Nieuw Zuid-Memphis6-meter hydraulisch hefplatformIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schade

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 18:08:09

Controleer regelmatig alle draden en kabels op beschadiging. Tijdig verband leggen en beschadigde onderdelen vervangen. Diverse fabrikanten van schaarlift hebben formele kwalificaties.Welkom om telefonisch te informeren en oprecht samenwerking uit te nodigen!

Het is ten strengste verboden om de motor van het hefplatform aan te sluiten op de verkeerde voeding. Het moet worden gewaarborgd dat de spanning 380V of 220V is, en dagelijks schoonmaakwerk moet worden uitgevoerd. Stof en vuil op de motor moeten tijdig worden gereinigd.

Nieuw Zuid-Memphis.Wanneer de motorverbinding van de lift onjuist is, wanneer een spoel, spoelgroep of één fase wikkelgroep omgekeerd is aangesloten, kan dit ernstige driefase stroomonbalans veroorzaken en de wikkeling oververhitten.

De inconsistente productieafmetingen van de hydraulische hefplatformsteunstangen zijn een kwaliteitsdefect van de hefplatformapparatuur zelf. Het wordt aanbevolen dat de fabrikant ze vervangt, omdat de kans dat deze situatie optreedt relatief laag is.

.Handmatige hydraulische platformclassificatie: Handmatige hydraulische hefplatformvoertuigen kunnen worden onderverdeeld in handmatige hydraulische handling platformvoertuigen, handmatige hydraulische stapelplatformvoertuigen en handmatige hydraulische schuifplatformvoertuigen.

De liften van de aluminiumlegering, ook bekend als hefplatforms van de aluminiumlegering, hebben momenteel een grote verscheidenheid in de Chinese markt.Ze worden zeer begunstigd door gebruikers vanwege hun flexibele beweging, lichtgewicht en kleine grootte.

Elevatoren hebben allemaal overbelast gebruik van liften. Hoewel liften een grote overbelastingscapaciteit in ontwerp hebben, zijn de verborgen gevaren die door dergelijk gebruik worden veroorzaakt zeer groot, wat gemakkelijk schade kan veroorzaken, zoals oliecilinderdak vallen en liftbeugel vervorming. Dus moet het als volgt worden samengevat: Onderhoud van liften moet worden uitgerust met fulltime lifters die training hebben ondergaan op het werk, en illegale bediening en gebruik zijn strikt verboden.


Nieuw Zuid-Memphis6-meter hydraulisch hefplatformIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schadeHet hefplatform moet in een loopgravenpositie worden geplaatst en de overeenkomstige antislipmaatregelen moeten worden genomen; Verwijder de versnellingsbak van het materiaal, verwijder de asoliedoos, en neem het lagere lager en oliezuigapparaat eruit; Test langzaam rijden en controleer of het oppervlak rond de asdiameter ernstig beschadigd is; Als de schade ernstig is en wolfraam bezet is, moet het glad worden gepolijst met een oliesteen; Onder de elektromotor, plaats de slaper op de loopgravenrand aan de binnenzijde van de staalrail,Nieuw Zuid-MemphisHydraulisch zelfhijsplatform, gebruik een krik om de elektromotor regelmatig te trekken en verwijder de bovenste tegel; Controleer de status van de lagerkussens en olieabsorbers, onderzoek de oorzaak van de schade, vervang de lagerkussens en reinig de lageroliedoos; Na het assembleren van alle componenten, installeer ze op de asoliedoos

