JolietGalvaniseerde vierkante buis 40Structurele analyse en onderzoek

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-21 09:19:03

gemaakt volgens de eigenschappen van vierkante pijp

HDPE plastic vierkante pijp, heeft de voordelen van lichte textuur, hoge sterkte, goede weerstand, gemakkelijke leging, lage weerstand tegen water, lage kosten en corrosiebestendigheid. Zijn prestaties en economische voordelen zijn veel groter dan versterkte betonnen pijp en algemene specificatie ijzeren pijp. Het is een bijgewerkt product van engineering pijp.

De vierkante buis zal worden getest in vele aspecten van zijn prestaties in het proces. Elke test is voor de vierkante buis om een goede prestaties in de praktische toepassing. Wat zijn de verschillende eigenschappen van vierkante buizen? Vervolgens zal ik de kenmerken van de lagere buizen in termen van mechanische eigenschappen introduceren.

Joliet.Voor vervoer: watervoorziening, riolering, rioolwaterzuivering, vervoer van modder vervoer van zeewater.

Nadat het monster wordt geplet tot de gespecificeerde vlakke afstand h, wordt de lading verwijderd en wordt het monster verwijderd.

.Q355b vierkante buis, de geselecteerde dobbelsteen, heeft een duidelijke verharding in het dieptrekproces, resulterend in vele harde metalen punten, resulterend in adhesie. Speciale producten zoals professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis zijn 20-jaar oude merken, met een gunstige prijs en gegarandeerde kwaliteit. Het maakt het oppervlak van het werk en sterven gemakkelijk te krabben en slijten, zodat gereedschap staal voor algemeen sterven kan niet worden gebruikt.

De vierkante pijp is een vierkante stalen pijp die koud is getrokken uit naadloze stalen pijp, die geen rechte q355b vierkante pijp is, en q355b vierkante pijp, ook bekend als gelaste pijp, is een vierkante pijp, gelast door een stalen plaat of stripstaal na het inkrimpen. Q355b vierkante buis heeft de voordelen van eenvoudig productieproces, hoge productie-efficiëntie, veel rassen en specificaties en minder apparatuur. De gebruikelijke materialen zijn Q235A en Q235C.

Het is vooral te wijten aan het feit dat de vierkante leiding geen dekking heeft, de bescherming van de afdekking is niet ideaal, en er is geen steun, mede door het buitensporige aantal stapeling lagen, en de meeste kustgebieden behoren tot het mariene klimaat, met grote jaarlijkse regenval hoge luchtvochtigheid, ponding in de vierkante pijp en de vierkante pijp. De bescherming moet zijn: indien de kale pijp of pijp lange tijd moet worden opgeslagen, moet zij vanaf het begin van de opslag met een onbedekt voorwerp worden beschermd om roest, veroudering van de laag, vervorming van de rand en andere verschijnselen van de vierkante pijp te voorkomen.


JolietGalvaniseerde vierkante buis 40Structurele analyse en onderzoekDe vierkante buis zal worden getest in vele aspecten van zijn prestaties in het proces. Elke test is voor de vierkante buis om een goede prestaties in de praktische toepassing. Wat zijn de verschillende eigenschappen van vierkante buizen? Vervolgens zal ik de kenmerken van de lagere buizen in termen van mechanische eigenschappen introduceren.

Vierkantsbuis heeft een breed scala van toepassingsgebieden. Het belangrijkste veld is de bouwnijverheid, die de ontwikkeling van de economische bouw bevordert. Omdat het productieproces van een vierkant buisgat anders is, is het ontwerp van een vierkant buisgat ook anders. Vervolgens zal ik in detail de types van het ontwerp van een buisgat hieronder introduceren.

Met de ontwikkeling van de economie, zijn er veel eisen voor de bouw van projecten, gestructureerde behandeling en zo verder.

Executive standard.De vierkante buis kan worden gespoten met fluorkoolstofverf, die enige behandeling nodig heeft voor het spuiten.

Buizen kunnen worden ontvet met organische oplosmiddelen (vinyl chloride, vinylchloride, koolstofchloride, industriële oplosmiddelen, benzeen, aceton, enz.), geconcentreerde of alkalische oplossing. Industrieel vinyl chloride is geschikt voor het ontginnen van metalen delen; Industrieel gechloreerde koolstof is geschikt voor de ontginning van ferrometalen en niet-metalen delen; Vinyl chloride is geschikt voor ontvetting van metalen delen en non-ferrometalen; De industriële concentratie mag niet kleiner zijn dan 86%, die geschikt is voor handmatige reiniging van het binnenoppervlak van de tank met lage ontvettingseisen; 88% concentratie, van toepassing op de concentratie van bepaalde hulpstukken en porseleinen ringen van concentratievoorziening

Nadat de vierkante buis in een enkele vierkante buis is gesneden, moeten de kop en de wortel van elke partij vierkante buis aan een strenge eerste inspectie onderworpen zijn. De mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusievoorwaarde, de oppervlaktekwaliteit van de vierkante buis en de NDT moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het proces van het maken van de pijp gekwalificeerd is voordat het officieel in productie kan worden gebracht.


