45_; een haspel met grote diameterProductieanalyse

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-03-11 14:35:29

het walsen van de Q235B pijp, het rollen van Q345B het rollen van de dunne wandpijp met een grote diameter, het rollen van dikke wandpijp, het rollen van roestvrij staal het rollen van de L360 pijp en het rollen van de 16Mn pijp zijn de producten volledig, de kwaliteit is uitstekend en de prijs is gunstig. De afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan 200.

.Berekening van de oppervlakte: buitenwandoppervlak = 14 *D (buitendiameter) * lengte, bv. 100m 820 *10 carbon staal spoel, gebied = 14 *0.82 *100 = 25 48m2, gebied = 14 * (dikte van de buitendiameter)* lengte, e.g. 100m 820* 10 carbon staal spoel, gebied * (0.82-0.01 *100= 225)* Het is bekend dat de prijs wordt berekend door de prijs van het oppervlak.

De stalen plaat spoel neemt het secundaire vormproces aan. Bij het rollen moeten de uiteinden van de stalen plaat eerst worden gebogen en moet de diameter lager zijn dan de diameter van de opgerolde pijp. Vervolgens pas de beddruk aan, rol twee keer op stalen buis, stalen plaat spoel, lassen en versterken van de rolpijp gewricht, lange termijn spoel, Q235B-spoel, Q345B-spoel, grote diameter dunne-wand spoel, roestvrij stalen spoel, L360, spoel 16Mn en andere merkproducten. De aangewezen producten zijn compleet en de kwaliteit is gegarandeerd. Vervolgens worden ze getransporteerd naar het lasplatform voor lassen.

.Voor de start moet worden nagegaan of de warmspoelmachine normaal werkt en het oliegat met olie vult.

Reinig het afglijden van de ijzeroxide-schaal in het proces van trommelplaat om te voorkomen dat de ijzeroxide-schaal wordt vastgemaakt en het oppervlak van de stalen plaat.

De lengte van het deel: 566, verdeel het in 24-gelijke delen, symmetrisch, en de lengte van elke bissector van het midden naar de zijkant is: 11 110 106 93 84 75 66 57 0, 50 44 40 39 2.


45_; een haspel met grote diameterProductieanalyse



Kortom de gebruiksstandaard van spiraalvormige stalen pijp is zeer belangrijk en de bovenstaande punten kunnen redelijkerwijs worden uitgelegd. Voor de informatie van onze gewalste stalen pijp, laten we vandaag gewoon zoveel zeggen. Als je het nodig hebt, kun je direct onze fabrikant raadplegen.

Dik wandband band pijp wordt niet alleen gebruikt voor het transport van vloeistoffen en poedervaste stoffen, warmteuitwisseling, mechanische onderdelen en containers, maar ook een soort economisch staal. Bouwen van een constructiesysteem met staal kan gewicht verminderen, met uitzondering van metaal tegen 20 ~ 40%, en realiseren van industriële gemechaniseerde constructie. Bouw van snelwegbruggen met staal kan niet alleen staal redden en de constructie vereenvoudigen, maar ook het perceel, investeringen en onderhoud aanzienlijk verminderen Onderhoud kosten. Thick wall coiled pipes wordt voornamelijk gebruikt in de waterkering, de petrochemische industrie, de chemische industrie, de elektriciteitsindustrie, de landbouw irrigatie en de stadsbouw. Het wordt voornamelijk gebruikt in de waterkering, de petrochemische industrie, de elektriciteitsindustrie, de landbouw irrigatie en de stadsbouw. Het is een van de belangrijkste producten van ontwikkeling. Het wordt gebruikt voor de transmissie van gas: gas, stoom en vloeibaar petroleum industrie Gas: gebruikt als opstapleiding, brug, kade, weg, gebouw bouw pijp, enz.

Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.

original.De naadloze staalpijp van API wordt uitgedrukt als buitendiameter, wanddikte en dikke naadloze stalen pijp, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het bewerken, de kolenmijn, het hydraulische staal en andere doeleinden. Indeling van de dikke wand naadloze stalen pijp mdash; Warmgewalste, naadloze stalen buizen, koudgewalste, koudgewalste, naadloze stalen buizen, koudgetrokken dikke, naadloze stalen stalen buizen, dikke wand naadloze stalen pijp, naadloze stalen pijp voor pijpenstructuur (GB /t14975-199) worden op grote schaal gebruikt in corrosiebestendige pijpen en constructiematerialen in chemische, aardolie, lichte textiel, voeding, machines en andere industrieën, en roestvrij staal warmgewalst staal (,) en koudgetrokken (gewalst) Naadloze roestvrij stalen pijp voor vloeistoftransport (GB /t14976-199) is een warmgewalst (geëxtrudeerd) en koudgetrokken (gewalst) naadloze stalen pijp gemaakt van roestvrij staal voor vloeistoftransport.

