PenticonGalvaniseerde vierkante leidingen worden door de fabrikant aangepastHoe de juiste te kopen?

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-21 09:07:17

Volgens de lasseringsspecificatie, procestest en procesanalyse wordt bepaald dat de bottlasse van Q345B vierkante pijp dubbellaags CO2-gasafgeschermd lassen aanneemt. H08Mn2SiA, 2mm lasdraad voor lasmateriaal; Het afscherming gas is zuiver CO2 gas. De lasstroom van laag lassen is 200 ~ 250A, en die van de tweede laag is 240 ~ 32A; De boogspanning is 24 ~ 26V. De proceseis is dat het lassen van de laag volledig moet worden gelast om een goede rugvorming te waarborgen; De lasstroom, boogspanning, de snelheid van de toevoer van draad en de lassnelheid kunnen worden aangepast volgens het model van de apparatuur.

Zachte blaasbehandeling van gesmolten staal na de behandeling van calcium kan de resterende insluitingen in gesmolten staal verminderen en beter wikkelen MNS rond al20 CAS en andere kernen.

Penticon.Na koudtrekken en veroudering wordt het rendementspunt verbeterd, de trekkracht wordt ook verhoogd en de plasticiteit blijft dalen. Door de vermindering van de interne stress tijdens de veroudering, kan de modulus in principe worden hersteld. Volgens dit principe wordt de koudtrekken of koudtrekken van wapening of een staaldraad met een laag koolstofgehalte vaak op de plaats of de geprefabriceerde onderdeelfabriek uitgevoerd om de rendementssterkte te verbeteren en staal op te slaan.

Test op het vlakken van de vierkante buis is een soort test om de vervormingseffect van metalen buizen (naadloze vierkante buizen en rechthoekige buizen) te controleren die zijn geplet tot de gespecificeerde grootte en hun defecten vertonen. De relevante vlaktests worden uitgevoerd overeenkomstig de relevante bepalingen van de testnormen. De eisen voor monsters kunnen worden genomen van metalen pijpen met een gekwalificeerd uiterlijk. Over het algemeen wordt gezaagd. De binnen- en buitenwanden van de pijp moeten het oorspronkelijke oppervlak zonder enige verwerking behouden. Lengte van de steekproef L — asympp; D (D is de buitenste diameter van de pijp). Wanneer de buitenste diameter groot is, mag de lengte l niet groter zijn dan 100mm. Wanneer de buitenste diameter kleiner is dan 20mm, l = 20mm. Bij het snijden van het monster mag het oppervlak van het monster niet worden beschadigd en mag de werking van het metaal niet worden gewijzigd door verhitting of koude verwerking. De rand van het deel moet worden geplet. De vlakbaarheidstest is een test om de vervormingseffect van de metalen pijp (naadloze vierkante pijp en rechthoekige pijp) te controleren op de gespecificeerde grootte en de defecten ervan te tonen. De relevante vlaktests worden uitgevoerd overeenkomstig de relevante bepalingen van de testnormen.

.Er zijn verschillende soorten van kleur q355b vierkante buizen: hoge temperatuur oxidatie methode, chemische oxidatie methode, elektrochemische oxidatie methode, ionen implantatiemethode en gasfase kraakmethode.

Processtroom van de boring van de vierkante buis: omdat de grootte van het boorgat van de vierkante buis kleiner is dan de buitenste diameter van de buis voor de tekening, om het front van de vierkante buis soepel door het boorgat te laten passeren, zodat de klam-kaak van de trekbus het hoofd van de vierkante buis kan krijgen, is het noodzakelijk om het hoofd van de vierkante buis vóór het tekenen te scherpen. Daarom moet het einde van de vierkante buis met een vaste lengte worden verwarmd in de spleetoven, Het is over het algemeen 150 ~ 200mm, en de temperatuur van de verwarming is tussen 750 ~ 900 ~ huls 84510; volgens verschillende wanddikte. Gebruik dan 75 ~ 300kg luchthamer om het hoofd van de vierkante pijp te slijpen en te malen. Over het algemeen kan de vierkante pijp met een diameter minder dan 22mm worden geslepen door roterende smedende hamer of rol smedende machine.

Warmgewalst q355b vierkante buis continue gietplaat of bloeiplaat wordt gebruikt als grondstof, verhit door verhitting van de oven en ontsmet met hogedrukwater tot ruwwalserij. Roughing materiaal komt in de eindwals na het snijden van het hoofd, het snijden van de staart en vervolgens het draaien van de computer. Na de uiteindelijke wals wordt het in rechte spoel door laminaire koeling en spoel. Het hoofd en de staart van rechte haarkrullen zijn vaak tongvormig en visstaart vorm, met een slechte nauwkeurigheid van dikte en breedte, en er zijn vaak defecten zoals golfvorm, zoom, toren vorm en zo verder. Het gewicht van de spoel is zwaar en de binnendiameter van de stalen spoel is 690mm.


