Rolando.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformHet voordeel van het product:

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 17:56:24

Het product heeft een stevige structuur, een grote draagkracht, soepel heffen, eenvoudige en handige installatie en onderhoud, waardoor het een ideale en economische ladingtransportapparatuur is voor het vervangen van liften tussen lage verdiepingen. De editor zal u vertellen over het niveau

Het concept van hydraulische instapbrug is het machtssysteem van de instapbrug. De grote oliecilinder tilt de gehele apparatuur hellende plaat. Wanneer deze wordt verhoogd tot een grote hoogte, begint de kleine oliecilinder te werken, waardoor de scharniertongplaat wordt verlengd. Alle uitrustingsplaten worden gemaakt van hoogwaardige hoge hoogte gemusteerde stalen platen en profielen die effectief zijn gelast en een lange levensduur hebben.

Rolando..Nu hebben we een toenemende vraag naar vrachtliften. Laat me het onderhoudswerk van geleiderail vrachtliften aan u introduceren. Wanneer we een geleideraillift in ons dagelijks leven gebruiken, moeten we deze regelmatig inspecteren onderhouden en onderhouden. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de geleideraillift, maar maakt hem ook krachtiger tijdens het werken! Het transmissieonderdeel moet bijvoorbeeld voldoende olie bevatten en kwetsbare onderdelen moeten regelmatig worden geïnspecteerd, gerepareerd of vervangen. Mechanische bouten, vooral delen die vaak trillen, zoals draailagers en hefarm verbindingsbouten, moet het onmiddellijk worden aangedraaid of vervangen. Hieronder is een inleiding tot de 8-stappen van onderhoud: belangrijke onderhoudswerkzaamheden voor geleiderailliften Controleer regelmatig de bandenspanning en lagerconditie van de geleiderailliften om ervoor te zorgen dat ze in goede staat zijn; Controleer regelmatig of de structuur van de beugel en het paneel in goede staat is, en voeg olie en vet toe aan de lagers en componenten op een tijdige manier, eenmaal per maand; Gevoelige onderdelen moeten regelmatig worden gecontroleerd, gerepareerd of vervangen. Onderdelen die vaak trillen, zoals bouten en draailagers, moeten worden gecontroleerd op losheid. Als er losheid is, moet deze onmiddellijk worden aangedraaid of vervangen.

Het dagelijkse onderhoud van hydraulische hefplatforms in dagelijks gebruik is essentieel, maar zelfs als de apparatuur normaal wordt onderhouden, kunnen we geen mogelijke problemen over het hoofd zien. Om ervoor te zorgen dat het hydraulische hefplatform veilig en soepel kan werken tijdens elke operatie, welke aspecten moeten we vóór gebruik controleren? Vandaag zal de redacteur u wat wetenschappelijke popularisatie geven.

.Handmatige hydraulische platformtoepassing Handmatige hydraulische platformprestaties: De handmatige hydraulische platformauto is gemaakt van hoogwaardig staal, met een redelijke en compacte ontwerpstructuur, een volledig verzegelde oliecilinder en een handmatig hydraulisch systeem voor het heffen en verlagen stabiel en betrouwbaar.Het is uitgerust met een veiligheidsklep, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. Uitgerust met geleidewielen, bespaart het de fysieke kracht van de machinist en kan het laadwiel en het palletlaadwiel beschermen. Uniek hydraulisch pompontwerp, ontworpen voor eenvoudige montage lijn laden en lossen operaties om een ideale hoogte te handhaven; Gecombineerd met een uniek ontwerpconcept, maakt het de bediening van de operator eenvoudig en handig.

Gebruik een zware kraan om de kooi op te heffen en til deze boven het standaardgedeelte op

Controleer de kwaliteit en het niveau van de hydraulische olie. Wanneer het hefplatform naar een hoge positie wordt verhoogd, moet het hydraulische olieniveau 40-50 millimeter hoger zijn dan de bodem van de olietank. Wanneer de kleur van de hydraulische olie donkerder wordt, de olie plakkerig wordt, of er vreemde voorwerpen zoals grind in de olie zijn, moet de hydraulische olie tijdig worden vervangen. Het hydraulische systeem van het hefplatform moet worden gecontroleerd op hydraulische en pijpleidingverbindingen. Als de pijpleiding beschadigd is, moet deze onmiddellijk worden vervangen; Wanneer er losheid in het verbindingsdeel is, span de pijpverbinding aan.