Met een hoge sociale status is het nu een onvervangbaar onderdeel van onze mainstream goederen geworden. En het hydraulische pompstation is de hartpositie van de hijsmachines, en er mag geen verkeerde verbinding of lekkage zijn; Let op schoonmaakwerk in het dagelijks leven en laat geen vlekken corroderen; Bij stilstaan moet regelmatig onderhoud worden uitgevoerd om de impact van regen en sneeuwweer te voorkomen; Overlading is het eerste waaraan exploitanten moeten voldoen; IJzeren wet&# quo;; De instelling van de magneetklep kan niet willekeurig worden gedaan en moet worden gecontroleerd en gecertificeerd door een professionele organisatie; Vooral bij het uitvoeren van buitenactiviteiten onder hoge temperaturen is het noodzakelijk om altijd aandacht te besteden aan de afwijkingen van het pompstation; Het is heel normaal dat we problemen ondervinden bij het gebruik van hydraulische instapbruggen, zolang deze problemen niet erg ernstig zijn, hoeven we ons niet te veel zorgen te maken. Wanneer er echter een probleem is met de hydraulische instapbrug, is alleen een tijdige oplossing de juiste reactie.Hieronder is een inleiding tot enkele veelvoorkomende fouten van de hydraulische instapbrug en specifieke oplossingen: de hydraulische instapbrug moet worden gerepareerd terwijl het werkplatform van het hefplatform wordt opgehangen en ondersteund om plotselinge daling van het hefplatform te voorkomen, waardoor onnodige slachtoffers worden veroorzaakt; 2. Pas de overloopklep niet willekeurig aan. Omdat elk onderdeel in het hydraulische systeem werkt op een gespecificeerde druk, zodra de ontlastingsklep is aangepast, kan het abnormale werking van het hydraulische systeem veroorzaken waardoor onnodige schade aan mensen, open de verpakking niet te vroeg. Dit kan gemakkelijk leiden tot vroegtijdige lagerverontreiniging machines en voorwerpen wordt veroorzaakt; Niet-professioneel personeel mag elektrische apparaten niet naar wens demonteren om elektrische schokken of onjuiste aansluiting te voorkomen.

Voordat u de liftlagers installeert, die kan leiden tot vroegtijdige lagerschade. Bovendien, zorg ervoor dat de installatieomgeving schoon is en breng geen ijzervijlen, stof en andere voorwerpen in de lagers. Zelfs kleine stofdeeltjes kunnen vroegtijdige lagerschade veroorzaken Langdurig gebruik kan ook de loop tussen lagers beïnvloeden, wat leidt tot een afname van de levensduur van de lift.

Excellent service.Voordat u de liftlagers installeert, open de verpakking niet te vroeg. Dit kan gemakkelijk leiden tot vroegtijdige lagerverontreiniging, die kan leiden tot vroegtijdige lagerschade. Bovendien, zorg ervoor dat de installatieomgeving schoon is en breng geen ijzervijlen, stof en andere voorwerpen in de lagers. Zelfs kleine stofdeeltjes kunnen vroegtijdige lagerschade veroorzaken, Langdurig gebruik kan ook de loop tussen lagers beïnvloeden, wat leidt tot een afname van de levensduur van de lift.

Kennis met het gebruiksproces en zonder twijfel is dit het eerste wat je moet begrijpen. Er zijn twee manieren om het te begrijpen: lees eerst zorgvuldig de gebruikershandleiding van de fabrikant wanneer het hydraulische hefplatform de fabriek verlaat; De tweede is de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Een professionele installatietechnicus zal worden verzonden om het hydraulische hefplatform te installeren. Nadat de installatie is voltooid, zullen relevante gebruikers worden opgeleid op het werkproces en veiligheidsvoorzorgsmaatregelen van het hydraulische hefplatform en sommige onderhoudskwesties in de toekomst zullen ook worden uitgelegd; Waar moet op worden gelet tijdens de aanloopperiode bij het gebruik van hydraulische hefplatforms? Controleer de slijtage van componenten. Voor nieuw verwerkte en geassembleerde componenten kunnen er subtiele afwijkingen in vorm en grootte zijn die een periode van aanlooptijd vereisen. Daarom is het tijdens de aanloopperiode noodzakelijk om op te letten of er sprake is van snelle slijtage. Werk tussen de pennen en lagers om ervoor te zorgen dat ze niet versleten zijn, en voeg wat motorolie of vet op de juiste manier toe; Bevestig of er lawaai is tijdens de aanloopperiode. Als wordt geconstateerd dat het hydraulische hefplatform lawaaierig is tijdens het gebruik, hoeft u zich geen zorgen te maken in het vroege stadium. Als er geen grote problemen zijn, laat het meerdere keren meer. Na het aanlopen zal het geluid natuurlijk verdwijnen. Echter, als er lawaai is voor een lange tijd en geen tekenen van vervaging, zorg ervoor dat u het onmiddellijk produceert en het probleem oplost; Controleer regelmatig of de onderdelen los zijn. Controleer voor gebruik of er tekenen van losheid zijn in schroeven, moeren, oliepijpverbindingen enz. Als die er zijn, versterk of vervang ze tijdig om ongevallen te voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen voor dagelijks onderhoud van hydraulische lift: Controleer alle hydraulische leidingen en verbindingen van de hydraulische lift. De leidingen mogen niet beschadigd zijn en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.


