304 dikke wand roestvrij stalen pijpFactoren die corrosie vertragen

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2022-03-09 20:35:27

Bereid materialen en gereedschappen, maak overeenkomstige materialen en gereedschappen voor en controleer of ze overeenkomen en van toepassing zijn.

De corrosiebestendigheid van roestvrij stalen plaat is voornamelijk afhankelijk van de samenstelling van de legering (chroom, nikkel, titanium, silicium, aluminium, mangaan, enz.) En interne structuur, die hoofdzakelijk op chroom inwerkt. Chroom heeft een hoge chemische stabiliteit, kan een passieve film op het stalen oppervlak vormen, het metaal van de buitenkant isoleren, de stalen plaat tegen oxidatie beschermen en de corrosiebestendigheid van de stalen plaat verhogen. Na de passieve film neemt de corrosiebestendigheid af.

.Inspectie: na het doorbladeren, controleer de krimpgrootte met een speciale gauge.

Zo is het grondstoffenverschil tussen de drie materialen, zoals 20 en, die op de markt gebruikelijk zijn, meer dan 5000 yuan per ton.

.Om naadloze pijpen te verkrijgen met een kleinere afmetingen en een betere kwaliteit, moeten koudwalsen, koudtrekken of een combinatie van beide worden gebruikt. De koudwals wordt meestal uitgevoerd op een twee hoog wals. De stalen pijp wordt gerold in een ringvormige pas bestaande uit cirkelvormige groeven met variabele doorsnede en vaste conische plug. Koud tekenen wordt meestal uitgevoerd op een enkele ketting of een dubbele ketting koude tekenmachine van 0.5 ~100t.

Alles daalde in verschillende graden, met een gemiddelde daling van 7%. Wat de variëteiten betreft, daalden de prijzen van de constructiewalsdraad en stang, die een groot deel van de staalproduktie in China vertegenwoordigen, met 9% en 7% en daalden de prijzen van de middelgrote en zware plaat- en warmgewalst spoel met 7% respectievelijk.

Bovendien moet bij de keuze van de redelijke dikte van de stalen plaat rekening worden gehouden met de diensttijd, de kwaliteit en de stijfheid van de plaat onder druk; Thermische geleiding; Verdeling van de druk en de indeling van de drukplaat.


304 dikke wand roestvrij stalen pijpFactoren die corrosie vertragen



De wals van koudgetrokken (gewalste) naadloze stalen pijp is complexer dan die van warmgewalst (naadloze stalen pijp). De eerste drie stappen van hun productieproces zijn in principe hetzelfde. Het verschil begint bij de vierde stap. Nadat de ronde tube leeg is geleegd, olie aanbrengen. Vervolgens wordt het gevolgd door multi pass koud tekenen (koud walsen) en speciale warmtebehandeling. Na warmtebehandeling zal het rechtgezet worden.

Door de ontwikkeling van de nationale economie heeft het directe drinkwater zich snel ontwikkeld in binnenlandse steden zoals Peking, Shenzhen, Sjanghai en Chongqing, en de economisch ontwikkelde middelgrote steden hebben ook actief gepland om de achterstand in te halen. In direct drinkwater is roestvrij stalen pijpsysteem zonder twijfel de tweede. Op dit moment zijn de binnenlandse hoogwaardige hotels en openbare plaatsen uitgerust of uitgerust met directe drinkwaterleidingen.

Omdat de familie keuken en zijn in dezelfde omgeving voor een lange tijd, zal de gewone stalen pijp roest na het worden gebruikt voor een periode van tijd de levensduur is niet lang, en het zal de veiligheid van familie drinkwater beïnvloeden! Daarom kan het gebruik van roestvrij stalen pijp hier zorgen voor langdurige niet-roesting, en de corrosiebestendigheid en de trekweerstand van roestvrij stalen pijp zelf. Professionele roestvrij stalen plaat, roestvrij stalen spoel roestvrij stalen riem, roestvrij stalen pijp, veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd, wat de roestvrij stalen pijp steeds populairder maakt op het gebied van huisdecoratie!

demand.Bij het selecteren van roestvrij staal water buis, zorgvuldig te bekijken of het oppervlak van de pijp is glanzend, beschadigd en geplet, en let op of de incisie is netjes. Als deze verschijnselen optreden, moeten ze zorgvuldig worden overwogen.

