16Mn dikke wand gelaste pijpProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in het productieproces

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-03-15 09:35:34

In het productieproces heeft de warmgewalste stalen pijp geen grondstoffen, d.w.z. de mechanische eigenschappen van een dikke wandplaat. Op deze manier wordt de stalen plaat eerst verhit en daarna gewalst, waardoor de stalen plaat onder grote omstandigheden wordt zachter gemaakt, hetgeen de kwaliteit van het materiaal niet zal beïnvloeden noch de eigenschappen zoals sterkte, opbrengst en trekkracht zal aantasten. Voor de wanddikte die niet kan worden bereikt door koudgewalste stalen pijp, worden de specificatie en model van dikke wandstalen pijp toegevoegd.

De afstand tussen de twee lengteartikelen van de spoelgroep moet groter zijn dan 100mm. De buitenste wand van de branchleiding moet longitudinaal zijn, en de omtrek van het lassen mag niet korter zijn dan 50mm.

.In het algemeen is de wanddikte van de spoel 20mm en is de buitendiameter 450-3000mm. Het wordt direct gewalst en gelast van de stalen plaat. Het heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. Coil wordt voornamelijk gebruikt voor pijpen, billboards, enz.

De profielen naadloze stalen pijp is de algemene naam van API naadloze stalen pijp met andere sectievormen, behalve ronde pijp. Volgens de vorm en grootte van de stalen pijp doorsnede, kan deze worden onderverdeeld in profielen naadloze stalen pijp met gelijke wanddikte (code D), naadloze stalen pijp met een ongelijke wanddikte (code BD) en profielen van naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code) Speciale naadloze stalen pijp wordt op grote schaal gebruikt in verschillende structurele onderdelen, gereedschappen en mechanische onderdelen. Vergeleken met circulaire pijp heeft een speciale vorm van pijp een groot moment van inertie en sectiemodulus, en heeft een grote buig- en torsiebestendigheid, die het structurele gewicht aanzienlijk kan verminderen en energie kan besparen.

.Dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en dikke wand opgerolde pijp. De wanddikte van de opgerolde pijp is 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd geboft, verwijderd en versterkt rechtstreeks van de stalen plaat. De verwerkingstijd van de muntpijp is kort en de levering is snel Lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, kolommen, namelijk de binnenste omtrek van de afgewerkte pijp met kwaliteitseisen.


16Mn dikke wand gelaste pijpProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in het productieproces



Deviation haspel als volgt (eenheid: mm): nominale diameter] amp; amp; Het; 800 800 tot 1200 1300 tot 1600 1700 tot 2400 2600 tot 3000 perimeter Deviation $plusmn; 5± 7± 9± 11± 13-ovaliteit is 1% van de buitenste diameter 4 6 8 10 en niet meer dan 4 stalen plaat spoelen hebben normen. Op dit moment voeren we de bouw uit volgens de aanvaarding van standaard GB /t1993-92.

Bovendien moet het ontwerp van de druk of de analytische analyse worden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke voorschriften om de gebruiksbasis ervan te bepalen. Bovendien mag de sterkte van de hulpstukken voor leidingen niet lager zijn dan de druk onder zware werkomstandigheden die de hele pijpleiding ondervindt.

Koud gewalste dikke wandcontinue pijp is vergelijkbaar met koudgewalste dikke, dikke wandcontinue pijp, met de wanddikte van 20mm en de buitendiameter van 450-3000mm. De stalen plaat wordt direct gewalst, gelast gevormd, geboft en versterkt. Koudgerolde dikke wandpijp heeft de kenmerken van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. Koudgerolde dikke wandpijp wordt voornamelijk gebruikt voor: pijp, billboard, kolom, enz.

Quality management.Warmgewalste stalen pijp is een soort dikke stalen pijp die is gewalst onder de voorwaarde dat de stalen plaat wordt verwarmd.