Nieuw Zuid-Memphis6-meter hydraulisch hefplatformIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schadeControleer regelmatig de verbinding van elk deel van de hydraulische lift, en draai deze vast als er enige losheid is. De dichtheid van de lichaamsverbindingsbouten moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat, en alle verbindingsassen moeten gespleten pennen hebben en voldoende zijn.

Range.Losmaken: De nieuw verwerkte en geassembleerde componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften hebben de neiging om geometrische vormen en bijpassende afmetingen te hebben In de vroege stadia van apparatuurgebruik, als gevolg van de invloed van wisselende belastingen zoals impact en trillingen, of factoren zoals warmte en vervorming, gekoppeld aan snelle slijtage, is het gemakkelijk om de eerder vastgemaakte componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften los te laten raken.

Houd het systeem schoon en vervang regelmatig de olie en filter. Goede hydraulische olie bevat verschillende additieven die olieverslechtering of verstopping van systeemcomponenten kunnen voorkomen. Deze additieven verliezen echter na verloop van tijd hun effectiviteit. Daarom moet de olie regelmatig worden vervangen om ervoor te zorgen dat de additieven effectief zijn. Het filter kan slechts een beperkt aantal vuildeeltjes en andere onzuiverheden uit de olie absorberen. Vervang het filter volgens de aanbevolen cyclus om het systeem schoon te houden.

Handmatige hydraulische platformtoepassing Handmatige hydraulische platformprestaties: De handmatige hydraulische platformauto is gemaakt van hoogwaardig staal, veilig, stabiel en betrouwbaar.Het is uitgerust met een veiligheidsklep, een volledig verzegelde oliecilinder en een handmatig hydraulisch systeem voor het heffen en verlagen, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. Uitgerust met geleidewielen, bespaart het de fysieke kracht van de machinist en kan het laadwiel en het palletlaadwiel beschermen. Uniek hydraulisch pompontwerp, ontworpen voor eenvoudige montage lijn laden en lossen operaties om een ideale hoogte te handhaven; Gecombineerd met een uniek ontwerpconcept, maakt het de bediening van de operator eenvoudig en handig.

Nieuw Zuid-Memphis.Mobiele liften worden over het algemeen gebruikt in wolkenkrabbers waar elektrische liften worden gebruikt, omdat er geen noodzaak is om halverwege te stoppen, dus snelle liften zijn nodig. Ga eerst naar de high-rise sky lobby (high-rise lift lobby, Skylobby) van de grond, en dan transfer naar de gewone lift naar de bestemming. Sommige nieuwe liften maken gebruik van lift pre-call systemen, die vooraf aangewezen verdiepingen in de lobby kunnen bellen. Deze passagiersliften kunnen prachtig worden ingericht volgens de behoeften van de klant. Sommige passagiersliften zijn ook uitgerust met airconditioning en televisie, zodat klanten kunnen genieten van het landschap buiten tijdens het rijden.

Verschillende materialen kunnen ook het geluid van de oliecilinder beïnvloeden. De continue wrijving tussen het harde afdichtingselement en de cilinderwand kan een luid geluid veroorzaken, en langdurige slijtage kan ervoor zorgen dat de oliecilinder wordt bekrast en olielekkage veroorzaken. Daarom, bij het gebruik van hydraulische hefplatforms, is het belangrijk om de fabrikant te vragen welk merk en materiaal van het afdichtingselement wordt gebruikt; Sommige situaties van mechanisch binnenlopen kunnen niet worden uitgesloten. Hoewel alle drie bovenstaande situaties normaal zijn, kan er nog steeds lawaai zijn. Als er geen problemen zijn na onderzoek, dan is er geen reden tot zorgen. Het is gewoon een probleem van het lopen tussen mechanische componenten. Als u het meerdere keren gebruikt, zal het geluid vanzelfsprekend verdwijnen.

Er zijn problemen met de hydraulische koppelomvormer en compensatiesysteem van mobiele liften,Nieuw Zuid-MemphisBeweegbaar hydraulisch hefplatform,Nieuw Zuid-MemphisHydraulisch cilinderhefplatform, zoals zwakke koppelomvormer, vermogensverschuivingsfout, hoge olietemperatuur, onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt), dosering, koppelomvormer drukregelklep, tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.