Q460b rechte naad gelaste buisKostenondersteuning is hoog

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-03-09 20:14:27

De stalen plaat of strip is gebogen en vervolgens gelast om een dikke wandspoel te vormen. Volgens het lassersformulier wordt het verdeeld in rechte naad gelaste leiding en spiraalgelaste leiding. Volgens het doel wordt het verdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste buis met zuurstof, draadhuls, metrische gelaste pijp, rolpijp, diepwaterpomppijp, automobielpijp, transformatiepijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met 30% vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van 400 of meer en een wanddikte van 8-100mm. Het materiaal omvat voornamelijk Q235, Q345, 20, 16 mangaan, 16 mangaan capaciteit, enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t50205-2001 GB /t3092-2001, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, aardgas transport, stapel driving stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten. Wanneer de spoelpijp groter is dan 600mm, zijn twee lengterige lassen toegestaan, en moet de afstand groter zijn dan 200mm.

Het productieproces van dikke wandgelaste buizen kan worden verdeeld in koud rollen, koud rollen en warm rollen. De stalen pijpen zijn gemaakt van 10, 20, 35 en 45, die worden aangeduid als gewone stalen pijpen voor kort, en 16Mn is tussen gewone stalen pijpen en gelegeerde stalen pijpen. Dit materiaal wordt laaggelegeerd stalen pijp genoemd, de stalen pijpmaterialen zijn 27SiMn, 12Cr1MoV, 10crmo9, 15CrMo en 35CrMo, en de roestvrij stalen pijp wordt collectief aangeduid als gelegeerde stalen pijp. Volgens het gebruik wordt het verdeeld in structurele naadloze stalen buizen; vervoer van naadloze stalen buizen; Naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor kunstmestapparatuur; naadloze stalen pijp voor geologische exploratie; Gekoppelde stalen pijp; naadloze stalen pijp voor aardoliekraken; Mariene naadloze stalen pijp; Koudgetrokken koudgewalste precisie naadloze stalen pijp; Diverse gelegeerde pijpen.

.Nauwkeurige meting van de krullengte van de stalen plaat overeenkomstig de verschillende proceseisen van diverse fabrikanten van pijprollen, heeft het systeem voor de meting van de lengte van de stalen pijp een verscheidenheid aan lengte metingen. Er zijn vooral de volgende: het basisprincipe van het meten van de lengte van de roosterliniaal is: twee roosters met vaste lengte worden buiten beide uiteinden van de hoogfrequente gelaste spoelpijp geplaatst en de Rodless cilinder drijft de roosterliniaal dicht bij beide uiteinden van de stalen pijp om de meting van de lengte van de stalen pijp te realiseren als gevolg van de interferentie van het licht.

De binnendiameter van 1800mm stalen plaat opgerolde pijplijn elleboog is 1800mm, de buigstraal is ook 1800mm, de materiaaldikte is 4mm, en de buiging is 90 ^ deg;.

.Circumferentiële afwijking van de spoelpijp, de verwerking van de pijpgroef en het koppelstel: wanneer de wanddikte van de pijp minder is dan 6mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan 6mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan 600mm en wanddikte dan 6mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De lange termijn levering van warmgewalste stalen buizen, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp-fabriek heeft complete producten en uitstekende kwaliteit; De prijs is gunstig. De longitudinale lasse van de wikkelpijp met hetzelfde cilindervormig deel mag niet groter zijn dan de afstand tussen twee lengteartikelen mag niet kleiner zijn dan 200mm. De booglengte van de kalibratie van de wikkelpijp moet 1 /6 ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen de sjabloon en de pijp. Laat me de stalen plaat productie standaardwikkelingspijp introduceren. Tijdens het wikkelingsproces moet het oppervlak van de printplaat tegen schade worden beschermd. Onderdelen met ernstige littekens moeten worden gemalen om de overgang te bereiken, en de wanddikte van het gronddeel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.

