Saint-Jean-sur-RichelieuOntwerp van installatie voor koude opslagDe belangrijkste reden voor de vraag:

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-14 19:14:33

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan 50mm. De liftschacht, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.

De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.

Saint-Jean-sur-Richelieu.De conduit-installatie moet mooi en stevig zijn.

De twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.

.Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte opslagcapaciteit, ton, kubieke meter, frame, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn, de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is, is het de selectie van grondstoffen zoals koelcompressoren, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, thermische isolatie materialen, koelers, deuren, temperaturen en andere koelapparaten.

Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.


Saint-Jean-sur-RichelieuOntwerp van installatie voor koude opslagDe belangrijkste reden voor de vraag:



De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.

Na evacuatie, vul de koelmiddel in de vloeibare opslag tot 70% van het standaard vulvolume &m mdash; 80% per gewicht, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.

Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is 15-20 graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs als

Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.


Saint-Jean-sur-RichelieuOntwerp van installatie voor koude opslagDe belangrijkste reden voor de vraag:



Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Word of mouth recommendation.De medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruikt. Voor het gebruik van het medisch koelopslagproject moeten we de prestaties van het product combineren en opslaan volgens de temperatuur en vochtigheid die het product nodig heeft. De automatische temperatuurbox moet ook buiten het product worden gebruikt. Tegelijkertijd moet het leidinggevend personeel vertrouwd zijn met de werkingsstappen van het medische koude opslagproject.

Als de koelkast al meer dan maanden wordt gebruikt, of de hoge /lage spanning schakelaar vaak uitvalt, of de koelcapaciteit wordt verminderd, zorg ervoor dat het personeel de condensor schoonmaakt. Als de ultra-dunne lichtdoos voor vele malen wordt gerepareerd volgens de bovenstaande instructies, en de storing van de koelkast nog lang klinkt, vraag dan het onderhoudspersoneel van de koelkast om het te repareren.

Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.

Saint-Jean-sur-Richelieu.Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.

De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, zoals de nabijheid van wegen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.

Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.