Q355b gelaste stalen pijpDe prijs van vandaag

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-03-26 09:03:28

De binnendiameter van 1800mm stalen plaat opgerolde pijplijn elleboog is 1800mm, de buigstraal is ook 1800mm, vier bochten, de materiaaldikte is 4mm, en de buiging is 90 ^ deg;.

De detectie van dikke wand opgerolde pijp is hoofdzakelijk ultrasone foutdetector, moet de ronde pijp door een snijder worden gesneden en in een stuk van ongeveer meters worden gesneden. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, en er zijn niet te veel burrs in de diameter. De dikke wand opgerolde pijp is een krachtige fabrikant, citaat, eerlijke werking, met volledige specificaties. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. De fabriek heeft een perfecte stalen plaat spoel, dikke wandspoel, T-vormige lasspoel, fout-detectie lassering spoel, 16Mn-spoel, Q345B-spoel, speciale-vormige spoel en andere productielijnen. Het is een spoelfabriek die grote spoelen van verschillende specificaties en wanddikte kan produceren. Onze dikke wandspoel en grote spoel producten worden verkocht aan grote bedrijven over het hele land en worden diep vertrouwd en geprezen door klanten. De spoel van stalen platen, dikke wandspoel, spoel, t-gelaste spoel, naaddetectiesgelaste spoel, 16Mn-spoel en Q345B-spoel moeten strikt worden uitgevoerd overeenkomstig de internationale normen voor kwaliteitsbeheer van ISO901:2000.

.Het wordt gekenmerkt door on-line meting, volledige grote diameter continue pijp modellen, en geen interval in de lengte van de stalen pijp. Het nadeel is dat als een speciale lichtbron niet wordt gebruikt, de stalen pijp wordt verstoord door uitwendig licht. Na gebruik van de speciale lichtbron is de helderheid van de ingeklemde buis hoog en is de lichtreflectie sterk, wat gemakkelijk leesfout kan veroorzaken.

Belangrijkste technische maatregelen voor een lage verharding

.De installatie van pijpleidingen wordt vastgesteld overeenkomstig het beginsel van zonering en subsysteem. Eerst het lagere niveau, dan het bovenste niveau, en dan de moeilijkheid. In principe worden de met de machine verbonden leidingen van binnen naar buiten geplaatst om de impact van de lasbelasting op de nauwkeurigheid van de installatie van de machine te verminderen. De verbindingen van binnen- en buitenleidingen moeten buiten worden gelaten. Q345B dikke wandcontinue pijp is een veelgebruikt koolstofstaal materiaal. Q345B dikke wand continue pijp met grotere dikte dan 10mm wordt op grote schaal gebruikt in drainage engineering, baggerleiding, bouw pijpleiding, enz. Q345B dikke wand continue pijp is een gelast stalen pijp product met een relatief eenvoudig en flexibel proces. Dit soort stalen pijp is meestal niet op voorraad en is op maat gemaakt. Als de hoeveelheid klein is, zijn de grondstoffen niet goed. Het grootste probleem van Q345B dikke wandcontinue leiding is lassen. Zo lang mogelijk kunnen de leveringseisen worden vergeleken met andere producten.

In staat zijn om belangrijke waarde te tonen in verschillende industrieën en gebieden. Wanneer de spoelpijp groter is dan 600mm, zijn twee lengterige lassen toegestaan, en moet de afstand groter zijn dan 200mm.

Voor de start moet worden nagegaan of de warmspoelmachine normaal werkt en het oliegat met olie vult.


Q355b gelaste stalen pijpDe prijs van vandaag



Het snijden van vlammen en plasma worden vaak gebruikt voor het verbleken van bladmetaal in onze fabriek. De gebruikte apparatuur omvat handmatige snijmachine, kopieermachine semi-automatische snijmachine en NC-snijmachine. Handmatige deklaag is willekeurig groot in vergelijking met andere delen Flexibel en handig, is geen speciale ondersteunende snijapparatuur nodig.

Bovendien moet het ontwerp van de druk of de analytische analyse worden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke voorschriften om de gebruiksbasis ervan te bepalen. Bovendien mag de sterkte van de hulpstukken voor leidingen niet lager zijn dan de druk onder zware werkomstandigheden die de hele pijpleiding ondervindt.

