St. Johns.Gegalvaniseerde vierkante buizen voor de vervaardiging van videoComplete variëteit

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-09 20:35:27

Functionele index analyse van vierkante buis --kracht en plasticiteit besproken later zijn machinefunctie-indicatoren van metaal onder statische belasting. In de praktijk, veel mechanische machines zijn onder herhaalde belasting tewerkstelling. In deze omgeving, de hele kans is vermoeid.

De warmtebehandeling van ingot bij hoge temperatuur kan de samenstelling van de ingot verbeteren en de transversale werking van de vierkante buis verbeteren.

St. Johns..De inspectieposten, de bemonsteringshoeveelheid, de bemonsteringspositie en de test van vierkante buis moeten in overeenstemming zijn met de bepalingen van de overeenkomstige productnormen. Met de toestemming van de demander kunnen warmgewalste vierkante buizen in batches worden bemonsterd volgens de gerolde root array.

Nadat de vierkante pijp is geproduceerd wordt de oppervlaktebehandeling meestal uitgevoerd, d.w.z. de schaal, roest, vuil en bevestigingen op het oppervlak van de vierkante pijp worden verwijderd. Degenen die niet met fysieke behandeling kunnen worden behandeld, dienen te worden behandeld met een chemische behandeling.

.Functionele index analyse van vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn vierkante buis Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (hrahrhrc) en Vickers hoek (HV) Gelijke hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van de metaalgegevens te wegen. In de huidige levensduur wordt de methode van de hoek zelden gebruikt om de hoek te bepalen. Het gebruik van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde van het metaalgegevensoppervlak te bepalen dat wordt getest onder een bepaalde belasting volgens het niveau.

Mechanische polijsting: na verwerking hebben de onderdelen een goede vlakheid, korte gloss, saai en roestig. Geschikt voor het verwerken van eenvoudige onderdelen medium en kleine producten.

De vierkante buis is een sterk gelegeerd staal met een koolstofgehalte van 0.1% 0.25%, silicium en de belangrijkste legeringselementen mangaan, niobium en titanium worden toegevoegd; Het totale gehalte aan legeringen is 3%. Volgens de sterkte is het verdeeld in vier niveaus: 300, 350, 400 en 450MPa.


St. Johns.Gegalvaniseerde vierkante buizen voor de vervaardiging van videoComplete variëteit



Er zijn vele vormen van verwarming, maar de ringverwarming wordt vooral gebruikt. De verwarmingsoven heeft een ringvormige ovenbodem, die langzaam kan draaien, de blanco wordt vanaf de inlaat over de diameter van de ovenbodem geladen en kan worden verwarmd en gehomogeniseerd tot de gespecificeerde temperatuur wanneer deze bij het stopcontact wordt gebruikt. Het productieproces van naadloze vierkante buis is relatief traag, en de verwarming heeft vooral geduld nodig. Omdat als de verwarmingswerking niet gestandaardiseerd is, scheuren, vouwen en excentriciteit op het binnenste of buitenste oppervlak van de buis blanco alleen afval en defecte producten zal produceren.

Reinigingsoplosmiddel en emulsie kunnen het oppervlak van vierkante buis reinigen om olie, vet, stof, agens en dergelijke organische stoffen te verwijderen, maar het kan geen roest, schaal, lassen, enz. op het oppervlak van vierkante buis verwijderen, dus het wordt alleen gebruikt als een hulpmiddel in de productie.

De kracht verwijst naar de functie dat de vierkante buis gegevens worden vernietigd onder statische belasting (geschikte hoeveelheid plastische vervorming of breuk), omdat de actievorm van de belasting spanning, compressie, slingering en dergelijke omvat, omdat de kracht ook wordt verdeeld in trekkracht, comprimerende kracht, flexurale kracht, afschuivkracht enz. Er is vaak een bepaalde verbinding tussen verschillende sterktes. Bij normaal gebruik wordt de trekkracht vaak gebruikt als de fundamentele ijkkracht.

Quality improvement.De analytische technologie van het walsen van de vierkante buis. Wanneer het walsen van de vierkante buis wordt aangenomen, omdat er geen gereedschap op het binnenoppervlak is, is de vorm van het binnenste oppervlak van het gewalste materiaal niet netjes bij het walsen van de buis. Wanneer de walsmolen wordt gebruikt, is het binnenoppervlak van het rolmateriaal hoekig. Het mechanisme van dit verschijnsel en de te nemen tegenmaatregelen worden verduidelijkt met behulp van de driedimensionale methode voor eindige elementen.

