Lexington-Fayette.Punched vierkante buisGedetailleerde interpretatie

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-01-16 21:47:26

Functionele index analyse van vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van gegevens van de vierkante buis onder belasting.

Het doel van warmte is om het ontstaan van koude scheuren te voorkomen. Koude scheur is direct gerelateerd aan koolstofequivalent. Daarom is het noodzakelijk om het koolstofequivalent van de q355b vierkante buis te onderscheiden, en het koolstofequivalent van de q355b vierkante buis is hetzelfde. Als het koolstofequivalent van Q345 minder is dan 0.3% kan worden gezegd dat de lasbaarheid goed is. In het algemeen neemt de koude scheur toe wanneer het koolstofequivalent 0.4%.

Lexington-Fayette..Fase (1978 — 1992)

Pijpen worden voornamelijk gebruikt in technische gebouwen, glazen gordijnen, deur- en vensterdecoratie, stalen structuren, machines, auto's, huishoudelijke apparaten, scheepsbouw, containers, elektrische energie, landbouw bouw, agrarische kassen, frames, motorfietsen, fitness, stalen meubilair diverse specificaties van de oliebehuizing, oliepijpen en pijpleidingpijpen, water, gas, riolering, lucht Verwarming en ander vochttransport, brandbestrijding en ondersteuning, bouw en andere velden.

.roestvrij staal q355b vierkante pijp voor het transport van vloeistof, Standard No.: gbt12771-1991. De representatieve materialen zijn 0Cr 0cr19ni 00cr19ni 00cr1 0cr18ni11nb, 0017cr17ni14mo2, enz., die voornamelijk worden gebruikt voor het vervoer van corrosieve media onder lage druk.

Galvaniseerde q355b square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, Standard No.: gbt3092-2008. Het representatieve materiaal is hetzelfde als hierboven. Het wordt vooral gebruikt voor het transport van vloeistoffen met lage druk zoals water, gas, lucht olie en verwarming warm water of stoom. Het oppervlak van vierkante leidingen neemt warm galvaniseren of koude galvaniseren.

Hardheidstest is het gebruik van een harde indrukker om het monsteroppervlak langzaam aan te trekken overeenkomstig de gespecificeerde omstandigheden, en vervolgens de indrukdiepte of grootte te testen om de hardheid van het materiaal te bepalen. Hardheidstest is eenvoudig, snel en eenvoudig te implementeren bij materiaalmechanische eigenschappen. Hardheidstest is niet-lineair en er is een benaderende omzetverhouding tussen de hardheid van het materiaal en de trekkracht. De hardheid van het materiaal kan worden omgezet in trekkracht waarde, wat van grote praktische betekenis is.


Lexington-Fayette.Punched vierkante buisGedetailleerde interpretatie



Bij de verwerking van de vierkante buis moeten sommige processen de naadloze vierkante buis verwarmen. De verhitting bij de verwerking van de naadloze vierkante buis speelt een zeer belangrijke rol in de kwaliteit van de afgewerkte naadloze vierkante buis.

In het algemeen worden chemische en elektrolytische beitels gebruikt voor de beitsverwerking. Alleen chemische beitspulling wordt gebruikt voor pijpleidingen, die oxyde schaal, roest en oude coatings kunnen verwijderen. Professionele vierkante buizen, rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn veilig, milieuvriendelijk en zuinig! De producten worden uitgevoerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Soms kunnen ze worden gebruikt als opwerking na zandstralen en roest verwijdering. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen.

De algemene leverlengte van q355b vierkante pijp is 4000mm-12000mm, meestal 60000mm en 12000mm. Q355b vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2000mm, of in de vorm van verbindingsbuis, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. Het gewicht van de korte lengte en de niet-vaste lengte producten mag niet hoger zijn dan 5% van de totale levering. Voor q355b vierkante buis met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, mag het niet groter zijn dan tien% van de totale levering. De buigingsgraad van de q355b vierkante buis mag niet groter zijn dan 2mm per meter, en de totale buigingsgraad mag niet groter zijn dan 0.2% van de totale lengte. De vierkante buis wordt ingedeeld volgens het productieproces: warmgewalst vierkante buis, getrokken koude vierkante vierkante buis, naadloze buis en vierkante buis.

A complete range of products.Bij het ontwerp van de vierkante pijp moeten twee belangrijke factoren in aanmerking worden genomen: de ene is de veiligheid van de afdeling, de andere is de economie van de afdeling. Voor de veiligheid van de afdeling eisen we dat de verhouding van de taille dikte tot de hoogte van H-sectie staal niet minder is dan 145. Voor H-staal dat als kolom wordt gebruikt, wordt de economie uitgedrukt door de verhouding van de torsieradius tot de massa.

De vierkante buis neemt de elektrische contactdrukmeter aan om de druk van de oliecilinder aan beide zijden van de transportband af te drukken om het transport van het stripstaal soepel te waarborgen.

Met de vooruitgang van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden, en hun toepassingsgebied van het gebruik is duidelijk in toenemende mate, waardoor we vele soorten vierkante buizen hebben. Op dit moment, moeten we vierkante buizen redelijk op te slaan. Klanten moeten ook leren om redelijk te regelen bij het opslaan van vierkante buizen. Laten we begrijpen hoe om vierkante buizen correct op te slaan.


Lexington-Fayette.Punched vierkante buisGedetailleerde interpretatie



Het is ook erg populair op de markt voor vierkante buizen. Er zijn veel mensen die dit soort dingen doen, dus er zijn er veel in de competitie. De toekomstige marktpotentieel is enorm. We moeten deze informatie goed begrijpen. Daarnaast moeten we leren over het onderhoud en de reparatie!

Installation conditions.Bij de toepassing van de stalen pijp is er echter een grote mate van einde, wat vooral te wijten is aan de problemen van de interne en externe behandeling. De eerste vraag is zeer belangrijk en de externe kwaliteit is goed of slecht

In het algemeen worden chemische en elektrolytische beitels gebruikt voor de beitsverwerking. Alleen chemische beitspulling wordt gebruikt voor pijpleidingen, die oxyde schaal, roest en oude coatings kunnen verwijderen. Professionele vierkante buizen, rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn veilig, milieuvriendelijk en zuinig! De producten worden uitgevoerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Soms kunnen ze worden gebruikt als opwerking na zandstralen en roest verwijdering. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, met het standaardaantal syt5037-2008. Het representatieve materiaal is q235bq345b en andere koolstofstalen materialen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor lagedruktransmissie van water, olie, aardgas, verwarming en andere pijpleidingen.

Lexington-Fayette..Evaluatie van de testresultaten na de test, de buiging vervorming van het monster is gekwalificeerd als er geen crack of crack is. De squash test squash square square square square square square square square square square square square square square square square square square square square square square square square square square pijp pijp is wijd gebruikt. Natuurlijk is de huidige situatie onlosmakelijk verbonden met de strikte controle van de vierkante pijp fabriek in de technologie, waardoor de ontwikkeling van stalen pijp een heleboel bijdragen Laten we eens kijken naar het specifieke doel van de onderste buis.

De afbouwpositie moet overeenkomen met de constructie- en plaatsomstandigheden, de vastgestelde positie trekken en de afsluitlijn markeren met een meetliniaal of andere meetinstrumenten.

Elektro-chemische polijsting: lange speculaire gloss stabiel proces, minder vervuiling en een goede duurzaamheid. Geschikt voor massaproductie, wordt voornamelijk toegepast op hoogwaardige producten, ingevoerde producten en producten van openbare dienst. De verwerkingstechnologie is stabiel en de werking is eenvoudig.