Wolfsberg.Het hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenSamenvatting probleemanalyse

omroeper:hp237HP184976196 vrijgavetijd:2023-11-20 18:39:41

Lift: Het volautomatische werkplatform op grote hoogte heeft een stevige structuur, die de afbuiging van het werkplatform op grote hoogte minimaliseert. Uitgerust met automatische loopfunctie, kan het lopen in verschillende werktoestanden zonder de noodzaak van externe voeding.Het handvat kan lopen op een instelbare snelheid, met flexibele beweging, handige bediening en gemakkelijk tillen.Slechts één persoon kan vooruit, achteruit, draaien, snel, langzaam lopen, en op en neer bewegingen voltooien, het besparen van arbeid en inspanning. Kan volgens gebruikersvereisten worden ontworpen en geproduceerd.

Samengevat, wat zijn de soorten liften die kunnen worden ingedeeld op basis van hun prestaties? Categorieën omvatten: mobiele liften, vaste liften, telescopische platformliften en vouwliften. Wat betreft het type lift te kiezen, moet het nog worden bepaald op basis van uw werkelijke toepassingssituatie. Als u niet tevreden bent, kunt u ook aanpassen aan uw behoeften.

Wolfsberg..De opheffende aandrijfketting keurt een dubbele kettingsstructuur en industriële plaatketen goed, met hoge draagcapaciteit en veiligheidsfactor; De vangrailstructuur is integraal en verzamelbaar, waardoor het uiterst eenvoudig en handig te bedienen is.

Methode: Controleer de lengte of diameter van de voedingsleiding Wanneer de draadlengte niet meer dan 25 meter is, mag de draaddiameter niet minder dan 1m ² zijn; Wanneer de draadlengte niet groter is dan 50 meter, zou de draaddiameter niet minder dan 5m ² moeten zijn. U kunt proberen de stekker direct op het stopcontact te bevestigen zonder de kabel te verplaatsen.

.Speciale apparatuur voor verrichting kan niet alleen de werkefficiëntie verbeteren, maar ook de veiligheid van operators verzekeren.Het is economisch en betaalbaar, bezet een bepaald aandeel in de markt van bouwmachines, en de marktvraag groeit snel.

Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

Een zeer bekwaam besturingssysteem. Het mechanische en hydraulische transmissiehefsysteem en zijn nieuwe verschijning met grote tonnagelading zijn een trend geworden; Jiugu” De merklift is bekwaam in energiebesparing en emissiereductie, produceert producten van hoge kwaliteit, soepel lopen en heffen,Wolfsberg.Hydraulisch vast hefplatform, flexibele richting, eenvoudige en handige bediening, die u het nodige gemak voor werk op grote hoogte en vrachtvervoer op hoge hoogte binnen de fabriek en binnen biedt. Het vermindert uw kostbare tijd en verbetert uw werkefficiëntie. Het is de ideale hooggelegen werkapparatuur voor moderne bedrijven om veilig te produceren.


Wolfsberg.Het hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenSamenvatting probleemanalyseSpeciale apparatuur voor verrichting kan niet alleen de werkefficiëntie verbeteren, maar ook de veiligheid van operators verzekeren.Het is economisch en betaalbaar, bezet een bepaald aandeel in de markt van bouwmachines,Wolfsberg.Ultra laag hydraulisch hefplatform, en de marktvraag groeit snel.

De lift gebruikt hydraulische aandrijving om het hefplatform aan te drijven en veel mechanische apparatuur gebruikt deze methode om te remmen. Deze heffende remmethode kan een grote hoeveelheid macht genereren en zware goederen laden.

De dubbele beschermpootstructuur zorgt voor veiliger werk en kan worden gebruikt voor het heffen en verlagen van bewerkingen dicht bij het werkvlak.

device management.Met de continue toename van onze productiviteit en de continue verbetering van ons leven, met licht gewicht en goede manoeuvreerbaarheid neemt ook de vraag naar liften voortdurend toe. De toepassing van liften in elke hoek van het leven zal ons objectieve voordelen opleveren.

Controleer of de voedingsspanning onder de toegestane waarde ligt.

Enkele groep mastlift met hoge sterkte, geschikt voor enkele personenbediening.