De dikte van de dikke wand opgerolde pijp is over het algemeen groter dan 20mm, en het bereik van de buitendiameter is 450-3000mm. De dikke wand opgerolde pijp wordt gewalst onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat Welding, rib, detectie van defecten, fabriek. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte.

Alle naadlassen moeten worden getest op penetratie.


Q460b rechte naad gelaste buisKostenondersteuning is hoog



Dikke wandspoelpijp is meestal hoger dan dn450. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. Waarom gebeurt dit vooral door problemen met grondstoffen en apparatuur? De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, wordt meestal niet geproduceerd door de staalfabriek, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector. De longitudinale lasse op hetzelfde cilindrische deel van de opgerolde pijp mag niet groter zijn dan 2. Wanneer de spoelpijp is gelast, worden de overeenkomstige delen doorgespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de binnenverzegeling, wordt het lassen van het onderste zegel uitgevoerd. Het oppervlak van de printplaat moet worden beschermd tegen beschadiging tijdens de rolbehandeling van de buis.

Onder de kleine Banqiao Xinyuan-markt voor de handel in materialen van spoelbuizen is dit een relatief volwassen staalverwerkende handelsmarkt. Daarom zijn er meer fabrikanten en meer keuzes, en de natuurlijke verwerking zal goedkoper zijn.

Deze meetmethode overwint het probleem van staal

Packaging strategy.Verwerking van de buisgroef en gewrichten: wanneer de wanddikte minder is dan 6mm is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan 6mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan 600mm en wanddikte dan 6mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De longitudinale lasse van de opgerolde pijp in hetzelfde cilindrisch deel mag niet groter zijn dan, en de afstand tussen twee lengterichting mag niet kleiner zijn dan 200mm.

1 koolstofconstructiestaal: q215-a, q215-a en], middot; F,Q215-BQ215-B· F,Q235-A,Q235-B,Q235-B· F. Q235-c gewoon koolstofstaal: B2 B2F by2f B3 B3F by3f a2ay2 a2f ay2f A3 ay3 A3F ay3f2 hoogwaardig koolstofstaal: 10-15-versnellingssteel staal 3 laaggelegeerd constructiestaal staal: 123mn 16Mn 19mn 08ti 1015ti4 voor bijzondere doeleinden is stalen plaat gemaakt. Lange termijn spoel, Q235B, Q34B-spoel, Q34B, grote spoel, dikke, dikke spoel, dikke stalen 16Mn spoel, met prijsvoordelen en kwaliteit! Dikke wandspoel kan worden verdeeld in twee soorten: warmspoel en dikke wandspoel.

De binnendiameter van 1800mm stalen plaat opgerolde pijplijn elleboog is 1800mm, de buigstraal is ook 1800mm, vier bochten de materiaaldikte is 4mm, en de buiging is 90 ^ deg;.


Q460b rechte naad gelaste buisKostenondersteuning is hoog



Dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en dikke wand opgerolde pijp. De wanddikte van de opgerolde pijp is 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, geboft, verwijderd en versterkt rechtstreeks van de stalen plaat. De verwerkingstijd van de muntpijp is kort en de levering is snel Lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, kolommen, enz.

Installation conditions.In het algemeen is de warmspoelleiding vooral gericht op de productie van alle soorten van de omtrek- en longitudinale ringspoelen en stalen penstocks. Zij wordt hervormd op basis van traditionele spoelapparatuur en soortgelijke specificaties en modellen, zodat alle parameters van de warmspoelpijp kunnen worden verbeterd, waardoor de kloof wordt gedicht die de oorspronkelijke traditionele spoel-installatie niet kan produceren. Bovendien heeft de warmspoelleiding, wat de verwerkingstechniek betreft, aandacht nodig. De volgende zaken zijn nodig: voor de verwerking moet de warmspoelleiding vertrouwd zijn met de technische eisen van papier, procesmateriaaleigenschappen en andere verwante aspecten, een geschikte warmspoelmachine selecteren, bepalen of de koudspoel, de warmspoel of de warmspoel, en daarna werken.

