Brossard.Installatie van geprefabriceerde koude opslagOnderhoudsfuncties

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-15 09:35:34

1 --voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).

Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, handig gebruik en beheer en lange levensduur.

Brossard..Bij de opening van de afsluiter van de vloeistoftank moet de hogedrukmeter worden geïnstalleerd.

De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.

.Polyurethaan spraying wordt algemeen gebruikt in grote en middelgrote koelkasten. Verschillende bekende merken worden geproduceerd tegen verschillende prijzen, en de productkwaliteit is relatief groot. Echter, brandvertrager en hogetemperatuurbestendig polyurethaan is een soort vlamvertragend zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan 250 –blad bereiken, en het zal alleen bij hogere temperatuur ontbinden. Bovendien zal polyurethaan koolstofafzettingen op zijn schuimoppervlak vormen wanneer, die helpt om het onderliggende schuim te isoleren. Het kan de verspreiding van vlammen effectief voorkomen.

De hoeveelheid is groot, en een speciale rekenkamer (gebied) wordt ingesteld naar gelang van de behoeften van productie en werking. De temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op de 0 ~ + 7 ͐;.


Brossard.Installatie van geprefabriceerde koude opslagOnderhoudsfuncties



Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

De functie van koeling is ^ amp; amp; amp; ldquo 65307; Lage temperatuur opslag ^ amp; amp; amp; rdquo-verbinding 65307; Inleiding ^ amp; amp; amp; ldquo 65307; Loop type $amp; amp; amp; ldquo 65307; Cold chain logistiek en versterker; amp; amp; rdquo-verbinding 65307;

Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: onvoldoende koelmiddelcirculatie is de belangrijkste reden

offer.Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, koeltoren, compressor, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan 50mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.

De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.


Brossard.Installatie van geprefabriceerde koude opslagOnderhoudsfuncties



We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.

details.Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie langdurige koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, complete producten, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Er zijn ook ^ Idquo; Air conditioning ^ rdquo; Functie; Het koelhuis is echter geen eenvoudige superpositie van gewone hoge temperatuur opslagplaatsen en air conditioning. Om de gassamenstelling in de opslagplaats snel aan te passen, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vriesruimte een goede luchtdichtheid heeft. Dit is bevestigd door het theoretische onderzoek en een groot aantal praktische ervaring van het snelvriesmagazijn.

Luchtdruktest: de test van de netheid van het systeem, ook bekend als lekdetectieproces, is de laatste schakel van de inbedrijfstelling. Dit werk kan worden verdeeld in druk-, vacuüm- en ammoniak-detectiesfases.

Op basis van koude opslag en bewaring verhoogt het diepgevroren magazijn de regulering van de gassamenstelling remt de ademhaling van groenten en fruit, vertraagt het metabolische proces, houdt het de versheid en de commerciële kwaliteit van groenten en fruit beter in stand en verlengt de opslagperiode en de houdbaarheid van groenten en fruit. In het algemeen kan de gecontroleerde atmosferische opslag van vruchten de opslagperiode met 2 &m mdash verlengen; Drie keer of meer. Oké, wat is de standaard van een snel vriesmagazijn?

Brossard..Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

2 --Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.

Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.