Bij de selectie van roestvrij stalen plaat moet rekening worden gehouden met de bedrijfsomstandigheden, zoals handmatige bediening of automatische bediening, de prestaties en het type warme pers, en de kwaliteitseisen voor materialen, zoals hardheid, gloss, enz. Ook moet rekening worden gehouden met de economische boekhouding. Telkens wanneer de staalplaat opnieuw wordt gepolijst, moet een aantal decoratieve platen met een langzame kwaliteit worden geproduceerd.

De stalen strip kan zonder warmtebehandeling worden geleverd onder de voorwaarde dat alle eigenschappen aan de standaardeisen voldoen. Het is toegestaan dat gewone staalstrip van tekenklasse zonder warmtebehandeling wordt geleverd.


304 dikke wand roestvrij stalen pijpFactoren die corrosie vertragen



„Ges”; ongeveer 40 dikte: koudgewalste 2B plaat (0.09 — 0mm); warm gewalste industriële plaat nr.1 (3-50mm) medium plaat, chemische plaat en hoge temperatuur plaat; breedte: 5mm --850mm stalen strip; 1000, 1500, nr.1 industrieel oppervlak, BA (6K) spiegel, 8K spiegel, spiegeldraad, tekenend oppervlak.

Bidding.Leverstatus: te leveren na warmtebehandeling en nivellering.

De achterkant is geblokkeerd met een blokkerende plaat voor ventilatiebescherming; Alleen oplosbaar papier of de combinatie van oplosbaar papier en blokkerende plaat wordt gebruikt voor het blokkeren van ventilatiebescherming; Gebruik fluxkern draad voor het ondersteunen van TIG lassen.

Zal de roestvrij stalen pijp roesten? De roestvrij stalen pijp is een door de staat erkende voedselkwaliteit roestvrij staal pijp. Het is niet absoluut niet roestig, maar het is niet gemakkelijk te roesten vergeleken met andere staalsoorten. Veel mensen zullen denken dat de roestvrij stalen pijp niet roestig is, vooral de roestvrij stalen pijp heeft een hoog nikkelgehalte, zullen ze twijfelen of het nep is, of het zal worden vervangen door 201 roestvrij stalen pijp, of er is een probleem met de grondstoffen van de stalen strip. In feite zijn deze vragen en oordelen eenzijdig van mening over het gebrek aan begrip van roestvrij stalen pijpen. Roestvrij stalen pijpen kunnen ook roest en roestplekken produceren onder bepaalde voorwaarden.

.Toegestane diepte van het rechte spoor: warmgewalst en warm gewalste stalen pijpen met een diameter minder dan 140mm of gelijk aan 140mm mogen niet groter zijn dan 5% van de nominale wanddikte, en de grote diepte mag niet groter zijn dan 0.5mm; koudgetrokken (gewalste) stalen pijpen mogen niet groter zijn dan 4% van de nominale wanddikte, en de grote diepte mag niet groter zijn dan 0.3mm.

De stalen strip kan zonder warmtebehandeling worden geleverd onder de voorwaarde dat alle eigenschappen aan de standaardeisen voldoen. Het is toegestaan dat gewone staalstrip van tekenklasse zonder warmtebehandeling wordt geleverd.

Het ministerie van Handel kondigde aan dat de Europese Commissie een definitief antidumpingrecht van 43% 79% zou opleggen op de naadloze stalen pijpen van China die naar Europa werden geëxporteerd, waardoor de staalpijpondernemingen reeds onder druk van binnenlandse en buitenlandse problemen werden geplaatst.