De elektrische contactdrukmeter wordt gebruikt om de druk van de oliecilinder aan beide zijden van de transportband te drukken om het soepele transport van stripstaal te waarborgen.

Om de lassekwaliteit van de stalen spoelpijp te kunnen vaststellen,Q460b gelaste buis met grote diameter, is een keuring van de lassen noodzakelijk. Na het lassen worden alle lassen getest met een continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van de lassen te verzekeren. Als er defecten zijn, zal het automatisch alarm en spray merken,20-350; dikke wandspoelpijp met grote diameter, en de productie zal de procesparameters op elk moment aanpassen om de defecten op tijd te elimineren.

.Om u beter te laten begrijpen van de installatiemethode van opgerolde pijp, en ruwe zijde riem, witte hennep draad, pijpuitzuiger, handvat en andere gereedschappen worden gebruikt om opgerolde buizen en pijphulpstukken te verbinden. Deze methode kan herhaalde debugging nodig hebben vanwege de grote invloed van menselijke factoren. Bovendien, wanneer de materialen van opgerolde buizen en leidingen verschillend zijn, als gevolg van hun verschillende thermische coëfficiënten, lekkage kan optreden wanneer koud en warm water worden gebruikt afwisselend?

Dikke wandspoelpijp is een soort bekend staal. Het wordt op grote schaal gebruikt in de bouw en pijpleiding industrie vanwege zijn duurzame prestaties en uitstekende kwaliteit. Kennen we het verpakkingsproces van het vaak gebruikte staal? Met de ontwikkeling van de binnenlandse economische situatie en de versnelling van het lassen en gieten worden de voordelen van het NC-snijden geleidelijk onderkend. NC snijden verbetert niet alleen de kwaliteit van platen en producten sterk, maar verbetert ook het arbeidsmilieu en de arbeidsefficiëntie. Momenteel zijn de NC-snijmachines die worden gebruikt in de dikke wandspoelindustrie voornamelijk vlammen en gewone plasma-snijmachines, maar zuiver vlamsnijden kan niet voldoen aan de behoeften van de moderne productie. Momenteel zijn de meeste NC snijmachines NC plasma snijmachines. Dit type snijmachine kan voldoen aan de behoeften van de verwerking van dikke wand opgerolde pijpplaten en de verwerking van dikke wand opgerolde pijpstukken, maar er is nog steeds een zeer duidelijke kloof met vreemde landen, die vooral wordt weerspiegeld in: 90% van de ontwikkelde dikke wand breedband pijpverwerking industrie is digitale regelmachine, en alleen 10% is handmatig snijden; De CNC snijmachine is slechts een deel van de totale deklaag. 10%, waarvan het aandeel van NC plasma snijden is klein. Professionele warmgewalste stalen pijp, grote diameter dikke wand rolpijp, dikke wand rechte naad rolpijp, stalen behuizing, rolpijp fabriek om kwaliteit, service en kwaliteit te garanderen. Uw tevredenheid is onze achtervolging! Welkom om te informeren. In de industriële productie, dikke wandspoel thermisch snijden over het algemeen omvat het snijden van gas, plasma snijden, laser snijden, enz. Onder hen plasma snijden heeft een groter bereik dan gas snijden Meer efficiënt. Fine plasma snijtechnologie is dicht bij laser snijden in de kwaliteit van het snijden van materiaal oppervlak, maar de kosten zijn veel lager dan laser snijden. Daarom, sinds de succesvolle ontwikkeling van de Verenigde Staten in het midden van de jaren vijftig, is het plasma snijden snel ontwikkeld. Met de snelle ontwikkeling van computer- en digitale technologie ontwikkelt ook NC-snijtechniek zich, wat de nauwkeurigheid van de machinatie verbetert. Opslaan van materialen

De kolf van de opgerolde pijp (met dezelfde wanddikte) mag niet groter zijn dan tien% van de wanddikte en niet meer dan 2mm.