Sorel-Tracy.Hoeveel is 50 gegalvaniseerde pijpVooruitzichten voor industrie

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-22 09:20:57

vierkante buizen voor gereedschapswerktuigen

De indeling van vierkante buizen wordt onderverdeeld in: vierkante buizen voor decoratie, vierkante buizen voor stalen structuur vierkante buizen voor chemische industrie, vierkante buizen voor scheepsbouw, vierkante buizen voor auto's, vierkante buizen voor stalen balken kolommen en vierkante buizen voor speciale doeleinden.

Er zijn vele vormen van verwarming, maar de ringverwarming wordt vooral gebruikt. De verwarmingsoven heeft een ringvormige ovenbodem, die langzaam kan draaien, en de verwarming heeft vooral geduld nodig. Omdat als de verwarmingswerking niet gestandaardiseerd is, scheuren, vouwen en excentriciteit op het binnenste of buitenste oppervlak van de buis blanco alleen afval en defecte producten zal produceren.

Sorel-Tracy..Hoge kwaliteit staal (P ≤ 0.035%, S ≤ 0.030%)

Elongatie na breuk in de vierkante buis (=sigma;): bij de trektest wordt het percentage van de lengte verhoogd met de gaugelengte van het monster na breuk en de lengte van de oorspronkelijke gaugelengte langwerpig genoemd. In ^ sigma; Uitgedrukt in%.

.roestvrij staal q355b vierkante pijp voor het transport van vloeistof Standard No.: gbt12771-1991. De representatieve materialen zijn 0Cr 0cr19ni 00cr19ni 00cr1 0cr18ni11nb, 0017cr17ni14mo2, enz. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van corrosieve media onder lage druk.

De drawing proces flow van vierkante buis in het productieproces van vierkante buis, het heeft veel processen nodig om het productieproces te voltooien, zodat de productie kwaliteit van vierkante buis kan worden strikt gegarandeerd. Dit papier introduceert voornamelijk de tekenproces stroom van vierkante buis. Laten we begrijpen het hieronder.

In het geval van dynamische belasting berekent plastisch ontwerp meestal de toegestane belasting volgens de veiligheidsfactor dat de toegestane belasting niet minder is dan de dynamische belasting en vermenigvuldigd met de toegestane belasting. In het geval van buigen van een as, dus er zijn er nog veel voor het aanbrengen, Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV) van q355b vierkante buis. Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.

Elongatie na breuk in de vierkante buis (=sigma;): bij de trektest wordt het percentage van de lengte verhoogd met de gaugelengte van het monster na breuk en de lengte van de oorspronkelijke gaugelengte langwerpig genoemd. In ^ sigma; Uitgedrukt in%.

Inspection environment.Nadat de vierkante pijp is geproduceerd, wordt de oppervlaktebehandeling meestal uitgevoerd, d.w.z. de schaal roest, vuil en bevestigingen op het oppervlak van de vierkante pijp worden verwijderd. Degenen die niet met fysieke behandeling kunnen worden behandeld, dienen te worden behandeld met een chemische behandeling.

Grote diameter gelaste vierkante pijp voor de transmissie van lagedrukvloeistof, standaard nr. gbt14980-1994. Representatief materiaal: q235ab grade. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van laagdrukvloeistoffen, zoals water, afvalwater, gas, lucht en verwarmingsstoom.

De algemene leverlengte van vierkante pijp is 3200mm-13000mm, meestal 65000mm en 13000mm. De vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2300mm, of in de vorm van verbindingsbuis, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. De toegestane afwijking van de wanddikte van de vierkante pijp mag niet meer dan tien% van de nominale wanddikte overschrijden wanneer de wanddikte niet groter is dan 10mm, plus of min 8% van de wanddikte wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen. Voor vierkante buizen met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, mag het niet hoger zijn dan 5% van de totale levering. We hebben vele verschillende manieren om vierkante buizen verschillende kenmerken te laten hebben. Volgens deze kenmerken kunnen we het juiste toepassingsveld correct selecteren, Op deze manier kan de efficiëntie van het gebruik van vierkante buis worden verbeterd. Vervolgens zullen we vooral de kenmerken van de koeltechniek hieronder uitleggen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van vierkante buizen? Deeltjes met vierkante buizen hebben nauwkeurige afmetingen en gladde oppervlakken: de dimensionale nauwkeurigheid van de op dit moment ontwikkelde koude delen kan tot klasse 8 ~ 9. Als de ideale worden aangenomen, is hun nauwkeurigheid de tweede van die van fijne gepolijst oppervlakken. Daarom hoeven koude delen over het algemeen niet opnieuw te worden verwerkt, en een kleine hoeveelheid behoeft alleen afwerking (slijpen).


Sorel-Tracy.Hoeveel is 50 gegalvaniseerde pijpVooruitzichten voor industrieGalvaniseerde q355b square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, Standard No.: gbt3092-2008. Het representatieve materiaal is hetzelfde als hierboven. Het wordt vooral gebruikt voor het transport van vloeistoffen met lage druk zoals water, gas, lucht, olie en verwarming warm water of stoom. Het oppervlak van vierkante leidingen neemt warm galvaniseren of koude galvaniseren.

Design brand.De vierkante pijp is een belangrijke pijp. De toepassing ervan op verschillende velden heeft verschillende prestaties. Volgens zijn verschillende prestaties hebben we verschillende transformatie uitgevoerd op de andere pijp om ervoor te zorgen dat de vierkante pijp beter kan worden gebruikt. We moeten de juiste keuze maken bij de aankoop. Hieronder zal ik de juiste manier van schilderen van de onderste pijp introduceren.

Verbeteren van de positionerings- en voorgebuigstappen, indien nodig, om ervoor te zorgen dat het probleem van de web jacht niet optreedt bij het persen van onderdelen. Verander de vorm van de oppervlaktedruk van het materiaal om de kwaliteit van de onderdelen te waarborgen en het niet bewegen van de oppervlaktevorm van de rolspleet te voorkomen, wat resulteert in ongelijke loopvoeding.

De vierkante pijp, ook bekend als vierkant en rechthoekig koudgevormde holle sectiestaal, wordt voor kort aangeduid als vierkante pijp en rechthoekige pijp. De toegestane afwijking van de wanddikte van vierkante pijp is respectievelijk f en J q355b. Wanneer de wanddikte niet meer is dan 10mm, mag deze niet groter zijn dan of min van de nominale wanddikte. Wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, is het plus of min 8% van de wanddikte, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen.

Sorel-Tracy..Volgens de productie worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste buizen, koudgewalste buizen, koudgetrokken buizen, buizen, pijpjacking, enz. Volgens de sectievorm is de vierkante buis verdeeld in ronde en speciale vorm. De speciale buis heeft vele complexe vormen, zoals vierkant, ovaal, hoekig, hoekig, meloenzaad, ster en gevleugelde buis.

Nu kan Fangguan zulke goede resultaten bereiken op de markt, die volledig onlosmakelijk verbonden is met het harde werk van de fabrikanten in technologie. Ik geloof dat de markt van Fangguan in de toekomst beter en beter zal zijn.

Vaste buiging, zoals de naam suggereert, is om de buiging compact te maken. Tijdens de werkelijke buiging worden de binnenste en buitenste rollen en de binnenste en buitenste wanden van de pijp blanco in beide richtingen samengedrukt.