De stalen plaat of strip is gebogen en vervolgens gelast om een dikke wandspoel te vormen. Volgens het lassersformulier wordt het verdeeld in rechte naad gelaste leiding en spiraalgelaste leiding. Het is verdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstofblaaspijp, gelaste buis, draadmouw, metrische gelaste pijp, rolpijp, pijp met diepe waterpomp, autopijp, transformatiepijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met 30% vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van 400 of meer en een wanddikte van 8-100mm. Het materiaal omvat voornamelijk q23 q34 2035;, 16 mangaan, 16 mangaan capaciteit enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t50205-2001, GB /t3092-2001, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemicaliën, aardgas transport, stedelijke watervoorziening, verwarming gasvoorziening en andere projecten.

Equipment maintenance.Aangezien de afmetingen van de groef van de lengteriële en circumferentiële gewrichten van warmgewalste pijpen verschillend zijn, moet worden bevestigd of de binnenzijde vóór het rollen van de plaat opwaarts is om de juiste groeverichting te waarborgen.

Elektrische fusie-aansluiting: wanneer de hulpstukken van de leidingen de fabriek verlaten, wordt de weerstand draad in de leidingen begraven om de hulpstukken voor elektrische fusie-pijp te maken. Op de bouwplaats moet alleen de stekker van het speciale lasseringsinstrument en de aansluiting van de leidingen worden aangesloten. De binnenkant van de hulpstukken smelt het buitenste plastic van de hulpstukken en het binnenste plastic van de leidingen om een betrouwbare verbinding te vormen en combineert de timing zoals de speciale digitale tijdhouder en het installatiegat.

Reinig het afglijden van de ijzeroxide-schaal in het proces van trommelplaat om te voorkomen dat de ijzeroxide-schaal wordt vastgemaakt en het oppervlak van de stalen plaat.


Q355b gelaste stalen pijpDe prijs van vandaag



De verzegeling en verzegeling worden in de pijpleiding uitgevoerd. De wanddikte van de algemene opgerolde pijp is 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. Het productieproces van de algemene dikke ommuurde opgerolde breedbandpijp kan worden verdeeld in koudtrekken en het warm rollen direct van het productieproces van de wals van stalen plaat en de algemene dikke opgerolde breedbandpijp. Het productieproces van koudgewalste stalen pijp is over het algemeen complexer dan het warm rollen rollen rollen. Als er geen responsspleet op het oppervlak is, moet de kogel worden gesneden door een machine te snijden en te snijden met een lengte van een lege pijp. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, en er zijn niet te veel burrs in de diameter. De dikke wand opgerolde pijp is een krachtige fabrikant, eerlijke werking, met volledige specificaties. Het lassen, het vormen, het rollen van de kolven en de pijpen, met korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten, worden hoofdzakelijk gebruikt voor warmgewalste dikke wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. De dikte van warmgewalste dikke wandspoelen is over het algemeen groter dan 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. De warmgewalste dikke wandspoelen worden gerold onder de verwarming van stalen platen. Welding, vorming, deburring, detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandspoel met grote diameter, dikke wandspoel, stalen behuizing spoelfabriek inspectie is streng, kwaliteitsgarantie. Preferentiële activiteiten zijn in gang gezet, welkom om te raadplegen. Warmgewalste dikke wandspoel wordt op grote schaal gebruikt: cilinderblok, hydraulische druk, brug, roltafel, enz.

