George Town.Galvaniseerde JG-pijpWat zijn de volledige aspecten van?

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-22 09:32:31

Voorverhitting moet worden uitgevoerd vóór de warmtebehandeling van q355b vierkante buis, en de kwaliteit van de q355b vierkante buis zal ook goed worden gegarandeerd.

Er zijn enkele defecten in q355b vierkante buis tijdens het uitrekken, die worden veroorzaakt door de volgende redenen. De gemeenschappelijke belangrijkste redenen zijn als volgt: selecteer de juiste q355b vierkante buis materiaal, en de gewoonlijk gebruikte materialen in austenitische q355b vierkante buis zijn 1Cr18Ni9Ti en 0Cr18Ni9Ti. Tijdens de diepe tekening is 1Cr18Ni9Ti stabieler dan 0Cr18Ni9Ti en heeft een betere crack resistentie. Daarom moet 1Cr18Ni9Ti materiaal zo veel mogelijk worden geselecteerd.

George Town..Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn lengtelings en het metaal bij de buiging zal zich ophopen en dikker, dat is de compressie verdikking effect van lege buiging.

Bij het kiezen van vierkante buizen in de praktijk moeten we ze kiezen volgens hun kenmerken. We hebben verschillende soorten vierkante buizen op verschillende velden. Wat is het verschil tussen de kenmerken van vierkante buizen en gewone stalen buizen? Laten we ze vandaag introduceren om ons een dieper inzicht te geven in elkaars buizen.

.Voor het snijden van gas, en laat een bepaalde ruimte beneden om het blazen van slakken te vergemakkelijken. Bij het snijden van het gas moet de beweging van de snijbrander met een uniforme snelheid worden gehouden. Het snijvlak moet twee ~ 5mm verwijderd zijn van de punt van de vlamkern. Als de afstand te dicht is, zal de rand van de snijbrander smelten, en als het te ver weg is, zal het snijden gemakkelijk worden onderbroken door onvoldoende warmte.

De vierkante buis wordt in losse stukken gesneden door een luchtplasmasnijmachine.

Het prestatievoordeel van de vierkante buis na de behandeling met calcium vereist niet alleen een hoge sterkte, maar ook een goede bewerkingseffect. Voor zwavelhoudende vierkante buis kan zwavel de machinabiliteit van staal verbeteren, zodat de opname van sulfide in vierkante buis is de sleutel om de kwaliteit van staal te bepalen. Sulfur bestaat voornamelijk in de vorm van MNs in het staal. De enige MNS inclusie is lichte zwarte strip. De opname met deze morfologie snijdt de continuïteit van de stalen matrix af en maakt grote verschillen in de anisotropische eigenschappen van het staal. Calciumbehandeling van gesmolten staal kan de vorming van MNS-inclusies remmen en MNS met al20 CAS combineren om composieten spindle inclusions te vormen. Dergelijke insluitingen kunnen de machinabiliteit van staal verbeteren en de nadelige gevolgen van MNS-insluitingen op de eigenschappen van staal voorkomen.


George Town.Galvaniseerde JG-pijpWat zijn de volledige aspecten van?Er zijn verschillende soorten van kleur q355b vierkante buizen: hoge temperatuur oxidatie methode, chemische oxidatie methode, elektrochemische oxidatie methode, ionen implantatiemethode en gasfase kraakmethode.

Welding is een synthetisch gradiënt materiaal, dat kan worden gebruikt als soldeer voor het lassen van speciaal gevormde materialen om de mismatch van chemische, mechanische en fysische eigenschappen tussen onedele metalen te overwinnen.

Geweldige relatie. een grote straal van de filet, onvoldoende blanco houder, gemakkelijk onstabiele rimpels te produceren; Als de filet te klein is, zal de weerstand van het materiaal in de matrijs toenemen in het vervormingsproces, en het materiaal is niet gemakkelijk naar binnen te verplaatsen en te verplaatsen, waardoor de grote trekspanning in het krachtveld wordt verhoogd, wat kan leiden tot scheurtjes.

Online consultation.De geselecteerde punch- en die filets zijn gerelateerd aan de grootte en verdeling van stress

Met de ontwikkeling van de economie, zijn er veel eisen voor de bouw van projecten, die leidt tot de voortdurende toename van vierkante pijp. De vierkante pijp is complexer. Grote inspanningen moeten worden geleverd bij de selectie van grondstoffen, gestructureerde behandeling en zo verder.

Functionele index analyse van vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van gegevens van de vierkante buis onder belasting.


George Town.Galvaniseerde JG-pijpWat zijn de volledige aspecten van?Bij de toepassing van de stalen pijp is er echter een grote mate van einde, wat vooral te wijten is aan de problemen van de interne en externe behandeling. De eerste vraag is zeer belangrijk en de externe kwaliteit is goed of slecht

Supply chain quality management.Snijden: 1 om snel te zijn geen tanden, of of de snijlijn is vlak, de zetmeelsmaak van olie be ïnvloedt de kwaliteit van de gerechten. Kies eerst om aardappelen te snijden met minder scherpe bodem, dus als je snijdt, zodat fabrikanten meestal gebruik maken van dikke puntpijpen. Indien dunne grondstoffen worden gebruikt, moeten de geproduceerde producten ongekwalificeerd zijn. Over het algemeen zijn er ongeveer 40 draden dunner. Als de technologie niet goed is of de getrokken pijp wordt gebruikt, is de dikte aanzienlijk lager dan de standaard.

Tezelfdertijd moet de ophanging tijdens de verhitting worden uitgevoerd om de vervorming van de demping te verminderen. Voor een precisiegeleiderail, nitrificatie van gas of ionenitrificatie moet worden uitgevoerd om de vervorming te verminderen; Vierkantsbuizen hebben uitstekende prestaties in alle aspecten van prestaties. We zullen ze ook testen in dit opzicht bij het maken van vierkante buizen duurzamer. Welke uitstekende prestaties hebben vierkante buizen in mechanische eigenschappen?

George Town..Met de ontwikkeling van de economie, zijn er veel eisen voor de bouw van projecten, die leidt tot de voortdurende toename van vierkante pijp. De vierkante pijp is complexer. Grote inspanningen moeten worden geleverd bij de selectie van grondstoffen gestructureerde behandeling en zo verder.

Bij het snijden, gelieve het te repareren met vierkante buizen, zoals het visje, en vervolgens knippen nadat het is gerepareerd.

Het grote verschil tussen de vierkante pijp en de dun-ommuurde stalen pijp die geproduceerd wordt door de vierkante pijp fabriek ligt in de dikte van de stalen pijp. In het algemeen is de dunne stalen pijp koudgetrokken technologie, terwijl de vierkante pijp in het algemeen gebruik maakt van warmwalstechnologie. Als deze wordt onderscheiden door de meeteenheid, wordt algemeen aangenomen dat de waterscheid tussen de vierkante pijp en de dun ommuurde stalen pijp is dat de diameter van de wand gelijk is aan 0.02, en de dunne stalen pijp is dat de diameter minder dik is dan 02. Groter dan de vierkante pijp. In termen van gebruik worden dunne stalen pijpen meestal gebruikt in pijpen. De vierkante buis wordt meestal gebruikt in de blanco van holle delen. Gebruikt bij lagers en belangrijke pijpleidingen.