Monza.Lift met geleiderailAltijd in verzadiging

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 18:28:21

Besteed aandacht aan het controleren van elk staaldraadtouw op gebroken draden en losse strengen. Als het de relevante regelgeving overschrijdt, moet het onmiddellijk worden vervangen. Het onderhoud en het onderhoud van staaldraadkabels moeten strikt de 85-voorschriften volgen.

Handmatige hydraulische platformclassificatie: Handmatige hydraulische hefplatformvoertuigen kunnen worden onderverdeeld in handmatige hydraulische handling platformvoertuigen, handmatige hydraulische stapelplatformvoertuigen en handmatige hydraulische schuifplatformvoertuigen.

Monza..Bij het installeren demonteren en aanpassen van de tentoonstellingsorganisatie, moet er aandacht aan worden besteed om ervoor te zorgen dat de middellijn van het reductiemechanisme van de tentoonstellingsorganisatie parallel is aan de middellijn van het tandwiel, en het maasoppervlak moet gepast zijn.

De veiligheidsgordel moet om de zes maanden worden geïnspecteerd,Monza.Voertuig voor hydraulisch hefplatform, met een lading van 225 kilogram. De testtijd bedraagt vijf minuten. Controleer na de test of de veiligheidsgordel gebroken of vervormd is en bewaar gegevens van het experiment. Alle ongekwalificeerde veiligheidsgordels moeten onmiddellijk worden gestopt met gebruik.

.Bouwliften worden in ons dagelijks leven veel gebruikt op industriële of bouwplaatsen, voornamelijk voor het vervoer van mensen en goederen. We kunnen bouwliften effectief gebruiken om de efficiëntie van verrichtingen te verbeteren en de werklast van operators aanzienlijk te verminderen. Dus, pas aan en vervang defecte delen van het zware werkende staafmechanisme; Reinig de onderdelen van de klep; Controleer de netheid van de kern van de hydraulische olieklep voor klemmen (productie, installatie problemen, vuil problemen)


Monza.Lift met geleiderailAltijd in verzadigingHet maakt niet uit welk probleem zich voordoet, als u een onoplosbaar probleem met een hydraulisch hefplatform tegenkomt, is het beter om het snel en gemakkelijk te produceren en de fabrikant te begeleiden om het op te lossen. Let op veiligheidsvoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud.

Er zijn verschillende redenen waarom de belasting ervoor zorgt dat de motor oververhit raakt. Qua belasting zijn er de volgende redenen voor de motor oververhit: motoroverbelasting. Wanneer de apparatuur niet is afgestemd en het belastingvermogen van de motor groter is dan het nominale vermogen van de motor, kan langdurige overbelasting van de motor oververhitting veroorzaken. Bij het repareren van een oververhitte motor, is het noodzakelijk om eerst te bepalen of het belastingsvermogen overeenkomt met het motorvermogen om blinde en doelloze demontage te voorkomen.

Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit,Monza.Vast hydraulisch hefplatform, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

Product survey.Wat zijn de veelvoorkomende fouten van hydraulische hefplatforms? De oliecilinder van het hydraulische hefplatform is ernstig beschadigd, en ongelijke schade aan de binnenafdichtingsring of obstakels binnen kan gemakkelijk ongelijke spanning veroorzaken, resulterend in ongelijke hefhoogte van de oliecilinder. Het wordt aanbevolen om zorgvuldig te controleren of de oliecilinder normaal is.

Controleer de rollen, tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Voeg olie toe aan de bovenstaande componenten voor onderhoud van buitenliften en fabrieksliften. Verleng de levensduur van lagers.

De belangrijkste structuur en het doel van een geleideraillift: Het mechanische deel van een geleideraillift omvat hoofdzakelijk drie delen: een hefapparaat, een spoorapparaat, en een riem veranderend apparaat. Het hefapparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt om de persoon op te schorten die wordt opgetild, wat het kerndeel van het gehele mechanisme is. Het spoorapparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt om bewegingstraject te verstrekken waardoor verrichting soepeler wordt. De interne structuur van het opheffen apparaat is hoofdzakelijk samengesteld uit versnellingsmechanisme, beugel, wormgestel, geleidingsmechanisme, hefarm, bovenste en lagere schelpen, enz. Het tandwielmechanisme omvat hoofdzakelijk grote en kleine tandwielen, wikkelrollen, centrale assen en veiligheidsinrichtingen samengesteld uit stopgespen en torsieveren.


Monza.Lift met geleiderailAltijd in verzadigingDe toepassingsscenario's van mobiele liften kunnen meerdere of zelfs tientallen passagiersliften vereisen in sommige kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Om de snelheid, efficiëntie en bruikbare oppervlakte van elektrische liften te verhogen zullen de meeste hoogbouw elektrische liften verdelen in arrays, en verschillende aanpassingen en planning maken op basis van de gebruiksmodus van verschillende verdiepingen op verschillende tijden.

How many?.Motor draait niet: De motor is gebroken, en de fabrikant zal het behandelen. Wij zijn een lange termijn fabrikant van schaar type liften.

Hoe de levensduur van het hydraulische hefplatform te verlengen en de netheid van het hydraulische systeem van het hydraulische hefplatform te handhaven, zijn er drie hoofdpunten: om de netheid van de hydraulische olie te verzekeren, moet de opslagruimte van de hydraulische olie eerst schoon zijn Wanneer niet in gebruik, moet de hydraulische olievat deksel tijdig worden verzegeld om te voorkomen dat kleine deeltjes zoals stof binnenkomen. Bij het vervangen van hydraulische olie op het hydraulische hefplatform,Monza.Hydraulisch hefplatform, moet de gebruikte trechter ook schoon en vrij van onzuiverheden zijn, anders zal het ook vuil in het hydraulische systeem brengen.

Werken op hoogte is tegenwoordig een gangbare praktijk, maar het heeft ook een zekere mate van gevaar. Dus mensen hebben hydraulische hefplatforms uitgevonden, die handiger zijn om mensen te helpen verrichtingen op grote hoogte te voltooien. Mensen moeten echter ook opletten bij het gebruik van hydraulische hefplatforms, anders kunnen ze gemakkelijk defect zijn, wat tot ernstige gevolgen kan leiden. Dus wat zijn de veelvoorkomende fouten van hydraulische hefplatforms?

Monza..Alvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is, voeg een passende hoeveelheid boter toe om een soepele werking te verzekeren en hard contact en slijtage tussen mechanische componenten te vermijden.

Zoals we nu allemaal weten, zijn liften en hefplatforms de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt om de problemen op te lossen die we in het dagelijks leven tegenkomen. Omdat hoogtewerk een risicovol beroep is dat het gebruik van hulpwerktuigen vereist om bepaalde taken uit te voeren, valt het gebruik van liften ongetwijfeld op de markt voor huishoudelijke machines en is krachtig ontwikkeld.

Er zijn drie beweegbare platen aan beide zijden van de instelplaat, die effectief kunnen voorkomen dat de tenen van operators per ongeluk worden verwond wanneer de instelplaat wordt verlaagd, waardoor de veiligheid van apparatuurgebruik wordt gewaarborgd.