Rolando.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformHet voordeel van het product:Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

Het veiligheidsapparaat en het doel van het hydraulische hefplatform van de geleiderail Het hydraulische hefplatform van de geleiderail is een niet schaartype hydraulische hefladingslift. Gebruikt voor goederen tussen verschillende verdiepingen van industriële fabrieken, restaurants, restaurants, enz., met een lage hoogte van 150-300mm Het voordeel is dat het direct op de grond kan worden geplaatst zonder een put te graven, de bouwkosten te verminderen, en er is geen behoefte aan hefpunten boven, waardoor het veilig en betrouwbaar is; Het hydraulische hefplatform keurt hydraulische transmissiemodus goed. Volgens klantenbehoeften, niet-standaard hydraulische hefplatforms met sterke stabiliteit kunnen worden aangepast met verschillende lasten, tafelmaten en hefhoogten. Ze hebben ook een breed scala van toepassingen in het dagelijks leven. Dus, met meer gebruik, het probleem ontstaat. Sommige klanten kunnen zich afvragen waarom de hefsnelheid zo traag is, kan het sneller zijn? Dus wat zijn de belangrijkste factoren die de hefsnelheid van hydraulische hefplatforms beïnvloeden? Maak je geen zorgen, de redacteur zal vandaag voor je antwoorden.

De grootte van de oliecilinder moet zoveel mogelijk worden geminimaliseerd terwijl aan de ontwerpvereisten wordt voldaan. Hoe kleiner de grootte van de oliecilinder, hoe sneller de hefsnelheid.

Inspection requirements.De grootte van de oliecilinder moet zoveel mogelijk worden geminimaliseerd terwijl aan de ontwerpvereisten wordt voldaan. Hoe kleiner de grootte van de oliecilinder, hoe sneller de hefsnelheid.

Volgens de prestaties van het materiaal, zijn de hefplatforms van de aluminiumlegering over het algemeen verdeeld in de volgende categorieën: mobiele hefplatforms van de aluminiumlegering: het materiaal gebruikt hoogwaardige materialen van de aluminiumlegering, waardoor de afbuiging van het hefplatform aanzienlijk wordt verminderd. Klein formaat, in staat om verrichtingen op te heffen en te verlagen in een relatief kleine ruimte. Tegelijkertijd kan het lichtgewicht en flexibele model een vast hefplatform van de aluminiumlegering verplaatsen en bedienen: De platen van de hoge sterkte aluminiumlegering worden over het algemeen gebruikt in de markt, en het ontwerpproces is gebruiksvriendelijker en nauwkeuriger De apparatuur kan worden aangepast aan de werkelijke gebruikssituatie,Rolando.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttype, en de grootte en belastingsverhoging van de tafel kan sterk voldoen aan de diverse behoeften van klanten.

Voorzorgsmaatregelen voor dagelijks onderhoud van hydraulische lift: Controleer alle hydraulische leidingen en verbindingen van de hydraulische lift. De leidingen mogen niet beschadigd zijn en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.


Rolando.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformHet voordeel van het product:De hefkracht van de verticutator is niet sterk of de hefkracht is zwak: de drukregeling van de overloopklep voldoet niet aan de noodzaak om de druk aan de vereiste waarde aan te passen; Raadpleeg het schoonmaakpunt 5 hierboven voor lekkage in de oliecilinder; De directionele klep zit vast of lekt intern; Het olieniveau is te laag en het olieinlaatfilter is geblokkeerd; De brandstoftoevoerpomp heeft nadelen; Controleer de slijtage van de eenrichtingsklepkern en klepzitting, en controleer of de eenrichtingsklepveer moe of vervormd is.

Customer first.De reductieversnellingsbak, versnellingsbak, extern meshing gear en andere delen, evenals de hydraulische olie, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel. Professionele schaarlift fabrikant met hoge prijzen, service, on-site schikking, en eerlijke verrichting!

Hoe de lift correct te onderhouden en regelmatig de hydraulische olie van de lift te vervangen: De hydraulische olie die in de lift wordt gebruikt, wat iets is waar veel liftclienten niet veel aandacht aan besteden. Vaak, en het wordt alleen ontdekt wanneer het abnormale werking van de lift hydraulische cilinder veroorzaakt.

Bij het uitvoeren van werkzaamheden op grote hoogte op gevaarlijke randen,Rolando.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegering, zoals daken,Rolando.Mobiel hydraulisch hefplatform van de lift, hangbruggen, hellingen of kliffen, moeten vangrails of veiligheidsnetten worden geïnstalleerd aan de kant die naar de lucht gericht is, fabrieken kan het in twee types worden verdeeld: open type en gesloten type. Natuurlijk zijn er ook veel veiligheidsvoorzieningen voor liften.

Waar moet ik op letten bij het starten van een nieuwe mobiele lift? Hooggeprijsde en diverse specificaties van schaarlift fabrikanten verwelkomen schroothandelaren, ondernemingen en machtsafdelingen om te bezoeken en te onderhandelen!

De reductieversnellingsbak versnellingsbak, extern meshing gear en andere delen, evenals de hydraulische olie, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel. Professionele schaarlift fabrikant met hoge prijzen, service, on-site schikking, en eerlijke verrichting!