Over het algemeen omvat het verpakkingsproces van dikke wand opgerolde pijp vooral het vullen, verpakken, afdichten en andere processen, alsmede de bijbehorende pre- en nabewerkingsprocessen, zoals reiniging, stapeling en demontage. Omdat het strikt wordt gebruikt, moet het proces van dikke wandrolpijpen streng zijn en moet de productie worden uitgevoerd volgens de juiste methoden en beginselen. Bovendien omvat het proces van dikke rolpijp ook het stampen op de verpakking. Het gebruik van mechanische verpakkingsproducten kan de productiviteit verbeteren, de arbeidsintensiteit verminderen en voldoen aan de behoeften van de grootschalige productie. Met de opkomst van nieuwe verpakkingsmaterialen en de voortdurende innovatie van verpakkingstechnologie wordt een dikke wand opgerolde pijp ontwikkeld, die een belangrijke waarde kan vertonen in verschillende industrieën en gebieden.

Het productieproces van dikke wandgelaste buizen kan worden verdeeld in koud rollen, koud rollen en warm rollen. De stalen pijpen zijn gemaakt van 10, 20, 35 en 45, die worden aangeduid als gewone stalen pijpen voor kort, en 16Mn is tussen gewone stalen pijpen en gelegeerde stalen pijpen. Dit materiaal wordt laaggelegeerd stalen pijp genoemd, 12Cr1MoV, 10crmo9, 15CrMo en 35CrMo, en de lasspanning direct invloed heeft op de lengte van de boog. Met de toename van de lasspanning neemt de booglengte toe, breidt het zich uit, breidt het lasveld zich uit en wordt een bredere lasformatie verkregen. Als het lassen in een horizontale positie wordt uitgevoerd, zal het alleen de breedte van het lassen veranderen zonder de overgang van de rand van het lassen te beïnvloeden. Echter, de externe lassen van spiraalgelaste pijp wordt uitgevoerd op de helling, en het gesmolten gelast metaal zal lateraal stromen onder de werking van de zwaartekracht. Het is te zien dat hoe groter de lasspanning en hoe groter de lasse pool, des te ernstiger de trend van de laterale stroom van gelast metaal, uiteindelijk leidt tot de schuine stroom van gelast metaal. Coil producten zijn niet alleen rijk aan soorten, maar ook gediversifieerd in de verwerking van technologie en gietvormen. In de meeste gevallen, na het vormen, is het volgende proces om de diameter van de gelaste pijp blanco uit te breiden om de kwaliteit van de gelaste pijpvorm te verbeteren. Met andere woorden, het uitdijende proces is een belangrijk proces geworden om de kwaliteit van de afgewerkte pijp te waarborgen bij de productie van grote-diameter rechte naad spoelen.

Latest consultation.staalproducten.

Inleiding tot het gehele productieproces van stalen plaat-spoel: grondstoffen, d.w.z. stalen stripspoel, dikke wand met grote diameter stalen plaat, lasdraad en flux. Strikte fysieke en chemische inspectie moet vóór de invoer worden uitgevoerd.

De profielen naadloze stalen pijp is de algemene naam van API naadloze stalen pijp met andere sectievormen, kan deze worden onderverdeeld in profielen naadloze stalen pijp met gelijke wanddikte (code D) naadloze stalen pijp met een ongelijke wanddikte (code BD) en profielen van naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code) Speciale naadloze stalen pijp wordt op grote schaal gebruikt in verschillende structurele onderdelen, gereedschappen en mechanische onderdelen. Vergeleken met circulaire pijp heeft een speciale vorm van pijp een groot moment van inertie en sectiemodulus, en heeft een grote buig- en torsiebestendigheid, die het structurele gewicht aanzienlijk kan verminderen en energie kan besparen.

.Het is belangrijk dat de dikke wand opgerolde pijp de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is Heel duur. Dik wandrolpijpen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, hydraulisch, brug, roller, enz.

Verwerking van de buisgroef en gewrichten: wanneer de wanddikte minder is dan 6mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan 6mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan 600mm en wanddikte dan 6mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De longitudinale lasse van de opgerolde pijp in hetzelfde cilindrisch deel mag niet groter zijn dan, en de afstand tussen twee lengterichting mag niet kleiner zijn dan 200mm.

Het proces van verhitting van de hele dikke wandspoel of lassering voor het lassen heet voorverwarming. Voor het staal met een hoge lassterkte, heeft het een verhardingstendens, materiaal, met name een goede thermische geleiding, lassen en grote dikte. Wanneer de omgevingstemperatuur rond het lasgebied te laag is, is het noodzakelijk om het lassen vóór het lassen te verwarmen.