Van de autoriteit wordt geleerd dat als er vuil op het buitenoppervlak van de vierkante pijp is tijdens de ontginning, het kan worden gewassen met gezuiverd water en natuurlijk gedroogd, vervolgens gedrenkt met ontvetting met een droge stof om de olie te verwijderen, en de pijp moet om de twintig minuten worden gedraaid. Indien ontvetting nodig is voor de elleboog van roestvrij staal op een vlakke en schone plaats of op een werkbank met slaapmiddelen voor 60-80min, moet het ontvettingsoplosmiddel op passende wijze worden toegevoegd om het volledig doorweekt te maken. Na het ontginnen, het oplosmiddel in de pijp gieten, de pijp drogen met een uitlaatventilator, of drogen met natuurlijke lucht. buizen met grote diameter kunnen met de hand worden geschrobd met katoenen doek, gedompeld in oplosmiddel; De vierkante buis kan ook worden gedrenkt in een lange tank met oplosmiddel voor 60 tot 80 minuten. De geconcentreerde pijpleiding en apparatuur van de geconcentreerde eenheid kunnen direct worden gepompt en circuleren met 88% geconcentreerd voor het beitsen na alle installatie. De leidingen die niet kunnen circuleren of niet bestand zijn tegen geconcentreerde corrosie moeten afzonderlijk worden ontvet.

roestvrij staal q355b vierkante pijp voor mechanische structuur, standaard nr.: gbt12770-1991. Representatieve materiaal 0Cr 1cr1 00r19ni 1Cr18Ni 0cr18ni11nb, enz. Het wordt voornamelijk gebruikt voor machines, auto, fiets, meubilair, hotel- en restaurantdecoratie en andere mechanische onderdelen en constructieonderdelen.


St. Johns.Gegalvaniseerde vierkante buizen voor de vervaardiging van videoComplete variëteit



Analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --sterkte verwijst naar de prestaties van metaalmaterialen onder statische belasting. Aangezien de werkingswijzen van de belasting spanning, compressie, buiging en schaar omvatten, wordt de kracht ook verdeeld in trekkracht, comprimerende kracht, flexurale kracht en scheerkracht. Er is vaak een zekere tussen verschillende sterktes. In het algemeen wordt de trekkracht gebruikt als basiskrachtindicator.

Project scope.Bij het snijden van de vierkante buis, zal er vervorming, ongelijke insnijding en scheur van de insnijding. Wat moeten we aandacht besteden bij het snijden van de vierkante buis en hoe het te bedienen? Vandaag zal ik enkele problemen introduceren die aandacht moeten worden besteed aan bij het snijden van de vierkante buis. Als de juiste werking zal de vierkante buis snijden werken zeer glad, gebruik dan een lap of een doek om de olie op het oppervlak van de vierkante buis schoon te maken. Zonsondergang of bodem moet volledig schoon zijn.

In het algemeen heeft het lassen van vierkante buizen een proces: ontsteking, drukvorming en thermische isolatie.

Vanuit het oogpunt van de productie moeten we de productiviteit van de productieapparatuur volledig in kaart brengen en het verbruik van brandstof en apparatuur verminderen op basis van het voldoen aan de eisen van q355b vierkante buis. Daarom is de temperatuur van geen open smeden en eindsmeden een algemeen technisch en economisch probleem. Indien gekwalificeerde q355b vierkante buizen kunnen worden verkregen in het temperatuurbereik van het voertuig, moeten redelijke procesprocedures uit economisch oogpunt worden gekozen. Het is duidelijk dat hoe hoger de temperatuur, hoe gemakkelijker de smederij en hoe hoger de productiviteit, Rockwell hardheid en Vickers hardheid worden vaak gebruikt.

Hardheidstest is het gebruik van een harde indrukker om het monsteroppervlak langzaam aan te trekken overeenkomstig de gespecificeerde omstandigheden, en vervolgens de indrukdiepte of grootte te testen om de hardheid van het materiaal te bepalen. Hardheidstest is eenvoudig, snel en eenvoudig te implementeren bij materiaalmechanische eigenschappen. Hardheidstest is niet-lineair en er is een benaderende omzetverhouding tussen de hardheid van het materiaal en de trekkracht. De hardheid van het materiaal kan worden omgezet in trekkracht waarde, wat van grote praktische betekenis is.

Test op het vlakken van de vierkante buis is een soort test om de vervormingseffect van metalen buizen (naadloze vierkante buizen en rechthoekige buizen) te controleren die zijn geplet tot de gespecificeerde grootte en hun defecten vertonen. De relevante vlaktests worden uitgevoerd overeenkomstig de relevante bepalingen van de testnormen. De eisen voor monsters kunnen worden genomen van metalen pijpen met een gekwalificeerd uiterlijk. Over het algemeen wordt gezaagd. De binnen- en buitenwanden van de pijp moeten het oorspronkelijke oppervlak zonder enige verwerking behouden. Lengte van de steekproef L — asympp; D (D is de buitenste diameter van de pijp). Wanneer de buitenste diameter groot is, mag de lengte l niet groter zijn dan 100mm. Wanneer de buitenste diameter kleiner is dan 20mm, l = 20mm. Bij het snijden van het monster mag het oppervlak van het monster niet worden beschadigd en mag de werking van het metaal niet worden gewijzigd door verhitting of koude verwerking. De rand van het deel moet worden geplet. De vlakbaarheidstest is een test om de vervormingseffect van de metalen pijp (naadloze vierkante pijp en rechthoekige pijp) te controleren op de gespecificeerde grootte en de defecten ervan te tonen. De relevante vlaktests worden uitgevoerd overeenkomstig de relevante bepalingen van de testnormen.