BruggenKleine hefladingsliftProgramma maatwerk

omroeper:hp779HP136589660 vrijgavetijd:2023-11-20 18:39:40

is de kortsluitingsstroom veel groter dan de normale werkstroom

De motorwikkeling is kortgesloten. Wanneer een kortsluitingsfout optreedt in de motorwikkeling,BruggenVaste heflift voor lading, wat het koperverlies van de wikkeling verhoogt, waardoor de wikkeling oververhit of zelfs uitbrandt.

Veiligheidsapparaat en doel van het type geleiderail hydraulisch hefplatform Het type geleiderail hydraulisch hefplatform is een niet schaarvork type hydraulische heflading lift. Voor goederen op verschillende verdiepingen zoals industriële installaties, kan de lage hoogte worden gemaakt tot 150-300mm Het voordeel is dat het direct op de grond kan worden geplaatst zonder een put te graven, waardoor de kosten van de engineering worden verminderd, en er is geen noodzaak om hefpunten boven te stellen, wat veilig en betrouwbaar is; Het hydraulische hefplatform keurt de hydraulische transmissiemodus goed

Bruggen.Gebruik een zware kraan om de kooi op te tillen en nauwkeurig te positioneren vanaf boven het standaardgedeelte; Plaats de twee hijskooien op het geleidingsrailframe en plaats ze langzaam op de bufferveer. Bereid de aandrijfframes van de twee ophangkooien voor en stel elk achterwiel en rol in op een positie met een grote opening om de installatie van het aandrijfframe te vergemakkelijken. Installeer een standaardsectie op het basisdeel van de lift met zware apparatuur en draai de verbindingsbouten vast. Gebruik zware apparatuur om twee sets aandrijfframes bovenop hun respectieve ophangkooien te installeren, schroef de koppelpennen in en installeer de kooi bovenleuning.

Tijdens het gebruik van hydraulische liften, zullen er altijd problemen zijn. Veel klanten hebben gemeld dat hydraulische liften soms niet stijgen. Als de hydraulische liftpomp kan blijven werken, is het noodzakelijk om andere problemen te overwegen. Hieronder zal de editor de redenen uitleggen waarom het hydraulische liftpompstation niet olie, en de redenen oplossen waarom het hydraulische liftpompstation niet olie, evenals het probleem van mobiele liften oplossen. De analyse van hydraulische liftpompstations zoals railtype liften is als volgt: De motorvoeding is abnormaal of omgekeerd; De oplossing is om de motorvoeding correct aan te sluiten of de stuurtank aan te passen om ervoor te zorgen dat er geen hydraulische olie of onvoldoende olie is; De oplossing is om hydraulische olie toe te voegen.

.Hydraulische hefplatforms worden veel gebruikt in fabrieksonderhoud, gemeentelijke bouw en decoratie van hotels in industriële en mijnbouwondernemingen, met betrouwbare kwaliteit en perfecte prestaties.

Het oliefilter is ernstig geblokkeerd; De oplossing is om het oliefilter schoon te maken of de hydraulische olie te vervangen.

Elke machine moet worden onderhouden na gebruik, niet te vergeten grote machines. Slecht onderhoud van liften na gebruik kan de levensduur van de lift verminderen. Vandaag, zal ik u vertellen hoe u de lift na gebruik te onderhouden. Om de goede technische staat van de lift machines te handhaven, zorgen voor het veilige gebruik van on-site bouwmachines verlengen de levensduur van de apparatuur, en verminderen mechanische storingen, verschillende bouwbedrijven moeten de lift volgens de relevante vereisten onderhouden. Het onderhoudsreglement bepaalt dat noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, en het is niet toegestaan zich uitsluitend te concentreren op het gebruik van apparatuur zonder rekening te houden met onderhoud van apparatuur. Het is ten strengste verboden om onderhoud van apparatuur en andere situaties uit te voeren.