details.90% van de ontwikkelde verwerking van dikke wandspoel is CNC-snijmachine, en slechts 10% is handmatig snijden; De CNC snijmachine is slechts een deel van de totale deklaag. 10%, het snijden in plasma, het snijden in lasers enzovoort. Onder hen, plasma snijden heeft een groter bereik dan gas snijden Meer efficiënt. Fine plasma snijtechnologie is dicht bij laser snijden in de kwaliteit van het snijden van materiaal oppervlak, maar de kosten zijn veel lager dan laser snijden. Daarom, sinds de succesvolle ontwikkeling van de Verenigde Staten in het midden van de jaren vijftig, is het plasma snijden snel ontwikkeld. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp-fabriek, hoge drukrating, goede waterdichte prestaties, brand- en hoge temperatuurbestendigheid, sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. Met de snelle ontwikkeling van computer- en digitale technologie heeft NC-snijwerk ook de nauwkeurigheid van de verwerking vergroot en verbeterd. Het toont grote voordelen bij het sparen van materialen en het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot de ontwikkeling van plasmasnijtechnologie van handmatige of semi-automatische tot NC, die een van de belangrijkste richtingen van NC snijtechnologie is geworden. NC plasma-snijtechnologie is een set van high-tech technologieën zoals NC technologie, plasma-snijtechnologie en inverter-stroomvoorziening technologie. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de gemeenschappelijke vooruitgang van computer, plasma arc karakteristiek onderzoek, macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig, en de CNC-technologie voor het snijden van plasma was later. Onlangs hebben enkele binnenlandse universiteiten, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. De grootschalige rolpijp-fabriek van de rolpijp, t-gelaste rolpijpen, foutdetectietectie van de rolpijpen, 16Mn-rolpijp, Q345B-rolpijp en de rolpijp in de speciale vorm, en de t-gelaste rolpijp, 16Mn-rolpijp Q345B-rolpijp en rolpijp in de speciale vorm die door de rolpijp worden geproduceerd, wat veel handmatige behandeling vereist. Het grootste probleem van de breedbandleiding is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten.

Ten eerste, de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals 90 ^ deg; Elleboog, die de kromming kan berekenen om de 90-DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog, en dan snijden met de lengte als vaste lengte.

.De schuiving van het achterwerk van spiraalvormige leiding mag niet groter zijn dan 20% van de wanddikte en mag niet groter zijn dan 2mm. Butt joint van twee pijpen met een kleine aangrenzende afwijking waarde.

De lasspanning omdat de lasboog conisch is, en de lasspanning direct invloed heeft op de lengte van de boog. Daarom kan het algemene productieproces van dikke wandcontinue pijp worden verdeeld in koudtrekken en warm rollen. Het productieproces van koudgewalste naadloze stalen pijp is over het algemeen complexer dan die van warmgewalste stalen buizen. Ten eerste moet de leiding aan de diameter van de wikkeling worden onderworpen. Als er geen responsspleet op het oppervlak is, zal de ronde pijp worden gesneden en de groei van de blanco is over M. Echter, tijdens het inhaleren, zuur moet worden gebruikt voor het inhaleren, en aandacht moet worden besteed aan of er een groot aantal bubbels op het oppervlak. Als er een groot aantal bellen verschijnen, zal de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm voldoen. Het uiterlijk van koudgewalst naadloze stalen pijp is korter dan die van warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van warmgewalste stalen pijp, maar het oppervlak is feller dan dat van dikke wand naadloze stalen pijp, het oppervlak is niet te ruw, de diameter is niet te stekelig, en de sterkte is hoog. De fabrikant biedt, werkt in goed vertrouwen en heeft een reële prijs. Dezelfde specificatie, dikke wandpijp, spotaanbod en volledige specificaties. Met de toename van de lasspanning neemt de booglengte toe neemt het bewegende bereik van het soldatengewricht toe en wordt de gesmolten pool verbreed. Als het lassen in een horizontale positie wordt uitgevoerd, zal de lasbreedte worden gewijzigd, maar de overgang van de rand van het lassen zal niet worden be ïnvloed. Echter, de externe lassen van spiraalgelaste pijp wordt uitgevoerd op de helling, en het gesmolten gelast metaal zal lateraal stromen onder de werking van de zwaartekracht. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van warmgewalste stalen pijp, dikke wandcontinue pijp, dikke naadnaadnaad stalen behuizing en kwaliteitsborging van de walserij. Tijdens de preferentiële activiteiten zijn nieuwe en oude klanten welkom om te raadplegen. Daarom, hoe groter de lasspanning, hoe groter de lasse pool, des te ernstiger de dwarsdoorsnede van gelast metaal, en uiteindelijk leiden tot de vooroordeel van gelast metaal.

Alle naadlassen moeten worden getest op penetratie.