De stalen plaat rolleiding die we de stalen plaat rolpijp noemen is eigenlijk een proces. De volgende kleine serie zal de procesvolgorde beschrijven: plaatverzoek, deklaag, afdichting, afdichting, roling van stalen plaat, assemblage spot lassering, campus, perimeter- en rondetafeldeviatie inspectie, lassen, lassen inspectie, lassen, pijptest en levering. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolpijp, stalen behuizing, rolpijp-fabriek en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Deze processen kunnen niet minder zijn.

Verplaats de stalen pijp twee keer om te lassen en de gewalste pijpgewricht te versterken en breng deze dan naar het lasplatform voor lassen.


45_; een haspel met grote diameterProductieanalyse



Kortom, de gebruiksstandaard van spiraalvormige stalen pijp is zeer belangrijk en de bovenstaande punten kunnen redelijkerwijs worden uitgelegd. Voor de informatie van onze gewalste stalen pijp, laten we vandaag gewoon zoveel zeggen. Als je het nodig hebt, kun je direct onze fabrikant raadplegen.

build.Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector.

Een reeks waterbesparingsprojecten zoals zandlozing, moddertransport, baggerwerk en hydraulische terugwinning. In de baggerindustrie wordt algemeen geloofd dat spiraalleiding de Zui beste pijp is voor langeafstandsvervoer van water en gemengde transportprojecten voor vaste vloeistoffen. De zand- en modderlozingsproducten van de pijpleiding van Hebei Xinghao zijn door honderden afnemers in China gebruikt. Flange gelaste spiraalstalen pijp wordt op grote schaal gebruikt in de watervoorziening en drainage op lange afstand in verschillende omgevingen en wordt geëxporteerd naar Japan. De verbinding wordt aangevuld met de toevoeging van flenzen en sluiting ervan met bouten. Sommige leidingen en installaties hebben hun eigen flenzen die ook behoren tot flenzen.

Hoog. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder, rol brug, enz.

.De wanddikte van de warmspoel dikke wand continue pijp is over het algemeen groter dan 20mm, en het bereik van de buitendiameter is 450-3000mm. Warmgewalst dikke continue wandpijp wordt gewalst, gelast, gevormd, versterkt, gedetecteerd en geleverd onder de voorwaarde van de verwarming van stalen platen. Soms is de wanddikte zeer speciaal en heeft secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. De belangrijkste reden is dat de warmgewalste dikke wandcontinue leiding de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warm gewalst dikke wand continue pijp zijn lange verwerkingstijd en hoge kosten. Warmgewalst dikke wandpijp wordt op grote schaal gebruikt: oliecilinder, hydraulisch, brug, rol, enz. Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandcontinue pijp de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp enzovoort. De dikke wandspoel wordt gelast door buigen van stalen plaat of stalen strip. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Het kan worden onderverdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstof blazen gelaste pijp, draadmouw, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diep waterpomppijp, automobielpijp transformatoren pijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste speciale pijp en spiraalgelaste gelaste buis. Het is een speciaal productbedrijf dat onderzoek, dikke dikke wandwandwandwandrolpijp, stalen behuizing en walspijp fabriek. Continu is toegewijd aan het produceren van alle soorten van circumferentiële naad en longitudinale circumferentiële continue pijp en Pensioen, en wordt hervormd op basis van dezelfde specificatie en model van de traditionele rollend materieel. De functie van de parameters van de spoel gelaste stalen buizen wordt verbeterd met 30%, die het gat vult dat niet kan worden geproduceerd door traditionele rolapparatuur. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan 400 en wanddikte van 8-100mm. De belangrijkste materialen zijn q23 q34 20, 16Mn, 16Mn, enz. de productnormen zijn GB /t50205-200, enz. de producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, aardgas transmissie, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

Wanneer de nominale diameter groter is dan de inwendige afdichting van de pijp, en wanneer de kolf met de pijp wordt gespoeld, is het een opgerolde pijp. Bij het rollen van de leiding moet het oppervlak van de printplaat tegen beschadiging worden beschermd.

Daarna moeten we voorkomen dat de plaat beschadigd wordt. De delen met ernstige littekens moeten voor de overgang worden vermalen en de wanddikte van het vermalen deel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte. Steel rolpijp is een onconventionele pijp, en er is geen binnenlandse standaard op dit moment. Daarom is de inspectie vooral gericht op de dikte en de lassekwaliteit.