BruggenKleine hefladingsliftProgramma maatwerkGebruik: De vaste hefplatforms van het type schaarvork worden meestal gebruikt voor goederenvervoer tussen hoogteverschillen in productielijnen, het laden en lossen van materialen, het aanpassen van de werkhoogte tijdens werkstukassemblage, het voeden van materialen aan laadmachines op grote hoogtes, het heffen van componenten tijdens assemblage van grote apparatuur, overeenkomende opslag en laadplaatsen met heftrucks en andere transportvoertuigen voor snel laden en lossen van goederen, voertuigheffen, moet het personeel de hydraulische en elektrische systemen zorgvuldig controleren om ervoor te zorgen dat er geen lekkage of kale lekkage is voordat u deze gebruikt.

Nadat de goederen zijn vervoerd, reinigt u het platform.

Where to sell API.Sluit de motor natuurlijk aan op de lift. Tijdens de verbinding moet ervoor worden gezorgd dat de concentriciteit van de heffingsas en de motorinvoeras consistent is, en dat de buitenflenzen van de twee parallel zijn. Inconsistent centreren kan ervoor zorgen dat de motoras breekt of het lifterwiel slijt.

Wanneer een vrachtlift uitvalt, moet deze worden gerepareerd door professioneel personeel. Het is niet toegestaan om de vrachtlift zonder toestemming te wijzigen.

Andere configuraties van rail type liften, zoals fotoelektrische nivellering schakelaars, vertragingsschakelaar progressie, veiligheidstangen, geleiderails en geleideschoenen, kunnen variëren als gevolg van de snelheid. Natuurlijk moet dit gerelateerd zijn aan de manier waarop de specifieke liftbedrijf configuratie wordt beoordeeld.


BruggenKleine hefladingsliftProgramma maatwerkDe reden voor de prijs van hefplatforms van aluminiumlegering is dat hydraulische pompen ook een belangrijke factor zijn die de stroom van hydraulische olie beïnvloedt. Wanneer de snelheid van het hydraulische liftplatform vertraagt, moet worden gecontroleerd of de olietoevoer van de hydraulische pomp ongewijzigd blijft. Als er een probleem is met de uitvinding, neem dan in realtime contact op met de fabrikant om te voorkomen dat de garantieperiode wordt overschreden.

Packaging strategy.Controleer de stroomonderbreker en motorbedrading.

Handmatige hydraulische platformclassificatie: Handmatige hydraulische hefplatformvoertuigen kunnen worden onderverdeeld in handmatige hydraulische handling platformvoertuigen, handmatige hydraulische stapelplatformvoertuigen en handmatige hydraulische schuifplatformvoertuigen.

Vaste lift is een vervoersmateriaal dat goederen rechtstreeks van de grond tilt en laadt.Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor goederenvervoer tussen hoogteverschillen in productielijnen, materiaalladen en lossen componentheffen tijdens assemblage van grote apparatuur, vaste driedimensionale parkeren, en andere plaatsen. Dus wat is de nieuwe prijs voor vaste liften?

Bruggen.De normaal gesloten klep is vuil; De oplossing is om de normaal gesloten klep te verwijderen met behulp van reinigingsmiddel of reiniging.

Doel De hydraulische lift wordt wijd gebruikt in diverse industriële ondernemingen en productielijnen zoals auto, container, vormproductie, houtverwerking, chemische vulling, enz.,BruggenEen vrachtlift, om te voldoen aan de hefvereisten van verschillende verrichtingshoogten, en kan worden uitgerust met verschillende tafelvormen (zoals bal, rol, draaitafel, sturen, kantelen, telescopen), en met verschillende manieren (gescheiden, koppeling, explosiebestendig), het heeft de kenmerken van stabiel en nauwkeurig heffen, frequent starten, en grote ladingscapaciteit, Los effectief verschillende opheffen en verlagende verrichtingsproblemen in industriële ondernemingen op, waardoor productieverrichtingen vrij zijn. De professionele liftfabriek heeft geavanceerde technologie, strenge tests, meer betaalbare prijzen en meer preferentiële behandeling.

Systemen: explosiebestendig elektronisch controlesysteem, afstandsbedieningssysteem, PIC-systeem.