PenticonGalvaniseerde vierkante leidingen worden door de fabrikant aangepastHoe de juiste te kopen?Vermijd contact met verontreinigende stoffen zoals olie en koper bij het opslaan van vierkante buizen.

Derusting gebruikt vooral gereedschappen zoals staaldraadborstel om het oppervlak van vierkante buizen te polijsten, die losse of geoxideerde schaal, roest, lasserslat, is het slijtageeffect van gereedschap niet ideaal en kan het niet de door de constructie vereiste verankeringssdiepte bereiken.

Nadat de vierkante leidingen zijn gestapeld en opgeslagen, die moeilijk te verdampen is.

how.Het lijkt erop dat voorverwarming van de q355b vierkante buis veel problemen kan voorkomen, en er zal een betere garantie zijn dat de q355b vierkante buis zelf een kwaliteitsprobleem is.

Het is verboden de olievierkante leidingen en hulpstukken voor leidingen te ontginnen in de concentratie-eenheid voor rechtstreekse productie, de eenheid voor de scheiding van de lucht, de olieraffinage en de chemische engineering overeenkomstig de ontwerpvoorschriften. Het doel van ontvetting is te voorkomen dat de vervoerde of opgeslagen materialen worden besmet met vet of organische stoffen; Vermijd het mengen van getransporteerde of opgeslagen materialen met vet of organische stoffen; oliegehalte om de activiteit van de katalysator te waarborgen; Het gehalte aan olie en organische stoffen om de zuiverheid van het product te waarborgen. De geïnstalleerde vierkante pijp moet worden gedemonteerd in pijpsecties voor ontvetting. Pijpen die na de installatie niet kunnen worden gedemonteerd, moeten vóór de installatie worden ontvet. Voor de ontginning worden vierkante pijpen met duidelijke olievlekken of ernstige corrosie gereinigd met stoom, zandstralen of andere methoden.

Vergeleken met andere traditionele pijpen, hoge sterkte, goede weerstand kan bestand zijn tegen hoge interne druk, gevoelige toepassing, en kan wennen aan rommelige of slechte geologische omstandigheden.


PenticonGalvaniseerde vierkante leidingen worden door de fabrikant aangepastHoe de juiste te kopen?Hoge productiviteit van vierkante buis: de efficiëntie van de koude productie van mechanische onderdelen is zeer hoog, vooral voor onderdelen met een grote partij. Koude productie kan meerdere keren, meerdere keren of zelfs honderden keren hoger zijn dan het snijden. Bijvoorbeeld, het gebruik van koude pin voor auto's is tweemaal hoger dan die van het snijden. Op dit moment, koude pin automata wordt gebruikt om de productiviteit te verbeteren. De productiviteit van tafelkoelmachines is gelijk aan die van 100 gewone draaibanken of 10-assen zelf aangedreven machines.

install.De ijzervijlsels en de werkstukken op het snijgedeelte moeten volledig worden verwijderd met een bestand of passende gereedschappen om te voorkomen dat de ijzervijlsels en boordraden de rubberen O-ring en andere toebehoren krabben bij het aansluiten van een ander deel.

Koud getrokken of koudgewalst precisievierkante buis (gb3639-200) is een koudgetrokken of koudgewalst precisievierkante buis met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisievierkante mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren.

Zorg ervoor dat u speciaal kiest voor het snijden van vierkante buizen.

Penticon.Bij de test plaatst u het monster tussen twee parallelle platen en drukt u het gelijkmatig op de vlakke afstand h, die in relevante technische omstandigheden is gespecificeerd met een pers- of test machine op een snelheid van ten hoogste 60mm.

Vierkante buis is gemaakt van stalen ingot of vaste buis blanco door perforatie, en vervolgens gemaakt door warm rollen, koud rollen of koude trekken. Pijpleidingen spelen een belangrijke rol in de staalindustrie.

Q355b vierkante buis, de geselecteerde dobbelsteen, heeft een duidelijke verharding in het dieptrekproces, resulterend in vele harde metalen punten, resulterend in adhesie. Speciale producten zoals professionele vierkante buis vierkante rechthoekige buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis zijn 20-jaar oude merken naadloze vierkante buis, met een gunstige prijs en gegarandeerde kwaliteit. Het maakt het oppervlak van het werk en sterven gemakkelijk te krabben en slijten, zodat gereedschap staal voor algemeen sterven kan niet worden gebruikt.