San MiguelGalvaniseerde hete dip gegalvaniseerde pijpMet filterprestaties in de industrie

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-26 09:15:24

Bij het snijden, gelieve het te repareren met vierkante buizen zoals het visje, en vervolgens knippen nadat het is gerepareerd.

Van de autoriteit wordt geleerd dat als er vuil op het buitenoppervlak van de vierkante pijp is tijdens de ontginning, het kan worden gewassen met gezuiverd water en natuurlijk gedroogd, vervolgens gedrenkt met ontvetting met een droge stof om de olie te verwijderen, en vervolgens gedroogd in de open lucht. Bij het ontginnen van het binnenoppervlak van de andere pijp kan het uiteinde van de pijp stevig worden geblokkeerd met een houten stekker of met een andere worden gesloten. Het ontvettingsoplosmiddel met het volume van 15% 20% van de pijp aan de andere kant moet worden verzegeld met een houten stekker, op een vlakke en schone plaats of op een werkbank met slaapmiddelen voor 60-80min, en de pijp moet om de twintig minuten worden gedraaid. Indien ontvetting nodig is voor de elleboog van roestvrij staal, moet het ontvettingsoplosmiddel op passende wijze worden toegevoegd om het volledig doorweekt te maken. Na het ontginnen, het oplosmiddel in de pijp gieten, de pijp drogen met een uitlaatventilator, of drogen met olie-vrije gecomprimeerde lucht of stikstof, of drogen met natuurlijke lucht. buizen met grote diameter kunnen met de hand worden geschrobd met katoenen doek, gedompeld in oplosmiddel; De vierkante buis kan ook worden gedrenkt in een lange tank met oplosmiddel voor 60 tot 80 minuten. De geconcentreerde pijpleiding en apparatuur van de geconcentreerde eenheid kunnen direct worden gepompt en circuleren met 88% geconcentreerd voor het beitsen na alle installatie. De leidingen die niet kunnen circuleren of niet bestand zijn tegen geconcentreerde corrosie moeten afzonderlijk worden ontvet.

San Miguel.Oplossingsbehandeling en niet-destructieve tests en rolbehandeling en bestraling met zand veel fabrikanten op de markt doen geen oplossing behandeling en 100%penetratie niet-destructieve testen, en veel van hen gebruik zandstralen in plaats van zand rollen. Nadat deze stappen zijn weggelaten, de kosten wordt sterk verminderd.

Het is ook erg populair op de markt voor vierkante buizen. Er zijn veel mensen die dit soort dingen doen, dus er zijn er veel in de competitie. De toekomstige marktpotentieel is enorm. We moeten deze informatie goed begrijpen. Daarnaast moeten we leren over het onderhoud en de reparatie!

.Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn longitudinaal, en het metaal bij de buiging zal accumuleren en dikker worden dat is de compressieverdikking effect van lege buiging.

De levensduur heeft een grote impact op de isotroop-prestaties van de vierkante buis. Het gebruik van secundaire raffinagetechnologie (waaronder vacuümschijning, ESR en ladle poederspraying) kan de zuiverheid van de vierkante buis verbeteren, met name het verminderen van het gehalte aan schadelijke verontreinigingen in de vierkante buis, wat nuttig is om de prestaties te verbeteren.

Bij de test plaatst u het monster tussen twee parallelle platen en drukt u het gelijkmatig op de vlakke afstand h, dat wil zeggen wanneer het staal schadelijke verontreinigingen zoals fosfor bevat en wordt geperst en vertraagd, worden de onzuiverheden langs de walsrichting verlengd. Wanneer het staal onder 4 wordt gekoeld, worden deze onzuiverheden de kern van ferriet, waardoor de morfologie van ferriet verdeeld in banden, en vervolgens parelliet verdeeld in banden. Deze band kan worden geëlimineerd door elektroslag remelting en toenemende kristallisatie snelheid.

Het principe is vergelijkbaar met dat van de rolmachine. De buigmachine kan een cirkel bepalen. De hoogte aanpassen om de kromming aan te passen.