JolietGalvaniseerde vierkante buis 40Structurele analyse en onderzoekDe band veroorzaakt door segregatie van onderdelen, dat wil zeggen wanneer het staal schadelijke verontreinigingen zoals fosfor bevat en wordt geperst en vertraagd, worden deze onzuiverheden de kern van ferriet, waardoor de morfologie van ferriet verdeeld in banden, en vervolgens parelliet verdeeld in banden. Deze band kan worden geëlimineerd door elektroslag remelting en toenemende kristallisatie snelheid.

Where to sell API.Moet kiezen, uiteindelijk is gegalvaniseerd of verf; Voor verf, wordt aanbevolen om overeen te komen: epoxy zink rijk 50um + epoxy micaceous ijzer intermediaire verf 80um + polyurethaan afwerking verf 60um. Op deze manier, volgens de standaard van iso12944, kunt u de binnen- en buitenomgeving beschermen voor tien jaar, wat geen groot probleem is.

Voor gastransmissie: gas, stoom en vloeibaar petroleumgas.

De eerste is de invloed van de externe omstandigheden. Het hangt vooral af van de gemiddelde eigenschappen en temperatuur rond de vierkante pijp en of het medium rond de pijp corrosief is. Omdat de corrosieve werking van het medium nauw verband houdt met de micro-organismen in de bodem. En als het een langeafstandspijpleiding is, zijn de bodemmilieu-eigenschappen complexer. Bovendien zal de temperatuur van de omgeving waar de pijpleiding is gelegen ook de corrosie van de vierkante pijp be ïnvloeden. Als de temperatuur hoog is, zal de corrosiesnelheid ook worden versneld, terwijl als de temperatuur laag is, de corrosiesnelheid zal worden vertraagd.

Joliet.Dimensionale stabiliteit voor hoge precisie vierkante buizen, de vereiste nauwkeurigheid is hoog, heeft het effect van stabilisatie en zal het aantal resterende vierkante buizen in de, dus moet het worden gekoeld; Verminderen van de vervorming van de demping omdat de vierkante buis slank is, is het gemakkelijk te vervormen tijdens het blussen, wat een belangrijke stap is om de kwalificatiesnelheid te verbeteren. Daarom moet het blussen of koelen van de olie gedurende een bepaalde tijd worden uitgevoerd om thermische correctie voor te stellen.

De normale procesgang is als volgt: het ronde staal wordt geperforeerd om een tube embryo te vormen, dan wordt beitels uitgevoerd de zwarte huid op het buitenoppervlak wordt weggespoeld, en vervolgens wordt het malen uitgevoerd. Na de inspectie wordt de walserij of koudtekening uitgevoerd en wordt de koudtekening uitgevoerd. Anneling is nodig voor wandreductie maar niet voor het trekken van de lucht. Na vorming, annexatie en ontkleuring worden uitgevoerd, en beitsing wordt in het magazijn getest en opgeslagen. In principe zijn dit de processen. Betere fabrikanten zullen whitening behandeling uitvoeren tijdens het drogen om de oppervlaktebehandeling mooier te maken. De smalle blanco vierkante pijp kan gelaste pijp met een grotere diameter produceren, en de blanco van dezelfde breedte kan ook gelaste pijp met een andere diameter produceren. Echter, vergeleken met de rechte naad vierkante pijp met dezelfde lengte, de lengte van het lassen neemt met 60%, terwijl kleine gelaste buizen en gelaste buizen met dunne wanden alleen direct met stalen strip hoeven te worden gelast. Na het eenvoudig polijsten is draadtrekken oké. Daarom wordt voor relatief gelaste buizen vooral gebruik gemaakt van naadlassen en wordt spiraallassen meestal gebruikt voor gelaste buizen met een grote diameter.

Het schilderen van de vierkante buis moet door een proces gaan, dat vereist dat we een uitgebreide overweging en analyse. In het bijzonder, de kwaliteit en het niveau van de verf en het relevante technische niveau verdienen onze aandacht. Merk op dat de vierkante buis niet onmiddellijk na het schilderen moet worden gebruikt, maar moet worden geplaatst voor een periode van tijd en wachten tot de verf droog is!