Wolfsberg.Het hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenSamenvatting probleemanalyseEen zeer bekwaam besturingssysteem. Het mechanische en hydraulische transmissiehefsysteem en zijn nieuwe verschijning met grote tonnagelading zijn een trend geworden; Jiugu” De merklift is bekwaam in energiebesparing en emissiereductie, produceert producten van hoge kwaliteit, en maakt het beste gebruik van alles. Het is een unieke voordeellocatie met stabiele functies, soepel lopen en heffen, flexibele richting, eenvoudige en handige bediening, die u het nodige gemak voor werk op grote hoogte en vrachtvervoer op hoge hoogte binnen de fabriek en binnen biedt. Het vermindert uw kostbare tijd en verbetert uw werkefficiëntie. Het is de ideale hooggelegen werkapparatuur voor moderne bedrijven om veilig te produceren.

manufacturer.De carrosserie van het voertuig moet worden geaard volgens de voorschriften, en de hefverrichting moet worden geleid door de persoon die verantwoordelijk is voor het werk.De persoon die verantwoordelijk is moet het standaardsignaal volgen en communiceren met de lift operator. Het uitgezonden signaal moet duidelijk en nauwkeurig zijn.

B. Verwijder en demonteer de verlagende klep, blaas de klepkern schoon met perslucht, en installeer het vervolgens opnieuw.

Controleer de kwaliteit en het niveau van de hydraulische olie. Wanneer het hefplatform naar een hoge positie wordt verhoogd, moet het hydraulische olieniveau 40-50 millimeter hoger zijn dan de bodem van de olietank. Wanneer de kleur van hydraulische olie donkerder wordt, de olie plakkerig wordt, of er vreemde voorwerpen zoals grind in de olie zijn, hoe moet de lift worden onderhouden? Terwijl we maandelijks onderhoud aan de lift uitvoeren, mogen we niet vergeten om jaareinde onderhoud aan de lift uit te voeren. Laten we eens kijken hoe de lift jaarlijks onderhoud moet ondergaan.

Wolfsberg..Wat zijn de voordelen van liften die geliefd zijn en op grote schaal worden gebruikt door zowel nieuwe als oude klanten? Wat zijn de voordelen van liften die geliefd zijn en op grote schaal worden gebruikt door zowel nieuwe als oude klanten; De lift is gemaakt van hoogwaardig getest materiaal, lichtgewicht en geschikt voor hantering en opslag. Hij heeft ook vier polyurethaan wielen die vrij kunnen worden verplaatst waardoor het gemakkelijk is om op verschillende locaties te werken zonder zich zorgen te maken over het verpletteren van de grond. De liftstructuur is stabiel; De sterkte van de componentverbinding is zeer hoog en stabiel, en het ontwerp van het ondersteuningsmechanisme is zeer wetenschappelijk De algemene structuur is veilig en stabiel,Wolfsberg.Zelfrijdend elektrisch hydraulisch hefplatform, waardoor mensen zich op hun gemak voelen. Sterke toepasbaarheid; Beenhoogte aanpassing, geschikt om te worden gebruikt op basis van stappen, trappen, en complex terrein; Door polyurethaan gietmachines te gebruiken, houten vloeren en gazons worden vermeden; In staat om smalle ruimtes (zoals liften, enz.) in en uit te voeren, hoeft hij slechts één keer per halve maand te worden opgeheven en verlaagd. Al zijn componenten zijn anti-oxidatiebehandeling ondergaan, roesten niet en zijn ook bestand tegen chemische corrosie.

Sommige fabrikanten van accessoireconfiguratie bieden hoge prijzen voor liften aan, maar ze verbeteren de veiligheid, het gemak en de duurzaamheid van het hydraulische liftplatform op verschillende technische niveaus, zoals overbelastingsbescherming, ultra-hoge bescherming, explosiebestendige elektriciteit, veiligheidsnet, enz. Ze zijn toegewijd aan het produceren van standaardproducten.

Hoe onderhoud ik de lift als deze niet in gebruik is? De editor herinnert gebruikers eraan dat als onze lift lange tijd niet klaar is voor gebruik, we goed moeten zorgen voor de apparatuur wanneer deze niet in gebruik is.