Materiaal van vierkante buis: q23 Q345 (16Mn), 2035;, gelegeerd staal, roestvrij staal.

Recommendation and consultation.zitting 12288;- 12288;

Het lijkt erop dat voorverwarming van de q355b vierkante buis veel problemen kan voorkomen, en er zal een betere garantie zijn dat de q355b vierkante buis zelf een kwaliteitsprobleem is.

Verschillende behandelingen worden samengevat als volgt: de methode van hoge temperatuur oxidatie is om het werkstuk in een specifiek gesmolten zout te dompelen en een vaste procestemperatuur te handhaven


San MiguelGalvaniseerde hete dip gegalvaniseerde pijpMet filterprestaties in de industrieHet schieten is een sneldraaiende, draaiende, draaiende, met een klein stalen schot of een klein ijzerschot, die het oppervlak van de vierkante buis met hoge snelheid raakt zodat de oxide laag op het oppervlak van de vierkante buis kan worden verwijderd. Tegelijk raakt het stalen schot of het ijzer het oppervlak van de vierkante buis met hoge snelheid, wat resulteert in vervorming van het rooster en vervorming op het oppervlak van de vierkante buis en de hardheid van het oppervlak verhoogt.

Executive standard.Vóór de vorming van een vierkant buisje moet het stripstaal worden gelijkgezet, geslepen, oppervlaktegereinigd, getransporteerd en voorgegebogen.

Steekstaal A. mechanisch staal: a) Gehakt en gehard constructiestaal; b) Oppervlakteverhardingsstaal: met inbegrip van carburiseerd staal, ammoniated staal en oppervlakteblusstaal; c) gemakkelijk te snijden constructiestaal; d) Staal voor koudplastic vormen: met inbegrip van staal voor koudstempel en staal voor koudgewalst opschrift.

Het is een soort reiniging voor het oppervlak van vierkante pijp. Het schieten wordt vaak gebruikt om het gietoppervlak schoon te maken of het oppervlak van vierkante pijp te versterken.

San Miguel.Er zijn vele vormen van verwarming, maar de ringverwarming wordt vooral gebruikt. De verwarmingsoven heeft een ringvormige ovenbodem, die langzaam kan draaien, de blanco wordt vanaf de inlaat over de diameter van de ovenbodem geladen en kan worden verwarmd en gehomogeniseerd tot de gespecificeerde temperatuur wanneer deze bij het stopcontact wordt gebruikt. Het productieproces van naadloze vierkante buis is relatief traag, en de verwarming heeft vooral geduld nodig. Omdat als de verwarmingswerking niet gestandaardiseerd is, scheuren, vouwen en excentriciteit op het binnenste of buitenste oppervlak van de buis blanco alleen afval en defecte producten zal produceren.

Op dit moment, sterk corrosiebestendigheid en warmtebestendigheid, en worden op grote schaal gebruikt in vele wetenschappelijke en technologische gebieden. Daarom, zelfs zo, wijzen mensen nog steeds niet stoppen met het bestuderen van de oppervlaktehechtweerstand van vierkante buizen.

Tijdens de opslag van vierkante buizen, aandacht besteden aan de stapeling lagen van vierkante buizen om lokale belasting te voorkomen aan het einde van de buis veroorzaakt door te veel lagen, wat resulteert in radiale plastische vervorming en laag schade van vierkante buizen. Aanbevolen wordt dat de stapellagen van gladde pijpen verwijzen naar de aanbevolen praktijk van apirp 5l1-2009 voor het vervoer per spoor van vierkante leidingen voor pijpleidingen of apirp 5lw-2009 Aanbevolen Practice voor het vervoer van vierkante leidingen door schepen en zeeschepen. Het kan ook worden bepaald door de test of uitgevoerd volgens de veilige stapelhoogte van vierkante pijpen. De stapellagen van pijpen moeten worden geïmplementeerd overeenkomstig GBT 23257-2009 polyethyleen laag van begraven stalen leidingen.