San Isidro100 gegalvaniseerde vierkante pijpToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-24 09:07:48

Tijdens de opslag van vierkante buizen, aandacht besteden aan de stapeling lagen van vierkante buizen om lokale belasting te voorkomen aan het einde van de buis veroorzaakt door te veel lagen, wat resulteert in radiale plastische vervorming en laag schade van vierkante buizen. Aanbevolen wordt dat de stapellagen van gladde pijpen verwijzen naar de aanbevolen praktijk van apirp 5l1-2009 voor het vervoer per spoor van vierkante leidingen voor pijpleidingen of apirp 5lw-2009 Aanbevolen Practice voor het vervoer van vierkante leidingen door schepen en zeeschepen. Het kan ook worden bepaald door de test of uitgevoerd volgens de veilige stapelhoogte van vierkante pijpen. De stapellagen van pijpen moeten worden geïmplementeerd overeenkomstig GBT 23257-2009 polyethyleen laag van begraven stalen leidingen.

Onder het internationale onderzoek is er een nieuwe verbetering, die ervoor zorgt dat de vierkante buis kan worden gebruikt voor een lange tijd. Met de ontwikkeling van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden. Dus hoe kunnen we correct kiezen vierkante buizen? Vervolgens zal ik introduceren het proces van vierkante buizen voor u.

San Isidro.Giet het ruwijzer voor de staalproductie in de staaloven volgens het gespecificeerde procédé om staal te verkrijgen. De producten van staal omvatten ingots, continugietknuppels en diverse stalen gietstukken van rechte vierkante buizen. Over het algemeen verwijst staal naar het staal in verschillende vierkante buizen. Zeebuisstaal behoort tot ijzermetaal, en de meeste van hen worden ondergronds begraven wanneer ze worden gebruikt, zodat ze gemakkelijk te roesten en roesten. Om de vlotte doorstroming van de pijpleiding te verzekeren, moeten vierkante leidingen een sterke corrosiebestendigheid hebben. Zodra de pijpleiding is aangetast, zal het olie- en gaslekkage veroorzaken die niet alleen het vervoer zal onderbreken, maar ook het milieu zal vervuilen,San IsidroTweeinch gegalvaniseerde ronde pijp, en zelfs kan leiden tot brand en schade.

.De analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --de impacthardheid van de belasting die op het stuk met een grote snelheid wordt uitgeoefend, wordt impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal bij impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.

Q355b vierkante pijp voor het transport van mijnvloeistof, Standard nr.: gbt14291-2000. Het representatieve materiaal is Q235 klasse B staal. Het wordt voornamelijk gebruikt voor rechte naad q355b vierkante pijp voor mijnluchtdruk, drainage en schacht gas drainage.

Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q19 Q2 q23 SS400, 20355; staal,San Isidro4 punten gegalvaniseerde pijp buitendiameter,San IsidroPrijslijst van 6m gegalvaniseerde vierkante pijp, 45_; staal, enz.


San Isidro100 gegalvaniseerde vierkante pijpToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengdNadat het monster wordt geplet tot de gespecificeerde vlakke afstand h, worden de plaatsen waar grote diameter naadloze vierkante buizen worden gebruikt steeds populairder

Vandaag, met de ontwikkeling van de wereld, alle velden komen snel, waardoor de vraag naar vierkante buis hoger en hoger, en de eisen van de klanten voor vierkante buis hoger en hoger. Nu bestuderen we een nieuwe vierkante buis. Het volgende introduceert voornamelijk de prestaties van de vierkante buis in treksterkte.

Energy costs.De vierkante buis moet correct worden geschilderd. Professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde vierkante buis hebben een stabiele, veilige en betrouwbare werking en kunnen onderhoudsvrij zijn. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Anders zal de vierkante buis worden aangetast. De juiste verf moet ook worden geselecteerd tijdens het schilderen, zodat de vierkante buis steviger kan worden gebruikt, Om ervoor te zorgen dat de vierkante buis in de toekomst beter en beter zal worden gebruikt. De vierkante buis wordt breed gebruikt in de ziel. Elk soort vierkante buis heeft verschillende functies voor de andere buis. We kiezen de juiste manier en verschillende vierkante buizen, die de prestaties van de vierkante buis kunnen verhogen en worden toegepast op verschillende velden. Laat me kort introduceren de onderste buis.

Het snijoppervlak van de vierkante buis moet een echte cirkel zijn, en de snijlijn moet in rechte hoeken zijn ten opzichte van de as van de vierkante buis. Overmatige kracht is de reden voor het snijden van de vierkante buis in plat of ovaal, zodat de vierkante buis moet worden gesneden met de juiste kracht.

Het scharniergewricht tussen de kop en de staart van de vierkante pijp en het stripstaal neemt één draad of dubbeldraad met gebogen boog lassen aan en wordt voor reparatie van lassen gebruikt na het walsen in vierkante buizen.


San Isidro100 gegalvaniseerde vierkante pijpToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengdDe vlakke snelheid van het monster kan 20 ~ 50mm zijn.

Marketing Department.De gemeenschappelijke oppervlaktebehandeling van de vierkante pijp omvat oppervlaktebehandeling, chemische behandeling, spuitbehandeling, handmatige mechanische behandeling en vlambehandeling. De behandelde zullen gescheiden worden. 4 ~ 6Mpa comprimeerde luchtbekkens, en de sproeiers op het stalen oppervlak met hoge snelheid. De impact en wrijving van de schaafwonden verwijderen de oxyde schaal, roest en vuil op het stalen oppervlak, en zorgen dat het stalen oppervlak een bepaalde ruwheid bereikt.

Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van q355b vierkante buis. Lege buiging kan ook de binnenste hoek van r0.2t buigen zonder de buiswand te breken.

De voordelen van echte buiging zijn kleine omgekeerde, nauwkeurige vorming, en zolang de rolvorm nauwkeurig is, is de R van de binnenste hoek vorming nauwkeuriger. Het nadeel van massieve buiging is dat het een uitdiepingseffect heeft. De werkelijke buiging zal spanning veroorzaken op het buigpunt, en het trekeffect zal de lengte van de buiglijn verkorten; Het metaal bij de echte bocht zal dunner worden door het uitrekken.

San Isidro.De levensduur heeft een grote impact op de isotroop-prestaties van de vierkante buis. Het gebruik van secundaire raffinagetechnologie (waaronder vacuümschijning, ESR en ladle poederspraying) kan de zuiverheid van de vierkante buis verbeteren met name het verminderen van het gehalte aan schadelijke verontreinigingen in de vierkante buis, wat nuttig is om de prestaties te verbeteren.

De band veroorzaakt door segregatie van onderdelen, dat wil zeggen wanneer het staal schadelijke verontreinigingen zoals fosfor bevat en wordt geperst en vertraagd worden de onzuiverheden langs de walsrichting verlengd. Wanneer het staal onder 4 wordt gekoeld, worden deze onzuiverheden de kern van ferriet, waardoor de morfologie van ferriet verdeeld in banden, en vervolgens parelliet verdeeld in banden. Deze band kan worden geëlimineerd door elektroslag remelting en toenemende kristallisatie snelheid.

Het wordt gebruikt voor welk doel en waar. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, voornamelijk structurele vierkante buizen, decoratieve vierkante buizen en vierkante buizen. Vierkantspijpen kunnen worden verdeeld in naadloze en gelaste verbindingen. Naadloze vierkante buizen worden gevormd uit naadloze cirkelvormige buizen.