloze cirkelvormige buizen.

Volgens de smeltclassificatie en het oventype, A. open hartstaal: a) zuur open hartstaal; b) Alkaline open hartstaal.

Functionele index analyse van vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn vierkante buis Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV). Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.

Information recommendation.Dimensionale stabiliteit voor hoge precisie vierkante buizen, de vereiste nauwkeurigheid is hoog, dus de dimensionale stabiliteit moet worden gehandhaafd. Door het richten in de lucht en de langzame koelsnelheid, heeft het effect van stabilisatie en zal het aantal resterende vierkante buizen in de, dus moet het worden gekoeld; Verminderen van de vervorming van de demping omdat de vierkante buis slank is, is het gemakkelijk te vervormen tijdens het blussen, zodat de vervorming ervan strikt gecontroleerd moet worden. Hittebehandeling is een belangrijk proces. Bij het proces van blussen en koelen moet de koudplasticiteit in de tijd worden gecorrigeerd, wat een belangrijke stap is om de kwalificatiesnelheid te verbeteren. Daarom moet het blussen of koelen van de olie gedurende een bepaalde tijd worden uitgevoerd om thermische correctie voor te stellen.

Doe een goed werk in de volgende aspecten om het gebruik van vierkante buizen effectief te verbeteren

De vermoeidheid van de prestatieindex-analyse van de vierkante buis de hierboven besproken sterkte, plasticiteit en hardheid zijn de indicatoren van de mechanische eigenschappen van metaal bij statische belasting. In feite werken veel machineonderdelen onder cyclische belasting, waarbij vermoeidheid zal optreden.


Dartmouth.kgmGalvaniseerde pijpplugWat is de toepassingsclassificatie van?



De drawing proces flow van vierkante buis in het productieproces van vierkante buis, het heeft veel processen nodig om het productieproces te voltooien, zodat de productie kwaliteit van vierkante buis kan worden strikt gegarandeerd. Dit papier introduceert voornamelijk de tekenproces stroom van vierkante buis. Laten we begrijpen het hieronder.

original.Wanneer de vierkante buis bedekt is, moet het oppervlak van de vierkante buis worden geventileerd om te voorkomen dat er waterdamp op het oppervlak wordt opgevangen door een moeilijke verdamping.

Het oppervlak van valse en inferieure vierkante buizen is gemakkelijk om korsten te produceren. Er zijn twee redenen: het materiaal van valse en inferieure vierkante buizen is ongelijk en er zijn veel onzuiverheden. De geleideapparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten is eenvoudig en gemakkelijk aan staal vast te houden. Deze onzuiverheden zijn gemakkelijk te litteken na het bijten van de rol.

Sterkte bij de spanning: 490-675 rendementssterkte: ^ Ges; 345 rek:]) Ges; 22 mechanische eigenschappen van naadloze pijp: treksterkte: 490-675 rendementssterkte: ≥ 345 rek:]) Ges; 21 mechanische eigenschappen van naadloze pijp: treksterkte: 490-675 rendementssterkte: ≥ 345 rek:]) Ges; 21 mechanische eigenschappen van naadloze pijp: treksterkte: 490-675 rendementssterkte: ≥ 345 rek:]) Ges; 22 mechanische eigenschappen van naadloze pijp: treksterkte: 490-675 rendementssterkte: ≥ 345 rek:]) Ges; 22 vierkante buis behoort tot laaggelegeerde series. Het is een van de materialen van naadloze stalen pijp. In laaggelegeerde materialen is dit materiaal gewoon. De vierkante buis heette vroeger Q345B vierkante buis.

Dartmouth.kgm.Het polijstproces van vierkante tube vierkante buis wordt in ons leven op grote schaal gebruikt, dus in het volgende toepassingsproces zijn de eisen voor vierkante buis op vele plaatsen ook vrij streng, vooral voor oppervlaktebehandeling. Vandaag introduceren we in het kort hoe het polijstproces moet worden uitgevoerd.

Het is vooral te wijten aan het feit dat de vierkante leiding geen dekking heeft, de bescherming van de afdekking is niet ideaal en er is geen steun, mede door het buitensporige aantal stapeling lagen en de meeste kustgebieden behoren tot het mariene klimaat, met grote jaarlijkse regenval, ponding in de vierkante pijp en de vierkante pijp. De bescherming moet zijn: indien de kale pijp of pijp lange tijd moet worden opgeslagen, moet zij vanaf het begin van de opslag met een onbedekt voorwerp worden beschermd om roest, omdat q355b vierkante buis vrij hard is in hardheid en de prestaties en kwaliteit van vervorming, stampen, snijden en andere verwerking zijn gebaseerd op hardheid, wat ook de garantie is van mechanische eigenschappen. Op basis van het bovenstaande is het zeer belangrijk om de hardheid van q355b vierkante buis te testen.